Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki meg multiban, vagy Online szerveren teszi, NE ADJ ISTEN DMként, az meg másokét. Utóbbi kategótiát, mélyen elitélem. <#gun>#gun>
Artanis
Pont a geccem nehéz csaták által fejlõdik a csapat, és akkor alakul ki a taktika, úgy hogy legközelebbi csatánál már kapásból tudod mire építkezzél.
kóddal meg elveszed magadtól ezt a lehetõséget, na meg persze minden csata megnyerhetõ. Kivéve persze ha nyakig leverve és minden varázslatodat/mágiádat elõlve esel bele egy szituba 😄
Persze mindez nem áll ha bugzik a játék a gépeden, az fullban csak bosszantó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De mondom, hogy valami nagyon nem volt rendben!
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Artanis
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A flesh to stone pláne jópofa lehet HC ruleson, mert a leírás szerint pernamens a hatása, de még sajna ilyenem nincs.
BG2-ben az FtS a lootot is tönkretette, akár csak a desintegrate mert az is kõvé vált illetve eltûnt. 😊
De a FoD az jól muzsikált, mert a testét sértetlenül hagyta és ezzel a lootját is kaptam. 😊
Remélem nincsenek olyanok a programban, hogy questitemeket is összetörök és azért nem tudok teljesíteni valamit.
Aztán lehet még olyat is, ha terület spellekhez vonzódsz, hogy saját spelljeiddel szemben védelmet adsz a csapatodnak, szintén a spelljeid segitségével.
Artanis
Artanis
Ja és néha meg is támadnak a saját csapattagok ha sokat kapnak😊
Artanis
War. War never changes.
De a játék saját online update-ere hamar megmondja, hogy van-e hozzá újabb frissítés... (S nem kötelezõ ettõl még frissíteni is)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Én katanára fókuszolok másik kézbe short sword így elég kevés a bünti kétkezes harc esetén.Érdemes egyik kézben medium fegyver-t tartani válassz olyat ami 1d10(vagy plusszos vagy egyéb sebzés vagy eggyütt a kettõ)másik kézben én álltalában small weapont tartok.a tiny felejtõ.Kétkezes fegyvereket pedig monkey grippel kezelj.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Artanis
Nekem a crpg karakterek közül még az IW2-bõl egy monk volt a legnagyobb ütõs srácom (heart of Fury után term.) Pedig ez nem egy egyszerû dolog, mert nem mindenki szereti alárendelni az elgondolásait egy szélsõségesen jó és kihasznált karakternek...én pl. ilyen vagyok.
Nem tudom összepasszintani a leghalálosabb kombinációkat ha nem tetszik valami, vagy a végeredmény...inkább ne legyen tökéletes gyilokgép, de az 'enyém' legyen 😊
Sztem az a legjobb karakter amit a leginkább ki akarsz próbálni 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
War. War never changes.