Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ArtanisNerwen
Én nem mondtam, hogy láma vagy. Csak hogy ez nem egy követendõ példa. Aki csítel a saját játékát rontja el. <#wink>

Aki meg multiban, vagy Online szerveren teszi, NE ADJ ISTEN DMként, az meg másokét. Utóbbi kategótiát, mélyen elitélem. <#gun>

Artanis

b-type
Ja a kóddal jobban kinyírod magad mint a mobok 😊
Pont a geccem nehéz csaták által fejlõdik a csapat, és akkor alakul ki a taktika, úgy hogy legközelebbi csatánál már kapásból tudod mire építkezzél.
kóddal meg elveszed magadtól ezt a lehetõséget, na meg persze minden csata megnyerhetõ. Kivéve persze ha nyakig leverve és minden varázslatodat/mágiádat elõlve esel bele egy szituba 😄

Persze mindez nem áll ha bugzik a játék a gépeden, az fullban csak bosszantó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ASUS Ati Radeon EAX1600Pro 512MB DDR PCX -ezzel a kártyával jól menne a game? 😊
hát akkor láma vagyok, magasról le...... (a folytatást gondolom sejted)
De mondom, hogy valami nagyon nem volt rendben!
ArtanisNerwen
Hogy állsz az üres hellyel a meghajtóidon?

Artanis

Hi mindenkinek. Az alábbi problémám van a játékkal: mentésnél és helyszínváltásoknál rendszeresen kifagy. Mindezt kb. minden második helyszínváltásnál és mentésnél. Minél nagyobb területen vagyok, annál jellemzõbb. Nem tudom mi lehet az oka, mert a haverjaim is ugyanebben a cipóben járnak, pedig teljesen más konfigurációjuk van, mint nekem. Hiába mentem végig az összes NWN2 verzión a v1.00-tól a v1.04beta-ig, folyamatosan crash-el a játék. A v6.7 Catalyst driver-tõl kipróbáltam a v7.1 mindent, az eredmény változatlan. Próbáltam kikapcsolt Antialiasing-gal, lecsökkentett felbontással/grafikával, de ugyanúgy fagy.. Már tényleg nem tudom mit lehet vele kezdeni, mert a gépem jó (soha semmmilyen program nem fagyott rajta), a patch-elés meg nem hozott eredményt. Ha van valakinek valami ötlete, please, nem tartsa meg magának..

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

ArtanisNerwen
Nem szabad csitelni... azt csak a <#lama>-k szoktak.

Artanis

nekem kihívás volt...annyira, hogy muszáj volt kódot használnom! De nekem csatában alapvetõen akad is, és ezért alakulnak ki az olyan bugok gondolom, hogy amikor még a fele élete megvan vmelyik karinak, akkor is meghal...pfff...😮 Már csak a King of Shadows van vissza, ha minden úgy alakul, ahogy én gondolom 😊 Persze kód nélkül akarom kinyírni, így is mérges vok magamra, hogy használtam... De ha ez se megy, akkor kell megint a cheat.
A moonwalkert kell elõször szétcsapni😊 Nem tudom, de nekem nem tûnt nehéznek akkor, nem emlékszem, hogy bármi kihivás lett volna benne😊
Ha van itt vki, aki már kijátszotta a játékot, vagy túljutott onnan, ahol én vagyok, az igazán segíthetne! Legalább annyit mondjon, hogy most a Gariust, vagy a Moonwalkert kell elõször kinyírni...?
ArtanisNerwen
Nyugszik a beteg, nyugszik... <#ejnye1> <#falbav>

Artanis

meg fogok õrülni... készíthetik az elmegyógyintézetben nekem a gumiszobát 😄 Most össze vissza pattognék a gumifalak között idegességemben!
ArtanisNerwen
Én itt voltam, folyamatosan, és együtt éreztem veled. Tényleg. De nem tudok segíteni. Azt nem mertem javasolni, hogy jegeld a dolgot mig oda érek, mert az még sokára lesz <#nevetes1>

Artanis

nincs itt senki már 11:40 óta, csak én segélykérésekkel 😄 Muszáj legyõznöm ezt a Black Gariust!!! De nem meeeegy! Valami tipp kéne!
Black Garius a Crossroad keepnél lesz az utolsó enemy? 😊 Nagyon remélem, hogy õ lesz az utolsó, mert már sok mindenkivel meggyûlt a bajom itt a vége felé... Pl a kis Gariust meg a Moonwalkerét sem tudom legyõzni... Amint felbukkantak, egy varázslattal megölték 3 karakteremet... elég durva.
na jó...most jött Koraboros...ezt még nehezebb lesz kinyírni, már látom.. pfff
hát ez nem igaz! a következõ reavert sem tudom megölni! ez meg mindig gyógyítja magát...
sikerült végre ez is...bahh..ppfff...piha....xD Zhjaere tényleg nem olvasta fel a tekercset magától! Nekem kellett irányítanom...csak az volt a baj, hogy ugye a csata elsõ másodpercében ki is nyírták, és akkor a fõhõssel szépen elmenekültem messzire, hogy megvárjam amíg felébrednek a többiek Zhjaerevel.... Amikor felkelt félhalottan szegény ronda githzerai (vagymi), gyorsan rávarázsoltam a nevét, a fõhõssel meg a többiekkel pedig megöltem... kemény volt, és egyre keményebb itt már a game!
Lacee
hát akkor ez nem bug, csak a taktikádon kell változtatni 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

<#wilting>
de most már mindig megölik, õ az elsõ akit 1 másodperc alatt megölnek! velem ki akar szúrni a játék, komolyan mondom 😄 áááááááá!!!!
Lacee
pedig ugyanúgy kell, zhjaere vagy ammon felolvassa a tekercset (ami marha hosszú ugyebár, lehet hogy már nem hallod ahogy mondja, de még azt csinálja, ezt ellenõrizheted ha rákattansz és ellenõrzöd a fent levõ action listet), erre a reaver megmurdel, mindenki örül 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

west harborban, amikor összerakjuk a kardot, hogy lehet kinyírni a shadow reavert? mert a gitzerai nem akarja kimondani az igazi nevét, vagy nemtom mi van....a fõhössel hiába vittem le teljesen az életét, a koponyafejû fickó még él és virul (na meg csapkod). Pedig egy ilyet már kinyírtunk egyszer... ez is bug már megint?
Lacee
le van írva a szintlépéskor, hogy melyik presztizskasztnak mik az elvárásai. ha azt teljesíted, akkor felveheted az adott kasztot.

Itt még sajna nem tartok. Level 10-en még csak 5-ös szintõ spelleket ismerek. Lassan haladok...
A flesh to stone pláne jópofa lehet HC ruleson, mert a leírás szerint pernamens a hatása, de még sajna ilyenem nincs.
BG2-ben az FtS a lootot is tönkretette, akár csak a desintegrate mert az is kõvé vált illetve eltûnt. 😊
De a FoD az jól muzsikált, mert a testét sértetlenül hagyta és ezzel a lootját is kaptam. 😊
Remélem nincsenek olyanok a programban, hogy questitemeket is összetörök és azért nem tudok teljesíteni valamit.

hogyan lehet szerezni presztízseket?
ArtanisNerwen
Nem csak fireball, és horrid létezik. Én álltalában a harcosok buffolására használom a castereket. De léteznek precizós sebzõ varázslatok, mint fire arrow, firebrand, chain lighting, amikkel nem veszélyeztetted a társaid. És akkor még nem beszéltem olyan finomságokról, hold person, dominate person, felsh to stone, a bigby varázslatok, vagy éppen a finger of death. A papok repertoárja talán nem ilyen széles, de ott is van sok elég hatékony spell mint pl a harm és a destruction.
Aztán lehet még olyat is, ha terület spellekhez vonzódsz, hogy saját spelljeiddel szemben védelmet adsz a csapatodnak, szintén a spelljeid segitségével.

Artanis

ArtanisNerwen
Ha annyira megakarsz halni, szivesen segítek, csak találkozunk valamelyik szerveren.<#nevetes1><#email><#violent>

Artanis

Ja igen, ami nagyon zavart, ez a nem hal meg, csak elájult effektus... Miért nem lehet meghalni? Vannak élesztõ varázslatok, amikkel a végén úgyis fel lehet kelteni a halottakat, de az, hogy halálmágiától is csak elájul, az nekem kicsit a feeling rovására ment.
Igen, ha harc közben mentesz, akkor nem egészen az az állapot állítódik vissza, nem pont mindenki ugyanott van, stb. Mindenesetre harc közben személy szerint nem mentenék, egy harcot igenis tessék egyszerre megcsinálni. Hogy néz már ki, hogy ütök egyet, ha eltaláltam, akkor elmentem? (ez már erõs sarkítással😊
Szerintem más nehézségen tolni nincs is értelme.
Igen, a HC Rules tényleg izgi 😊 De a területi spellekket nem csak az ellenre lehet castolni, hanem a földre is. Ez azért jó, mert így ki lehet centizni, hogy engem ne sebezzem csak az ellenfeleket. Persze néha bevállalom, hogy egy death cloudot castolnok a saját emberemre, mert bizony megéri pl.: ha körbeveszik öten, akkor az már úgyis halott.
Ja és néha meg is támadnak a saját csapattagok ha sokat kapnak😊

ArtanisNerwen
Dehogy. Nagyon lassan haladok. Egy dán szerveren játszok, és mellette csinálom a saját modulom. Szóval nem sok idõm marad az alap kampányra.

Artanis

Én most ch2-ben vagyok, nagy nehezen rávettem magam, hogy a sorcererembõl red dragon disciple-t csináljak (igaz lawful good beállítottságommal nem igazán fér össze). Nagyon erõs karakter a sorcerer, de sokkal nehezebb játszani vele a D@D Hardcore Rules nehézségen, mint normalon, mivel a varázslatok sebzik a saját csapattársakat is... ha elszabadulnak az indulatok, néha a fél pályát lesöpröm pár mp alatt <#buck> Amúgy érdekes, hogy save&load után nem csak a csapattársak, hanem néha az ellenfelek is "odateleportálódnak" a fõkarakter mellé, és ez néha elég kellemetlen... pl mikor a tárgyalás után a harcossal dueleztem, hát, az necces volt... (nem egészséges ha sorcerer meg fighter egymás mellett kezdi a csatát, de túléltem, igaz szoros volt)

War. War never changes.

azt hittem, te már végig vitted 😮 Na mindegy, lényeg, hogy végre sikerült egy órával ezelõtt... nagyon nagyon kemény volt. És valószínûleg valóban bugsorozatok jelentek meg közben, mert ahányszor betöltöttem ugyanazt a mentést, egy teljesen más jelenet jelent meg 😄 Azaz pl kevesebb élete volt az egyik karinak, mint máskor...furi
ArtanisNerwen
Nem tudom, én még nem tartok ott.

Artanis

Valaki mondja meg végre, hogy muszáj legyõzni azt a két rohadt sárkányt?
Ez valami bug már megint????!!! Mert nem létezik, hogy már megint 2 másodperc alatt kinyírják mind az 5 karakteremet!
ááááááááhhhhh!!!! az egyik életét majdnem teljesen le tudom húzni, de aztán az utolsó emberem is kidöglik... de az csak EGY sárkány ráadásul... <#violent><#violent><#boxer><#boxer><#gun><#gun><#gonosz3>
Muszáj szétrombolni a halott Nolaloth (vagymianeve) sárkány szívét? Mert nagyon nem tudom legyõzni a 2 sárkány haverját
Mivel úgyis partival mész, és nem egyedül, ezért akármilyen karival gond nélkül végigjátszhatod. Szóval nyugodtan játssz bármivel, ami csak tetszik.
rage
Csak béta
De a játék saját online update-ere hamar megmondja, hogy van-e hozzá újabb frissítés... (S nem kötelezõ ettõl még frissíteni is)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

van 1.04 ???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Hi,

Én katanára fókuszolok másik kézbe short sword így elég kevés a bünti kétkezes harc esetén.Érdemes egyik kézben medium fegyver-t tartani válassz olyat ami 1d10(vagy plusszos vagy egyéb sebzés vagy eggyütt a kettõ)másik kézben én álltalában small weapont tartok.a tiny felejtõ.Kétkezes fegyvereket pedig monkey grippel kezelj.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

ArtanisNerwen
Igen! A körmenû sokkal egyszerûbb és áttekinthetõbb volt. Nem tudom miért kellett kicserélni.

Artanis

1.04tõl elvileg a voicechattal megoldódik az irányítás, meg elvileg le lehet majd tenni bar-ra. A körkörös menü helyetti nem nagy pukk valóban, de a késleltetését állíthatod az optionsban. Vedd minimumra.
b-type
Ki kell próbálni 😊)
Nekem a crpg karakterek közül még az IW2-bõl egy monk volt a legnagyobb ütõs srácom (heart of Fury után term.) Pedig ez nem egy egyszerû dolog, mert nem mindenki szereti alárendelni az elgondolásait egy szélsõségesen jó és kihasznált karakternek...én pl. ilyen vagyok.
Nem tudom összepasszintani a leghalálosabb kombinációkat ha nem tetszik valami, vagy a végeredmény...inkább ne legyen tökéletes gyilokgép, de az 'enyém' legyen 😊
Sztem az a legjobb karakter amit a leginkább ki akarsz próbálni 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Most tartok ott, hogy az actIII-ban megszereztem a gyíkokat, és az Ironfist klánt a King of Shadows elleni harchoz... Mennyi van még vissza a játékból? 😄 Már november óta tolom! 😄 😄 Igazi csoda a mai rövidke játékok között. Örülök is neki... Ja, és még egy kérdés: Érdemes monkkal menni? Mert a második karim majd az lesz
nem bizony, pedig megbeszéltük vele a dolgot... 😞 gonosz dög <#gonosz3>
Azért ne túlozzunk 😊 úgy látszik csak én vagyok ilyen szerencsés hogy ennyibe belefutok... jó mondjuk eddig csak 2 durvább volt.

War. War never changes.