Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz 😊 (ha muszáj, töltök 😄)
ArtanisNerwen
Ennyire szeretsz letölteni? <#nevetes1>

...\Neverwinter Nights 2\Music mappában van egy csomó .bmu fájl.
Én ezeket simán letudom játszani, mediaplayerrel, vagy akár winamppal.

Artanis

le lehet tölteni vhonnan az NWN2 soundtrackját?
ArtanisNerwen
Még pontosabban...
A program úgy van meg írva, hogy a lopott holmikra rá kerül egy jelzõ, hogy lopott.
Tekintheted úgy, hogy felkerül a helyi lopott tárgyak körözési listájára, amit minden kereskedõ meg kap. Az ilyen holmit csak olyan kereskedõnek tudod eladni, aki nem egészen tiszteséges, esetleg pozitivan elfogult az irányodban, vagy kifejezetten orvgazdasággal foglalkozik.
Ez a programban úgy van megoldva, hogy a modul szerkesztõ bejelõlte hogy az adott kereskedõ lopott megvegye a lopott holmit is.

Tehát el lehet adni a lopott holmit, valószínüleg nem is csak egy helyen, de biztosan nem a legjobb áron. Csak meg kell keresned az orvgazdádat. ...De ez az életben is így van.

Artanis

BlackShadow
nincs "ráírva", viszont a program úgy van megírva, h lopott cuccot nem tudsz eladni - kivéve asszem a váradban a kastélyon belüli kereskedõnek.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

megtalaltam az elso dolgot ami nagyon nem tetszik...
Neeshka kezebe akadt veletlenul par dolog... Csak ugy ott volt leesve a kereskedo mellett! 😊)
Es nem lehet eladni... 0 arany... Az, hogy nem tudom eladni annak a kereskedonek, akitol veletlenul hozzam kerult meg oke...
De elmentem vele masik varosba is... Es ott sem.
Ra van irva, h lopott???
Vagy csak en nezek el valamit?
reger
kössz ,tényleg megoldódott

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Ez egy bug. Nekem mondjuk nem jött elõ, de azt hiszem úgy lehet elkerülni hogy amikor elõször beszélsz vele, akkor mondd neki hogy indulhattok és ne szedd össze a cuccokat.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

reger
Act 2 -ben amikor crossroad keepbe megszakítom a ritualt ,összeszedek mindent ,mek Vallehoz hogy ,Õ megkérdezi hogy mehetünk e ,asszondom igen ,nem történik semmi ,ha felmek 1 szinttel és megróbálok elmmeni kiírja hogy nem mehetek .Ez miért van?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Besz
Igazatok volt, a driver volt túl régi, frissítettem, így most már helyesen mûködik. Sima Geforce 6600-as 128 MB memóriával.
Eddig jól futott, szaggatás nem volt, bár még csak most kezdtem, remélem nagyobb csatáknál is bírni fogja a gépem.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

ArtanisNerwen
Egyértelmûen videokártya probléma. Driver cserét javaslok, ahogy Larvin írta a DVDn levõ drivert kell használni.
Milyen kártyával csinálja ezt?

Artanis

Nekem is volt hasonló. Egy restart helyrerakta. De próbálhatod a DVD-n lévõ drivert feltenni, hátha

Besz
Tud erre valaki gyógyírt?

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

ArtanisNerwen
Szeretnéd mi?<#szeret>

Artanis

tök mindegy, mert nem tudok multizni vele...ugyanis nem eredeti 😊 de biztos igaz, ha mások is ezt állítják
Multiban úgy veszi a program hogy nincs semmi ruha az elf hölgyön <#crazya>

War. War never changes.

ArtanisNerwen
Nyilván egy override. Ami csak annak látható, aki feltette. Vagyis nem tévedsz. Multiban nem látszik, illetve nem ez.

Artanis

Valszínû ez a multiban nem látszik azoknak akiknek nincs fent a mod, vagy tévedek?

van pár menõ female clothing mod cucc vagy mi, ki is próbáltam az új monk karimmal 😊 a csaj nyakánál nem teljesen tökéletes, egy picit látszik vmi vonal...

Áh thx 😊 Az Ancient Bookban le volt írva ami az imp mellet volt 😊 Csak egy kis spellcraft és Lore kellet az elolvasásához, és még a lapokat is ki lehet tépni, hogy késõbb is tudjam használni...
Jól le is zúzott a warlok elsõre 😊

Itt megtalálod a választ, jó kis leírás:

végigjátszás
925XE chipset 3000/800/1MB IEM64T 1GB Kingmax 800 Ati X1600XT 256MB , 1024ben anisotrop és 2Xélsim és vhogy lehetne jobb...nesze neked gépigény...bár lehet egy 7600al jobban menne

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Az akt 2???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Akt 2-ben Ammon Jerronál, amikor a démonok segítségével portált kell nyitni. Mit kell csinálni a Lángoló Balrognál Koraborosnál?
Azt mondja, hogy ha az ipmje meglenne, akkor kinyitná. Az imp meg is van, de csak ott áll, és meg van fagyva(frozen), bár szerintem lebeg és a szárnyait is csapkodja. 😊

Dipell nem segít, és a tûzlabda se, hogy felmelegedne<#idiota>.
Négy portál már nyitva, a hatodiknak az õre úgy vettem ki a szavából, hogy szerintem segítene, ha a másik öt ki lenne nyitva.

mitõl lehet, hogy úgy érzem, mint ha lelassult volna a gépem? Úgy látom, hogy minden játék jobban akad egy picit, mint régen... az NWN2 is vmennyire. Helyem ugyanannyi van, a driverem a legújabb, stb
kösz, druidával tényleg sikerült. 😊

Az én karakterem megértette, de gyanítom, hogy azért mert sötét elf.
A dialógban a válasz elõtt ugyanis a szerepelt.
Talán ha a druidát magaddal hozod? Õ lehet segít.
Mellesleg csak éhes és barátokat keres. 😊
Ha hozol neki kaját és nem vagy ellenséges vele, akkor kapsz egy rakás XP-t és késõbb még viszont látod... Nem érdemes kinyírni.

a monknak elég nehéz valóban jó cuccot találni...
ArtanisNerwen
Recommended System Configuration
Processor: 3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
Memory: 1 GB System RAM
Video Card: ATI Radeon X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series or higher video card

Minimum Required System Configuration
Operating System: Windows 2000, Windows XP
Processor: 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor
Memory: 512 MB RAM
Hard Disk Space: 6.5 GB free hard disk space
DVD-ROM Drive: 6X speed or faster
Video: ATI Radeon 9800 or NVIDIA GeForce 6600 or higher
Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card
DirectX: DirectX version 9.0c (included) or higher
Multiplayer: Broadband connection for multiplayer online play
Input: Keyboard, Mouse

Artanis

a duskwood alatti goblin bányákban találtam egy óriás pókot, aki mondani akar valamit. hogy tudom megérteni mit akar? vagy nem is lehet és inkább verjem le nyugodtan? 😊

deestroy
HELYES...talán még egy óra és én is ezt tolom! Gépigényrõl valaki nem tud? Nem találtam...FAQ sincs

ArtanisNerwen
A legjobb! Csak ezzel játszom. <#eljen>

Artanis

deestroy
Hali! Milyen a játék? Ma lesz meg, de még egyszer sem próbáltam...

Nálam a nwn1 szaggatott anno addig, míg át nem állítottam az audi szabványt... a leggyorsabb a miles fast 2d, egy próbát megér...
A Red Dragon Disciple a 2ben is kap szárnyakat magasabb szinteken?

War. War never changes.

Azt nem a kinyírásakor kapod, hanem még elõtte szerzed meg😊 Azzal lehetne egyszerûbben összedönteni a portált.
Lacee
na most második végigjátszásra sikerült belefutnom az elsõ bugba. annál a résznél, mikor az egyik shardot birtokló blacklake-i nemest kell megvédeni, mire odaértem hozzá, az egyik õre halott volt, aki úgy is került be a partyba, mint hulla. ez önmagában nem lenne baj, de a kijáratnál meg közölte a program hogy "you must gather your party", amit hát nehéz lett volna elintézni, lévén hogy hullacipelést nem támogat a rendszer 😄
konzollal kerítettem magamnak egy rod of resurrectiont, de az sem hatotta meg, így maradt a jól bevált reload.

kérdés: valahol az act 1 magasságában, Zeeaire kinyírásakor lehet szerezni egy extraplanar sphere-t. ez mire jó? lehet aktiválni, de nem vettem észre semmi különbséget.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lehet rossz nyomon járok, de nem lehet, hogy én is autosave-eknél fagyok ki mindíg a multiban? Single-ben nem volt gondom (1x belefutottam egy bugba, de újratöltéssel megoldódott, mondjuk 2 napi játékom ment el vele) Amúgy nyugodtan írhattok spoilereket (használjátok a spoiler tag-eket), mert én nem játszottam végig, mert nem tetszett a campaign, de attól még érdekelne a sztori vége, meg ilyesmik.

ArtanisNerwen
Ha a directx reinstallon is túl vagy, akkor az utolsó ötletem az alaplap driver csere. Uli chipsnél sosem lehet tudni.<#felkialtas>

Artanis

Kipróbáltam a többi audio szabványt. Ugyanúgy kifagyott az elsõ Autosave-nél. Ötletem sincs, mi lehet a gond...

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

pfff...ez nekem túl sok 😄 Na, amúgy kijátszottam! Jó game volt, hülye befejezéssel... de ezt nem részletezném azok miatt, akik még nem tolták végig.
ArtanisNerwen
Akkor valami más lehet a gond. Próbálj másik audio drivert. Vagy csak a játékon belül más audio szabványt választani.

Artanis

ArtanisNerwen
Hogy mennyi memória van egy kártyán, nem áll összefüggésben annak teljesitményével. A több ram sokszor lassabb, nem csak azért mert a több memóriát kezelni egyszerûen lassabb, hanem hogy még így is olcsobb legyen lassabb, és néha gyengébb minõségû memóriákat tesznek az ilyen kártyákra. Javaslom néz utána a kártya vásárlás elött, annak is a kérdéses kártya, milyen szélesen (128 v 256 bit) kezeli a memóriát, és hogy milyen memóriával DDR2 v DDR3 memóriával van-e szerelve, esetleg, hogy hány nanosecudum (ns) a kártyára szerelt memória frissitési ideje.

Artanis

A C: winchesteren van 20 GB szabad helyem, oda ment a játék (meghagytam az alapbeállításokat), a D: vinyón kb. 9GB van.
Ezzel a konfiggal csak az v1.0 változattal voltak sebesség problémáim, annál még szaggatott rendesen. De mióta kijött v1.03 patch, azóta rengeteget gyorsult a játék, ezzel a kártyával is szépen fut (persze árnyékok és Antialiasing nélkül). Viszont mindegyik verziónál fagyott a mentésnél és a helyszínváltásnál, a v1.03-nál talán még picivel gyakrabban is. Érdekes módon semmilyen más bug nem jött elõ ezeken kivül, amit a többi fórumozónál olvastam. Viszont ezektõl már teljesen játszhatatlan a játék, a kb. 10-15 percenként szükséges Reset miatt...

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

tök jó, a Black Garius elleni csata közben állandóan kilép hibaüzenettel a játékból...
közepes? 512 mb... na mindegy, erre se lesz egyhamar elég pénzem, 100ezerért meg a hülye vesz kártyát..egy hónap múlva az is gagyi lesz. Lényeg nekem egyelõre, hogya mostani játékok jól fussanak.. a dx9-esek
ArtanisNerwen
Ezzel nem fog sosem igazán jól futni, de fagynia nem kellene. Vannak akik ennél gyengébb kártyával is kinlodtak vele.

Artanis

ArtanisNerwen
Fontos, hogy legyen hely a rendszer particón, vagyis ott ahol a document mappád van, ugyanis a user tempbe tömöriti ki a data fájljait. Amik több mint egy giga helyet is lefoglalhatnak. Ehhez jön némi virtuális memória használat, szintén a rendszermeghajtó üres helyét veszi el alapbeállitáson, és jön hozzá a mentések igen csak nagy mérete, ami szintén a document mappába történik. Ha 100MBnál kevesebb a hely a rendszer partición, illetve ahova a mentések készülnének, akkor probléma van. Tehát az üres hely kérdése elsõ sorban a rendszer particióra vonatkozik. Persze ha eszközöltél változtatásokat az alapbeállitásokban, akkor lehet hogy más a helyzet. De akkor a fenti leírásomból úgyis kitalálod mi lehet a gond.

Artanis

Ja, és a legfonosabb info: ATI Radeon 9600 Pro kártyám van (256M😎

20 Gb üres helyem van, ennek elégnek kell lennie. A konfigom amúgy a következõ:
- Gigabyte K8u-939 alaplap
- AMD Athlon64 3200+ proci
- 1Gb 400MHz DDR
- 2x40GB 7200rpm Maxtor winchester
Az egyik haveromnak pl. PCIe NVIdia kártyával ugyanezt csinálja, bár neki csak kb. 30 percenként.

ArtanisNerwen
Nem tudom, nem értek az Atihoz. Gondolom ez egy közepes kategóriájú kártya. Ha hosszabb távra tervezel akkor érdemes lehet egy felsõ kategóriás kártyát választani. N8800-at javaslom, ha nem ragaszkodsz régebbi játékokhoz, és persze van elég pénzed rá, mert nem olcsó.

Artanis