Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.gamebanshee.com/neverwinternights2/walkthrough/tombofthebetrayers.php
en a 7es szammal jelolt helysegrol beszelek. ebben van egy kallantyu
"gyilok" utan van a kozepso teremben egy kar. azt meg kell huzni (gyk. kattints ra), utanna menj vissz a papsrachoz es mehettek is.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Köszönöm.
Sziasztok!!!
A patchekkel lenne gondom, szerintem én vagyok a béna.
Szóval, offline módban feltelepítettem a 1.01-es patch-et, majd a 1.02-est szerettem volna, de az nem sikerül. Kiírja, hogy fent van a 1.01-es, indítsam a nwnupdate-t, hiába nyomogatom nem történik semmi. Sajna amig nem telepítetem fel a 1.02-est addig nem tudom telepíteni a 1.03-ast sem ahogy olvasgattam.
Vajon mit csinálhatok rosszul, hogy nem telepíti a 1.02-est?!
Köszönöm elõre is a segítséget!!!
Pl a köszönés vss volt most vrs A köszönöm vxx, volt és ez most azt jelenti unatkozom.
Miért kellett ezzen változtatni? Nem tudom létezik erre értelmes magyarázat? Vagy csak az hogy "lássuk meddig lehet szivatni" a legelszántabb fanokat?
Kezdek kiábrándulni.
Artanis
Kedvenc kepem:
Click ide
A voice-menu is szarul muxik, az uj hotbarok is hasznalhatatlanok, de ezenfelul a builderek is szopnak a sisakokkal... siralmas.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
stb.
[X]
Sziasztok!
Ha hivatalos patch-et rakok fel akkor kell hozzá crack-elt patch utána, hogy tudjak játszani?
Köszi!
a campaignnel kapcsolatban egy rejtály még mindig maradt számomra: van ugye az a rész amikor a négy statue of purificationt kell meglátogatni. Ott találkoztam az ork törzs sámánjával, aki közölte hogy el fogom veszteni a bal lábam 😄
ez önmagábon oké hogy poén, de bekerült a journalba is, tehát bizonyára van valami értelme. Ezt a questet hogy kéne lezárni?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Artanis
[X]
amúgy ha két kaszás fegyvermester vagy akkor elég közel állhetsz a halál fogalmához, szóval nem egyértelmû 😉
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az köszi.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Igazatok van a kasza gagyi fegyver...mi vagy te halál???nem? 😊
Kérdésem:Monkey Grippel lehet medium fegyverbõl 2db-ot forgatni two weapon fighting alatt eredményesen???Gondolok még mindig 2 katanára. Vagy a MonkeyG csak a large fegyverekre vonatkozik ?Természetesen human vagyok.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
leirom, mert walktroughban sem lattam ezt a modszert...
hatha segit valakinek.
eloszor oriasoknal elvallalod, h lenyomod a sarkanyt.
a a sarkanynal meg elavallalod, h lenyomod az oriasokat.
visszamesz az oriasokhoz es amikor megjelenik a sarkany, akkor
lehet valsztani, hogy mit csinalsz (1. tamad oriasok, 2. tamad sarkany, 3 tamad mindenki). ha a mindenkit valasztassz, akkor erdemes
kiszaladni mindenkivel a kapu moge, esetleg buffolni az oriasokat,
hogy jobban legyengitsek a sarkanyt...
A vár fejlesztésekor hogyan lehet a morált, és az egységek erejét növelni? Ja és a civiliti is nagyon alacsony 😊 Egyáltalán van jelentõsége?
[X]
[X]
[X]
vegulis lehet ebben is valami. fogjak a bunozest! 😊
Es kik ilyen kereskedok? Blackshadow mar irta, h majdan
Uncusnal talan el lehet adni, de ott meg nem tartok, elozo
vegigjatszasbol meg nincs mentesem a kornyekrol.