Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a prestige classokat hogy lehet kilokkolni, vagy használni? azt hittem ha végigviszem beadja õket, de nem. szintlépésnél se láttam soha semmilyen menüt, ahol lehetett volna specializálodni. 😊

Sikerült a patch leszedése, telepítése. Köszönöm a segítséget!!!

köszi!😊
Na, csak hogy tisztazzuk a helyzetet:
http://www.gamebanshee.com/neverwinternights2/walkthrough/tombofthebetrayers.php

en a 7es szammal jelolt helysegrol beszelek. ebben van egy kallantyu
szia!nem tudom meghúzni a kart mert ott a rács és ha a közelébe megyek megint jönnek.vagy nem azt a kart kell meghúzni?
Evetkemano:
"gyilok" utan van a kozepso teremben egy kar. azt meg kell huzni (gyk. kattints ra), utanna menj vissz a papsrachoz es mehettek is.
az eljaras is tok jol mukodik minap kiprobaltam..annyi volt a problema hogy valamiert elsore nem jott le a harom offline patcheleshez szukseges file..de masodszorra teljesen normalisan lejott..szo spcs probalkozz pontrol pontra a hozzaszolasban leirtakkal menni fog!!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

köszi a semmit!😞(valaki azért válaszolhatna...😞
Magáért a procedúráért nem vállalom a felelõsséget. Nem ellenõriztem le, csak fordítottam. Ha gond van nézd meg a fórumot ahol az angol szöveg van és nézd meg a hozzászólásokat! Ha valami gixer van biztos feltûnt már másnak is és taléltak rá megoldást.

Ellenõriztem. Mûködnek a linkek. Nem kell telepítened az 1.02-est, rögtön mehetsz a hármasra. A link ott van és mûködik.

légyszi segítsetek,elakadtam az árulók sírjánál.nem tudok kimenni,az ajtónyitóhoz ha odamegyek gyilok,a rácsot meg nem tudom kinyitni.😞
Nem tudom, hogy mi van ilyenkor. Nálam nem müködnek azok a linkek amelyeket Larvin írt a #4200-as hozzászólásában, ahonnan a 1.01-1.03 patchet kellene letölteni. Van valakinek használható ötlete?!
Köszönöm.

Sziasztok!!!

A patchekkel lenne gondom, szerintem én vagyok a béna.
Szóval, offline módban feltelepítettem a 1.01-es patch-et, majd a 1.02-est szerettem volna, de az nem sikerül. Kiírja, hogy fent van a 1.01-es, indítsam a nwnupdate-t, hiába nyomogatom nem történik semmi. Sajna amig nem telepítetem fel a 1.02-est addig nem tudom telepíteni a 1.03-ast sem ahogy olvasgattam.
Vajon mit csinálhatok rosszul, hogy nem telepíti a 1.02-est?!
Köszönöm elõre is a segítséget!!!

ArtanisNerwen
A voice chatbõl ami mükszik, az is máshogy van mint NWN1nél megszoktuk.
Pl a köszönés vss volt most vrs A köszönöm vxx, volt és ez most azt jelenti unatkozom.
Miért kellett ezzen változtatni? Nem tudom létezik erre értelmes magyarázat? Vagy csak az hogy "lássuk meddig lehet szivatni" a legelszántabb fanokat?

Kezdek kiábrándulni.

Artanis

ArtanisNerwen
Ez nem vicc! Tényleg benne van. Elõször nevettem rajta...

Artanis

ArtanisNerwen
"I say, yes!"

Artanis

Hat igy elolvasva az 1.04-es bugreportokat, tobb benne a bug mint az 1.04-es betaban.
Kedvenc kepem:
Click ide
A voice-menu is szarul muxik, az uj hotbarok is hasznalhatatlanok, de ezenfelul a builderek is szopnak a sisakokkal... siralmas.
hello!elakadtam az árulók sírjánál nem tudok kimenni,a pap nem jött velem,az ajtónyitónál jön az ellen akárhányszor odamegyek.segítsen valaki légyszi😞
nekem teljesen bejott ahogy a sarkany es az oriasok szetvertek egymast, en meg kozben a csapattal popcornnal es colaval vartam, h mikor kell melyik resztvevonek a kegyelem dofes 😊)
Ennél egyszerûbb ha van mágusod, rányomsz 1-2 assay resistet a sárkányra, majd isaac. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

nezte mar vki, h 1.04 is mukodik-e a poseidonos image-el?
ArtanisNerwen
Két hónap után végre... Nagyon kiváncsi vagyok.

Artanis

kint van 1.04

Úgy néz ki az obszisoknak is feltûnt, hogy feltûnõen sok a crash a pw-ken. Én is hozzászóltam a témában, de úgy néz ki, hogy nem infókat akarnak a dologról gyüjteni, inkább azt mérik fel, hogy mennyire sürgetõ probléma. A thread itt található: click ide Ha unod már, hogy mindíg kivág a játék, ha át akarsz jutni valamilyen ajtón, vagy nyíláson, jó néven venném, ha hangot is adnál véleményednek. Angolul kevésbé tudóknak: Yeah, that's my problem too, vagy I experienced these crashes too, vagy Please do something about this
stb.

Szerintem nem fontos. Biztos csak egy side quest. Én nem beszéltem sokat az orkokkal. Átengedtek mert elötte kinyírtam az ellenségüket. Nem mintha orkokkal egyezkednék, egyszerûencsak így alakult.

ejnye, én nem tudtam megunni...addig toltam, amíg végig nem vittem... pedig még akad is nagyobb harcoknál rendesen
X Revenge
Kössz, de már rég továbbjutottam 😄. Most ott járok, h megtámadták a falut és kölyköket kell befognom 😄. Tom h kell tovább vinni, de most egy kicsit hanyagolom a dolgot és inkább OBLIVION-ozok😄

[X]

Sziasztok!

Ha hivatalos patch-et rakok fel akkor kell hozzá crack-elt patch utána, hogy tudjak játszani?
Köszi!

Lacee
röhejesnek mindenképp az...

a campaignnel kapcsolatban egy rejtály még mindig maradt számomra: van ugye az a rész amikor a négy statue of purificationt kell meglátogatni. Ott találkoztam az ork törzs sámánjával, aki közölte hogy el fogom veszteni a bal lábam 😄
ez önmagábon oké hogy poén, de bekerült a journalba is, tehát bizonyára van valami értelme. Ezt a questet hogy kéne lezárni?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

amíg nem végeztél a próbákkal, addig az íjászos helyen találod meg... ha végeztél, akkor asszem ott áll a többiekkel Georg elõtt, mert várják a megünnepléseteket. Ennél többet nemtok mondani 😄
ArtanisNerwen
Illuzió romboló dolgokat lehet igy összehozni. Aréna szerveren, láttam egy shiftert valami négylábú állatformában és mindkét melsõlábával egy-egy kaszát forgatott. Elég hatékony volt... és elég LOL.

Artanis

Lehet élõholttá válni, pl shapechange spell, de akkor nem tudsz használni semmi tárgyat, fegyvert. Viszont kellõen magas umd-vel (toli, warlock) lehet használni azt a fegyvert. (Nem mintha annyira érdemes lenne)
X Revenge
tom h annak az elf ürgének kell odaadni, csak nem tom hol?! Egyébként a nwn 2-nek is van fansite-ja, mer csak az elsõrésznek találtam és ott ugye nincs benn mindne a 2-rõl.

[X]

Lacee
monkey grip csak arra jó, hogy az olyan fegyvereket, amit fajod csak kétkezesként használhat, meg tudod fogni fél kézzel is -2 attack mellett.

amúgy ha két kaszás fegyvermester vagy akkor elég közel állhetsz a halál fogalmához, szóval nem egyértelmû 😉

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Szerezd be a sárkányölõ bastard swordot vhol, és asszem van ilyen katanában is.Kérdés:Élõholtá lehet válni a játékban???Mert van egy olyan fegyver hogy Katana of the Mummylord.Elolvastam és usable:only undead
Az köszi.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Hi,

Igazatok van a kasza gagyi fegyver...mi vagy te halál???nem? 😊
Kérdésem:Monkey Grippel lehet medium fegyverbõl 2db-ot forgatni two weapon fighting alatt eredményesen???Gondolok még mindig 2 katanára. Vagy a MonkeyG csak a large fegyverekre vonatkozik ?Természetesen human vagyok.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

a sarkany vs orias kombot en nagyon egyszeruen oldottam meg...
leirom, mert walktroughban sem lattam ezt a modszert...
hatha segit valakinek.
eloszor oriasoknal elvallalod, h lenyomod a sarkanyt.
a a sarkanynal meg elavallalod, h lenyomod az oriasokat.
visszamesz az oriasokhoz es amikor megjelenik a sarkany, akkor
lehet valsztani, hogy mit csinalsz (1. tamad oriasok, 2. tamad sarkany, 3 tamad mindenki). ha a mindenkit valasztassz, akkor erdemes
kiszaladni mindenkivel a kapu moge, esetleg buffolni az oriasokat,
hogy jobban legyengitsek a sarkanyt...
az íjat Daeghunnak kell adni, a harcnál pedig beszélni kell a Mostfeld srácokkal (asszem így hívják õket), és õket kell legyõzni...
A multihoz nem volt szerencsém, csak a singlet próbáltam, Mágussal megyek és ha nem jó spellek vannak memorizálva, akkor sajna load a vége 😊 A sárkányhoz kell a tûzimunitás és bigby anélkül esélytelen. De az óríások, baromi sokan voltak és pillanatok alatt leverték a csapatot egyszerûen nemtudtam olyan gyorsan varázsolni 😊 Harcosokat kellet volna hozni és õket mágiával támogatni, csak lusta voltam visszamenni, a sárkányhoz meg a casterek a jók, amiért vissza is mentem de másodszorra már nem akartam.

A vár fejlesztésekor hogyan lehet a morált, és az egységek erejét növelni? Ja és a civiliti is nagyon alacsony 😊 Egyáltalán van jelentõsége?

X Revenge
A "pap" az Brother Mervin (vmi szerzetes féle). A varázslást megcsináltam a kölyköknél. Harcoltam egyet a "papnál", de nem engedi a következõt, azt mondja pihenjek. Pihentem vagy 5x, de semmi sõt még a gyógyításra is megkértem, akkor se enged tovább. Eladtam a prémet (fur) és megvedtem az íjat, de az ember hol keressem akinek vissza kell adni?

[X]

Elég gáz, ha vissza kellett tölteni😊 Ez a jó a muli pwk-ben (sajnos még csak elég kezdetlegesek vannak, messze nem olyan kidolgozottak, mint nwn1-ben voltak), hogy ott ha meghalsz, nincs visszatöltés, ott meggondolod, mikor, minek, milyen taktikával mész neki😊
Uh! Ez a vörös sárkány kiábrándító, csak kétszer kellet visszatölteni. Az óriásokkal többet bajlódtam, de végül sikerült õket is lezúzni. A törpe nagyon hatásos volt ellenük, sõt csak õ maradt életben a nagyon sokadik próbálkozásra. 😊 Kemény menet volt.

paphoz? Azt nemtom ki az a pap... 4 próbát kell teljesítened: egy van Bevil anyjánál (az elkerített helyen, ahol gyerekek akarnak látni egy varázslást a szõke csajtól), van egy ott ahol verekednek, a gyógyító, köpenyes fickónál (lehet, hogy õ az a "pap"), van egy a mostoha apádnál, ahol íjászkodni kell, és van egy Tharmasnál, a varázslónál (itt egy kissrác segítségével kell vmi tollakat kutatni).
X Revenge
Az a helyzet h má mosz az elején megakadtam. Valami tanyasi parasztbajnokságot rendeztek, elválaltam most meg paphoz kell mennem csak nem tom hol van. A grafikától pedig nem vok elájulva, de azért a játék nem rossz.

[X]

ja, nekem nem játsza le se a winamp, se a media player, de még a real player sem.... 😞
Megéri, nagyon jó játék! És elég sokáig tart... 😊
X Revenge
Thx, a gyors, terjedelmes és tartalmas választ. Asszem teszek vele egy próbát. 😊

[X]

ha szereted a fantasyt, igen. ha szereted a szerepjátékokat, igen (de ez vmivel szerepjátékosabb az Oblivionnál, csak lineárisabb a bejárhatõ helyeket illetõen). ha szeretsz csapattal játszani, igen. ha jól futott az Oblivion a gépeden, igen 😄 FAQ az nincs, pedig kéne... De visszalapozgatva megtalálod a segítségeket a problémás dolgokra. Ja, a www.rpgvault.hu oldalon találsz némi infót hozzá. Csak nem warez, meg elindítási dolgokban.... Ha eredetiben veszed meg, akkor meg fölösleges a FAQ 😊
X Revenge
Sziaszotk. Az lenne a kérdésem h az oblivion után érdekelhet-e enegem ez a játék? És hogy van-e valahol faq amit elolvashatok?

[X]

ertem.
vegulis lehet ebben is valami. fogjak a bunozest! 😊
Es kik ilyen kereskedok? Blackshadow mar irta, h majdan
Uncusnal talan el lehet adni, de ott meg nem tartok, elozo
vegigjatszasbol meg nincs mentesem a kornyekrol.