7862
  • Larvin
    Hát eltévedni nem fogsz, mert csak egyfelé lehet menni a térképen ált. de a párbeszédekből (sok van belőle) és abból, hogy mit kell keresni, merre nemtudom mennyit értessz majd. Tégy egy próbát! Ha tutorialon túljutsz segítség nélkül akkor elboldogulsz szerintem.
  • WOLF3x6
    Guild Wars-ozok, mondjuk ott altalaban mutatja egy nyil, hogy merre kell menni, de megertem a jatekot, Skill-eket stb. , remelem ez sem olyan bonyolult...
  • Larvin
    szerintem igen, mert elég sok benne a szöveg
  • WOLF3x6
    Ehhez a jatekhoz nagy angoltudas kell?
  • csgj
    sztem nagyon jó lesz, sok újdonságot préseltek bele, úgyhogy én várom... persze főleg a történet miatt :D
  • csgj
    na, asszem megvan... csak megvárom, amíg betölti rendesen :P
  • csgj
    hol lehet ezt megnézni?
  • Larvin
    Megnéztem a mask of the betrayer beharangozóját. Véleményem: Genassi karik elég rondára sikeredtek már megint, Gondolom akkor az eredeti fajokat se dolgozták át, bár olvastam, hogy toolsetben már meg van a lehetőség arra, hogy alakítsunk jobban a kinézeten, de kérdés, hogy akkor miért nem rakják bele a játékba is. Thay nekem nagyon kietlennek tűnik, így a videót nézve. A monsták is elég jellegtelenek küllemre akiket le kell verni. A sztori is nagyon arra hajaz, hoyg már megint fogják a kezünket benne végíg és ki-be operálnak belénk-belőlünk dolgokat, menekülni kell és persze gondolom végíg fogják majd a kezünket, nehogy valami saját gondolatunk támadjon. Nem látok semmi okot arra, hogy megvegyem a kiegészítőt. Ha csak azt nem, hogy már elvonási tüneteim vannak rpg hiány miatt. Mostanában nem jött ki semmi számomra érdekes játék. A készülő tervek közül sem nagyon van olyan amire kíváncsi vagyok. A Dragon Age ígéretesnek tűnt, és a Bioware neve is kecsegtető mint készítő, de hír nincs és a Bioware-nek vannak más project-jei is. Valószínű jobb lenne, ha nem is erőltetnék addig amíg nem tudnak rá kellő energiát, figyelmet fordítani. A witcher-t úgyis eltolja az Atari. A Jowood mostanában bughalmazokat és memóriazabáló szörnyeket gyárt. Kéne valami vérfrissítés!
  • Larvin
    Raepa: Ebből lesz valami, vagy csak egy kósza ötlet volt?

http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=HoldpengeHCR2PWModul

"modul letölthető ... címről" reggeltem a fórumra, de semmi egyéb infó
  • zsirfecske
    megnéztem, egy delayed cast fireball scroll írása 4k körüli aranyba fáj, tehát csak óvatosan...

Larvin: ok, ezlesz. úgy könnyebben kezelhető...
  • Larvin
    én mindent ledaráltam
  • zsirfecske
    télleg az olyan crafting component-ek, amiket lehet őrülni mozsárban és essence-t adnak, azok ugye nem kellenek eredeti formában semmihez?

magyarán lehet mindent észnélkül essence-é átalakítgatni, ugyi?
  • zsirfecske
    scribe scroll skill az alap wizard-nál, és ez kell a scroll-ból spell tanuláshoz is. a scroll írás meg úgy emlékszem pénzbe kerül, néhol súlyos ezrekbe is, ergo nem éri meg. de ha tévedek javítsatok ki.
  • Elk Hunt
    igen, a wizben az a jó hogy tud scrollokat tanulni csőstül. Igazi előnye akkor van ha felveszi a scrible(?) scrollt asszem tekercs írást és neki áll tekokat írni persze jó pénzért... :-)
  • Larvin
    Gamecopyworld-ön van már fent.
  • mzprox
    Próbálta valaki co-op módban játszani? tapasztalatok? :)
  • zsirfecske
    meg ahogy én látom, potyognak is tonnaszámra. gondolom akkor wizard-nál korlát sincs a beszopizható spellek számára, azaz az óriás szupernagy spellbook-ban minden elfér...
  • Neoshane
    Hali mindenkinek...
    Most az 1.06os patchet felraktam... de mivel nem eredeti a gamem igy crack kellene hozza gondolom... nemtud vki ehhez a patchez cracket?
  • Elk Hunt
    A teko tanulásnak PW-ken van jelentősége, hiszen az alapjátékban szinte mindent meg lehet venni :-) /mármint a scrollokat/
  • Larvin
    PW az lenne csak normális patch nincsen.
  • zsirfecske
    Elk Hunt & Cactus: kösz, ezek szerint hiperhülye vagyok, nem tudtam, hogy wizard tud tekercset megtanulni... ááá, így már minden oké.
  • Cactus
    Amit egyszer megtanultál vagy szintlépés, vagy scroll által az örökre megmarad. Bármikor foghatod, és berakhatod a spellbookba, egy rest és már lehet is használni. A wizzard agya bevesz mindent korlátlanul :)
  • [HUN]Crassus
    Sracok! meg mindig nincs ertelmes PW?
  • Elk Hunt
    Ha jól tudom csak a sorci tudja cserélgetni a spelleket. A wiznek ott van alapból a vazsitekerecs tanulása (!) így ő, bármely spellt (arcane) meg tud tanulni, így nincs értelme szerintem a spell cserélgetésnek. Bár lehet hogy a biohokis srácok ezt másképpen gondolják.
  • zsirfecske
    hát nem a spellbook-ra gondoltam, hehe. a megtanultakra értettem, hogy azokat lehet-e utólag cserélni. ezek szerint a sorcerer miatt van a szumma kiírásban csak a 'removed spells' és wizard-nál amit 1x megtanultál az beton. ugyi?

off: shield-nél várok a sub-ra ugye, szünetben csináltam két rescue me feliratot és nwn2-zöm is, igen. de most sajna lev16-nál toporgok időhiány miatt.
  • Elk Hunt
    Lásd: #5032

Célszerű visszamenőleg is elovasgatni a fórumot ;-)
  • Cactus
    Wizzard tudja cserélgetni a spelleket (már amit egyszer már megtanult), a Sorci csak szintlépéskor.
    Egyébként meg fordítsál Shieldet, ne játsz :D

Kérdésem, hogy vannak már faja működő Persistent világok NWN2-höz? Kéne már mókázni valamit multiban :)
  • zsirfecske
    spelleket (wizard) lehet cserélni? csak mert külön jelzi a levelup végén az összegző kiírás hogy 'removed spells'...
  • MrStokes
    Vagy vedd meg eredetiben.
  • csgj
    ööö... nekem ez akkor volt, amikor az 1.05-ös patch-re crack-et használtam... ugyanis van olyan crack, ami nem jó :P Keress a patchedhez megfelelő fixed crack-et, vagy használj mini image-t
  • _Atti_
    köszi az infot!
  • Csaba86
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a problémám, hogy nem jelenik meg a karakter képe sem a generáláskor, sem játék közben. A video beállítást változtattam a teljes skálán, de semmi. Mi lehet a probléma?

Athlon64 3000+ , 1GB memória , geForce 6600GT
  • zsirfecske
    tom, de direkt megnéztem: ha kinyitod is jár az xp.
    namindegy, csak érdekelt. továbblépek :)

MrStokes: amúgy act2 elején van ez, lev13 a kari ha ezt kérdezted.

amúgy a saját alignment-emet nem látom sehol numerikusan? sikerült good-ból átcsúszni neutral-ba, de ezen kívül lövésem nincs éppen hogy áll.
  • Csero90
    Sztem is vidd vissza Merring Bratyóhoz :) asszem így hívják :)
  • Larvin
    Megnéztem szótárban mit jelent, hogy "tithe"
    Azt írja: dézsma, tized

1ébként az egy 1500 xp-s küldi szal talán nem kéne kinyitni
  • MrStokes
    Amugy ezt milyen szinten kapod kb?
  • zsirfecske
    megnéztem, 14-gyel biztos nem nyílik...
  • zsirfecske
    valaki nem tudja, hogy a 'tithe box' disarm-jához mennyi disable device check kell? mert ha több mint 3, akkor nem érint, amúgy viszont rámozdulnék.

(ez az a doboz, amit blacklake district-ben adnak a templomban, hogy vigyük el west harbor-ba. search check sikerült, de disable device nem)
  • MrStokes
    Ez egy csoppet sem lehet meglepo, miutan vki megismerkedett az altaluk kiadott jatekokkal.

Atari uzletpolitikaja jellemzoen: kiadunk egy uj jatekot, gyorsan csinalunk hozza par patch-et es leszarjuk a tovabbiakban a tovabbra is felmerulo, adott esetben sulyos hibakat. Peldanak okaert lasd Greyhawk: Temple of elemental evil c. jatekat.

Ui.: Nagyon remelem, hogy a Witchernel nem kovetik el ugyanezt a hibat, mert akkor konnyen lehet, hogy a vartnal sokkal hamarabb ez a jatek is eltunik a sullyesztoben.
  • Larvin
    Pengeélen táncol az Atari

Barny, 09:59 - : - (18 komment)

(GamesIndustry) Az egykor szebb napokat is látott Infogrames (az Atari anyacége) újfent kiábrándító pénzügyi jelentést tett közzé. A március 31-ével végződő, előző pénzügyi évre 121,6 millió dolláros eladások mellé kövér 71,3 millió dollárnyi veszteség társult. A májusban végrehajtott létszámleépítés (az alkalmazottak 20%-át küldte el az Atari) majd csak később érezteti a hatását, addig is tessék szépen kihúzni a Witcher év végi megjelenéséig

forrás: Hardwired