Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Lenne egy kis gondom...najóvan, nagy gondom 😊
A Ritual of P. nevü feladatnál tartok, és sztem vmilyen bugnál fogva megakadtam, mer nem tudom aktiválni a küldõ terepen levõ szobrot, mer egy olyan feliratot vág a képemhez, hogy csata közbe nem tudom aktiválni... miközbe már minden élõlényt kinyirtam az egész térképen 😛
Ugyhogy ha vki tudja hogy ezt hogy lehetne orvosolni, akkor please irja meg, mer már nem akarok új karit kezdedeni ha egyszer ezzel elvittem eddig 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
az, hogy az NPC-k nem halnak meg, a KOTOR-ban is látott könynítést szolgálja, de azt hiszem hogy ha a nehézséged átállítod a hardcore dnD-re,akkor mintha visszaállna a resurrectionre.
parry: a karakter nem támad, csak megpróbál elugrani az õt érõ támadások elõl, illetve (ha valamilyen dobás sikerül, ezt nem tudom pontosan) akkor riposztozik.
a fater háza értelemszerûen az a ház ahonnét te is kijöttél a játék legelején, a hídon túl.
az elején a falu támadásának visszaverésekor mond vmit a fater hoyg ha muszály, akkor menjünk a házába és a szobában lévõ ládából kotorásszunk hasznos holmikat. namost hol a háza? mert van egy épület amibe nem lehet bemenni és betörni sem lehet az ajtót, az lenne az? csak tolvaj karikkal?
az új rendszerre mûködik az eax2 is mind a négy hangfal is szól
másik hogy a közelemben maradva harcoljanak, mert idegesítõ amikor tök távoli célpontoknak is nekiront, miközben nekem kellene segíteni, vagy éppen már halálán van és nem tudom felgyógyítani meg buffolni
az is nagyon zavaró, hogy a nagytermetû, pl dire wolf idézett lények épületekben nem nagyon akarnak harcolni, mert ha nincs közvetlen közelükbe ellen van hogy oda sem férnek a többi csapattagtól, így csak álldogállnak, nem beszélve arról , hogy milyen rövid ideig maradnak jelen
ja, megy mini image nélkül is nálam, most így próbáltam véletlenül, és nem fagy le ott ahol korábban írtam. bár ez egy másik, vadiúj oprendszerem egy üres vinyón, lehet számít az is. és ebbõl ki tudok lépni alt+tab-al simán
Abban a gépben nincs sok kraft.Nekem kimegy desktopra simán.Sõt még bármi mást is lehet csinálni helyette.Jah és EAX2 ben nyomom az nálam adja.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
a betûméretet nem lehet növelni mint az elõzõ részben? mert eléggé kicsi még 1024*768-ban is
miért nem lehet varázsgyûrûket készíteni gyûrûbõl és drágakövekbõl? a craft skillje meg meghatározná hogy hány köves lehet max 1-3 és a gyûrû anyaga meg a drágakõ meghat hogy mekkora erejû és hány töltetes lehetne a benne rejlõ varázs. így legalább lenne értelme a köveknek is
ha leütik a társainkat és a portréjukon megjelenik egy halálfej, újjáélesztés nélkül miért élednek fel?
elég rossz hogy egy nagy csatát úgy is ki lehet bliccelni, hogy egyszerûen csak az épületbõl vagy a helyszínrõl kimenekül az ember, és a társak, még a halottak is egybõl ott teremnek, az ellenfelek meg nem üldöznek a területhatáron kívül
nálam vmiért nem megy az eax, illetve ha bekapcsolom a hátsó két hangfal egybõl elhallgat. ez volt az elsõ résznél is, de ott pauzéztam, leraktam tálcára és visszaállítottam a kvadrofon beállítást sztereoról. itt nem nagyon megy ez, mert valószínûleg túl nagy az erõforrásigénye, desktop helyett csak fekete képernyõt kapok a kurzorral.
mondjuk a lapon sem tökéletes ilyen szempontból, an7 amin egy jó nforcés hangkártya van integrálva, de sok párszor vacakol ilyesmikkel
egyébként van vmi összefüggés a dungeon siege és az nwn között? kiadó, sztori ilyesmi? mert meglepõen sok a hasonlóság mind grafikát, mint a szobrokat, fegyvereket, páncélokat stb. illetõleg
biztos ami biztos alapon irtam amit irtam... Az image filehoz mellekelt nfoban volt, hogy:
2> Physically Disable/Unhook any available CD-ROM/DVD-ROM/Writers,or deactivate
optical IDE drive(s) in device manager
a yasu meg a tobbi maxi image mellett... Gondoltam ha mindent belo, csak menni fog 😊)
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
tehát szépen megy a korábban vázolt módon
amúgy a kamera már egész jó 1.3 alatt, csak be kellett hozzá állítani a mouse és nyilak forgatási sebességét.
sok mindenben visszalépés a korábbi részhez képest, viszont van benne csomó jó új ötletes dolog is, és a grafika tényleg jobb hogy van domborzat, csak a kamerakezelés ne lenne ilyen béna és lassú
http://nwn2patch.obsidianent.com/nwupdate.ne_
http://nwn2patch.obsidianent.com/nwn2stub.ex_
http://nwn2patch.obsidianent.com/patchw32.dl_
a fileok vegen az _ -sra figyelj.
forcwarebol mar van ujabb is, 93.xx, de mint mondtam nalunk az sem segitett.
sajnos a linkek nem mûködnek, így nem tudok az 1.03.840-hez megfelelõ nwupdate.exét leszedni. az 1.4et elmentettem, az original alapból benne van, de nem mennek az 1.3-as peccsel, mert direkt nem találja meg õket. dolgoztak a fiúk rendesen !
a daemon yasu és image az van amit mondtál, optikai drive nincs benne
csak a területre való kilépésnél fagy, de akkor ezek szerint nem lehet megállapítani mi a hiba oka. legújabb dirx9c és 91.47-es vgadriver van fennt 7600GS kari
úgy látom várnom kell még pár peccset
Probald ki tovabba az alabbi kombot: Daemon 4.08HE, YASU 1.07, poseidon image gamecopyworld-rol, es tiltsd le az optikai meghajto(i)d eszkozkezeloben.
AJton kilepes es fagyas esete:
Ugyanezzel talalkoztunk fentebb emlitett baratom gepen. Mivel irtak nwn2forums-on, hogy masnak is van ilyen problemaja mikor belso teruletekrol megy kulso teruletekre, gondoltam felrakunk neki egy 1.03-at. Szepen levakartam a korabbi nwn2 telepitest, felraktam ujra, off-line patcheltem.
Jatek elindul, 1.03-kent ahogy kell. De ugyanaz volt a helyzet.
Ezutan directx reinstall, uj forcware install kovetkezett. De semmi valtozas, tovabbra is kirohadt ha ki akartunk menni a hazbol.
Ekkor szerzett egy masik VGA kartyat es kicsereltuk az o fx6600-as kartyajat egy fx6800gt-re es a problema megoldodott...
Biztos van mas megoldas is, mint a kartya csere, csak nem sikerult ralelnem.
az ilyen hozzászólásoknak semmi értelme
tutorialt megcsináltam, utána az act 1-ben a gray dwarfok után mikor ki kell menni az ajtón és jön egy átvezetõ animáció, akkor kifagy, kidob desktopra
vmi 5let? lehet vhogyan léptetni az animokat?
Magic bag nelkul en is tudtam exportalni a karakterem. De magic baggel mar nem.
Ezt irtak nwn2forums-on is, h azzal gond van. 1.04ben nem tudom ezt javittatak-e, de nem hiszem.
Újrakezdve a játékot szinte minden cuccom megvolt. Még a 'Gith' kard is.
Sõt az "ACT I." kezdetekor a ládából kivettem mégegyet! Semmilyen kódot meg csalást nem használtam!
Egyszer használtam a beépített "update"-et. Le is szedett valamit a netrõl. Növekedett a verziószám de volt egy pont ahol kifagyott a progi. Az alapjáték újratelepítése után nem volt semmi gond. Én hanyagoltam az "update"-eket.
Itt ugyanis ha dcm-ben elkezdtem egy spellt és átváltottam egy másikra, akkor automatikusan kikapcsoltta a gép a dcm-et amikor õ vette át az irányítást, majd sorra benyelte az attacks of opportunitikat a casterem.
Ezután vissza se lehetet kapcsolni csak ha kimaradtam egy körbõl. Ezt az 1.04-ben kijavították. Bármikor ki és be lehet kapcsolni és meg is jegyzi az állapotot ha karaktert váltok.
[merlinw.org]
Én már komolyabb problémára gondoltam mint a "hosszú jobb klikk".
Hát nem volt egyszerû leamortizálni mindent és mindenkit de sikerült.
Mondjuk jó lett volna ha az epilógust nem a túlórás portás olvasta volna fel unott közönnyel.
És a 'slide show' mellett kaptunk volna valami befejezõ animot....
Miutan a sorcim kitombolta magat (es mar nem voltak varazslatai) eleg hamar lepihent es megvarta amig Khelgar agyonver mindenkit 😊)
Ha már végigtoltad a NWN2-t kérdeznék valamit.
Elakadtam - persze a legvégén...ez van - a King of Shadows-al folytatott küzdelemben.
Az utolsó - harmadik - "felvonás"-nál tartok.
Elég logikus módon szét kéne csapkodni a szobrokat ahhoz hogy a KS ne tudjon regenerálódni/erõt meríteni.
Már átnéztem pár "walkthrough"-t. Ezekben is ezt írják: szét kell zúzni a szobrokat.
Nálam jobb klikkre nem történik semmi pedig így lehet kiválasztani az összezúzást (leírás szerint).
Kérdés; mi lehet a gond? Nálam a progiban vagy a leírás nem korrekt, vagy valami más?
Egyébként jó kis játék a hibák ellenére. De szerintem a KS leküzdését fölöslegesen elnyújtották....
kösz a választ!
Pedig tényleg nem rossz, jól is néz ki, zene is király, de ennyi elég volt egyelõre.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Lehet nagyon lama a kerdes, de mindig csak sorcim volt nwn-ben 😊