7862
-
Larvin #5133 Hát eltévedni nem fogsz, mert csak egyfelé lehet menni a térképen ált. de a párbeszédekből (sok van belőle) és abból, hogy mit kell keresni, merre nemtudom mennyit értessz majd. Tégy egy próbát! Ha tutorialon túljutsz segítség nélkül akkor elboldogulsz szerintem. -
WOLF3x6 #5132 Guild Wars-ozok, mondjuk ott altalaban mutatja egy nyil, hogy merre kell menni, de megertem a jatekot, Skill-eket stb. , remelem ez sem olyan bonyolult... -
Larvin #5131 szerintem igen, mert elég sok benne a szöveg -
WOLF3x6 #5130 Ehhez a jatekhoz nagy angoltudas kell? -
csgj #5129 sztem nagyon jó lesz, sok újdonságot préseltek bele, úgyhogy én várom... persze főleg a történet miatt :D -
csgj #5128 na, asszem megvan... csak megvárom, amíg betölti rendesen :P -
csgj #5127 hol lehet ezt megnézni? -
Larvin #5126 Megnéztem a mask of the betrayer beharangozóját. Véleményem: Genassi karik elég rondára sikeredtek már megint, Gondolom akkor az eredeti fajokat se dolgozták át, bár olvastam, hogy toolsetben már meg van a lehetőség arra, hogy alakítsunk jobban a kinézeten, de kérdés, hogy akkor miért nem rakják bele a játékba is. Thay nekem nagyon kietlennek tűnik, így a videót nézve. A monsták is elég jellegtelenek küllemre akiket le kell verni. A sztori is nagyon arra hajaz, hoyg már megint fogják a kezünket benne végíg és ki-be operálnak belénk-belőlünk dolgokat, menekülni kell és persze gondolom végíg fogják majd a kezünket, nehogy valami saját gondolatunk támadjon. Nem látok semmi okot arra, hogy megvegyem a kiegészítőt. Ha csak azt nem, hogy már elvonási tüneteim vannak rpg hiány miatt. Mostanában nem jött ki semmi számomra érdekes játék. A készülő tervek közül sem nagyon van olyan amire kíváncsi vagyok. A Dragon Age ígéretesnek tűnt, és a Bioware neve is kecsegtető mint készítő, de hír nincs és a Bioware-nek vannak más project-jei is. Valószínű jobb lenne, ha nem is erőltetnék addig amíg nem tudnak rá kellő energiát, figyelmet fordítani. A witcher-t úgyis eltolja az Atari. A Jowood mostanában bughalmazokat és memóriazabáló szörnyeket gyárt. Kéne valami vérfrissítés! -
Larvin #5125 Raepa: Ebből lesz valami, vagy csak egy kósza ötlet volt?
http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=HoldpengeHCR2PWModul
"modul letölthető ... címről" reggeltem a fórumra, de semmi egyéb infó -
#5124 megnéztem, egy delayed cast fireball scroll írása 4k körüli aranyba fáj, tehát csak óvatosan...
Larvin: ok, ezlesz. úgy könnyebben kezelhető... -
Larvin #5123 én mindent ledaráltam -
#5122 télleg az olyan crafting component-ek, amiket lehet őrülni mozsárban és essence-t adnak, azok ugye nem kellenek eredeti formában semmihez?
magyarán lehet mindent észnélkül essence-é átalakítgatni, ugyi? -
#5121 scribe scroll skill az alap wizard-nál, és ez kell a scroll-ból spell tanuláshoz is. a scroll írás meg úgy emlékszem pénzbe kerül, néhol súlyos ezrekbe is, ergo nem éri meg. de ha tévedek javítsatok ki. -
#5120 igen, a wizben az a jó hogy tud scrollokat tanulni csőstül. Igazi előnye akkor van ha felveszi a scrible(?) scrollt asszem tekercs írást és neki áll tekokat írni persze jó pénzért... :-) -
Larvin #5119 Gamecopyworld-ön van már fent. -
mzprox #5118 Próbálta valaki co-op módban játszani? tapasztalatok? :) -
#5117 meg ahogy én látom, potyognak is tonnaszámra. gondolom akkor wizard-nál korlát sincs a beszopizható spellek számára, azaz az óriás szupernagy spellbook-ban minden elfér... -
Neoshane #5116 Hali mindenkinek...
Most az 1.06os patchet felraktam... de mivel nem eredeti a gamem igy crack kellene hozza gondolom... nemtud vki ehhez a patchez cracket? -
#5115 A teko tanulásnak PW-ken van jelentősége, hiszen az alapjátékban szinte mindent meg lehet venni :-) /mármint a scrollokat/ -
Larvin #5114 PW az lenne csak normális patch nincsen. -
#5113 Elk Hunt & Cactus: kösz, ezek szerint hiperhülye vagyok, nem tudtam, hogy wizard tud tekercset megtanulni... ááá, így már minden oké. -
#5112 Amit egyszer megtanultál vagy szintlépés, vagy scroll által az örökre megmarad. Bármikor foghatod, és berakhatod a spellbookba, egy rest és már lehet is használni. A wizzard agya bevesz mindent korlátlanul :) -
#5111 Sracok! meg mindig nincs ertelmes PW? -
#5110 Ha jól tudom csak a sorci tudja cserélgetni a spelleket. A wiznek ott van alapból a vazsitekerecs tanulása (!) így ő, bármely spellt (arcane) meg tud tanulni, így nincs értelme szerintem a spell cserélgetésnek. Bár lehet hogy a biohokis srácok ezt másképpen gondolják. -
#5109 hát nem a spellbook-ra gondoltam, hehe. a megtanultakra értettem, hogy azokat lehet-e utólag cserélni. ezek szerint a sorcerer miatt van a szumma kiírásban csak a 'removed spells' és wizard-nál amit 1x megtanultál az beton. ugyi?
off: shield-nél várok a sub-ra ugye, szünetben csináltam két rescue me feliratot és nwn2-zöm is, igen. de most sajna lev16-nál toporgok időhiány miatt. -
#5108 Lásd: #5032
Célszerű visszamenőleg is elovasgatni a fórumot ;-) -
#5107 Wizzard tudja cserélgetni a spelleket (már amit egyszer már megtanult), a Sorci csak szintlépéskor.
Egyébként meg fordítsál Shieldet, ne játsz :D
Kérdésem, hogy vannak már faja működő Persistent világok NWN2-höz? Kéne már mókázni valamit multiban :) -
#5106 spelleket (wizard) lehet cserélni? csak mert külön jelzi a levelup végén az összegző kiírás hogy 'removed spells'... -
#5105 Vagy vedd meg eredetiben. -
csgj #5104 ööö... nekem ez akkor volt, amikor az 1.05-ös patch-re crack-et használtam... ugyanis van olyan crack, ami nem jó :P Keress a patchedhez megfelelő fixed crack-et, vagy használj mini image-t -
#5103 köszi az infot! -
Csaba86 #5102 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy nem jelenik meg a karakter képe sem a generáláskor, sem játék közben. A video beállítást változtattam a teljes skálán, de semmi. Mi lehet a probléma?
Athlon64 3000+ , 1GB memória , geForce 6600GT -
#5101 tom, de direkt megnéztem: ha kinyitod is jár az xp.
namindegy, csak érdekelt. továbblépek :)
MrStokes: amúgy act2 elején van ez, lev13 a kari ha ezt kérdezted.
amúgy a saját alignment-emet nem látom sehol numerikusan? sikerült good-ból átcsúszni neutral-ba, de ezen kívül lövésem nincs éppen hogy áll. -
#5100 Sztem is vidd vissza Merring Bratyóhoz :) asszem így hívják :) -
Larvin #5099 Megnéztem szótárban mit jelent, hogy "tithe"
Azt írja: dézsma, tized
1ébként az egy 1500 xp-s küldi szal talán nem kéne kinyitni -
#5098 Amugy ezt milyen szinten kapod kb? -
#5097 megnéztem, 14-gyel biztos nem nyílik... -
#5096 valaki nem tudja, hogy a 'tithe box' disarm-jához mennyi disable device check kell? mert ha több mint 3, akkor nem érint, amúgy viszont rámozdulnék.
(ez az a doboz, amit blacklake district-ben adnak a templomban, hogy vigyük el west harbor-ba. search check sikerült, de disable device nem) -
#5095 Ez egy csoppet sem lehet meglepo, miutan vki megismerkedett az altaluk kiadott jatekokkal.
Atari uzletpolitikaja jellemzoen: kiadunk egy uj jatekot, gyorsan csinalunk hozza par patch-et es leszarjuk a tovabbiakban a tovabbra is felmerulo, adott esetben sulyos hibakat. Peldanak okaert lasd Greyhawk: Temple of elemental evil c. jatekat.
Ui.: Nagyon remelem, hogy a Witchernel nem kovetik el ugyanezt a hibat, mert akkor konnyen lehet, hogy a vartnal sokkal hamarabb ez a jatek is eltunik a sullyesztoben. -
Larvin #5094 Pengeélen táncol az Atari
Barny, 09:59 - : - (18 komment)
(GamesIndustry) Az egykor szebb napokat is látott Infogrames (az Atari anyacége) újfent kiábrándító pénzügyi jelentést tett közzé. A március 31-ével végződő, előző pénzügyi évre 121,6 millió dolláros eladások mellé kövér 71,3 millió dollárnyi veszteség társult. A májusban végrehajtott létszámleépítés (az alkalmazottak 20%-át küldte el az Atari) majd csak később érezteti a hatását, addig is tessék szépen kihúzni a Witcher év végi megjelenéséig
forrás: Hardwired