7862
-
#7622 Sosem crafterkedtem, sajnos ezt nem tudom. Viszont en arral ennek kivancsi, hogy (mint az elso nwn-ben) itt is lehet craftolas utjan valtoztatni az egyes itemek kinezeten? -
SaGa #7621 A SoZ-ban van ilyen, illetve az NWN Vaultról elhet letölteni olyan modot, ami kiterjeszti ezt a lehetőséget az alapjátékra is, bár az nem sikerült tökéletesen. Vannak munkapadot, amiken dolgozhatsz (fegyver készítő, mágia buheráló, alkimista), meg receptek, amiket meg kell venni, plusz alapanyagok, amikből dogozhatsz. Az enchantoláshoz esszenciákat kell találnod. Többféle van, összevonhatók, szétbonthatók, átalakíthatók. -
steweee #7620 olyan kérdésem lenne, hogy ha pl egy fegyvert akarok enchantolni, akkor azt ebben a játékban meg tudom e tenni. pl a törpén a bone phoenix-el verexik egyenlőre. de szintlépéskor adtam neki olyan tulajdonságot hogy monkey grip, amivel kétkezes fegyót tud egykézzel forgatni kis malus-szal. ezt a darksteel warmace lenne, amit highcliff romok kazamatáiban lehet szerezni az egyik szervezkedő sötét paptól. nade az hiába kétkezes, csak +1 enchantja van electrical damagéval, a bone p. meg +1 bludgeoning, +1-6d fire damage, így hiába az 1-12d vs. 1-8d különbség, összességében mégis a bone p. az erősebb.
na lényegre török, hogy tudnám a "sima" fegyvereket erősebbé kovácsolni ? vagy kinél ? arra már rájöttem, hogy pl egy alchemist firét nem csak eldobni lehet, hanem egy fegyveren használra ideiglenes tűzsebzést is tud adni... -
steweee #7619 ja ezt a fos oldalt én is megtaláltam a buzi sokféle nyelvű összevissza peccsel. muszály voltam torrenten keresni egy normálisat, ami angol nyelvű és sorban vannak. 6 db van, mert vmi idióta nem birta volna már összefűzni hogy az alap + mask + zefír utáni 14.20.1541 normál telepítés utáni verziót felnyomná egy installal 1.23.1765-re. na mindegy, akkor így csináltam egy biztonsági másolattal külön vinyóm, mert volt peccs aminél kiírta hogy nem validate... amúgy egész sokminden változott , a megjelenéshez képest már zefír peccselése is hihetetlen sokat fejlődött a kameramozgás és a játék sebessége, de amúgy az AI még mindig tök hülye, és a társaink is gagyik. mert én real timében szeretek jáccani, nem állítgatom meg sose, vagy legalábbis igazán ritkán, úgy izgalmasabb, és a játék is nehezebbé válik -
#7618 Itt vannak a patch-ek, de már 1.23-nál járunk, azt pedig a launcher letölti magától. Ha downgrade-elni szeretnéd, akkor nem szóltam:) -
SaGa #7617 Nem, ez azt jelenti, hogy ha trollokba futsz akkor mindenképp olyat használj, ami savval és/vagy tűzzel is sebez, a sima fegyverek sebzését gyorsabban regenerálják, mint ahogy bekapják. Mások ellen is használhatóak természetesen, de ha olyannal akadsz össze, akire meg a hideg vagy az elektromosság hat, arra az időre érdemes kicserélni egy olyanra. Normál ellenfelekre meg bármelyiket használhatod, megkapják a fizikai és az egyéb sebzéseket is... -
steweee #7616 pár dolog nem világos :
http://www.freespace.hu/nwnhu/index.php?menudo=nwn2walk#gn
innét a hint
A karakterek minden szintlépésénél állandó ponttal nő az életerő, a kari osztályától függően. (Ami azt jelenti, hogy az életerőpont növekedése nem véletlenszerű, úgy ahogy a Neverwinter Nights - ban volt.)
- tehát mindegy hogy éppen fertőzött e, vagy vannak e rajta constitution növelő varázstárgyak ? mondjuk ez logikus húzás...
Ha találsz egy fegyvert ami tűz vagy sav sebzést okoz (mint a Csont Főnix a Mocsár Barlangban), akkor azt csak akkor használd, ha trollokba futsz. Csak a tűz és a sav végez a trollokkal.
- ezt nem tudom értelmezni. vagyis amúgy miért ne használnám, másokon senkin nem fog a +1d6 tűzsebzés pluszban sebezni ? ahhoz képest egész jókat üt a törpém kezében...
1.22-es peccshez vki link ? angolt természetesen..... nagyon fontos lenne ! -
steweee #7615 újat kezdtem. most működik a fáklya, vmi apróbb bug lehetettt akkor -
steweee #7614 újat kezdtem, most jó a fáklya. vmilyen apró bug lehetett... -
steweee #7613 ok
akkor bug
köszi -
SaGa #7612 Kézbeveszed, ég. Legalábbis nekem nem kellett meggyújtani sosem. Igaz, ritkán használom, mert nem éreztem még szükségét sehol, csak kipróbáltam... -
SaGa #7611 A puppet master beállítás azt jelenti, hogy bábuként, csak azt csinálja, amit direktben mondasz neki. Azaz, mindig irányítanod kell, másképp csak áll és néz maga elé. -
steweee #7610 ja igen, a fáklya hogy gyullad meg ? én akárhol veszem elő, nem ég. kell hozzá vmi gyújtúszerszám is van mi a fene ? legmagasabbra peccselve a játék, két nagy kieg rajta.... -
ShaiHulud #7609 Nox? http://en.wikipedia.org/wiki/Nox_(video_game) ez egy jo jatek volt valoban :) -
steweee #7608 ja és még annyit, hogy a segítőknek milyen beállításokat érdemes adni. a puppet masterre gondolok, amiről nem nagyon tudom hogy micsoda. illetve az a bajom, hogy ha messziről találat éri őket, akor mint az őrültek szétszóródva rárontanak az ellenre mindenféle összetartás és ész nélkül, akár különbőző irányokban. erre kéne vmi, hogy ilyen kis nyil meg ilyesmi találatok ellen stand ground.... hiába a defend master...
-
steweee #7607 amúgy igen, vmikor régmúltban volt egy olyan játék aminek nem ugrik be a neve, de az elején az első ellenfelek ilyen fehér kaszáspókok voltak . vmi ficsúrral kezdünk, aki visszamegy a múltba és ott válik később hőssé. a végén volt benne olyan diszkosz, mint a krull bólygóban. na emlékeim szerint ott volt olyan, hogy ha vkinek nagyon beszóltál, akkor olyan erővel kellett szembenézni, pl egy király vagy fővarázsló esetében, ahol lehetetlen volt a győzelem.
ezek azért hiányoznak a kaladjátékoktól, az nwn-ben is az volt a léyneg, hogy mindenkit ki lehetett kivételn nélkül irtani, semmi realitása hogy pl vannak dolgok amiket nem tehetünk meg, mert akkora bajd zúdít a nyakunkba.
más, vki írjon már nekem a legalapvetőbb kovácsolási recepteket és potionokat !
még sose csináltam egyet sem.... -
#7606 A Diabló nekem meg túl hent alapú, és nem szakítják meg érzelmi/szerelmi szálak, vicces/elgondolkodtató párbeszédek, egyébként is a D&D mágia, és harcrendszere sokkal kiforrottabb; kifinomultabb, mint amiket felsoroltál.(Baldur's Gate-ezés közben mondjuk támadt néhány ötletem, hogy bárcsak lehetne varázslatokat kutatni, és azokat használni, vagy olyan varázslatokat kihasználni, amik a D&D kézikönyvben benne vannak, de a játékban nem[pld. repülés/levitálás])
Az rpg-kben néha hentelni támad kedvem, máskor pedig questelni/nyomozni/a társak történetét kibogozni. -
SaGa #7605 Hmm...
Az NWN nem hent (hack and slash), hanem vérbeli RPG. Különösen a MoB. Nagyon ott kell lenni a döntésekkel, különben nagyon hamar, nagyon sötét véget érsz. Az én gondom inkéább az, hogy nagyon kevés olyan lehetőség van, amikor harc nélkül is tovább lehet jutni a sztoriban.
Aki sok gyenge ellenfelet akar erős partinak, az játszon TorchLight-ot vagy Diablot. Azok erről szólnak, az NWN-ok nem... -
#7604 Egy idő után monoton tud lenni, ezért kell időnkét jó questekkel megszakítani, majd lehet folytatni a végkifejletig :) -
ShaiHulud #7603 erdekes en meg pont azert nem szerettem iwd-t mert tul sok votl a harc benne :) -
#7602 Azért az az érzés, hogy 4-6 emberrel/orkkal/elfel/.. akár 100 szimpla ellenséget is meg tudok ölni magas szinten, az semmihez sem fogható. Tud valaki ilyen modot, ami rendesen ki van dolgozva az, hogy korlátlans számban jönnek az alacsony szintű ellenfelek a magas szintű karaktereid ellen? (RTS-ben hasonló a survival map/mod) -
#7601 Csak néha kicsit darkos, de nekem is az tetszik a legjobban, a 30-as szintlimit miatt, bár elviseltem volna több hentet is a sok küldetés mellett(igaz nagyon jól ki vannak dolgozva, de néha nem árt érezni a half-god powert)
A Storm of Zehirben már kicsit jobb volt, csak ott meg a random encounternél kevés az ellen. Nem tud valaki valami jó modot Storm of Zehirhez, amiért érdemes újrajátszani?
Nekem az Icewind Dale1-2 rengeteg ellenfele tetszett, nameg a Baldur's Gate 2 (főleg a drow város kipucolása) -
#7600 Hy all!Nem eredeti játékkal lehetséges a multiplayer?Esetleg valaki nem szokott Hamachi-n játszani?Válaszotokat előre is köszönöm. -
#7599 Szvsz. messze a legjobb rész. Legközelebb áll egy valós ütős sztorihoz és valós színvonalas szerepjátékhoz (nem afféle primitív xp-treasure-artifact). -
#7598 Pont emiatt nem játszottam végig a MoB-ot. S talán a MoB miatt nem játszottam a többi kegészítővel sem utána:) -
#7597 A betrayerben sok a szöveg, sok a filozófálgatás és az utalás vallásokra, Istenekre, mitológiára, teológiára, a világ történelmére stb. Nagyon nehéz és körülményes lenne lefordítani (és sokban sérülhetne az eredeti mondanivaló). Erősen moralizálós, erkölcsfeszegetős kérdésekre épül, amiket nehéz megválaszolni még egy ilyen fantasy világban is/se. -
#7596 Sajnos, időm nincs...
-
#7595 Kááááár, mert a Mask of the Betrayer-hez kerestem a magyrosítást, gondoltam, ennyi idő alatt csak eszébe jutott valakinek - khhmmmm - IMYKE?
Ez a játék nagyon megérdemelné...
-
MaRee #7594 Létezik valami LostDales szerű magyar szerver a játékhoz?
-
#7593 Tomtom.. SaGa írta hogy látott, csak vírusos az oldal, oszt gondoltam megmentem nektek Linuxról. -
#7592 Jól láttad, mert nincsenek.
A Magyarítások Portál fórumában is azt keresik, kérik... esélytelenül.
-
#7591 Kaspersky nem rinyált Win alatt... Linuxon néztem az oldalt, a második rész kiegészitőinek fordításának nyomát sem láttam. -
#7590 Sajnos:
...igaz.
-
Alblink #7589 Sziasztok,egy amator kerdesem lenne,most lanba szeretnenk jatszani a jatekot,2-en a singel reszet,ez nem eredeti cd-key-el is menni fog?,mert egy eredeti jatekom van egy cd-key-el.
Elore is koszi. -
SaGa #7588 Az oldalon van trójai az összes víruskereső szerint...
Itt... -
#7587 Linket pls, megnézem, letöltöm, kipucolom, feltöltöm:) -
SaGa #7586 Vannak, csak nem teljesek. A MotB-nek talán 95%-os, a SoZ-nak meg úgy 70? Dajna valami trójai lakik a magyarítók oldalán, így nehéz megnézni az aktuális állapotot. Linux alól veszélytelen, de Windows esetén necces... -
#7585 Csak az első rész kiegészítőihez, ehhez nincsenek. -
Bleach2 #7584 A kiegészítőkhöz van magyarosítás. -
ShaiHulud #7583 illetve ha atirod hogy a /temp dired ne a c:-n legyen akkor az is megoldas (ha esetleg nem tudsz tobb helyet kicsikarni a c:-bol) lentebb ott a kep merre tudod megtenni:P