Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kamera döntögetés miatt megnövekedõ belátható terület mérete okán a szoros követésre nincs szükség, ezért nem olyan tapadós a követõ kamera. 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Engem csak az idegesített néha, hogy az idézett lények(fõleg a nagyobbak) miatt néha nem tudok arrébb menni az ajtónyílástól, mikor egy varázshasználó van a másik oldalon. Unsummonolni meg nem akarom õket.
Egyet nem értek viszont a Storm of Zehir kiegészítõben, ami miatt kissé dühös is lettem: miért nem lehettett a stoneskin, stb. buffoló varázslatoknál, ahol több órás az idõtartam(vagy akár egy napos is lehet), a nagytérképre is kiterjeszteni a hatásukat? Pld.: dungeonból jövök ki teljesen felbuffolva, de egybõl eltûnik minden védelmem, majd betámadnak valamilyen lények, és semmi védelmem nincs... Így elég nehéz mágiahasználóval az eleje, és a közepe, vagy minden olyan csata után pihennem kell, ahol felhasználtam a stoneskint védelemként, ami vicces lenne.
U.I.: A One of manyt (undead) hogy lehet legyõzni, mert elég jól regenerálta magát a 17-es szintû partym ellen.
A simában, és a Mask of Betrayerben jobban meg volt oldva(bár ugye ezeknél nem volt overview map)
Na mondom, megpróbálom belõni a dolgokat még 1x.
A funkció gombokra nem is gondoltam, ez my fail, kösz a tippet. Valóban egész jól testreszabható, hogy mit csináljanak a követõk, de én jobb szeretem kézbentartani a dolgokat, még ha idõigényesebb is.
A kamerakezelést meg..hát nemtom. Annyira nem darabos, érted, akkor biztosan tudnám, hogy driver vagy egyéb gond. Csak pont olyan, mintha 1 kicsit szaggatna, és így nem jó, közben meg több ellenféllel, meg mindenféle varázs effekttel sem szaggat be soha. A kamera meg akkor is ilyen marad, ha leveszem mondjuk ilyen 1024x768-ra a felbontást, ami már röhej.
Mondom, sokat vártam a játéktól, úgyhogy azt hiszem megpróbálkozok még 1x, hátha sikerül összehozni jóra.
A másodikban nincs forgatás alapból, hanem csak a középsõ egérgomb lenyomásával forog a kamera, máskülönben elõre-hátra-oldalra siklik.
A harmadik mód meg egyfajta TPS nézet. Na itt tényleg nem sok mindent fogsz látni de mászkálgatáshoz (billentyûzettel), tájban gyönyörködéshez jól passzol.
Karakter kiválasztása:
F1-tõl indulva (F1 a te karaktered, a többi meg a többi jelenlévõ).
De minek akarod õket kiválasztani? Be lehet egész jól állítani hogy mit csináljanak. Persze ha magad akarod irányítani õket arra is van lehetõséged csak idõigényesebb. Egyébként meg rá fogsz jönni hogy szükséged van a plusz segítõkre.
Kapásból meg nincs 3-4 fõs parti. Majd lesz, de nem azonnal. 😊
meg az elsõ részben ugye csak 1 segítõ volt, itt meg kapásból 3-4 fõs party van, az lenne a minimum, hogy a számbillentyûkkel ki tudjam õket választani, mint a régebbi bioware játékokban.
Varázslás gyorsabb és könnyebb mint volt. Akkor mi a baj?
részletes, és aprólékos, ez már ennyibõl is átjött, nem is ezzel volt gondom.
az irányítás az, ami szvsz horribilis. de látom nem csak nekem van ez a véleményem, megnéztem, és mindenhol magasabb értékelést kapott az elsõ rész.
kár érte, mert amúgy maga az atmoszféra magával ragadó, de így képtelen vagyok élvezni 😞
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ilyen béna, darabos, kezelhetetlen irányítással rég találkoztam már rpg játékban (nem mintha olyan sokat kipróbáltam volna).
de most komolyan, miért kellett elrontani azt, ami az elsõ részben kifejezetten jól mûködött?
magáról a játékról érdemben nem tudok nyilatkozni, mert 3-4 óra játék után repült a kukába. nagy kár, pedig úgy álltam hozzá, hogy ez most vmi egészen jó lesz 😞
"To view or change environment variables: Right-click My Computer, and then click Properties.
Click the Advanced tab.
Click Environment variables."
Két kérdésem lenne, kezdem a fontosabbal. Ott tartok, hogy visszahoztam "apámnak" a silver shardot a mocsárból, és õ elküldött engem Neverwinter-be. Namost, ha rámegyek a térkép szélén lévõ "teleportra", két úticélt választhatok: valami Inn-t, meg a mocsarat ahonnan a silver shardot visszaszereztem. Rámegyek az Inn-re, de nem "teleportál" oda, hanem visszaugrik a kép: ugyanott vagyok, a faluban, a teleporton állva, de a karakterem nem reagál semmire. Ha megnyomom az r betût, a Neverwinter Nights 2 hibát észlel ezért leáll, blablabla. Kihangsúlyoznám, hogy eredeti játékom van, legújabb patch felrakva. Mit lehet ilyenkor tenni?
A másik kérdésem pedig az, hogy (warlockot kezdtem) az elején a tutorial magyarázott valamit, ami olyasmi volt hogy a valamilyen blast-omat (olyan hülye neve van, sose bírtam megjegyezni na) kombinálhatom valami más spellel... Ezt el tudná nekem magyarázni valaki, hogy is kéne csinálni? Próbálgattam de nem sikerült rájönnöm. Elõre is köszönöm a segítséget.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És itt hogyan van az ha meghalunk akkor honnan kezdünk újra legutolsó auto mentés vagy hol?
Next PC upgrade: 2022
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ON
bár addig sincs gond mert addig ott a dragon age. szín tiszta nwn2 koppintás! még a karik is hasonlóak. 😉
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
a HUNosító csapatról van valakinek infója? steve sun és csapatáról?
Lesz a gaméhoz további magyarítás, vagy vége?
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
De hangsúlyozom, eredetiben szívesebben látnám a polcomon, a testvérei mellett.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az alapjatek forditasa melyi patch-el muxik,vagy siman felteheto az v1.0-ra?Keszul esetleg a 2. kieg forditasa is?
Koszonom!
A Gamershell... én olvastam v1.10-es bétáról is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindenképp dobosra vágyom. Mellékletekben, sima papírtokos verziókban nem gondolkodom.
Külföldi rendelésekre még nem fanyalodnék, de ahogy eddig tapasztaltam, kénytelen leszek... 😞
Muszáj lesz egy Pay Pal-t beizzítanom. 😞
Ha javítások kellenek, a kedvenc oldalam tudom ajánlani (sokan ismerik): gamershell.
A játékból angol infók (minden, csontra kicsavarva és a kiegek is): gamebanshee.
Itt a három hivatalosan megjelent kieg is rajta van, fajok, kasztok, végigjátszás térképekkel stb.
- jelenleg mi a Patch verziószám
- offline hol tudom beszerezni?
Elsõ rész Platinum kiadása megvan - jól elvoltam vele.
Kérdéseim:
- A második részbõl létezik Gold/Platinum/Diamond kiadás?
- Magyarországon hol tudom megvenni a NWN2-t és a 2 kieget?
Netrõl nem szívesen rendelnék, külföldrõl még úgyse, ráadásul, ahol néztem, ott épp "out of stock" volt...
Mindenképp eredetiben, dobozosan szeretném, bár idõközben nem bírtam magammal, és biztos-ami-biztos, az alapot és a Zehirt beszereztem piszkos módon... játszani csak akkor kezdek, ha semmiféle módon nem tudok szert tenni original kiadványokra...
Segítetek?
http://www.vatera.hu/neverwinter_nights_2_pc_154155549.html 2500+ért ,
a http://www.vatera.hu/neverwinter_nights_2_storm_of_zehir_kieg_uj_155162207.html 5900 ért, és a http://www.vatera.hu/neverwinter_nights_2_mask_of_the_betrayer_155288612.html 6500 ért
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Új, bontatlan, DVD-tokos kiadás. Figyelem! Csak rendelésre van, 5-12 nap átfutással. Csak akkor licitáljon, ha így is megfelel.
Személyes átvétel Budapest, I. kerületi címen lehetséges a rendeléstõl számított 5-12 nap múlva munkanapokon 9-13 és 15-18 között.
Kérésre postán is elküldöm ajánlott küldeményként. A postai küldés díja elõre utalás esetén 370 Ft (ajánlott, nem elsõbbségi levél), utánvéttel kb. 1000-1200 Ft."