7862
-
rocsikzoli #7662 Igen, jól látjátok. Hosszú idő után újra van remény rá, hogy magyarul élvezhessétek a NwN2 kiegészítőit. Találtam egy editort, amivel a TLK fájlt meg tudom nyitni és át tudom írni az angol szöveget magyarra. Teszteltük, működik ékezetekkel mindennel :)
Mivel az alapjáték jelenlegi fordítása nem kompatibilis a kiegészítőkkel és a legújabb patchekkel, ez lesz az első, amit megcsinálok majd. Kicsit macerás, ugyanis 4950 Word oldalnyi szöveg van összesen (ebbe még 2 kiegészítő nincs benne), igaz sok üres oldal is van, de a már lefordított részeket külön külön be kell tenni az új dialog.tlk fájlba. De legalább közben átnézem.
Weboldalunk: http://rocsikteam.co.cc -
#7661 tehat ha sikerult beroffenteni,akkor pls egy install readme-t ide:))
a fontok is jopofak,a zene pack-ok is ok volt,tulkeppen ki is irta,hogy Succes,azaz mar majdnem indult a game...aztan puff.
talan probald meg mind2 kieggel,bar csak az elsot keri..(remelem nem a szutyok win7 kavar,mert nem igazan game-barat OS.(( -
steweee #7660 oks, már szedem
-
#7659 a link,es azonbelul a forum,reg nem kell
itt
ha sikerul beizzitanod,akkor pls ird le,hogyan,,(nekem karigeneralas utan desktop)
elvileg csak a Mob-ot keri,a masik kieget nem,,de ki tudja:)) -
steweee #7658 ezt hol lehet letölteni ? mert én csak ismertetőt látok az oldalán. amúgy kérdeztem hónapokkal ezelőtt is hogy mit lehet róla tudni, mert tavaly tél felé valaki már beharangozta a fórumon. sőt, kérdzetem időközben azt is, hogy más korábbi nagy játékok adaptációja nincs e készülőben. pl baldurs gate stb. -
#7657 Szerintem ez nem kicsit jobb :D http://nwn2db.com/builds.php -
#7656 sajna nem volt,,
mod elindult,aztan desktop...(remelem,csak a win7 miatt ily car,pl Total war-oknal is a modolt verzioknal szinten desktop.)
akit erdekel a MOD:
Planescape Mod NWN2+Mob alá -
#7655 Kell lennie a MOD mellett egy "readme.txt"-nek, vagy valami hasonló leírásnak...
-
#7654 sziasztok.
meg sosem telepitettem MOD-ot.
a Planescape Torment egyik modja muxik NWN2+Mob alatt,de nem exe-s,es nincs infom,a hogyanokrol....
szoval hova masoljam,tegyem be a kicsomagolt (1gb)adatokat? -
#7653 +statot 4 szintenként kapsz, monkoknál mind dex mind wis beleszámít az AC-ba, és szerintem egy "neverwinter nights 2 manual" guglizással simán találsz kézikönyvet -
#7652 Kellene egy kis Lore.
Szintlépésnél milyen gyakran lehet az Erő/Intelligencia/stb tulajdonságokat növelni? (elég ritkán, azt észre vettem).
Illetve Monk-nál a Dexterity, vagy a Wisdom számít az Armor-ba? Vagy más valami? Gugliztam össze-vissza, de nem találtam megnyugtató megoldást, ezekért a kérdésekért viszont nem venném meg a hivatalos kézikönyvet :) -
#7651 Gyertek az újra meg nyílt dalakorára minél többen!
IP direct connect : szsz-hatvan.homeip.net
NWN 1 -
#7650 :DDDD
Közben megoldódott. Rágugliztam a problémára, és a hivatalos fórum igen hasznosnak bizonyult. Aztán végül is a sokadik reload alkalmával egyszer csak megjelent az avatár. Tovább is lendültem, most már csak Garius, meg a King of Shadows van hátra.
Az Obsidian meg szégyellhetné magát, hogy ennyi peccs után sem tudtak ilyen kritikus bugokat kijavítani... -
#7649 igyál meg egy sört (vagy kettőt), feküdj le aludj egyet, aztán majd csak lesz valahogy! -
#7648 Asszem bugba futottam. A Keep udvarán zajló csatánál járok, amikor is az undead hordák lemészárlása után megjelenik Garius, és megidézi a King of Shadows avatarját. Namost nálam az avatar nem jelenik meg. Csak Gariussal tudok harcolni, ő viszont legyőzhetetlen...
Korábbi mentésből visszatöltés sem segített.
Bármi ötlet, hogy ne dobjam el az eddigi játékidőt? -
Jimmyke #7647 Elvileg ha nem halálos sebtől ájul el a karakter mentődobással fölkelhet, lehet azt akarja jelenteni. -
#7646 Valaki meg tudná mondani, hogy mit takarnak a számok a karakter portréján, ha meghal? A portré bal felső sarkában fehérrel, a jobb alsóban pirossal van negatív szám.
Illetve érdekelne, hogy lehet-e bizonyos helyeken party-t cserélni, valamilyen billentyű paranccsal, amit eddig nem vettem észre (nem konzolba belépős hekkelés érdekel). Én pl teljesen elfogadhatónak tartanám, ha a Keep-en belül bármikor lehetne party-t váltani, nem csak a világtérképre kilépő pontnál. -
steweee #7645 tudok angolul, de nem világos mit is tartalmaz a doboz
amúgy valakinek vmi infója arról, hogy régebbi szerepjátékok átiratai megjelentek e már az nwn2 motorja alatt ? volt többről is szó korábban hogy készülőben vannak, úgy mint baldurs gate vmelyik epizódja, illetve planetscape torment... -
#7644 Ha megmondod, hogy melyik kiadásról van szó, és mennyiért akarsz megválni az 5 darab közül egyiktől, akkor lehet, hogy meg tudsz győzni :)
-
#7643 Sajnos, a "Törvényes jó" kiadást nem láttam sehol...
-
Jimmyke #7642 Pusztulj gonosz!
Ejj, ha akkor lett volna keresetem, akkor tuti beszereztem volna egy CE-t ebből.
-
#7641 nos, anno odáig voltam érte és ezt nem is titkoltam..
és erre fel ajándékba kaptam 5!! azaz öt darabot. :D
szerinted? ;) -
#7640 Miért szabadulnál tőle? Hiszen egy kincs...
Én amúgy erre ácsingózom:
KLIKK -
#7639 bontatlan! :D -
#7638 Állapota? -
#7637 nekem van egy eladó original alapjátékom. nwn2.
ha valakit érdekel privibe beszéljük meg. -
Jimmyke #7636 Valószínűleg az lesz belőle. Egész jó árban vannak, szerintem olcsóbb is. -
#7635 Csak külföldről tudod megrendelni őket. game.co.uk-n elfogytak, de néha vannak - amúgy meg eBay, Amazon...
-
Jimmyke #7634 Hülye kérdés következik: valakinek megvan eredetibe a két kiegészítő lemez? Mintha bojkottálták volna őket, CDG meg 576 nem árulja, Media Markt honlapján nincs kereső, majd megyek megnézem az áruházban, ha lesz időm. -
#7633 Ti hogyan harcoltok alacsony szintű karakterrel? Indítottam egy Monkot, most lv5, Neeshka nemrég csatlakozott. A temetőt járom az eltűnt őrjáratok felkutatása miatt, de a csontik, zombik marha nehéz harcot csinálnak nekem. Folyton védett helyre menni pihenni meg unalmas, potion meg nincs nálam elég mennyiségű (venni alig lehet, találni szintén).
Valami hatásosabb módszer kellene. -
steweee #7632 barBÁR !!!!! ki látott már dalra fakadó kannibál harcost, vagy éppen vörös sárkányhüllővé váló mocsári vadembert :) -
#7631 vagy nezelodj errefele :) -
#7630 mondjuk 1 szint Bárd és 10 szintnyi Red Dragon Disciple, esetleg egy kis Fighter/Weapon Master. errefelé nézelődj, biztos találsz valami szimpatikusat. -
Fasiszta #7629 Barbárral Milyen multi kasztot érdemes választani. -
steweee #7628 mojduk azért mert egyhónapja pesten vagyok munka miatt, és itt csak mobilnetem van a gépen. lassú is úgy de főleg mexakad......
lényegesen 1xűbb volt torrenten kijelölni este, aztán másnap délutánra le is szedte mire hazaértem munkából -
#7627 Launcher miért nem jó? Ott az update gomb, feltelepíti az összes javítást automatikusan. Többször kell elindítani, amíg elnem jut az 1.23xx-ig. -
steweee #7626 én torrenten találtam elfogadható kiszerelésben, 6 kisebbet kell egymás után telepíteni a végső verzióig, aztán mehet rá a misteryes of westgate is.
kérdés :
magyar nyelvű TELJES végigjátszásról tud vki ? -
Fasiszta #7625 Megszereztem a játékot és végig szeretném vinni de kéne patch. -
steweee #7624 köszönöm a segítséget, így már o.k. a dolog ! :) -
SaGa Jr #7623 Lehet meglévő fegyvert feljavítani mágiával. Erre vannak a crafting receptek.
Egy tárgyon maximum 3 effekt lehet (ebbe beleszámít például az enchantment bonus, de speciális anyag esetén annak a bonusza is).
Odamész a Magicians Workbench-hez egy olyan karakterrel aki tud varázsolni (lehet scroll-ról is nyomatni a varázslatot) és rendelkezik a Create Magical Arms and Armor feat-el.
Beteszed a cuccokat (fegyver vagy páncél és a receptben leírt hozzávalók amik valamilyen esszenciákat igényelnek és drágakövet) a workbench-be és rávarázsolod a karaktereddel a receptben megadott varázslatot. Így már kész is a varázstárgyad.
Ha akarod felvaíthatod például a Bone Phoenix fegyvert is, hogy például ne +1-es legyen, hanem teszemazt +5-ös (ehhez kell 15-ös szint, Glowing Power Essence, Glowing Air Essence, Blue diamond és végül egy Light varázslatot kell nyomatni a munkapadra). Mi több, még mindig marad egy lehetőséged valami extra hozzáadására is.
Itt megtalálod kategóriákba szedve az alapjátékban létrehozható varázstárgyak receptjeinek leírását. Ugyanezen az oldalon meglelheted a Mask of the Betrayer tárgykészítési metódusait és receptjeit, akárcsak a Storm of Zehir receptjeit.