Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek azért hiányoznak a kaladjátékoktól, az nwn-ben is az volt a léyneg, hogy mindenkit ki lehetett kivételn nélkül irtani, semmi realitása hogy pl vannak dolgok amiket nem tehetünk meg, mert akkora bajd zúdít a nyakunkba.
más, vki írjon már nekem a legalapvetõbb kovácsolási recepteket és potionokat !
még sose csináltam egyet sem....
Az rpg-kben néha hentelni támad kedvem, máskor pedig questelni/nyomozni/a társak történetét kibogozni.
Az NWN nem hent (hack and slash), hanem vérbeli RPG. Különösen a MoB. Nagyon ott kell lenni a döntésekkel, különben nagyon hamar, nagyon sötét véget érsz. Az én gondom inkéább az, hogy nagyon kevés olyan lehetõség van, amikor harc nélkül is tovább lehet jutni a sztoriban.
Aki sok gyenge ellenfelet akar erõs partinak, az játszon TorchLight-ot vagy Diablot. Azok errõl szólnak, az NWN-ok nem...
A Storm of Zehirben már kicsit jobb volt, csak ott meg a random encounternél kevés az ellen. Nem tud valaki valami jó modot Storm of Zehirhez, amiért érdemes újrajátszani?
Nekem az Icewind Dale1-2 rengeteg ellenfele tetszett, nameg a Baldur's Gate 2 (fõleg a drow város kipucolása)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a játék nagyon megérdemelné...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
[merlinw.org]
A Magyarítások Portál fórumában is azt keresik, kérik... esélytelenül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
...igaz.
Elore is koszi.
Jimi Hendrix
[merlinw.org]
Viszont a kamerát korlátozó beállításokkal ezt haza lehet vágni.
Pl nekem úgy tetszik, hogy ha rajta van a kamera egy szereplõn, akkor én olyan ránézõ szöget, és távolságot állítsak be amilyet akarok. Valamiért nWN-ben ezt felülbírálták, pl ha forgatom a kamerát, és egy falba "ütközök", akkor a kamera "nem megy keresztül" a falon, hanem azon végighaladva változtatja a távolságát a karakterhez képest (belsõ terekben, hegyekben gyakori).
Egy csomó más játékban meg tudják csinálni, hogy ilyen esetben a kamera átmegy a falon, a fal átlátszó lesz (hiszen továbbra is a karaktert akarom látni nem a falat). A kamera és a szereplõ közti távolság pedig annyi amennyit én állítottam be.
Nem tudom milyen megfontolásból nem így csinálták az NWN-ben is.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Lást a Temple of Elemental Evilt is (Greyhawk). Nagyon szép kis játék.
Nem lehet úgy játszani? Nem tudom szeritnem az NWN1-2 tiszta IWD. Mármint kameramozgatásra. Én úgy szoktam ,hogy A=balra forog, D=jobbra forog, többit egérrel. Ja és én teljesen ki-zoomolok, úgy szeretem.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Mondjuk amúgy ha rajtam múlna - még jó, hogy nem rajtam múlik, mi? 😊 - akkor ezek a szerepjátékok még ma is izometrikus nézetûek lennének, attól még gyönyörûen meg lehet rajzolni a dolgokat.
De mint ígértem, maholnap felrakom újra az NWN2-t, és teszek vele még 1 próbát.
A pale master critical hit immunitása is ugyanilyen dolog. Nem volt még rá szükségem. Olyan gyakran nem csúszik be a critical hit hogy el kelljen gondolkodni az ellene való védekezésen. Meg aztán ha már mi képesek vagyunk ilyesmire akkro az ellenfeleknek is legyen meg rá az esélyük. Így sem olyan nehéz a játék. Mondjuk PvP terén nincs tapasztaltom, mert nem multizok.
Meg aztán ha valaki normál fokozaton játszik, nem kap tényelges critical találatot mert az ki van kapcsolva. Csak hardcore vagy annál nehezebb fokozatban van tényleges critical hit, meg friendly fire (mondjuk így izgalmas a játék).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Még valami a drow Pale Master/Wizard párosítás mennyire nyerõ? Mert ahogy megfigyeltem nagyon lassan kapja a Wizard varázslatokat, viszont a critical hit immunitás jó lehet a Pale Master vonalon.
Ja most kerestem rá, és van fix az overland mappon történõ hosszútávú buffok eltûnésére:
http://nwvault.ign.com/View.php?view=NWN2Scripts.Detail&id=247
....
amikor kiadták tényleg szörnyû volt a dolog. ha meg még peccselés után is darabos, akkor gyenge a hardver amin futtatják
Érdemes vele foglalkozni, mert szvsz jobb, mint a remek elsõ rész. Azaz még remekebb.
Mivel élõholt, ezért bármi ami ellenük jó, az mûködik ellene is. Különösen a papok és az élõhalott ûzés.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL