7862
-
#5173 Thanks:D -
gyuri12 #5172 nem az
(ez egyszerüen szörnyű,hogy már a fiúk is a köszönöm helyett azt használják,hogy "köcce") -
#5171 Hi all!
Annyit szeretnék érdeklődni, h ez a játék nem MMORPG??
előre köcce a választ. -
gyuri12 #5170 köszi:)
akkor csinálok egy sorcit -
Braveheart #5169 Hát úgy látom az alapoknál kellene kezdened... és nem rögtön egy varázslót indítani. Indíts pl egy harcost. Azzal kitapasztalhatod a játékot elég könnyen. Amúgy meg ajánlom a rajongói oldalakat, ott is sokat lehet olvasni...
A varázslatokat a wizardnak memorizálnia kell. Ez azt jelenti, hogy megnyitod a spellbookot, kiválasztod a varázslatokat amiket használni akarsz és alszol utána. A clericnél, paladinnál, druidánál stb úgyszintén. A sorcerernek elég pihennie. De ez összetetteb téma, javaslom hogy járj utána.
D&D játék? Pl. Baldur's Gate, Icewind Dale, Nwn1. -
gyuri12 #5168 nem hinném,talán ha felsorolsz pár D&D játékot,megmondom...
de,ha nem mana-alapú,akkor mitől függ?:/ -
Braveheart #5167 Játszottál már D&D játékkal korábban? Itt nem úgy működnek a varázsló karakterek mint a diablo meg a hasonló hack&slash játékokban, nem mana alapú... -
gyuri12 #5166 vazz.gondoltam,indítok egy varázsló karit. hát,ennyire szar varázslós-irányítást még nem láttam:/
meg milyen gyík már az,hogy nem tudok varázsolni(vagy miért van bizonyos varázslatok mellett 0?)
mind1,maradok a harcosnál -
#5165 http://gamebanshee.com/neverwinternights2/walkthrough/thetrial.php
teendők listázva. -
Drakmort #5164 Hello mindenki!
Valaki meg tudná mondani, hogy a 2. fejezetben amikor az ártatlanságunkat kell bizonyítani hol vannak a bizonyítékok?
Én találtam 3-at de az nem elég. Névszerint a gyűrűt, a holttestet, meg a por-t amivel felvehetjük a másik alakját. Tehát nekem a többi bizonyíték kellene. -
#5163 nah akinek van kedve és mondjuk 95%ban msn közelben van, akkor jöhetne tesztelni. egyebek privátban -
csgj #5162 akkor valami tuti, hogy hiányzik! mást nemtok mondani -
#5161 Minden szintlépésnél Ajánlottra megyek ennél. És a fegyverkovácsolás már 18 körül jár. Szal sztem nem ez a baj. A Gond tképpen az, hogy semmit nem ír ki. Még azt sem, hogy nincs meg valami, vagy képzeltlen vagyok, vagy mit tom én. -
csgj #5160 hát, szintlépésnél ha lehet nyomj néhány pontot a fegyver kovácsolás képességre... ugyanis képzettnek kell lenni a használathoz. -
#5159 Igen. Mondjuk rájöttem, hogy megoldható lett volna, mert direktbe úgy helyezték el az öröket, hogy ha nincs az a hüle szolga, akkor meglett volna. De mind1. Ettől függetlenül nagyon ottvan a gamma. Mondjuk arra még mindig nem jöttem rá hogy, hogy kell fegyvert kovácsolni. Mert egyiknél írja: gyenge tűz esszencia, valamilyen fegyver, rubin. nyomjál rá egy tűzlabdát és kész. De nem történik semmi. -
csgj #5158 Akkor írj az Obsidian-nak egy email-t... :P Nekem speciel semmi bajom nincs ezzel, persze meglehet, hogy azért, mert egyszer sem volt eszembe lopakodni... eleve utáltam is Neeshka-t :P -
#5157 Baldur's Gateben meg tudták oldani, hogy a kari teljesen más helyen megmaradjon magának, akkor oldják meg itt is. Ennyi. -
csgj #5156 ezek nem bugok haver... mert CSAK a főkarival tudsz beszélni (ahogy az ilyen gamekben szokott lenni). Ha pedig belépsz egy másik területre, akkor ne csodáld, ha az összes karidat oda """""teleportálja""""", mert azok egyszerűen nem maradhatnak máshol... együtt kell lennetek :P Majd megszokod... a bf2142 meg nemtom hogy jön ide -.- -
#5155 Úgy látom ez sem különbözik a szánalmas hibák terén a több gammától.
Harcossal aprítottam a népet eddig. Amikor először kellett visszallopni Lendontól valami érmet, akkor lekaszaboltam mindenkit és jónapot.
Megkaptam megint Lendon ellen egy küldetést Neeshkának. Gyűjtőt kell kirabolni. Jó mondom menjünk ezúttal nem mészárolunk le mindenkit , hanem kihasználom, hogy Neeshka tud lopakodni. Mindenkit báb-módra állítok. És elkezdek flangálni az örök között Neeshkával (többiek előtérben várakoznak vizitdíj befizetésre). Ezzel nem is volt gond, de amikor odamentem a csajhoz, akkor zsebelés próba. Nem találtam semmit. Jól van megszólítom. Odaadja a kulcsot, de persze hogyan. "Odateleportálja" a főmuksómat és azzal beszél, mint minden párbeszédnél (csak azt nem tom, akkor a többieknek minek bármilyen ilyen képesség:blöff, stb.). Rendben ... eddig nem is volt gond, mert feljutottam észrevétlen a felső részre. ahova beteleportálta az összes emberem! Mondom: esélyes, hogy innen észrevétlenül kijutunk. Na mind1! Megzsebelem a Gyűjtőt; Semmi. Megtalálom a könyvet ... Beírom a kódot. Kell még két kulcs. Erre a gyűjtőtöl elkérem (finoman persze). Kell még egy. A kandallóban van. Hol találok vizet? Valszeg lent ahol a szolgák flangáltak ... ok. Visszasunnyogok. Eldrasszolok a valszeg tapasztalt örök mellett, erre az egyik kint álló szolga, aki majdnem biztosan a felderítésnél dolgozott 40 évet megszólít engem az őrfolyóson, hogy ne bántsam őt. Mindezt persze lopakodó módban! De nem is ez a fő vicc, hanem hogy azért vettek észre, mert a főmuksót szólítja ilyenkor .. hiába, hogy nincs ott (de megjelenik ott rögvest). Olyan jókedvű lettem nyomban, hogy lemészároltam mindenkit, ...
Azt hittem a bf2142 van tele hibákkal. Hát úgy látszik nem. -
gyuri12 #5154 most úgy játszom mint a diablóba(így nem szaggat annyira) -
#5153 Na a megoldás a következő lesz a bajodra: * - gomb a numerikus billentyűzeten, ekkor
1. lenyomás = Chase Camera
2. lenyomás = Free Camera
3. lenyomás = Driving Camera
4. lenyomás = Top Down Camera ---> ez kell neked; addig nyomogasd a * gombot, míg ez a szöveg meg nem jelenik. -
#5152 sztem nwn-t diablo stílusban kell játszani, tehát mozgáshoz is egérrel klikk, azaz tényleg nem fps üzemmódban :) -
gyuri12 #5151 pont aza bajom,hogy amikor amikor oldalra mennék,akkor nem oldalra megy,hanem csak elkezd forogni(mint a gta1 és 2-ben) -
#5150 Köszi. Közben már rájöttem. El is volt véve, csak nem a főfazonon volt, hanem az íjjász csajnak adtam. :P -
#5149 nyomd meg a * -billentyűt, akkor nem lesz kamerakövetésen. ( a válaszodból nekem az jött le, hogy amikor irányítod forog az egész "képernyő", ha ez a mód ki van kapcsolva akkor a karakter fordul és a környzete "marad" a helyén, ellenkező esetben meg fordítva - a karakter az "állandó pont" ás a környezete fordul) -
Braveheart #5148 Mivel ez rpg és nem tps ezért főleg egérrel kell irányítani... -
#5147 SPOILER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sárga ruhás fószertől felvett szemellenzőt felvéve tudod használni a a négy teremben lévő könyvet középen, helyes válasz esetén ki fog nyílni a középső terem -
gyuri12 #5146 a patchekkel jobb lesz?
a finomhangolás felesleges,akkor is gagyi lesz(nem tetszik,hogyha megnyomom pl a D-t,akkor nem jobbra kezd el futni,hanem jobbra kanyarodik... -
Braveheart #5145 Gagyi az irányítása???? Patcheket felraktad? Finomhangolás, stb? -
gyuri12 #5144 vááá ennek a gamenak annyira gagyi az irányítása!
a többi tetszik:) -
#5143 Most viszon van egy másik problémám. Átkutattam, az egész levéltárat, de nem találom a Jerro aktát :D. Van egy szoba amihez valami spéci kulcs kell, de az nem tom merre lehet, mert Y-al végigjártam az egész terepet hússzor és semmi. Már az összes titkos ajtó kivan nyitva. Asszem! -
#5142 Nyögvnyelősen, de működik. Minden támadás elött ki kell adni, de legalább így csinálnak vmit. Köszi -
#5141 Na most az a bajom, hogy eddig mindent maguktól csináltak. Semmit nem kellett mondani nekik. És ezután sem szeretnék. Ez olyan bug lehet, mint anno a Sin-ben, amikor betöltés után nem akart müködni az AI.
-
#5140 Probaltad a jobbgombos menu parancsait?
Jobbgombot benyomva tartod, feljon egy menu es ott mondjuk defend me, vagy attack nearest. -
#5139 Sziasztok!
Egy kis helpre lenne szűkségem. A velem tartó emberkék nem hajlandóak harcolni. Egyikük sem. A törpe-felderítős küldetés környékén egyszer csak megálltak és azóta nem csinálnak semmit csak állnak. Báb mód ki van kapcsolva. De úgy csinálnak, mint ha nem lenne. Még magukat sem védik meg :P Ötlet? -
#5138 A feleségemmel már majdnem a végére értünk a játéknak, szvsz nagyon jó lett, csak ajánlani tudom. Hétvégén kisebb LANparty lesz nálam, ahol ki fogjuk próbálni 4-en is. -
#5137 Jah és el is felejtettem: nem lesz könnyű egyedül boldogulni a modulon, ezért is fog mindenki 2-ik szintről indulni, hogy ne halljanak be állandóan. A monsterek a sima játékhoz képest "okosabbak" (javított AI) és erősebbek. Kb 10-12ik szintig van kidolgozva még, s küldetések is választhatók (eléggé alapnak számító sztoryval).
Ha az időm engedi ezen csak nehezíteni fogok :-), hogy legyen kihívás mindenki számára. -
#5136 Nem, nem kósza ötletként se átverésként csináltam, írtam ide. Sok munkám van benne, elhiheted. De mivel egyedül csinálgatom lassan halad a munka. Ami a tesztet illeti, remélem hamarosan el fogom tudni indítani egyelőre még zárt körően, utána meg majd meglátjuk mi lesz.
Kezdetben az össz léptszám 4-5 fő max; mivel a gépemnek és a netemnek is vannak korlátai.
Már akadtak jelentkezők, de szerintem jöhet még playa.
Ha már közzé tudom tenni teljesen, akkor meg lesz a letöltésnek az elérhetősége. -
WOLF3x6 #5135 Ok, koszonom a valaszokat! -
Scapolite #5134 Van hozzá Magyarítás.Nem végleges de nagyon prof munka