Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítségre lenne szükségem...meglepõ. :-) Szóval, az a gond, hogy LAN-ban nem tudunk jáccni vele. Aztat írja ki, hogy a player naménkat elutasítja a szerver....ok, nem eredeti a játék. :-) De! Van egy szerver patch, amit kiiktatja azt, hogy nem kell a központi szerverre feljelentkezni. Tehát lehet off-line LAN-ban játszani. Elméletileg. A szerver ellenõrzi, hogy eredeti játékom van-e?
Tudnátok nekem segíteni, hogy ezt hogyan lehet megoldani?
Drow wizardot csinaltam korabban, de a kampanyban csak lvl19ig lehet vele eljutni (a 2 szint hatrany miatt, ami fajbol adodik).
Most ujra kezdtem vele, hogy feltoljam lvl20-ra, de nem tudom, h varhato-e nehany problema az athozott targyakbol. Hammer of Ironfist, Belt of Ironfist. Mas quest itemeket szandekosan nem hagytam a karakteremnel mikor exportaltam, de ezekrol nem akartam lemondani 😊)
Karakter exporthoz megjegyzes: volt egy korabbi karakterem amit csak akkor tudtam exportalni, ha minden magic bag-et elpakoltam tole. Mivel elojott az export hiba a drow wizardnal is, utanna neztem kicsit. Olyan infot talaltam ,h 342 item lehet a karidnal (rajta levokkel, magic bagekkel egyutt). Kipakoltam jo par cuccot a karakteremtol, olyan sacc 320 item maradt nala es tokeletesen tudtam exportalni a karaktert.... Korabban vagy nem csinalt semmit vagy elszallt a program hibauzenettel...
Még mindig nem tud valaki megoldást a problémámra (ACT2 elején eltûnnek a mapról a bebarangolható területek nagy része és nem tudom tovább vinni a main questet ugyanis neverwinter is eltûnik 😞)?
Én nem állítottam olyat hogy te azt mondtad, viszont Larvin se azt irta hogy az MMORPG-k nem netesek, hanem azt irta, hogy: "A jövõ az MMORPG-ké !!!ÉS!!! az interneten játszható társaiké" Az és kötõszavat csappet kiemeltem hogy meglásd a lényeget 😄 lol
Mondtam én ilyet? Amúgy az Online szó nem viccbõl szerepel a rövidítésben. De amúgy tényleg csak kötöszködés 😊
ja, 1.3-sal játszom
"A Massively Multiplayer Online Game (MMOG or MMO) is a computer game which is capable of supporting hundreds or thousands of players simultaneously"
végülis nem kell hozzá net, elég ha hálózatba kötünk többszáz gépet, és mmo-zhatunk 😊 de ez lényegében szörszál-hasogatás..lényegében az mmo-kat tényleg netre szánják..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem az összes interneten jáccható játék MMORPG...
Az összes MMORPG internetes 😄
Please remove Nordock: The Beginning from the list, as the project has been cancelled.
Thanks.
---------------
Nem lesz tehát Nordock 😞
Tekintve, hogy technikai hibák tömegét kell kijavítani még lassan fél évvel a kiadás után és tekintve, hogy a pw-k nem olyan ritmusban fejlõdnek mint kéne (már ahol egyáltalán adott a technikai háttér hozzá), azt kell, hogy mondjam, hogy ez a project haldoklik.
Itt, vagy kiadnak egy kiegészítõt amiben tényleg összekapják magukat a fejlesztõk, vagy egész egyszerûen a versenyben alulmaradnak. Az a baj, hogy ezzel a teljesítménnyel az eredeti játék dicsfényét koptatják el, mert pár év múlva már ki fog arra emlékezni, hogy volt egy jó játék 'NWN' ami az MMORPG-k elterjedése elött sok-sok embernek ingyenes szorakozást jelentett az internetes szerepjátékok világában. A jelenlegi túl instabil (crash-ek), túl gépigényes(toolset) rendszer nem a tömegközönség számára lett kitalálva. Márpedig az elsõ résznek az volt az egyik vonzereje, hogy sokan játszottak vele és ott is voltak ugyan hibák, de az újdonság varázsa elfedte ezeket a hibákat. Manapság ez már nem újdonság. A jövõ az MMORPG-ké és az interneten játszható társaiké. Már sorakoznak az újabb projectek és azt kell, hogy mondjam fél év után, hogy nem jósolok túl nagy jövõt a játéknak. Sokat vártam az international community-tõl, de azt kell, hogy mondjam nem meglepõ, hogy nagyon sokan elpártoltak a játéktól. Én itt most a multi részérõl beszélek, mert ugyan a single se tetszett (végig se játszottam), de attól nem is vártam sokat és izlések és pofonok különböznek. Kövezzetek meg!
A multit viszont nagyon sajnálom. Nagyon sajnálom!<#rinya>#rinya>
amúgy az sokkal jobb hogy több az átvezetõ videó és a hangos párbeszéd az elõzõ részhez képest, mert az volt a világ legunalmasabb dolga hogy tök csendben olvasgatja az ember a milliónyi párbeszédet és választgat a válazolk közül. itt úgy érzem rövidebben a választgatós szövegrészek, de nem megy a hangulat rovására, nem lett belõle egy sacred típusú ide menj ezt öld meg ezt szerezd meg
Jah és az új voicechat-rõl is leírhatnátok a véleményeteket. Én sajnos videókari gonndok miatt nemtok játszani egy ideig.
kérdés: van valami trükk, amivel meglehet oldani, hogy ne legyen olyan bika gépigénye ? mert annyira nem combos a gépem, és bár elfut rajt, de minimum grafon sokkal randább, mint annó a nwn 1, viszont még úgy is szaggat...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Az a baj, hogy neverwinterben sem tudok a merchant quarterbe bejutni, mert a térképen nincs rajta 😞
ha nem ez a gond akkor tényleg bug, sorry 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ha van korabbi mentesed, akkor craftolj le nehany ilyen fegyvert a harcosaidnak.
Nekem Koraborossal van bajom.Ammon Jero egy satnya gyenge fasz.És ez kavart a játék elején???? pffff.Esetleg tud vki vmit???Esélytelen vagyok.
Miután beszéltem a szellem Sámánnal aki rám uszítja a barbár szellemeket, mit tehetek ellenük?
Szinte esélytelen vagyok - pillanatok alatt levernek...
Tanácsot, plz...
köszi!
http://gaborszantai.co.uk/
http://www.freespace.hu/nwnhu/
Én nagyon szeretem ezt a játékot, de tök hülye vagyok angolból!
Ki tudja mikor lesz magyar nyelvû végijátszás
Már minden végigjátszással foglalkozó újság megszünt (CD Games PC Games stb.)
S O S!
Örök hálám, thx 😊
1. Open your toolset.
(This is NWN2ToolsetLauncher.exe inside your NWN2 game directory.)
2. Choose File->New->Script
3. Click the "Script" tab. Should be somewhere near the tabs for "conversations" and "areas."
4. Right-click "Script 1" in that tab. Choose "Rename"
5. Rename the script to "24_p_talk_statue"
6. Copy-paste the following text into the script:
#include "ginc_debug"
int GetIsPartyInCombat()
{
object oPC = GetFirstPC();
object oFM = GetFirstFactionMember(oPC, FALSE);
while(GetIsObjectValid(oFM))
{
if(GetIsInCombat(oFM))
{
return TRUE;
}
oFM = GetNextFactionMember(oPC, FALSE);
}
return FALSE;
}
int GetIsEnemyWithin( object oTarget, float fDist)
{
object CREATURE_TYPE_REPUTATION, REPUTATION_TYPE_ENEMY, oTarget);
if( GetIsObjectValid(oNearest) && GetDistanceBetween( oTarget, oNearest) < fDist)
{
return TRUE;
}
return FALSE;
}
void main()
{
object oUser = GetLastUsedBy();
if( GetIsPartyInCombat() || GetIsEnemyWithin(oUser, 15.f))
{
SendMessageToPCByStrRef( oUser, 83352); //"you cannot use that item while in combat."
return;
}
ActionStartConversation( oUser);
}
7. Hit F7 to compile the script.
8. In your game directory, go to the "modules" subdirectory, and open a folder called "temp0." Your toolset needs to remain open while you do this.
9. Select the file "24_p_talk_statue.ncs" and copy it.
10. Paste that file into your My Documents\\\\NWN2\\\\Override directory.
Why so serious?
effortless: -6 szint, vagy kisebb
easy: -4,-5
moderate: -2,-3
challenge: veled egyszintû, vagy 1-gyel kisebb
very difficult: +1,+2
overpower: +3,+4
impossible: +5...
Akkor ugylátszik ennek a karinak akkor annyi, vagy max lehet majd exportálom, mer nem volt túlságosan gyenge. Tényleg, errõl jut eszembe, vki nem tudja mi a maximum a challange rating-nél egy karinál? Mer az én emberem most igy 12. szinten Challaging rangot kapott rá, azt nemtom hogy ez most kb hol van, közepe fele?
Megakadtam. Sajnos mindig legyoznek. Tudtok valami savegame editort a mivel kicsit regyurhatnek circling]?
ja és lenne még1 kérdésem (talán picit lame): ha pihenek egyet, az eredményez olyat, hogy az ellenfeleim erõsödnek egy picit? (mint pl a heroes sorozatban) csak azért kérdem, mert eddig sétagalopp volt varázslóval, ezeknél a thugoknál meg hirtelenjében 2x meghaltam :S (nem panaszkodás képpen mondom 😄, mert azért így se izzasztó, csak érdekel... ^^)
Craftoltam a karakteremnek egy robe of the archmagi-t de ilyen ocsmany zold haloinget meg eletemben nem lattam. Rossz ranezni...