Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hola!

Egy kis segítségre lenne szükségem...meglepõ. :-) Szóval, az a gond, hogy LAN-ban nem tudunk jáccni vele. Aztat írja ki, hogy a player naménkat elutasítja a szerver....ok, nem eredeti a játék. :-) De! Van egy szerver patch, amit kiiktatja azt, hogy nem kell a központi szerverre feljelentkezni. Tehát lehet off-line LAN-ban játszani. Elméletileg. A szerver ellenõrzi, hogy eredeti játékom van-e?
Tudnátok nekem segíteni, hogy ezt hogyan lehet megoldani?
Van valakinek tapasztalata egy karakter tobb kampranyarol?
Drow wizardot csinaltam korabban, de a kampanyban csak lvl19ig lehet vele eljutni (a 2 szint hatrany miatt, ami fajbol adodik).
Most ujra kezdtem vele, hogy feltoljam lvl20-ra, de nem tudom, h varhato-e nehany problema az athozott targyakbol. Hammer of Ironfist, Belt of Ironfist. Mas quest itemeket szandekosan nem hagytam a karakteremnel mikor exportaltam, de ezekrol nem akartam lemondani 😊)

Karakter exporthoz megjegyzes: volt egy korabbi karakterem amit csak akkor tudtam exportalni, ha minden magic bag-et elpakoltam tole. Mivel elojott az export hiba a drow wizardnal is, utanna neztem kicsit. Olyan infot talaltam ,h 342 item lehet a karidnal (rajta levokkel, magic bagekkel egyutt). Kipakoltam jo par cuccot a karakteremtol, olyan sacc 320 item maradt nala es tokeletesen tudtam exportalni a karaktert.... Korabban vagy nem csinalt semmit vagy elszallt a program hibauzenettel...
Azzal is, sõt 1.04el is. Már több régebbi mentéssel is újrakezdtem és a végeredmény ugyanaz.
1.03-as patch-el is? vagy nincs mentesed act1-bol?
Legalább fellendült egy picit a topik 😄
Még mindig nem tud valaki megoldást a problémámra (ACT2 elején eltûnnek a mapról a bebarangolható területek nagy része és nem tudom tovább vinni a main questet ugyanis neverwinter is eltûnik 😞)?
Na lehullajtom a leplet, bár lehet jobb lenne, ha nem tenném hiszen, ha mûértõk vitatkoznak azon, hogyan kell értelmezni a már-már kalsszikusbamenõ írásom <#nevetes1> lehet azzal tenném a legjobban, ha hagynám ki-ki gondolja bele amit akar. Mint mikor egy kortárs mûvész a vászonra köhög egy rakás turhát és csendben szemléli amint vitatkoznak a mûvén. Szóval az NWN nem MMORPG és interneten játszható. A jövõ tehát szerintem az MMORPG-ké és azon társaié amelyeket interneten lehet játszani. A társait arra hegyeztem ki, hogy a játék kategória olyan egyéb képviselõi. Telán nem vagyok író, és fogalmazhatnék pontosabban, de nem is egy irodalmi folyóiratba írtam cikket.

Na, akkor még kötekedjünk egy kicsit igy tök értelmetlenül 😛
Én nem állítottam olyat hogy te azt mondtad, viszont Larvin se azt irta hogy az MMORPG-k nem netesek, hanem azt irta, hogy: "A jövõ az MMORPG-ké !!!ÉS!!! az interneten játszható társaiké" Az és kötõszavat csappet kiemeltem hogy meglásd a lényeget 😄 lol
"Nem az összes interneten jáccható játék MMORPG..."
Mondtam én ilyet? Amúgy az Online szó nem viccbõl szerepel a rövidítésben. De amúgy tényleg csak kötöszködés 😊
hát én most hagytam abba newerwinterben mikor a fegyverszállítmányt védeni kell, és eljutok a rendeltetési helyig és bennt nagy csata dúl a rablóbanda és a nwn helyõrség között. elegem lett a nyomorék kameranézetbõl és a totál hülye intelligenciából, ez az elsõ komolyabb ütközet és máris betelt a pohár. majd ha kijön vmi jó peccs akkor folytatom

ja, 1.3-sal játszom

Shiwo
bocs a szóismétlésért..este van már 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
wikipedia

"A Massively Multiplayer Online Game (MMOG or MMO) is a computer game which is capable of supporting hundreds or thousands of players simultaneously"

végülis nem kell hozzá net, elég ha hálózatba kötünk többszáz gépet, és mmo-zhatunk 😊 de ez lényegében szörszál-hasogatás..lényegében az mmo-kat tényleg netre szánják..

Sztem inkább te nem figyelsz.
Nem az összes interneten jáccható játék MMORPG...
"A jövõ az MMORPG-ké és az interneten játszható társaiké"

Az összes MMORPG internetes 😄
Posted: Thursday, 25 January 2007 05:20PM
Please remove Nordock: The Beginning from the list, as the project has been cancelled.

Thanks.

---------------
Nem lesz tehát Nordock 😞

Tekintve, hogy technikai hibák tömegét kell kijavítani még lassan fél évvel a kiadás után és tekintve, hogy a pw-k nem olyan ritmusban fejlõdnek mint kéne (már ahol egyáltalán adott a technikai háttér hozzá), azt kell, hogy mondjam, hogy ez a project haldoklik.
Itt, vagy kiadnak egy kiegészítõt amiben tényleg összekapják magukat a fejlesztõk, vagy egész egyszerûen a versenyben alulmaradnak. Az a baj, hogy ezzel a teljesítménnyel az eredeti játék dicsfényét koptatják el, mert pár év múlva már ki fog arra emlékezni, hogy volt egy jó játék 'NWN' ami az MMORPG-k elterjedése elött sok-sok embernek ingyenes szorakozást jelentett az internetes szerepjátékok világában. A jelenlegi túl instabil (crash-ek), túl gépigényes(toolset) rendszer nem a tömegközönség számára lett kitalálva. Márpedig az elsõ résznek az volt az egyik vonzereje, hogy sokan játszottak vele és ott is voltak ugyan hibák, de az újdonság varázsa elfedte ezeket a hibákat. Manapság ez már nem újdonság. A jövõ az MMORPG-ké és az interneten játszható társaiké. Már sorakoznak az újabb projectek és azt kell, hogy mondjam fél év után, hogy nem jósolok túl nagy jövõt a játéknak. Sokat vártam az international community-tõl, de azt kell, hogy mondjam nem meglepõ, hogy nagyon sokan elpártoltak a játéktól. Én itt most a multi részérõl beszélek, mert ugyan a single se tetszett (végig se játszottam), de attól nem is vártam sokat és izlések és pofonok különböznek. Kövezzetek meg!
A multit viszont nagyon sajnálom. Nagyon sajnálom!<#rinya>

az nem tetszik a craftingolásban , hogy egy pl armor craftinggal létrehozott kész páncélt miért nem tud enchantolni az enchantoláshoz értõ mágus, miért kellett különvenni wondorous item készítésre a dolgot.

amúgy az sokkal jobb hogy több az átvezetõ videó és a hangos párbeszéd az elõzõ részhez képest, mert az volt a világ legunalmasabb dolga hogy tök csendben olvasgatja az ember a milliónyi párbeszédet és választgat a válazolk közül. itt úgy érzem rövidebben a választgatós szövegrészek, de nem megy a hangulat rovására, nem lett belõle egy sacred típusú ide menj ezt öld meg ezt szerezd meg

Megint kijött valami javítás. Nemtom mit változtattak, de hamar rájöttek, hogy az a bizonyos 1.4 final mégsem final (mármint az 1.4-es verzión belül) Egy csomó ideig tesztelhették a betát és mégis rosszat adtak ki? Ha valaki talál infót a változásokról dobjon mûár egy linket!
Jah és az új voicechat-rõl is leírhatnátok a véleményeteket. Én sajnos videókari gonndok miatt nemtok játszani egy ideig.

Shiwo
hali !

kérdés: van valami trükk, amivel meglehet oldani, hogy ne legyen olyan bika gépigénye ? mert annyira nem combos a gépem, és bár elfut rajt, de minimum grafon sokkal randább, mint annó a nwn 1, viszont még úgy is szaggat...

#4479: De ez az átkell menem a Merchant Quarterbe, de a térképen nincs rajta 😞 A dockokból sehogy sem tudok így eljutni a MQ-be. vagy tévednék, hogy oda kell menni? Highcliffbe és az elsõ városba, meg Owl Wellbe meg fura módon eltudok jutni, miközben állítólag nem szabadna oda tudnom menni.
Szerintem is, de viszont látom a kis figyelmeztetés nagyon nem zavarja saiyanjin barátunkat... csak löki itt tovább a "story"-ját 😊
Nah annyira nem ment hogy elkerültem Koraborost azzal hogy azt válaszoltam Ammon biztos visszatér.Nah erre kis idõ eltelt és megjelent Ammon élve...Ha-Ha kis kamu 5en nemtudtuk kinyírni, persze a satnyának sikerül.kis kamu.No mind1 ésakkor itt egy bug mert Ammonnal való beszélgetésbõl kidob.tehát megszakad a beszélgetéses bejátszás.Van még mit javítani.Jah itt a játék már kicsit ereszt a színvonalból úgy érzem és Koraboros sem elég balanszolt.Cold Iron fegyver kell??? Az sebez az ousidereken????

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Lacee
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ammon Jerro nevére céloztam, szerintem az egyik legnagyobb fordulat a játékban 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nah, megin a segítségeteket kérem, mer vmi baj van, vmiért nem tudom irányítani Quara-t, se kikválasztani, se inventory, se semmi, pedig nála van minden cuccom ami most kell, ugyhogy ennek megin nagyon örülök... Vki megtudja mondani hogy ez mér lehet?
Koraborosra a holly weapon használ ???Gondolom tüzsebzés nemigazán...Õ az outer planesbõl származik??? Mert nekem megvan a kompendium.Mi lehet ez a Koraboros, pit fiend???Egyíszerûen nemtalálom a gyengéjét.+3as weapon mintha nem sebezne...tûz és cold damage is innefektive.Craftolásba most nemszivesen mennék bele mert még nem használtam.És most kell is ez a hétvége ami most jön 😊😊😊

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Amint elvesz bizonyos helyeket az azt jelenti hogy nem kell már oda menni...ha quest benntmaradt hát azok bukta, de viszont biztos tovább tudsz jutni, mert a játék nem vágja el magát.Csak az van állt. a mapon ami kell is.Persze az xp-így elvészhet ha marad teljesítetlen részküldetés.

Ja és persze a városból kitudok menni akár Highcliffbe is
Sztem nem volt spoiler mert semmi konkrétat nem írtam le a sztorival kapcsolatban, viszont Te az utsó HSZedben igen 😊
Az a baj, hogy neverwinterben sem tudok a merchant quarterbe bejutni, mert a térképen nincs rajta 😞
Lacee
az ACT 2 elején a sztori miatt nem tudsz sehova menni, mondják is hogy gyanúsítottként nem mozdulhatsz.

ha nem ez a gond akkor tényleg bug, sorry 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
bár nem tudom, mennyien vannak itt akik még nem végeztek a játékkal, de ez egy elég durva spoiler volt, légyszi több ilyet csak megfelelõ makróval...

Sziasztok! Volna egy nagy problémám, amikor átmegyek az ACT2-be, a térképrõl szinte az összes bejárható hely eltûnik, úgy mint neverwinter. Így nem tudok a Merchant Quarterbe sem bejutni. Tehát nem tudok tovább menni a játékban 😞 Többször újrakezdtem egy ACT1es mentéssel, de az sem hozott eredményt, végül felraktam a legfrissebb patchet, de az sem segített. Ötlet?
Nekem a demonok nem okoztak gondot, igaz, meg valahol act I vegen craftoltam cold iron fegyvereket, amit a tovabbi jatekmenet alatt fel is tunningoltam (holy damage, +3, illetve +4, keen, meg mittomenmar 😊 )
ha van korabbi mentesed, akkor craftolj le nehany ilyen fegyvert a harcosaidnak.
Potionos tápolás aharc elõtt, varázshasználókat védd, power kill casting mode on.Nekem könnyen ment.

Nekem Koraborossal van bajom.Ammon Jero egy satnya gyenge fasz.És ez kavart a játék elején???? pffff.Esetleg tud vki vmit???Esélytelen vagyok.

Sziasztok,

Miután beszéltem a szellem Sámánnal aki rám uszítja a barbár szellemeket, mit tehetek ellenük?
Szinte esélytelen vagyok - pillanatok alatt levernek...
Tanácsot, plz...

köszi!

http://gaborszantai.co.uk/

Készülget. Az igaz, hogy az összes párbeszéd lefordítása embertelen munka, és ki tudja mikorra készül el, de a küldetések, tárgyak, lények, varázslatok már majdnem mind megvannak:

http://www.freespace.hu/nwnhu/
Sajnos mire lesz erre magyarítás(lásd az elsõ részt...)az több év.Szótár javallott bár úgy nagyon nehéz és lassú a menet.

Topictársak!

Én nagyon szeretem ezt a játékot, de tök hülye vagyok angolból!
Ki tudja mikor lesz magyar nyelvû végijátszás

Már minden végigjátszással foglalkozó újság megszünt (CD Games PC Games stb.)
S O S!
jól van, akkor megnyugodtam. azért is mert még csak nagyon az elején tartok (ezzel játékkal minél többet kell játszani), meg a pihenés miatt is. thx az infót!
Köszi MrAndree, végre jó lett és továbbtodtam menni 😄
Örök hálám, thx 😊
Majdnem Chipii, csak ez megvan az embereknél is a dropdown menüben, examine, és ottvan hogy az ember milyen erõs éppen akin vagy, de viszont akkor megválaszoltad a kérdésemet is, mer akkor most tudom hogy közepes erõsségü kb a karim, mer a fõkarim pont a középsõ kategótiába van most... a többiek meg keményen effortless rangsorolást kapnak 1 kivétellel XD
Nekem ezzel a módszerrel sikerült megoldanom.

1. Open your toolset.
(This is NWN2ToolsetLauncher.exe inside your NWN2 game directory.)
2. Choose File->New->Script
3. Click the "Script" tab. Should be somewhere near the tabs for "conversations" and "areas."
4. Right-click "Script 1" in that tab. Choose "Rename"
5. Rename the script to "24_p_talk_statue"
6. Copy-paste the following text into the script:

#include "ginc_debug"

int GetIsPartyInCombat()
{
object oPC = GetFirstPC();
object oFM = GetFirstFactionMember(oPC, FALSE);

while(GetIsObjectValid(oFM))
{
if(GetIsInCombat(oFM))
{
return TRUE;
}
oFM = GetNextFactionMember(oPC, FALSE);
}
return FALSE;

}

int GetIsEnemyWithin( object oTarget, float fDist)
{
object CREATURE_TYPE_REPUTATION, REPUTATION_TYPE_ENEMY, oTarget);

if( GetIsObjectValid(oNearest) && GetDistanceBetween( oTarget, oNearest) < fDist)
{
return TRUE;
}

return FALSE;

}

void main()
{
object oUser = GetLastUsedBy();

if( GetIsPartyInCombat() || GetIsEnemyWithin(oUser, 15.f))
{
SendMessageToPCByStrRef( oUser, 83352); //"you cannot use that item while in combat."
return;
}

ActionStartConversation( oUser);
}

7. Hit F7 to compile the script.
8. In your game directory, go to the "modules" subdirectory, and open a folder called "temp0." Your toolset needs to remain open while you do this.
9. Select the file "24_p_talk_statue.ncs" and copy it.
10. Paste that file into your My Documents\\\\NWN2\\\\Override directory.

Why so serious?

magyar nyelvû végigjátszás van már hozzá vhol?

Ha azt kérdezed, amire gondolok, akkor egy szörny nehézsége hozzád képest:

effortless: -6 szint, vagy kisebb
easy: -4,-5
moderate: -2,-3
challenge: veled egyszintû, vagy 1-gyel kisebb
very difficult: +1,+2
overpower: +3,+4
impossible: +5...
Patch talán segíthet, ha még nem raktál. Ha van mentésed a teljes leirtás elõtti állapotról (ahol még lébecol pár monc a szobor közelében), akkor onnan érdemes visszatölteni.
2%-a kábé..... xD 😄 Lényeg, hogy még nagyon az eleje. Pihivel meg nem erõsödsz.
hát nálam van 😄
Hát egyik ötlet se jött be, pedig bishopnak maxoltam surviver skilljét, + még egy skill focust is adtam neki rá, és így se látott egy ellenfelet se az egész térképen, a pihenés meg már megvolt párszor, de azt is kipróbáltam még de ugyanúgy nem jó :S
Akkor ugylátszik ennek a karinak akkor annyi, vagy max lehet majd exportálom, mer nem volt túlságosan gyenge. Tényleg, errõl jut eszembe, vki nem tudja mi a maximum a challange rating-nél egy karinál? Mer az én emberem most igy 12. szinten Challaging rangot kapott rá, azt nemtom hogy ez most kb hol van, közepe fele?
Sziasztok.
Megakadtam. Sajnos mindig legyoznek. Tudtok valami savegame editort a mivel kicsit regyurhatnek circling]?
az olyan szarkofágokat hogyan lehet kinyitni aminél "dust and cobwebs cover this"-t ír ki. mert tolvajjal nem megy, ha szétverem akkor broken item lesz a vége. amúgy ez elég jó az elõzõ részhez képest, hogy nem lehet mindent erõvel ua.jól megoldani

az animal companionnak nálatok sincs portréja a játékképernyõn? elég furcsa hogy fekete

csak nemrég kezdtem a játékot, most neverwinterben járkálok a kereskedõ negyedben. ez a játék kb hány %-a?
ja és lenne még1 kérdésem (talán picit lame): ha pihenek egyet, az eredményez olyat, hogy az ellenfeleim erõsödnek egy picit? (mint pl a heroes sorozatban) csak azért kérdem, mert eddig sétagalopp volt varázslóval, ezeknél a thugoknál meg hirtelenjében 2x meghaltam :S (nem panaszkodás képpen mondom 😄, mert azért így se izzasztó, csak érdekel... ^^)
Van lehetoseg a ruhak szinen valtoztatni?
Craftoltam a karakteremnek egy robe of the archmagi-t de ilyen ocsmany zold haloinget meg eletemben nem lattam. Rossz ranezni...