7862
-
#5213 Nem ugy van, hogy amikor megkapod az allat tars kepesseget, akkor ki kell valasztanod, hogy milyen legyen szintlepeskor? Nekem vmi ilyesmi remlik. -
#5212 LOL, hat bard az ilyen? -
csgj #5211 loool, pont a bárd és hárfás ügynök (kobzos) karakteremnek nincs elég perform skillje ahhoz, hogy legyőzze azt a neverwinteri lantos Cain fickót... bezzeg a cleric-el sikerült múltkor :P -
csgj #5210 sztem itt nem lehet átállítani... én legalábbis még nem találtam rá megoldást :) -
vizmagus #5209 Sziasztok elakadtam a keresztút toronynál hol van ott a relytek ajtó?
Előre is köszi -
Radian #5208 Sziasztok felraktam a patcheket a játékhoz és így már egész játszható.A hangulat meg mindent elfeledtet velem,egyszerűen fantasztikus.Druida karaktert csináltam,csak nem tudom, hogy hol lehet átállítani az álatti társat valamiylen más állatra az első részben ha jól emlékszem volt holló,borz,medve de itt nem találom hogy hol kel átállítani.Alapból farkasom van. -
#5207 megnézem ezt a MIdgardot is bár a wizim már lassan beindúl most lvl 6:) -
#5206 "Ami duhito, hogy az Obsi allitolag nem tudja reprodukalni az area-valtasi fagyast. Ezert az 1.07-ben nem is lesz multis javitas..."
Te jó ég!! Még ha c64-en nem menne és 1988-ban volnánk aztmondanám NA BUMM,de így 2007 végén háááááát:S:S -
csgj #5205 erről jut eszembe, mikor jön ki az 1.07-es patch? -
Ravine #5204 Na találtam egy frankó PW-t DESARIA néven! Viszont NWN kiborító így multiban! óránként lefagy a játék és a kiba sok töltögetés egyszerűen megöli a játékélményT! Ha 3-an vagyunk egy partiban 5 perc kb csak,hogy bejussunk egy házba:S nagyon beteg ez így 2007-ben......sajnálom,mert jó lenne pedig.
MoB-ben reméljük orvosolódik a multi rész....ez így hígfos:(
Jah sajna ez van. Areavaltaskor nekem is kihal neha.
Dasaria szep (a varos alapjan :), de a Midgardon (Gardavik) tobben vannak, neha magyarok is.
Ami duhito, hogy az Obsi allitolag nem tudja reprodukalni az area-valtasi fagyast. Ezert az 1.07-ben nem is lesz multis javitas... -
#5203 ja, ok magyarul öljem le újból főgonoszt és nyomkodjam az esc-et. kösz :) -
csgj #5202 csak mondom, hogy 100%, hogy az export character lesz az... 100-as, tuti, biztos, frankón tutkó (stb stb...) :P A csata végén meg hát nemtod exportálni a karidat, ez van... de ha a végkimenetel előtt 1 másodperccel exportálod, akkor már utána úgysem fogsz fejlődni -
#5201 jó de exportálni az utolsó mentésbeli állapotot exportálja, ami meg a végső csat előtti nekem.
ez a 100% ez mi? -
Thanatos #5200 -
csgj #5199 jól van, nincs probléma, de már nem is kell az a hakpack :P -
csgj #5198 most vmiért nem műkszik a DebugMode bekapcsolása :O (armor hak miatt kell)... crack nélküli a game, mini image-el -
KH #5197 ingame.de interjuhé fordítása -
#5196 Na találtam egy frankó PW-t DESARIA néven! Viszont NWN kiborító így multiban! óránként lefagy a játék és a kiba sok töltögetés egyszerűen megöli a játékélményT! Ha 3-an vagyunk egy partiban 5 perc kb csak,hogy bejussunk egy házba:S nagyon beteg ez így 2007-ben......sajnálom,mert jó lenne pedig.
MoB-ben reméljük orvosolódik a multi rész....ez így hígfos:( -
#5195 télleg multi hogy megy, ha még várok az eredeti példány megvételével? (hehe) -
csgj #5194 az nagyon érdekes lehet, mert nekem meg egy picit jobb konfigom van, mint neki, és mégis az első pálya néha igencsak be tud akadni.... (legújabb patch-el is :P, és driver is legújabb) És utána se lesz atomgyors, csak nem akad -
#5193 Helló van lehetőség hamachin hálóba játszani? mert multiplayernél állandóan a bioware-es networke akkar kapcsolodni
-
#5192 lol nekem jóval szarabb a konfigom minden maxon van kivéve az árnyékok kilőve meg a víz tükrözés és egy mp szaggatás nem volt eddig. A patcheket meg érdemes leszedni mert vhogy szebbnek tűnik nekem azóta plusz egy rakat más beállítási lehetőséget kapsz, illetve mentésnél sem kell újra bepötyögni a nevet ha felülírod az előzőket..etc. Szal mindenképp szedd le. -
Radian #5191 Értem,majd kipróbálom,kösz a választ. -
csgj #5190 nagyon sokat javít, főleg ATi kártyákon, de a te kariddal patchekkel se lesz olyan naon gyors. -
Radian #5189 Sziasztok!Én még a játék legelső verziójával játszottam ami az én gépemen játszhatatlanul szaggatott(AMD athlon 2400+;1GB RAM,Ati 9600 pro 128 MB).A kérdésem az lenne hogy a patchek mennyit javítanak a játék optimalizáltságán?Csökken velük a gépigény? -
#5188 van már használható PW? -
#5187 Sziasztok :)
Gondoltam hátha ti tudtok segíteni mert egy ideges bugom van. Khelgar törp gyereket nem tudom egyszerűen irányítani sehogy, ha az f gombbal is próbálkozom aszondja "azt a karaktert most nem tudod irányítani".
Azt hittem vmi progi hiba ezért felpatcheltem 6.980-ra de még mindig ugyanaz a hiba ami picit idegesítő mer se cuccokat nemtok neki adogatni se szintet lépni vele...etc.
Ha vki tud pls help :) -
KH #5186 hahó, itten egy interjuhé második részének fordítása, van benne néhány új infó, itt meg az első rész... -
csgj #5185 ja, egyébként van egy érdekes problémám (legújabb patch van fent, és legújabb driver): csak és kizárólag a wood elf nő karaktereknél a bárd, és a tolvaj alapruha (és minden ami hasonlít rá) hibás. Ugyanis hiányzik a nő egyik vállán egy darabka a ruhából :P És kicsit hülyén néz ki... Eddig ilyen sztem nem volt... remélem lesz 1.07-es patch -
csgj #5184 export character, 100%! Ugyanis ha indítani akarsz egy új játékot, akkor is az exportált karakterek közül lehet választani (vagy teljesen újat kezdeni :D) -
#5183 végre letoltam single game-et. lev20-nál jött a level cap, kíváncsi leszek, hogy az utána szerzett xp-vel mi lesz kiegben, simán level 21-ként kéne indulnom.
folytatás? hogyan tegyem el a karit, hogy a kiegben tudjam tovább vinni (már ha addig uninstallni is akarom)? export vagy vmi a végső csata után ugye nincs. a docusettings mappában meg van egy egy gigás nwn2 könyvtár, amiben viszont csak save file-ok vannak, kari fájlokat nem látok. grr... valaki érti ezeket?
amúgy hihetetlenül legjobb rpg. -
csgj #5182 nem baj, hadd legyen már sikerélményem :D -
Ravine #5181 Ha a bmu-filet atnevezed mp3-ra, kb ugyanaz. Winamp siman lejatssza. -
csgj #5180 Na, találtam egy jó programot, amivel a játék bmu-zene fájlait át lehet alakítani mp3-á, és úgy már játékon kívül is lehet hallgatni :) ITT van, ha vki másnak is kell! -
csgj #5179 nem tudjátok, hogy le lehet-e szedni a játék soundtrack-ját? Az első rész átalakított száma (ami az első rész menüjében ment) kéne igazán... -
#5178 wizardom lev18 chaotic neutral (good-ról indultam, kiegben szeretnék felvenni pár pale master szintet ezért mozogtam át), viszont úgy látom, hogy a fekete vazsiköpenyekhez evil alignment kell (és ugye a fekete robe fontos dolog :).
szóval west harbor shadow reaver-nél vagyok, érdekelne, hogy lesz-e még módom komolyabb evilesedésre, ill. van-e fekete köpeny neutral kariknak is. köszi -
#5177 Nah szóval...még egyszer leírom mert "hatalmas" érdeklődést támadt a béta modul íránt: aki ráér és msn közelben van, az jöhet tesztelgetni. Részletek privátban.
Ha meg nem jön senki, akkor azt kell gondolnom, hogy nincs igény erre és mindenkit tökéletesen "kielégít" az alapjáték. -
Braveheart #5176 Elég a legújabbal, feltéve ha olyan verzió, hogy tartalmazza a korábbi patcheket is. -
mzprox #5175 ha letöltött patchel szeretném upgradelni a játékot offline akkor szép sorban fel kell tennem az összeset ( 1.01-1.02-1.03 stb) vagy elég a legújabbat? kösz a választ! -
gyuri12 #5174 nm