Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem szeretem másodpercenként megállítgatni a csatát, még ha lehetõség is lenne rá, viszont ellenség itt már dögivel és erõsek is az eddigi harmatkákhoz képest, ráadásul ami a legbosszantóbb hogy a saját csapattársak nagyon bután mozognak/viselkednek
emiatt sok a halálozás és a visszatöltés, és nálam betelt a pohár
Amúgy minden elismerésem a fordítóknak, nekem hatalmas élmény, hogy magyarul játszhatok eme remek programmal.
magyarítás
http://www.rpgvault.hu/?subsite=nwn2
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Tegnap tettem fel a gamét és szeretnék tõletek kérni olyan linkeket, ahol frankón le van írva minden részletesen a skillekrõl, featekrõl meg egyáltalán mindenrõl. (vagy titeket foglak bombázni 😛 )
A fórum olvasásába pedig 1000 hsz után beleszédültem és ezalatt nem volt ilyesmirõl szó.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Jól tudom, hogy végre kell hajtani a 4200as hsz alapján a dolgokat. Így 1.03as verzióm lehet. Majd a "posden féle maxiimage"-t kell használnom. Ez mi? Nem találom.
A másik lehetõség, hogy patchelem a játékot, és a gamecopyworld-rõl szedek le hozzá 1.03as exe-t. Ez így fog mûködni, vagy bugos lesz?
Kössz a helpet.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
akar meg ujrakezdeni is erdemes lehet... 😊
Most egy 8-as szintû elf kalandorom van. szeretnék arcane íjász(misztikus íjász) lenni, de ahoz kell még pár képesség.
1: Lövés Közvetlen Közelrõl (Point Black Shot)
2: Fegyver fókusz (hosszú, vagy rövid íj)
ezek két szint alatt meg lesznek. ezután, hogy képes legyek arcane varázslatok használatára, varázslónak is kell lennem? ha igen, az még egy szint, ezután pedig már kiválaszthatom az a prestízosztályt, ugye?
vagyis 4 szint után lehetnék misztikus íjász. szerintetek megéri?
légyszi írjatok! köszi!
Xeno atya akkor nagyon az elejen tartasz😄 act 2 vege s act 3 ban igen nagy szugseged van a haverokra😄
most fejeztem be a game-t haat a vegso harc eleg kaoszra sikeredett megfelelo fordulatokkal..osszesgebe a jatek szerintem nem jobb mint az nwn1 mar ha a hangulatat nezzuk😄 remelem lesznek hozza jo kis modulok majd😄
Senkinek semmi ötlet, hogy lehet a Luszkeni bersekert kibelezni?
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Elõrre is köszi.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Letöltöttem a magyaritást ami a 1.04 hez lett igazitva, kérdésem az lenne , hogy az 1.04 az melyik patch a 3 ill. a 4? Mert nekem most az õ,ö,ü,û betük nem jelennek meg.Igaz még nem is patcheltem igy az 1.00 verzi van a gépen.
Valaki meg tudná mondani hogy a patchet meg a hozzá való crack honnan tudom letölteni?
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Egy probléma megoldva, köszönöm a tanácsot. Sajna az élet viszont nem fenékig tejfel. Ugyanis, most elõlépett egy másik akadály..ha ez így nem képzavar egy kicsit. :-) Szoval, most az a baj, hogy server connection timeout van. A saját gépemen indított serveren is. 5121-es portot is megnyitottam a tûzfalon, de így sem akaródzik nekije. :-(
Ugye erre is van valakinek valamilyen frappáns megoldása?
Elõre is köszönet.
feletjsd el a patchet.
reggelj ide accot: nwn2forum.bioware.com
ezzel az accal tudsz majd bejelentkezni multihoz.