Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem a stabilitással van bajom, hanem az ultragagyi ai intelligenciával. mint korábban írtam ott akadtam el, amikor beérek nwn városába és a fegyverszállítmányt kísérem, és a pincesorban egy nagy csatába csöppenek

én nem szeretem másodpercenként megállítgatni a csatát, még ha lehetõség is lenne rá, viszont ellenség itt már dögivel és erõsek is az eddigi harmatkákhoz képest, ráadásul ami a legbosszantóbb hogy a saját csapattársak nagyon bután mozognak/viselkednek

emiatt sok a halálozás és a visszatöltés, és nálam betelt a pohár

Mephike
Itt a 4 patchnél tartunk😊 Nálam idáig minden rendben volt, semmi bug nem jött ki. Szóval szerintem most már stabilabbnak/stabilnak mondható a progi.

peccsekkel hogy állunk. én a bugok miatt hagytam abba, 1.3-al. a gothic3-hoz nemsokára gigapatch, itt is várható vmi?

Mephike
Tényleg, ha már a magyarításnál tartunk, várható, hogy ez a project folytatódik és lesz még pár mondat magyarul?
Amúgy minden elismerésem a fordítóknak, nekem hatalmas élmény, hogy magyarul játszhatok eme remek programmal.

Mephike
Azért szerintem a részleges magyarítás is megér egy próbát, jó pár dolgot már lefordítottak már a srácok:
magyarítás

Nézz körül itt:
http://www.rpgvault.hu/?subsite=nwn2

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

zyndar
Sziasztok!
Tegnap tettem fel a gamét és szeretnék tõletek kérni olyan linkeket, ahol frankón le van írva minden részletesen a skillekrõl, featekrõl meg egyáltalán mindenrõl. (vagy titeket foglak bombázni 😛 )
A fórum olvasásába pedig 1000 hsz után beleszédültem és ezalatt nem volt ilyesmirõl szó.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Mephike
Szerintem eddigi pár órás tapasztalatom alapján, jobb ha Te irányítod õket....😊

Konfigurálható, tehát inkább bg-s. Teljesen te irányíthatod a társaidat, ha akarod, varázslatok, felszerelések, szintlépések, harc terén is. De beállíthatod azt is, hogy maguktók harcoljanak, ekkor megadhatod, hogy milyen stílusban harcoljanak,varázsoljanak, defenziven, támadólag, tartalékolva, elég sok szempont szerint.
Igazából arra lennék kiváncsi, hogy mennyire én irányítom a három hozzám csatlakozó karaktert (három, ugye?). Én állíthatom be a felszerelésüket ? Lépnek õk is szintet ? A varázslónak én állítom be a memorizálandó spell-eket ? Azaz inkább a Baldur's-hoz hasonló a karakterkezelés, vagy a NWN elsõ részéhez ? Köszi

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

az új level 7-es monk holdelf csajom felvehette a shadowdancer presztízst! Jó, mert végre lehet vele, vmi kis páncélom is, a monk sebessége mégis megmarad... sõõõt 😊
oke ha hasznalod a baratod (google) akkor tobb helyen olvashatsz arrol hogy ehez nem keszult!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Ez nem így van. Van demó a Baldur's Gate 2-höz, a Gothic 3-hoz és a Neverwinter Nights 1-hez is.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

nincs, és nem is lesz, mert szerepjátékoknál a demo kicsit lehetetlen 😊
Sziasztok ! Van a játékhoz játszható demo ? Honnan lehet letölteni (már persze, ha van)? Köszi

nekem a masodik modszerral ment. vegig is porgot a jatek rendesen.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Mephike
Üdv! segítség kellene. Megvan a game, szeretném patchelni.
Jól tudom, hogy végre kell hajtani a 4200as hsz alapján a dolgokat. Így 1.03as verzióm lehet. Majd a "posden féle maxiimage"-t kell használnom. Ez mi? Nem találom.

A másik lehetõség, hogy patchelem a játékot, és a gamecopyworld-rõl szedek le hozzá 1.03as exe-t. Ez így fog mûködni, vagy bugos lesz?

Kössz a helpet.

skyli991
van a dokumentumokban egy nwn.ini, abban vannak a beállítások. ha a bloom-ot mondjuk 5-re állítom, jobban fénylenek majd a dolgok? 😄

skyli991
ha csak 2 marad el akkor nem kezdem elõröl. meg amúgy se, mert a 6-os szintû mentés az még a sikátoros rész legeljén volt, ami nagyon nehéz volt...

Lacee
több prestige class van amit nem kell lvl10ig felvinni, pl weapon master (6) vagy NWN9 (4).

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Gunner
1 óra játékom veszett oda, mert ez a fostalicska nem volt képest autosavelni mikor world travel-re mentem <#mf2><#law><#boxer>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

ha 8. szintu lesz, akkor csak az arrow of death kepessegerol maradsz le, amit lvl10en kapna (meg talan a +5os arrow bound amit 9en kapna).
akar meg ujrakezdeni is erdemes lehet... 😊
skyli991
kár, mert így csak 12-es szinttõl lehetnék az. akkor max 8-as szintû lehetek majd 😞 nem szeretném ezért újrakezdeni.

Lantian
Az kasztjaid szintjeinek összege lehet max 20, és igen ahhoz hogy arcane archer legyél kell egy wizard szint. Amúgy a presztízsek csak akkor igazán jók ha azokat ki tudod maxolni (lvl 10),de ez csak az én véleményem.

skyli991
ja és még 1 kérdés: max 20 lehet a szint(azthiszem) és többkasztúságnál összesen 20 lehet vagy külön külön? 😊

skyli991
köszi a választ, de tényleg egy szint erejéig mágussal vagy varázslóval kell lennem, hogy tudjak 1-es szintû arcane varázslatokat csinálni? ez is kell a misztikus íjászhoz.

Bármit érdemes kipróbálni, ha érdekel, hogy milyen lehet. Errõl szól az egész, azzal játssz, ami jólesik😊
Nem rabolják az xpt egyáltalán. Nézz csak meg egy csatát kisérõvel, majd kisérõ nélkül. Egyedül sem kapsz többet, mintha veled lennének. A sztori miatt viszont gyakran szükség lesz rájuk, ilyenkor lesznek csapattársak(1-2), akiket mindenképpen magaddal kell vinned.
skyli991
Sziasztok!

Most egy 8-as szintû elf kalandorom van. szeretnék arcane íjász(misztikus íjász) lenni, de ahoz kell még pár képesség.

1: Lövés Közvetlen Közelrõl (Point Black Shot)
2: Fegyver fókusz (hosszú, vagy rövid íj)

ezek két szint alatt meg lesznek. ezután, hogy képes legyek arcane varázslatok használatára, varázslónak is kell lennem? ha igen, az még egy szint, ezután pedig már kiválaszthatom az a prestízosztályt, ugye?
vagyis 4 szint után lehetnék misztikus íjász. szerintetek megéri?

légyszi írjatok! köszi!

jah kerem az rogton mas..😊))

Köszönöm az ötleteket, és a jvaslatokat. Valóban még az elején tartok 😊 Csak hálóban játszunk a haverommal, és emiatt nem kellenek a követõk. Nélkülük jobban tetszik 😊 Még1x thx!
haat ha leverted a hp-jat utana futkos elole egy darabig ugy 2 perc aztan johet hogy eldontheted hogy kivegzed e vagy sem..tipikus barbar oruletet kell kibirni futkarozassal korbe korbe😄

Xeno atya akkor nagyon az elejen tartasz😄 act 2 vege s act 3 ban igen nagy szugseged van a haverokra😄

most fejeztem be a game-t haat a vegso harc eleg kaoszra sikeredett megfelelo fordulatokkal..osszesgebe a jatek szerintem nem jobb mint az nwn1 mar ha a hangulatat nezzuk😄 remelem lesznek hozza jo kis modulok majd😄

Csapattagokat csak NWinteri dokk negyedben lévö kocsmábol kilépvw birsz cserélmi, elkûldeni.
Senkinek semmi ötlet, hogy lehet a Luszkeni bersekert kibelezni?
Az XPt egyáltalán nem rabolják mivel mindenkli megkapja a szerzett Xp egészét, nem osztódik az XP.
Hoi! Szintén kérdésem van a nwn2-vel kapcsolatban. Hogyan lehet a kísérõket lerázni, ha nem tartok igényt a segítségükre? Csak az xp-t rabolják, és nélkülük is elboldogulnék. Van valami javaslatotok? Köszi!
Egy kérdés a második rész elején a párviadalban hogy lehet a Luskani bajnokot megölni ha leverem az össz élet pontját kiirja, hogy nem lehet megölni mig az órûlet határán van, mit csináljak ellene? Milyen fegyverrel lehet befejezni, vagy varázslattal?
Besz
Most nézem a fõoldalukon lévõ videót. Ez valami fenyegetés akar lenni? Ezzel reklámozzák magukat, vagy mi? <#fejvakaras><#falbav>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

www.bsa.hu

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

hali, van 1 kis gondom. Letöltöttem a NWN2öt, de a 1.00ás verziómhoz(azt hiszem az van) nincs crack, szóval ha lenne vki szives linket adni 1 petchhez vagy crack, ami jól müködik, legjobb lenne is-is. Hogy kipróbálhassam eme mûremeket😊 És még mielõtt eldönteném hogy megvegyem-e az eredeti válltozatot, szeretném kipróbálni ezt multiplayer módban is(lanon vagy online). Úgyhogy ha lehetséges azt is ismertessétek, ezt hogy tehetem meg.
Elõrre is köszi.
Az durva.Nekem is idõnként elvett pontokat azt hittem errõl van szó.Evvel a buggal még nemtalálkoztam.De lejjebb mintha említették volna.Olvass vissza kicsit hátha volt ott rá megoldás.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Kész van minden, ACT2 elején vagyok, és elvagyok zárva a továbbjutástól.
kéne már egy FAQ.... <#unalmas>
Hali !
Letöltöttem a magyaritást ami a 1.04 hez lett igazitva, kérdésem az lenne , hogy az 1.04 az melyik patch a 3 ill. a 4? Mert nekem most az õ,ö,ü,û betük nem jelennek meg.Igaz még nem is patcheltem igy az 1.00 verzi van a gépen.
Valaki meg tudná mondani hogy a patchet meg a hozzá való crack honnan tudom letölteni?
Old Owl Well ben és Highcliff ben kész van minden ?

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Ha lenne szál akkor kérlek áruld el, hogy jussak én pl el a Merchant Quarterbe úgy hogy csak Highcliff, az elsõ város és az Old owl well maradt a térképen
Sorry ha vkit megbántottam evvel, úgy értem szemét a játék szívózós nehéz idegölõ...stb a vége felé csak ezt akartam.Szeretem a játékot nagyon.D&D õskövület vagyok magam is.Tehát Neverwinter Forever.Nemsokára kieg.

Viszont elég szenny játék a vége felé.De legalább Elanie megvolt.

Én még mindig azt tartom hogy a bebarangolható területek eltûnése utánn is marad szál a továbbjutásra.

Hola ismét!

Egy probléma megoldva, köszönöm a tanácsot. Sajna az élet viszont nem fenékig tejfel. Ugyanis, most elõlépett egy másik akadály..ha ez így nem képzavar egy kicsit. :-) Szoval, most az a baj, hogy server connection timeout van. A saját gépemen indított serveren is. 5121-es portot is megnyitottam a tûzfalon, de így sem akaródzik nekije. :-(
Ugye erre is van valakinek valamilyen frappáns megoldása?
Elõre is köszönet.
javaslatom:
feletjsd el a patchet.
reggelj ide accot: nwn2forum.bioware.com
ezzel az accal tudsz majd bejelentkezni multihoz.