Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Hoppá:

Neverwinter Nights 2 v1.04 to 1.05 Beta Patch NWN2_v104-v105_BETA_PATCH_en_US.exe Obsidian has released the NWN2 1.05 Beta patch for the community to download and test prior to the final release. This helps them catch any problems they may have missed while giving the community a chance to check out all the good stuff.

letölthetõ: www.filefront.com

[merlinw.org]

Biztos meg lehet csinálni konzolparanccsal.
Javaslom kérdezd a hivatalos bioware fórumon.

Mephike
Jaja annak számít😊))
Találtam a dark elfekhez egy olyan tetoválást, ami egy hatalmas pókot ábrázol a karakter arcán, és nagyon jól néz ki.
Ezt szeretném rávarázsolni a karakterem arcára.
tetoválás
Új karaktert viszont nem szeretnék kezdeni ez miatt.
Ötlet valakinek?

szal oblivion is már "anno"-nak számít? 😊

1ébként nem hasznátam még ilyesmit

Mephike
Kérdem én, hogy használt-e már valaki új arc skineket? A neten van pár új tetoválás, frizura, meg egyéb apróság. A kérdésem az lenne, hogy ha van egy elkészített karim, hogy lehet-e újraalakítani az arcát. Anno oblivionban volt egy konzolparancs és ott ezt meg lehetet csinálni. itt van ilyen lehetõség?

köszönöm megnézem, nálam is nyiffant már ki és nem írta ki, hogy vége a játéknak. ez az õ végzete 😊 köszi
nekem ott fagyott a game s csak ugy tudtam tuljutni ezzen a reszen hogy hagytam hogy megdogoljon akkor ment tovabb a jatek..egyebkent asszem fuggetlenul attol hogy a ficko tuleli e vagy sem elkell menni a lanyaert a ribikhez (asszem a moonstone maszk nevu hely az ahol tancikalnak folyamatosan)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Szeretnék még egy kis segítséget kérni, és köszönöm az eddigieket. Szóval meg kell védenem egy manuszt a démonoktól és mondja, hogy vigyem le a kriptába. Ez megvan. Ott megtámad egy óriás démon, szétpüfölöm, azt nem történik semmi. A napló azt írja, hogy vigyem a csókát a kriptába és ott jó lesz neki, leviszem azt semmi. Na most mi van? Erre kérnék még egy kis segítséget. Köszönöm
ehe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az van hogy valahol a foldszinten van egy konyha s lesz benne egy ures uveg/kanna valamelyik ladikoban kozelbe van egy csap/mosdo (nem tudom pontosan mar melyik regen jatszottam vele) na arra katingatsz s meglesz toltve az ures uveg/kanna vizzel s ugy mar eltudod oltani a tuzet

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Az egyik kulcs sincs meg, gyanítom a kandallóban van de nem tudom kiszedni. Még egy kis help pls. köszi
köszönöm
a gyujto hazaban a rakombinacio alabb olvashato. Spoileroztam hatha valaki ki akarja csak talalni😊)
a kod: 513

Sziasztok! Megtudná valaki mondani a Gyûjtõ házában található ajtó kinyitási zárkombinációját? Három számjegybõl áll de gozom sincs. köszi
Mephike
Egyszerû.
1. Feltelepíted a játékot.
2. Ráengeded a patchet (ezt a már leírt módon kell).
3. A patch verziószámának megfelelõ crackelt exe-t felteszed. (Az eredeti exe-t érdemes megtartani.)

HI

Bocsi, hogy ezel zaklatlak beneteket, de egy olyan problémám van, hogy nem patceli játék magát! Próbáltam a 4200-as hsznél írt módszerrel de így se jött össze mert 1.bat nem cseréli ki jól file-kat és patchelés közben hibát ír ki. plussz hiába töltöttem le külön a patchet, ott is!
Légyszíves ha tud valaki segíteni, írja le!

köszi

Köszönöm, kipróbálom
Lantian
Én is így jártam elsõ alkalommal, akárhogy ütöttem 1 hp-ja mindíg maradt. Visszatöltöttem a bejárati mentést és utána pedig már ment, az egyetlen külömbség a két csata közt hogy másodjára ott voltam a portál melett lehet hogy nálad is az a gond hogy messze van a portál.

Usd szet! Buffold fel a harcosokat s csapjad szet!

Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Nem tudom megölni a blade golemet, már pórbálkoztam savval, tûzzel, faggyal, de csak nem esik össze. Segítség, köszi
priviben megbeszélhetjük

Mephike
Mennyiért óhajtod eladni?

Ideje egy kis updatet írni a szituról. Már elég rég nem játszom a játékkal. az okokról tõlem a korábbi posztjaimban. A helyzet egyenlõre nem javult. A hivatalos fórumon az obszisok jelezték, hogy teljesen tanácstalanok a belsõ térbõl külsõ térbe való lépés következtében beálló crashekkel kapcsolatban (internetes játék esetén!)Ez többek szerint elsõrendû fontosságú kellene legyen most a fejlesztések és a következõ patchet tekintve. Mások is tapasztalták, hogy a játék bizonyos esetekben nem bezárható és csak resettel lehet megoldani a komplett fagyást. Én azt is tapasztaltam, hogy pl. a patchek telepyítése után a megváltozott exe miatt a firewall progim az új exét új proginak véli és nem enged ia kapcsolódást. Ez természetes is lenne, hizen az én dolgom lenne beállítani a tûzfalamat, de ha netán-talán mégis elfeledkeznék róla akkor a mai 'felhasználóbarát' programfejlesztõ gondolkodás idején már elvárható lenne, hogy beépítsenek egy cancel(mégse) gombot az internetre való csatlakozás képernyõnél a játékon belül. Emiatt már sokszor szívtam és kellett resetelnem és marha idegesítõ a dolog. tudom, hoyg én vagyok a ludas mert elfeledkeztem a tûzfal átállításáról, de tényleg olyan bonyolult 2007-ben egy cancel gombot beépíteni? Azt is észrevettem, hogy a minmum konfig változott a kezdeti 2,4 GHz helyett már 2,5 GHZ-rõl írnak és a videókari követelményeit is feljebb tornázták pedig még nincs is kiegészítõ, csak patch-ek voltak. Marhára mérges vagyok az Obsidianra! Több mint fél év eltelt a kiadás óta és a multi rész még mindíg játszhatatlan egyesek számára. Ezt a hivatalos fórumról tudom. Én már nem játszok egy ideje és addig nem is teszem fel a játékot amíg helyre nem rakják. Már azon gondolkozom, hogy eladom a játékot, már ha van olyan akinek kell... kétlem.

A featokat rá tudod húzni a karakterlapodról.
Hogyan tudom letenni a gyorsbillentyûkhöz druidánál az állatom megidézését?
Lantian
Azért írtam hogy mûfajalkotó......

hát azért diablo nem is túlzottan szerepjáték...
Lantian
Semmi hír arról hogy lesz e kieg vagy ilyen sajna😞 legalábbis én nem láttam sehol ilyet.
OFF: Hát igen a Diablo mûfajalkotó volt a maga nemében, elhagyta a stratégiai elemeket és az rgp elemek egy kis részét is a pörgös párbeszédektõl mentes játékélményért.
ON: Habár a párbeszédek még megvannak de sajna az NWN 2 is elindult ebbe az irányba. Emlékszem az 1ben ha 2nél több ellen jött akkor már tenyereltem a quicksave-re mert az már kétesélyes volt itt meg az átlag 3+.
A legdurvábban ott jön le amikor 2 sarit kell megölni, nekem elsõre sikerült anélkül hogy bárki is feküdt volna a csapatból😞😞

Hát a Diablo 2 azért is tetszett, mert annak idején elég sokféleség jellemezte a kategóriájában(bár mostanra ez inkább gagyinak mondható), szeretem, ha megam "rakhatom össze" a karakterem, így egyedivé vállik. De ott is jobb volt az elsõ rész hangulata.
Ami ezek mellett nekem fontos az a bármilyen multiplayer lehetõség. Akár hálóban, online, akár barátokkal együtt, vagy egymás ellen.

Errõl a kiegrõl jut eszembe, lehet tudni, hogy most min dolgozik a gyártó? Írták, hogy lesz kieg?

Bocs a sok offért
Mephike
Szerintem a második része bizonyos szempontból jobb lett, bizonyos szempontból rosszabb. De szerintem mindenképpen jót fog tenni ennek a prognak is, ha kijön hozzá egy jól összerakott kiegészítõ.

Lantian
OFF : A Titan Quest erõsen tömeghentelésre lett kiélezve megfûszerezve rpg elemekkel, ha tetszik a sztori egyszer mindenképp ad úgy 20-30 óra aktív játékídõt, ha a Diablo bejött és többször végigvitted akkor ez is be fog jönni😊MMO-ok közül egyre többnek van Freeshard szervere. Nem az igaziak de van 1-2 ami a kisebb-nagyobb bugokkal is jó😊
ON : Az NwN elsõ része és kieg.-jei nagyon jók voltak de szerintem ezt nagyon tömeghentelõssé tették és fényévekkel rövidebb is lett😞

szerintem igen

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nem ismertem a Titan Questet, de majd utánna nézek. Bár félek, hogy annak meg a rendszere nem lesz olyan jó mint ennek😊 ugye nem havidíjas?... mind1, majd azon a forumon inkább😊

Kár hogy nincs 1 olyan játék, aminek jó a rendszere, RPG és még pörgös is, a multiplayer se hátrány. Ja és ne legyen havidijas mint a MMO-k többsége, mert arra végképp nincs lóvém😞
vagy túl sokat kérek? 😄
nem keszult a jatekbol demo valtozat.

Mephike
NA igen, ez nem egy pörgõs játék, ez eléggé inkább amolyan RPG 😊
Szerintem azért próbáld ki ezt a játékot is.
De ha Diblo szerû játékot szeretnél a Titan Questet ajánlom, ha netán nem ismered.

Köszi a címeket, mindet letöltöttem, megnéztem, tetszett😊
Csak 1-2 dolog nem volt tiszta, fõként az interview-k. Bár jó volt, azért volt ami elszomorított, hogy úgy látom nem olyan pörgös és gyorsan kezelhetõ, mint pl a Diablo2 vagy a Darkstone, de még annyira se mint a wow... tudom ezek nem azonos kategoriába tartoznak, de én azt reméletem, hogy ez a játék majd egyesíti a hogy is mondják? "point and klick" játékok pörgösségét és az Icewind Dale/TOEE stílusát.
Bár lehet rosszúl mértem fel, csak jó lenne 1 demó verzió. Nem szeretek zsákbamacskát venni, sajnos a játék softverek nem 2 fillérbe kerülnek manapság😞
Mephike
http://www.rpgvault.hu/?menu=253
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=4444

Nézd meg ezeket, jó nézegetést 😉

Mivel gondolom mindõtöknek megvan a NWN2 lehet nem tudjátok, de van bármilyen lehetõség ingyenes teszt verzió, vagy demo letöltésére? Esetleg tudtok adni linket olyan oldalról, ahol esetleg ingame videok találhatóak, vagy hasonlók, ahonnan izelítõt lehet kapni a játékról?
Köszi a segítséget.
skyli991
Találtam Faerünrõl térképeket 😊 benne van neverwinter, vízmélye, luskan is.

http://www.fictionalworlds.com/ForgotRealms/races/atlasmap.jpg
http://www.pvv.ntnu.no/~solas/Faerun/frmap.jpg
http://archivobaldur.clandlan.net/images/archivobaldur/Mapa_RO.jpg - román😄
http://www.locusinn.com/viewimage.php?name=worlds/realms/images/Faerun.jpg - pici
http://www.locusinn.com/worlds/realms/images/SwordCoast.gif
http://www.u.arizona.edu/~jwfische/games/images/ForgottenRealmsbig.jpg
http://www.theshiningsouth.com/images/Faerun_large.jpg - talán a legjobb 😊

A pap itt még táposabb mint az elsõ részben, sajnos gyakorlatilag egy halhatatlan gyilkológép lett (fõleg level11-tõl), multizni se kell hozzá...
NeverwinterKING
oksa kiprobálom
kösz a tippet<#worship>

\"You are fucking crazy people!\"

mondom, a paladin varázsolni is tud egy kicsit, sztem érdemes elsõnek azt választani.
NeverwinterKING
<#falbav><#falbav><#falbav>

NeverwinterKING
aha
én most harcossal megyek, nem rossz de nekem hiányoznak a várázslatok, úgyhogy lehet elkezdem megin egy másikkal, csak az a bajom hogy mindig elõrõl kell kezdeni[#falba

Elsore minden fele nehezseg nelkul vegig nyomtam egy sorcerer-rel😊

én monkkal megyek most, de már választhattam presztízs osztályt is, ott shadowdancer lettem 😊 Sztem nagyon jó, mert gyorsan elhajol a csapások elõl, és ökölharcban legalább olyan erõs, mint duplakarddal. Csak nem hordhat páncélt (erre is jó a shadowdancer, aki már bírja a könnyûpáncélt). De ha elõször mész, és még kicsit nehéz a küzdelem, akkor próbáld ki a paladint. Nekem az volt az elsõ karim, nagyon ütõs. Van néhány varázslata is, és jó harcos. Persze csak lawful good beállítottsággal választható 😊
Sziasztok

Multiplayerben, hogy mukodik a game, mint az nwn1, vagy vannak mmorpghez hasonlo hatalmas szerverek?
Es merrefele lehetne ilyeneket talalni?
NeverwinterKING
hi
ti milyen karakterekkel mentek?
nekem volt egy druidám de nem vált be

Ennek a játéknak az a lényege, hogy megállítsuk a csatákat és megtervezük a következõ lépést (alapból a játék rendszere is körökre osztott elvileg).
ez nem ultragagyi intelligencia, nálam is ilyen brutálisan sokan támadnak egyszerre, és taktikázni kell.... Meg kell sajnos szokni az állandó visszatöltést, mert a végére még durvább lesz. (én ott már szinte behaltam teljesen 😄)
"Neverwinter Nights" (nwn) városába? <#idiota> Nem inkább Neverwinterbe (nw)?