7862
  • Ravine
    Jah, ITT irjak hogy mik lesznek 1.07-ben.
    De a forumon Rob arra utal, hogy a MoTB-ben mar mas peccs lesz. Nem lenne rossz, mert eleg hosszu az 1.07 leirasa, de alig talaltam benne olyat, ami tetszene.
  • csgj
    Szívesen :) Ezt a topicot öröm gondozni, imádom az NWN2-őt. Jut eszembe, kíváncsi vok, hogy mikor dobják ki az 1.07-es patch-et, mert azzal fog menni a kieg. Elvileg sok faxa javítás lesz benne... Ja, és a kieget nem level 20-tól lehet kezdeni, hanem 18-tól fog fejlődni a karakter... Az mondjuk jó kérdés, hogy lvl 20-on befejezett karaktertől elveszik e a szinteket.
  • zsirfecske
    jó hogy valaki gondozza a fórumot, köszi.
  • csgj
    Joystiq interjú magyarra fordítva az rpgvault.hu-n (a kieg természetesen :P)
  • csgj
    Na, kész a banner, ha nem tetszik szóljatok! :P Sokat dolgoztam vele, nem vok sajnos profi...
  • Nyugis
    ujabb magyaritás elérhető!!
  • csgj
    Ó, most vettem csak észre, hogy már házigazda vok :D Köszönöm mindenkinek (de komolyan, hiszen ha nem engedtetek volna házigazdának, akkor nem is kapom meg hozzá a jogot :D)

És akkor asszem megpróbálok elkészíteni egy másik bannert :)
  • csgj
    hát, vannak olyan bugok, amik sok gépen nincsenek, máson meg vannak... és nincs rá megoldás, csak a következő, vagy egy régebbi patch (nekem 2D textúra hibám volt egyszer varázslatoknál az 1.05-ös patch-el, de minden más patch-el jó volt)
  • cain
    bug: 3g+ szabad hely a windoze partíción, 10g+ szabad hely a játék partícióján, override könyvtár üres, legújabb patch felrakva, de nem adja be a world mapet az 1. fejezetnél, amikor bishoppal kell üldözni a csaj elrablóit.
    tipp/megoldás/ötlet?
  • Ravine
    Nekem oke, nem hiszem hogy sokat szamitana :)

Larvin: mieeeert? :|
  • Larvin
    felőlem akárki lehet
    amúgyis, ha idáig nem vállalta senki...
    Én már nem is játszok vele és a kieg sem érdekel igazán (várom a dragon age-et), de néha azért benézek kíváncsiságból
  • Larvin
    :D
  • csgj
    Szeretnék házigazdai jogot kérni a témához, de előtte meg kell kérdeznelek titeket, hogy elfogadnátok-e házigazdának? Már elég régóta írok ebbe a topicba, és én szereztem a bannerképet is. A játékért pedig fanatikusan rajongok (ahogy a legtöbb Forgotten Realms-es dologért), úgyhogy biztosan megpróbálok majd sok-sok infót összeszedni a kiegről is. Természetesen nem erősködöm, ha nem találtok megfelelőnek a házigazdai jogokhoz!
  • csgj
    Nem is tudom vajon mit bámulhatnak... :P

• Fantusz
    Patch-elded a játékot?
    Frissítések nélkül a játék sajnos tele van bugokkal, bár ilyenről eddig nem hallottam, hogy a karakterek is láthatatlanná vállnak, az viszont gyakran előfordult, hogy nem lehetett továbhlépni, mert egy-egy fontos párbeszéd kimaradt...
  • Speedle
    Hellosztok lenne egy kis gondom!
    Elindítom a játékot és nicsenek karakterek!!amikor létre akarok hozni és mikor játszani szeretnék se mutat egyetlen egy karaktert sem.Csak az üres szobát! Irányítani tudom...De nem látom! aKI TUDJA H MI BAJA VAN PLS
  • csgj
    Most nézem csak, hogy te szerkeszted az rpgvault.hu-t... Nagyon jó oldal, minden nap rá szoktam nézni :D
  • KH
    köszi, be is tettem a kiegészítésedet
  • Ravine
    Ja jol hangzik, remelem joggal buszkek ra mar most, es nem egnek be vele :)
    A SEF amugy a Special Effect, a kulonfele visualeffect-elemeket/hangot egy SEF-file fogja ossze, ezt lehet rarakni objektumokra.
  • csgj
    Vá, tudtátok, hogy az 1.07-es patch-ben leszenk olyan újítások, mint amik a kiegben lesznek? :D Új kameraelem, meg vmi bronz sárkány is lesz benne... egyedül az új craftolási rendszer nem fog változni (ami a kiegben viszont új lesz). Rohadt jó lesz ez a Mask of the betrayer, és a grafikai javítások nem fognak rontani a gépigényen, sőt, elvileg kisebb is lesz a gépigény... :)

Ja, tudjátok, ha elolvastátok az alábbi link szövegét :D xD
  • KH
    infóáradat a WarCry chatlogból fordítás
  • Fantusz
    Próbáltam a játékot frissítések nélkül - katasztrófa volt, többször is elakadtam, nem tudtam tovább lépni, mert nem jött egy-egy fontos párbeszéd.

Találtam a neten 1.06.980 V. cracket, de ilyen számú patch nem volt sehol...
    Letöröltem a játékot, újratelepítés után crack nélkül a netről frissítettem, aztán jött a crackelés, azóta működik.

A vörös sárkány tanítványok nagyon jó képességet kapnak, de 10-es szinten nem nőtt szárnya, sőt a sárkánypikkelyek sem feltünőek
  • KH
    ha bárki segítene a frissítésekbe, hüde friss lehetne
    elkezdtem én végigjátszást is írni, jó alaposat, de szétrohadt a vinyóm, mentésekkel, végigjátszással együtt, azóta rá se tudok nézni a játékra, olyan ideges vagyok a belefeccölt energia miatt
  • csgj
    az rpgvault.hu írja a friss interjúkat, de külön honlapja nincs... még az alapjáték oldala sem túl friss :P

ja, és ezt találtam egy gamespy Mask of the betrayer értékelésben: "teljesítmény-javítások"
    magyarán ha jól értem kisebb lesz a gépigénye :)
  • Csibusz
    Oks,köszike:)
  • MrStokes
    Kozeledo kiegnek van vmi hivatalos oldala, vagy vmi oldal amin irnak rola, hogy mik lesznek, mik varhatoak?
  • csgj
    Ha plusz teljes kiegészítő lemezre gondolsz kampánnyal, akkor az majd csak októberben vagy novemberben jön ki. Mask of The Betrayer címmel. Module-ok meg mindenféle letölthető fegyverek és cuccok egyébként vannak azon az oldalon, amit belinkeltem. Csak hát azok a cuccok nem official-ök, magyarán a játékosok készítették őket... :P Én speciel egyet sem használok közülük, mert fölösleges.
  • Csibusz
    hmm akor nem patchelek kül vannak már kiegek hozzá??
  • csgj
    én biztos vok benne, hogy Rashemen nagyon jó hely lesz a kiegnek :) A képek is ezt bizonyítják :)
  • KH
    van négy új kép a worthplayingről, hát, nekem nagyon teccenek
  • csgj
    hát a te kártyádnál nem biztos, hogy olyan fontos, mert főleg az ATI-kal voltak gondok. De nagyon sok hibát javítanak a patch-ek, sztem ennél a játéknál nem árt feltenni... de ahogy gondolod, ha minden okés patch nélkül is, és nincs vele semmi bajod, akkor ne patcheld :)
  • Csibusz
    játszok én vle frissitések nélkül is a végén,mert már nem fagy szeirntem cska gépem jhülxült be...vagy anyira fotnos a patch?
  • csgj
    ja...pfff... :( De ne add fel, akkor se ha sokáig tart, mert nagyon jó, és élvezetes a game! És jó hosszú, ami a mai játékok között ritka dolog... :P
  • Csibusz
    okés köszike:) meret ugye szar a net és mikor megáll 6x is 80%-náé akkor kiakadok:D:D
  • csgj
    igen, innen, de ez már bonyolultabb dolog :( Kell hozzá egy külön patcher program. Lényeg, hogy a patch fájlt és a patchert is a játék mappájába kell másolni. Utána pedig el kell indítani a patchert, és kiválasztani vele a patch fájl. Aztán mehet a menet :D Remélem sikerülni fog, én egyszer már próbáltam, és nem volt vele gond...
  • Csibusz
    Hello, Na az lenne a kérdésem valahonan máshonan is megélehet szerezn ia frisitéseket?? letőlteni internetről?
  • Csibusz
    oksi köszi akkor leszedem őket:)
  • csgj
    Ezzel a géppel nem kéne fagyogatnia... Van rajta patch? Mert ha nincs, akkor szedd le a patcheket az updater-el, azok sok mindent javítanak.
  • Csibusz
    Hello, az lenne a kérdésem, hogy miért van az hogy előszőr csinálta megy karaktert tökéletes lefutot de mikor másodszor akartam befagyot? a karakter készitésénél??
    a gépem 5,2 proci 1 giga ram, Geforce 8600 Gt...
    Előre is köszike
  • csgj
    hát, már le is tiltották a bárd továbbfejlődésről :D mert törvényes jó lettem (lawful good)... Úgyhogy most a 2. fejezetnél 5-ös bárd, 5-ös Hárfás ügynök és 1-es Red Dragon Disciple. A végére, ha 20-as szintre jutok összesen, akkor a Red Dragon 10-es lesz, és elméletileg szárnyaim nőnek majd. Ez igaz?
    (egyébként már november óta nyomom, számtalan karival végigtoltam, és még mindig nem unom :D)

Ja, és október 6-ra már előrendelhető a kiegészítő, szóval neten is hamar fent lesz :)