Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
magyarítás mellesleg igen jó.
igaz questek még nincsenek meg, de a tárgyak, meg a journaly már egész ok. meg a spellek skillek leírása is megvan.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
asszem jó magas crafting skillel lehet csak hidat építeni.
Én elakadtam ott amikor visszatérünk a falunkba (chapter 3, már az egész falu ki van halva), és átkéne kelni a patakon. MEgvannak a fák, de nem tudok velük mit csinálni, azt írja, hogy nincs meg a megfelelõ képességem ahhoz hogy összerakjam a hidat, de azt baszik írni, hogy melyik képesség is az. Ha valaki tud megoldást írja le pls.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Thanks zsolesz & Chipii
Többszöri nekifutásra sikerült átpartícionálnom a meghajtókat, így 2,06GByte üres hely mellett elindult. Már ért egy ideje a dolog, de lusta voltam megcsinálni, most muszály volt 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Napok óta küzdök azzal, hogy nem tudok menteni a játékban. Azt írja, nincs elég hely a vinyón. A játék meghajtóján 6,25GByte hely van, ha nem fut, kb 5,8GByte, ha fut. A rendszer vinyón 629MByte üres. Már eltüntetett két mentésemet is, ettõl függetlenül nem tudok menteni.
Ez valami védelem/bug vagy mi? Bocs, ha már írtatok errõl. Egyébként az 1.3 patch van felrakva
Talán 1/2 - 1 év múlva már közelebb leszünk. 😛
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
War. War never changes.
Írták már, hogy menjek el a holdkõ maszkba a lányáért, de ott sem történik semmi. ?
ON : Mondjuk engem azért se nagyon zavart a szaggatás mert az csak harcok közbenn jött elõ, de én ugyís állandóan a pausen tenyereltem. 😊
egyébként holnap lessz tunningolva a gép és ilyen lessz:
Pentium 3.0GHZ
1gb ram memó
radeon 9600XT videókártya
akkor gondolom igy jó lessz,nem???
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Huhh már rég volt mikor toltam és ezekben a stílusokban én a kattintgatást preferálom, de ha minden igaz W,A,S,D-vel is megy.😊
pár kérdés:
1.ilyen gépen menne???:
Intel Celeron 2.6GHz
Radeon 9600XT 256mb
512mb ram memó
2.ennek a gamenek W,A,S,D-s irányítása
van vagy kattintgatni kell??
Elõre is THX!!!!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Sokat keresgéltem a neten, de egyszerûen nem találok választ a kérdésemre: Hogy tudom a Constructot beindítani? ACT3 elején járok, és még mindíg hiányzik az a speciális tinta amive a rúnákat fel lehetne rá írni. MEgvan a fém rúnám is az elõzõ act végérõl, de tintám nincs. Tudja valaki merre találom azt? Köszönöm!
[merlinw.org]