7862
  • Ravine
    KH-nak osszeraktam par kepet az uj fajokrol/osztalyokrol, ha erdekel valakit addig is.

• csgj
    Ha fórumozok, akkor belassul a net + a letöltés, úgyhogy nem hinném, hogy holnap délutánig (amikor hazajövök a suliból) írni fogok még ide. :( De ha lejött a kieg, akkor leírom a tapasztalataimat, és teszek fel screenshot-ot! Habár gondolom addigra már lesz jó sok más fórumozó is, aki ezt megteheti... :D
  • wmisi
    sziasztok.....
    a következő a kérdésem...multiba szeretnénk játszani de már nem emléxem mit kellett "ügyeskedni" hogy el induljon a multi rész..(valamit nem szabadott kiengedni a netre vagy mi)
    aki tudja írja meg ...
    thx
  • KH
    kérdeztem a sevenm-et, de még csak egyezkednek/egyeztetnek a megjelenésről :/
  • csgj
    Ó azt a rohadt jó *********!!! :D Végre kijött, most nézem! Azonnal elkezdem szedni vhonnan! :D :D :D
  •  Evil
    Kiegészítővel optimalizálták kicsit a gamet vagy valameik patchtól jobban fut már? Vagy csak pár apróság + új küldik?
  • Ravine
    Hja azt irtak, hogy az 1.07 vegleges lesz az 1.10, ami kulon a motb utan jon ki, de a motb-ban mar bennevan (mint lathato).
  • Ravine
    Wee, felraktam.

Jo hir, hogy az eddigi mini/maxi-imageval muxik, gondolom a motb-ra nem raktak akkor kulon vedelmet.
  • Ravine
    Ja, en is most huzom lefele. EU-ban hamarabb kijott, funny.
  • wedge31
    Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer (c) Atari *DVDR* 77x50MB
  • zsirfecske
    [spoiler]
    én is monkba konvertáltam és a törpe itemekkel nem volt baj. ugyanis később sokkal jobb cuccok vannak azoknál... pl. +2d6 fire dmg kesztyű (na ezzel néz ki igazán jól, mikor csapkod mint a gép), meg ugye a kraftolt cumók.
  • csgj
    Nem volt nálam jobb xD De most már egy monkszerű, sokkal jobb ruhát hord.
  • Carmang
    Én is átképeztem Khelgar-t Monk-nak, csak azért csodálkozom, mert egy Mage Robe van rajta (legalábbis a piromán csajjal pont ugyanilyen kinézetűt találtam, amit aztán átadtam Sand-nek).
  • csgj
    Hát ja, de most muszáj volt kipróbálnom így is kijátszani :)
  • zenoka
    vege fele lehet
    [spolier] de nem erdemes mert majd a torpeknel szerzett kuldesetsorozatban kegyetlen jo kis cuccokat lehet ra aggatni igazi pusztito lesz [/spoiler]
  • Nyugis
    a magyaritás folyamatosan halad, kb newerwinterig 99%! és még a városban is jó sok minden magyar!
  • csgj
    Nem, csak az élsimítást vettem le, attól "megszelidül" :D...
    Khelgar-ból lehet monk-ot csinálni (mert mindenáron az akar lenni), és a monk ugyebár nem hordhat páncélt. :) A karakterem pedig Bárd, Hárfás Ügynök és Vörös Sárkány Tanonc keveréke :D

Yerix: a magyarítás jó eddig? (mert úgy tudom, hogy még nincs kész)
  • Yerix
    Én még csak az elején botladozom. De ez a borz, vagy mi rendesen rá rondított a csizmámra :)

• Carmang
    Na most nézem nagyba' a képet. Shandra kezében sem egy hétköznapi hentesbárd van. Khelgar-t meg átképezted Sorcerer-be???
  • Carmang
    Aha, csak a fotó kedvéért állítottad nagyobbra a grafikai részletességet :)
    Amúgy alapból ez egy Bastard Sword?
    Mi a karaktered "klassz"-a?
  • csgj
    Hoppá... most néztem meg a játékban a kardot, és talán mégis lehet kapni vmelyik kereskedőnél. Discord a neve, és így lett ismerős nekem vhonnan.
    Amúgy ezeket tudja: támadás - 1d10
    + Sonic 1d6
    enhancement +2
  • csgj
    De nekem ilyen graffal nem megy ám olyan villámgyorsan :D

A kardot asszem felszedtem vhonnan, szóval vásárolni nem lehet...
  • Carmang
    (válasz a topic felpörgetésére tett kísérletre)

Én nem találtam meg. Honnan szedted? Drop, küldi, ládában volt?
    Ahogy látom, neked jobb géped van mint nekem. Nálad pl. rajzol füvet is :)
  • csgj
    Megtalálta vki rajtam kívül ezt a kardot? (sztem marha jól néz ki) Egyébként nemtom már, hogy hol volt, mert nem mostani a kép...

(megpróbálom felpörgetni a topicot xD)
  • zenoka
    lelehet anelkul is csak mielott jonnek akkor kell buffolni:)
  • csgj
    le kell rombolni a kristályszivet (jobb egérgomb, támadás), és rögtön kifekszenek...
  • Paleo
    Valaki tudja,hogy a kristályszivnél hogyan lehet leggyőzni a 2 sárkányt?
  • Nyugis
    reméljük amagyritás is hamar kijön hozzá!!
  • csgj
    persze hogy az, kb 2 és fél hét és kijön... :) :D :D
  • KH
    jah, és a lényeg, ARANY már, bazz :)
  • KH
    nah, itten egy szemezgetés, spoileres
  • csgj
    Tényleg tök jó! Meg az ent is faxa, ahogy csapkod :D
  • KH
    hömm, bocs, nem spellek a cím szerint, hanem epic featek
  • KH
    láttátok az új videót?
    ezek a spellek roppant látványosak...
    megjelent vagy ezer preview is, majd estére megpróbálok szemezgetni (sajna időm most megint nincs :( )

• csgj
    szerk: nem váltották le az égboltot... csak hülye vok :P A sebességnövekedéssel kapcsolatban pedig kezdem úgy érezni, hogy inkább lassabb lett. Szóval sztem bőven javíthatnak a teljes patchig rajta :/
  • csgj
    (beteg vok, azért tudok most írni)

Van a kiegnek is honlapja. Most találtam meg :)
  • mochee
    Kösz, ez megmagyarázná szerintem a dolgot, mer 2,4 Ghz csak ugy simán nem egy nagy eresztés.
    Oblivion viszont ulra High beállításokkal faszán fut, szal nem hiszem hogy a videokártya lenne a gáz. (Nyugis: haveroknak nincs ilyesmi gépük, úgyhogy kipróbálni nem tudom másik kártyával, annak meg nem sok értelme van hogy tesóm 7300-as Geforce-ával nézegessem az állóképeket)
  • csgj
    na, ki is próbáltam :) Háát, annyira nagy sebességnövekedés nem tapasztalható (2-3 fps), de van azért legalább náhány újdonság... A karakter nézet mondjuk annyira nem jön be, de az jó, hogy jelöli a game a jellempontokat. Plusz sztem leváltották az égboltot, és talán szebb lett a bloom effekt. Ennyi kb... nem nagy cucc, de remélem a "nembéta" patch jobb lesz
  • csgj
    van már 1.07 béta?! fú, kösz ezt az infót, én még nem tudtam róla! :D
  • Ravine
    Nekem sapphire radeon 9600pro-val eleg gaz, gf7600-al viszont mar eleg jo volt. Amugy tudomasom szerint nwn2 nem hasznalja ki a tobb magot, csak a toolset-resze.
    Sztem probald ki az 1.07-es peccset is, sokan istenitik a performance javitasok miatt (persze van akinek rosszabb lett).

1.07 beta
    Ez meg csak beta, utana szedd is le a downgrade peccsel ha nemkell :)

Vistaval meg tobbnyire csak szivtak a juzerek.