Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is lenne egy gondom ACT 3-ban.
Felfejlesztettem Crossroad Keep-t maxra, az Kana szerinti Game time az 100%, kész vagyok a harcra, megöltem a 2 Soul izét, összetettem a kardot West Harbour-ban. A leírás szerint, most ha visszamegyek Crossroad Keep-be, akkor értesítenek, hogy megtámadták a királyt és menjek segíteni CK Roadside -ba.
Na most a gond az, hogy bár Sir Neville odarohan hozzám, a karakterem úgy is tesz, mintha beszélnének, de nem történik semmi.
Következésképp nem kapom meg a quesztet. A legújab 1.05.... pacth van fent a FairLight DOX féle töréssel (lehet hogy ez okozza a gondot?)
Ha valakinek lenne építõ jellegû segítsége azt megköszönném.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
De a BG-ben ott volt a szívatós mérgezés is, szal nincs itt semmi gubanc.
Mivel toltad õket akkor tudod hogy nem árt megõrizni egy egy mentést innen-onnan.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
én végigtolam a bg2õt, icewind dalet stb, és ott nemvolt ilyen gondom mert ha elraktam valamit akkor az ottis volt, nemtûntek el helyszínek stb 😉
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Dragon bloodbol lehet csinálni radiant power essencet, de hogyan?
Tölts vissza egy régebbi állást.
Nekem egyébként az összeillesztés elõtt kb. 8-10 Shard-om volt úgy, hogy csak simán haladtam a történetben. Amúgy az egyes shard-ok különféle bónusz tulajdonságokat adnak, tehát mindig legyenek nálad.
A radiant essence most nem ugrik be mire kell, de az összeillesztéshez nem (vagy igen?).
3 shard van nálam, 2 vagy nemtom mennyit szereztem elõtte a játék folyamán, fort lockéba betettem 1 ládába és ügye most fort locke eltünkt a térképrõl 😞
Meg amit megszereztem pengét 1 nagy kristályból ahhoz 3 radiant essnece kell amibõl csak 1 van és kva ritkán lehet találni 😞
ezek a jelenlegi problémáim 😄
Elég rég játszottam vele, de emlékeim szerint, és leírásod alapján itt jársz:
Megvannak a szövetségesek (törpék, gyíkemberek).
Megvan minden Shard, és a Zhajve (vagy ki az) segítségével össze is illesztetted karddá.
Na ekkor beszélni kell a csajjal aki a Keep-ben a helyettesed, hogy fel vagy készülve, meg akarod támadni az ellent.
Innen meg mennek továb az események.
Act 3
Szövetségeseket kell gyûjteni, ügye khelgar klánja, stb. megis csináltam azokat a küldiket! Kiiktattam 1 Soul WEAVERT, írja hogy ez csak az elsõ volt de többet nemtalálok, a crossroad keep vagy mittoméni a neve, ügye most énvok ott a captain, felépítettem mindent amit tudtam, ügye felkell fejleszteni a keepet az élõholt horda vagy mittoménmi ellen (már nemnagyon emléxem 😄)! Szaladgálok össze vissza, beszéltem már mindenkivel, végigjártam az összes elérhetõ helyet, de semmi, nem haladok elõre....
inkább segítsetek hogy mit kellene tennem :S😞
Vagy ha azt mondom, Life, vagy Mana?
Ezek ugye angol szavak😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Elõször is ne keverjük össze a Mini-image-et a Maxi-image-el.
Maxi image csak azoknak a játékoknak kell, amik a CD/DVD máretét is ellenõrzik. Legtöbbször elég a Miniimage, de azt nehezebb megoldani.(Maxi image-ben ugye csak kinullázod a nem kellõ részeket egy mûködõ image file-ból. Mini image-nél ugyanezt ki is törlöd.
Másodszor: Jobb gomb a filera, Tulajdonságok, Speciális, majd "Tartalom tömörítése helymegtakarítás miatt" vagy mi. Minden WinXP tudja, gondolom Vista is. Így a 6 gigás NWN2 maxi image-el már helybõl csak 100kb-ot foglal a lemezen😄
Harmadszor: "Hihetetlen, hogy képes voltal...."
A te kedvedért csinálta, inkább megköszönni illene.
4669# :Egész jó pw-k lennének, ha mûködne a multi rész, de nem müxik, legalábbis sokaknak nem, talán NASA gépen játszók nem tapasztalják a crash-eket, de az átlag user elég sokszor.
Nekem tetszik a játék, de kissé lehetne szabadabb, van ilyen persistent world, vagy csak ami tényleg ott van?
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu