Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
Üdvözlet.

Nekem is lenne egy gondom ACT 3-ban.

Felfejlesztettem Crossroad Keep-t maxra, az Kana szerinti Game time az 100%, kész vagyok a harcra, megöltem a 2 Soul izét, összetettem a kardot West Harbour-ban. A leírás szerint, most ha visszamegyek Crossroad Keep-be, akkor értesítenek, hogy megtámadták a királyt és menjek segíteni CK Roadside -ba.

Na most a gond az, hogy bár Sir Neville odarohan hozzám, a karakterem úgy is tesz, mintha beszélnének, de nem történik semmi.

Következésképp nem kapom meg a quesztet. A legújab 1.05.... pacth van fent a FairLight DOX féle töréssel (lehet hogy ez okozza a gondot?)

Ha valakinek lenne építõ jellegû segítsége azt megköszönném.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valaki el tudná nekem küldeni emailben ([email protected]) az nwn2main.exe és nwn2main_amdxp.exe nevû megNEMcrackelt, 1.05-ös fájlt? Csak mert van néhány gond az 1.05-ös crackel, és inkább mini image-el fogom tolni... pl nem jelenít meg varázslatokat, csak színes kockák lesznek helyette, lefagy néha stb...
en meg a champion of krynn-t meg a folytatasait is az osidokbe😉

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

b-type
Mindkét játékban voltak olyan helyszínek ahova már nem mehettél vissza, nem eltüntek, de vissza nem mehettél.
De a BG-ben ott volt a szívatós mérgezés is, szal nincs itt semmi gubanc.
Mivel toltad õket akkor tudod hogy nem árt megõrizni egy egy mentést innen-onnan.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lol

én végigtolam a bg2õt, icewind dalet stb, és ott nemvolt ilyen gondom mert ha elraktam valamit akkor az ottis volt, nemtûntek el helyszínek stb 😉

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

gondolom nem gondoltak arra hogy van olyan jatekos aki eldob egy olyan cuccot igen jo kis pluszokat ad es tulkep hordani sem kell csak bedobni a dobbi cuccok koze...ami kb 100 ferohelyes...hmm..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

hát az kvajó mert fort locke már rég nincs a térképen, régebbi állásom meg nincsen...hát kurva jól megcsinálták a gémet a fejlesztõk, nemértem mi a faszé kellett csinálni 20 ilyen miniatûr szar helyet osz emitt szopja be az ember a dolgokat:S

Dragon bloodbol lehet csinálni radiant power essencet, de hogyan?

Valaki el tudná nekem küldeni emailben ([email protected]) az nwn2main.exe és nwn2main_amdxp.exe nevû megNEMcrackelt fájlt? Csak mert van néhány gond az 1.05-ös crackel, és inkább mini image-el fogom tolni... pl nem jelenít meg varázslatokat, csak színes kockák lesznek helyette, lefagy néha stb...
Carmang
Akkor asszem ezt buktad, hogy Fort Locke-ben leraktad.
Tölts vissza egy régebbi állást.
Nekem egyébként az összeillesztés elõtt kb. 8-10 Shard-om volt úgy, hogy csak simán haladtam a történetben. Amúgy az egyes shard-ok különféle bónusz tulajdonságokat adnak, tehát mindig legyenek nálad.
A radiant essence most nem ugrik be mire kell, de az összeillesztéshez nem (vagy igen?).

thx az infot csak van 1 kis bökkenõ

3 shard van nálam, 2 vagy nemtom mennyit szereztem elõtte a játék folyamán, fort lockéba betettem 1 ládába és ügye most fort locke eltünkt a térképrõl 😞

Meg amit megszereztem pengét 1 nagy kristályból ahhoz 3 radiant essnece kell amibõl csak 1 van és kva ritkán lehet találni 😞

ezek a jelenlegi problémáim 😄

Carmang
Nyisd meg a Journal-t vagy mi az, és olvasd el milyen küldetéseid vannak függõben. Az egyikben tuti le van írva, hogy mi a a helyzet Crossroad Keep-pel, vagy a Sword-del, és hogy mi a következõ lépés.

Elég rég játszottam vele, de emlékeim szerint, és leírásod alapján itt jársz:
Megvannak a szövetségesek (törpék, gyíkemberek).
Megvan minden Shard, és a Zhajve (vagy ki az) segítségével össze is illesztetted karddá.
Na ekkor beszélni kell a csajjal aki a Keep-ben a helyettesed, hogy fel vagy készülve, meg akarod támadni az ellent.
Innen meg mennek továb az események.

😄

Act 3

Szövetségeseket kell gyûjteni, ügye khelgar klánja, stb. megis csináltam azokat a küldiket! Kiiktattam 1 Soul WEAVERT, írja hogy ez csak az elsõ volt de többet nemtalálok, a crossroad keep vagy mittoméni a neve, ügye most énvok ott a captain, felépítettem mindent amit tudtam, ügye felkell fejleszteni a keepet az élõholt horda vagy mittoménmi ellen (már nemnagyon emléxem 😄)! Szaladgálok össze vissza, beszéltem már mindenkivel, végigjártam az összes elérhetõ helyet, de semmi, nem haladok elõre....

hát az a baj, hogy amit leírtál, az nem segít emlékezni 😞 😞 😞
jóvanna, weave, nemkell egybõl leoltani, mert erre emlékeztem 😄😄

inkább segítsetek hogy mit kellene tennem :S😞

de az NWN2-ben nincs soul reaver... az weaver, nem? asszem, hogy az
takysoft
és ha azt mondom, hogy Crystal Sword akkor hány játék jut eszedbe?
Vagy ha azt mondom, Life, vagy Mana?

Ezek ugye angol szavak😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Soul reaver?? 😄 xD Az egy faxa vámpíros game... 😊
fasza, akkor azért nem haladok 😄, act3ban elakadtam, ami engedett a crosstown keep kiépítésében azt megcsináltam, magam mellé állítottam mindenkit, megszereztem a kristályt a silver swordhoz, 1 soul reavert is kiiktattam de most állóvíz van, nem ad új helyszínt, akárkivel beszélek semmi, valaki?

takysoft
emlékszem a részre, és nincs hangja.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

és mégis miért olyan biztos, hogy a láthatatlan (!) hangszer is létezik? 😄 Hiszen láthatatlan!... Habár arra most nem emlékszem, hogy hangja volt e a hangszernek 😛 Már régen játszottam ki, és most másodjára még nem tartok ott...
Képzeli? Ahogy a láthatatlan hangszert is, amit a Strange Clearing-en talált?😊 Annyi igaz, hogy tényleg nem lehet megtalálni, és az oldalunkra állítani õket, de nem kizárt, hogy léteznek😊
hát, mert nincsenek is wendersnavenek... 😄 😛 xD Nem léteznek, Grobnar kicsit furi fickó, csak képzeli az egészet. De ezért bírom annyira 😊
Act3ban a wendersnaveneket hogy tudom magam mellé állítani mert nemtudok kommuniukálni velük és gobnar sem segít :S

Sztem értelmes dolgokat mond a csóka. Remélem a kiegben lesz is valami nyoma.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Nah, miután kisírtuk magunkat embertársunk sanyarú sorsa miatt visszatérhetnénk az alaptémára. Ki mit tud a kieg megjelenési dátumáról?

szimplán csak az emberben való sokszoros csalódásom jött ki az elõbb rajtam 😊 😄 Bocsánat érte! Mindazonáltal nem vagyok olyan hipernagy gépes szakértõ, mint ti... de én vmiért mindig csak mini image-re emlékeztem 😛 Persze ezt msot lényeges volt megmagyarázni, mind kimagyarázzuk magunkat a helyzetbõl, ahogy azt az összes ember teszi. Neten keresztül meg a legkönnyebb ezt megtenni... A valóságban csak makogni tudtam volna a jó visszavágásokra 😊 Vá, pszichológiai elemzést még ki kér? 😄 😄 😄
Zsolo007
Érdekes dolgokat képzeltél a kommentembe, én szimplán meglepõdésemet fejeztem ki (smiley) egy kép keretében (amiért meglepõdtem).

takysoft
Na te gyerek. Ha már hackelünk, akkor hackeljünk rendesen.
Elõször is ne keverjük össze a Mini-image-et a Maxi-image-el.
Maxi image csak azoknak a játékoknak kell, amik a CD/DVD máretét is ellenõrzik. Legtöbbször elég a Miniimage, de azt nehezebb megoldani.(Maxi image-ben ugye csak kinullázod a nem kellõ részeket egy mûködõ image file-ból. Mini image-nél ugyanezt ki is törlöd.

Másodszor: Jobb gomb a filera, Tulajdonságok, Speciális, majd "Tartalom tömörítése helymegtakarítás miatt" vagy mi. Minden WinXP tudja, gondolom Vista is. Így a 6 gigás NWN2 maxi image-el már helybõl csak 100kb-ot foglal a lemezen😄

Harmadszor: "Hihetetlen, hogy képes voltal...."
A te kedvedért csinálta, inkább megköszönni illene.

ne mond már, hogy kibontva ennyi a mérete???!! 😮 😮 😮 😮 pár hónappal ezelõtt volt utoljára mini-image-em hozzá, és az bizony 2 gigánál több helyet foglalt a gépemen. De nem csak az enyémen volt ennyi, és nem is vagyok vak, vagy hülye, tényleg így volt a régi image-el... de nyugodtan visszalapozhatsz a fórumon, ha nem hiszed el. Hihetetlen, hogy képes voltál a nagy bizonyításért külön kivágni és feltenni ide egy képet a fájlokról... Na mindegy egyébként, mert ha crack-et használ az ember, ha nem, akkor is ugyanúgy fog menni a játék...
Zsolo007
<#wow2>

meg több mint 2 gigát foglal a mini image... és nekem nincs túl sok helyem a gépen... 😊
Örülök, hogy ezt valaki így látja az Obsinál. Meglátjuk, hogy van e keret változtatni is, vagy csak kesereg amiért elszúrták a márkanevet. Ezutóbbiért nagyon mérges lennék!

4669# :Egész jó pw-k lennének, ha mûködne a multi rész, de nem müxik, legalábbis sokaknak nem, talán NASA gépen játszók nem tapasztalják a crash-eket, de az átlag user elég sokszor.

Zsolo007
Érdekes. Nekem mini-image-vel megy simán az 1.5.... Igaz updated 1.4-es mini-image-rõl van szó..

Játszik valaki valamelyik multi világban? Milyenek? Érdemes benézni?
Nekem tetszik a játék, de kissé lehetne szabadabb, van ilyen persistent world, vagy csak ami tényleg ott van?
(imho) ez egy elég érdekes beszélgetés fordítása

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

balee4
elvileg õszre várható...😉

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Hogyan kell a patcheket feltelepiteni? A legfrissebb, 1.05912-es patchet szeretém felrakni, leszedtem, de a .zip-ben egy érdekes formátumú file van csak, nem tudom telepiteni! Vki tudja a megoldást?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

takysoft
hát.. ez azért nem pontos. valszeg újabb verzió védve lesz yasu elõl. 1.04 is pl már csak 1.1-es yasuval megy.

Zsolo007
Miért akartok annyira krekkelni....gamecopyworldön ottvan egy mini-image is... Sokkal többet ér mint egy crack.

a gyári kieg mikor jön? és vajon hanyasra fogja peccselni?

gamecopyworld.com, de már írtam: a fixed crack kell hozzá!
Felteszem az 1.05-ös patchet és nem látom a hõsömet. Honnan tudom letölteni a hozzá való crack-et?

á, visszajöhetne néhány haver karakter... pl Khelgar, õt nagyon bírom. Legalább a fõszereplõnk tovább élhet 😄 ajajj, ez most SPOILER?
Jó, hogy végre ki lehet nyirni a társakat, és úgylátszik nemcsak nekem nem voltak ideálisak, mert azt írja itt, hogy újak lesznek. Meglátjuk... Nem nagyon hiszek abban, hogy feltámadhat a játék.

még egy MotB interjuhé fordítása

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Zsolo007
Az vicces hely. Én pont akkor haltam meg amikor lejött róla a rage és õ is meghalt, aztán feltámadtam a cutscene-ben 😄.

Várj, mig lejön róla a rage, addig halhatatlan (addig rohangássz elõle).
The trial küldiben vok és a Lone Starlinger nevû fickóval csatározom 1 aréában de nem tudom kiírtani mert mikor már nearly death közelében van akkor nemtudom kiiktatni, valaki?

pont 60at kellet volna visszaolvasnod...

Engem csak a multirész érdekel és ott a hiv. fórum szerint még mindíg 95%-a a megkérdezetteknek azt mondja, hogy sûrûn kifagy areaváltásnál. Amíg ilyen alapvetõ dolgokat nem javítanak ki sztem elhamarkodott a kieg. és elég unszimpatikus is, mert final patch-nek neveznek valamit ami valójában hibás. Persze a single rész lehet, hogy hibátlan, de az miatt nem adtam volna ki ennyi pénzt. Akkor játszottam volna a warezzel. Szóval hogy van képük kieget kihozni amíg a már piacon lévõ termék is súlyos hibát tartalmaz?