7862
-
#5374 Azokra gemekre már ugysem lesz szükség, teljsen új komponensek kellenek a kraftoláshoz. -
#5373 az melyik is? -
#5372 Ezt a featet konkrétan nem próbáltam, de valszeg lehet, mivel még a faji feateken is lehet vátoztatni...próbáld ki:) -
#5370 sajna kihagytam egy atommusthave featet ami minden spellemre ad 1+ DC-t,de csak level 1-en tudom választnai ezt is lehet módosítani vhogy? -
#5369 tényleg, minden gyűjtgetett cuccocska elvész? a soksok essence meg gem is? nem lehet később felkapni valahol? nemár, ez szomorú... -
#5368 thx! tényleg nem olyan:P:)
exportált karinál csak a rajtad lévő cuccokat kapod meg? fegyver nélkül? ,mert volt egy mentésem NWN2ből a vége előtt ahol nem volt rajtam a köpenyem hanem az inventory legelső rublikájában volt és érdekes módon azt megkaptam induláskor.Trükköztem is,hogy ugye egy staffot tettem oda,de azt nem kaptam meg:S NA mindegy végül is csak egy staff of command volt a mind effecting spell immun miatt...
nem mintha nagyon félnék,hogy bekapok valami spellt/27+-os mentő:)/ mondjuk abból a pár cuccból ítélve amit az első barlangos mapen lootoltam sztem megint atomtápos lootok lesznek. -
#5367 nem akarok buherálni, official campaign-on belül érdekelne. azért kösz.
szóval vki? hogy lehetek evil-ebb az elején? -
csgj #5366 jájj... az ilyet spoilerbe plzzz :) De én még nem tartok ott -
#5365 Aki már előrébb tart a játékban attól kérdem, ez a spirit-eater végig benned lesz, vagy még a játék vége előtt ki lehet szedni magadból valahogy? -
csgj #5364 az maxi image... de van apró méretű mini is.
Crassus: a *-jellel, de sztem totál nem lesz tőle wow-os az irányítás -
#5363 srácok!a "WOW-os" irányítást,hogy lehet beállítani?? -
Drizzthsz #5362 Ühm, oké, c sak azért nyavajogtam a feltevésétől, mert régebben volt olxan minim image, amit kitömörítettél, s hopp 78 gigát foglalt a 10K-s tömörített fájl tartalma. :-) Itt nem így van szerencsére. -
csgj #5361 Mást ne is várj, vagy törlöm a hszt... Minden mehet itt, csak az ilyen kéregetések nem. Sorry... -
#5360 Azt gondoltam :P -
csgj #5359 fölösleges a crack, mini image-et használj.. azt sosem kell cserélni :P -
virs lee #5358 A red wizardnak mi a hátránya a sima mágussal szemben? Elvileg az előnyök mellé jár(na) az is. -
Drizzthsz #5357 A legújabb verzióhoz van már crack? Mármint az Nwn2 1.1x, vagy valami ilyesmihez? -
Thanatos #5356 zinternetről -
#5355 nwn2 clonedvd honnan tölthető ? -
pries #5354 Miért van az, hogy ha megnyomom azt, hogy támadjon a karim, nem csinál semmit, csak áll? -
#5353 Léteznek karakterbuheráló modok, mint pl ez:Halls of advanced training
szinte mindent lehet variálni -
#5352 valaki segítene majd, aki már tolja?
lehet valahol a játék legelején evil pontokat szerezni?
csak mert sima egyklasszos wizard vagyok és red wizard-ra mennék, de épp chaotic good és chaotic neutral határán állok, az előbbi oldalán. nongood a req red wizard-hoz, szóval vagy vissza kéne töltenem nagyon, vagy egy ideig nem leveluppolni (20/10 wizard/red wizard lenne a cél).
köszi. -
csgj #5351 Nagyon jó helyszín ez a Rashemen. Tele van titokzatossággal, és misztikummal :) Egyébként most a szürkébb arcú régi holdelf karimmal játszom... Nemtom miért változott meg az arcszíne, de másnál nincs gond. Kéne vmi progi, amivel utólagosan lehet átalakítani a karakter bőrszínét. Csak mert nekem mindenképpen ő kell, ugyanis új karakternél nincs az a sok history feats...
-
#5350 Az alap nwn2t próbáltam hamachin elöször de első areaváltásnál mindig kifagyott, igy maradtam sima gamespy roomos serverinditas mellett, ugy müködött, most is igy jatszunk, és semmi gond eddig. -
#5349 hamachin probáltátok már..? ;-)
ha nem össze lehetne hozni egy korrekt is instancot! :D -
#5348 Aki esetleg többedmagával szeretne nekivágni a kalandoknak, bátrabban ajánlanám, mint a sima nwn2t, eddigi tapasztalataink alapján jóval zökkenőmentesebb a multiplayer(2en toljuk). Nwn 2ben iszonyat mi mennyiségű critical erroros kilépést produkált areatöltéseknél, kínszenvedés volt végigjátszani, sztem többször láttam loading képernyőt, mint a játékteret...itt a kiegben eddig 1x sem fagyott ki, legalábbis a shadow plane-es eventig, mert egyelöre még csak ott tartunk.
Perpill úgy tűnik, egész jó kieget hoztak össze, a sztori is jobban tetszik, és remélhetőleg nagyobb kihívásokat tartogat, mint az alapjáték(bár lehet hogy csak dalakorás élményeim miatt érzem túl könnyűnek). -
#5347 Nem volt rossz 5let "sorcereresiteni" a papot meg a druidát:)
Sztem egybe kívánkozik a 2 szó "szellemsámán" -
KH #5346 hátha érdekel még valakit :)
Red Wizard, Favored Soul, Spirit Shaman
hömm, a favored soul-ra nincs valami jó kis magyar név? a szellem sámánt szerintetek egybe, vagy külön kellene írni? -
csgj #5345 Na, hát nem tud senki sem segíteni? :( Kár, de most kezdtem egy másik karaktert (teljesen újat -genasi-)... a régi alapban játszott helyett... Egyébként az összes alapban játszott karakternek ilyen beesett képe lesz :P És nem csak a kiegben!
Az air genasi
Alapban tolt karim karikás szemmel, és szürke ábrázattal a "fekete-fehér dimenzióban"
És a kis gólem haver (irányítható)
-
csgj #5344 Egy vmit nem értek... A karakterem arca szürkébb lett, a szeme meg néha kékről zöldre vált... :P Ez most vajon vmi bug lehet? -
csgj #5343 Hm... jónak tűnik az első 3 perc alapján xD De a gépigény az nm változott semmit :(
Air Genasi
A régi kedvenc karimmal :)...
Csak tudnám, hogy miért ilyen rossz a képek minősége... :/
-
Thanatos #5342 köszi, akkor az int hiányzott :S -
#5341 Base attack bonus +4
Dex 13
Int 13
Dodge,Mobility,Spring Attack, -
Thanatos #5340 kérdés feint meg whirlwind attackhoz mi kell pontosan?
mert godnotlam kiegre csinálok egy fighter/weaponmaster/invisible blade karit, de nem jött össze ezek miatt :) -
#5339 nemigazán olvastam utána a dolognak, de a kiegben már van értelme evil karakterrel játszani? alapban kb az összes küldetés "jó" volt -
#5338 naaagyon korrekt dolgok ezek a leírások! sok támpontot adnak, és élvezetesebé teszik az amugy is király gamét!! ;) -
KH #5337 és itt is van már a stormlord -
#5336 sry:P a sima nwn2 eredetiben van ám:) ez is meglesz,de nembírok várni:) -
csgj #5335 Még itt vagyok :) Ezt ne, inkább csak privátban vkitől, oké? -
#5334 honnan szeditek?