7862
  • Acidlich
    Azokra gemekre már ugysem lesz szükség, teljsen új komponensek kellenek a kraftoláshoz.
  • zsirfecske
    az melyik is?
  • Acidlich
    Ezt a featet konkrétan nem próbáltam, de valszeg lehet, mivel még a faji feateken is lehet vátoztatni...próbáld ki:)
  • [HUN]Crassus
    sajna kihagytam egy atommusthave featet ami minden spellemre ad 1+ DC-t,de csak level 1-en tudom választnai ezt is lehet módosítani vhogy?
  • zsirfecske
    tényleg, minden gyűjtgetett cuccocska elvész? a soksok essence meg gem is? nem lehet később felkapni valahol? nemár, ez szomorú...
  • [HUN]Crassus
    thx! tényleg nem olyan:P:)

exportált karinál csak a rajtad lévő cuccokat kapod meg? fegyver nélkül? ,mert volt egy mentésem NWN2ből a vége előtt ahol nem volt rajtam a köpenyem hanem az inventory legelső rublikájában volt és érdekes módon azt megkaptam induláskor.Trükköztem is,hogy ugye egy staffot tettem oda,de azt nem kaptam meg:S NA mindegy végül is csak egy staff of command volt a mind effecting spell immun miatt...
    nem mintha nagyon félnék,hogy bekapok valami spellt/27+-os mentő:)/ mondjuk abból a pár cuccból ítélve amit az első barlangos mapen lootoltam sztem megint atomtápos lootok lesznek.
  • zsirfecske
    nem akarok buherálni, official campaign-on belül érdekelne. azért kösz.

szóval vki? hogy lehetek evil-ebb az elején?
  • csgj
    jájj... az ilyet spoilerbe plzzz :) De én még nem tartok ott
  • Acidlich
    Aki már előrébb tart a játékban attól kérdem, ez a spirit-eater végig benned lesz, vagy még a játék vége előtt ki lehet szedni magadból valahogy?
  • csgj
    az maxi image... de van apró méretű mini is.

Crassus: a *-jellel, de sztem totál nem lesz tőle wow-os az irányítás
  • [HUN]Crassus
    srácok!a "WOW-os" irányítást,hogy lehet beállítani??
  • Drizzthsz
    Ühm, oké, c sak azért nyavajogtam a feltevésétől, mert régebben volt olxan minim image, amit kitömörítettél, s hopp 78 gigát foglalt a 10K-s tömörített fájl tartalma. :-) Itt nem így van szerencsére.
  • csgj
    Mást ne is várj, vagy törlöm a hszt... Minden mehet itt, csak az ilyen kéregetések nem. Sorry...
  • teddymac
    Azt gondoltam :P
  • csgj
    fölösleges a crack, mini image-et használj.. azt sosem kell cserélni :P
  • virs lee
    A red wizardnak mi a hátránya a sima mágussal szemben? Elvileg az előnyök mellé jár(na) az is.
  • Drizzthsz
    A legújabb verzióhoz van már crack? Mármint az Nwn2 1.1x, vagy valami ilyesmihez?
  • Thanatos
    zinternetről
  • teddymac
    nwn2 clonedvd honnan tölthető ?
  • pries
    Miért van az, hogy ha megnyomom azt, hogy támadjon a karim, nem csinál semmit, csak áll?
  • Acidlich
    Léteznek karakterbuheráló modok, mint pl ez:Halls of advanced training
    szinte mindent lehet variálni
  • zsirfecske
    valaki segítene majd, aki már tolja?

lehet valahol a játék legelején evil pontokat szerezni?

csak mert sima egyklasszos wizard vagyok és red wizard-ra mennék, de épp chaotic good és chaotic neutral határán állok, az előbbi oldalán. nongood a req red wizard-hoz, szóval vagy vissza kéne töltenem nagyon, vagy egy ideig nem leveluppolni (20/10 wizard/red wizard lenne a cél).

köszi.
  • csgj
    Nagyon jó helyszín ez a Rashemen. Tele van titokzatossággal, és misztikummal :) Egyébként most a szürkébb arcú régi holdelf karimmal játszom... Nemtom miért változott meg az arcszíne, de másnál nincs gond. Kéne vmi progi, amivel utólagosan lehet átalakítani a karakter bőrszínét. Csak mert nekem mindenképpen ő kell, ugyanis új karakternél nincs az a sok history feats...

• Acidlich
    Az alap nwn2t próbáltam hamachin elöször de első areaváltásnál mindig kifagyott, igy maradtam sima gamespy roomos serverinditas mellett, ugy müködött, most is igy jatszunk, és semmi gond eddig.
  • Nyugis
    hamachin probáltátok már..? ;-)
    ha nem össze lehetne hozni egy korrekt is instancot! :D
  • Acidlich
    Aki esetleg többedmagával szeretne nekivágni a kalandoknak, bátrabban ajánlanám, mint a sima nwn2t, eddigi tapasztalataink alapján jóval zökkenőmentesebb a multiplayer(2en toljuk). Nwn 2ben iszonyat mi mennyiségű critical erroros kilépést produkált areatöltéseknél, kínszenvedés volt végigjátszani, sztem többször láttam loading képernyőt, mint a játékteret...itt a kiegben eddig 1x sem fagyott ki, legalábbis a shadow plane-es eventig, mert egyelöre még csak ott tartunk.
    Perpill úgy tűnik, egész jó kieget hoztak össze, a sztori is jobban tetszik, és remélhetőleg nagyobb kihívásokat tartogat, mint az alapjáték(bár lehet hogy csak dalakorás élményeim miatt érzem túl könnyűnek).
  • Acidlich
    Nem volt rossz 5let "sorcereresiteni" a papot meg a druidát:)
    Sztem egybe kívánkozik a 2 szó "szellemsámán"
  • KH
    hátha érdekel még valakit :)
    Red Wizard, Favored Soul, Spirit Shaman
    hömm, a favored soul-ra nincs valami jó kis magyar név? a szellem sámánt szerintetek egybe, vagy külön kellene írni?
  • csgj
    Na, hát nem tud senki sem segíteni? :( Kár, de most kezdtem egy másik karaktert (teljesen újat -genasi-)... a régi alapban játszott helyett... Egyébként az összes alapban játszott karakternek ilyen beesett képe lesz :P És nem csak a kiegben!

Az air genasi

Alapban tolt karim karikás szemmel, és szürke ábrázattal a "fekete-fehér dimenzióban"

És a kis gólem haver (irányítható)

• csgj
    Egy vmit nem értek... A karakterem arca szürkébb lett, a szeme meg néha kékről zöldre vált... :P Ez most vajon vmi bug lehet?
  • csgj
    Hm... jónak tűnik az első 3 perc alapján xD De a gépigény az nm változott semmit :(

Air Genasi

A régi kedvenc karimmal :)...

Csak tudnám, hogy miért ilyen rossz a képek minősége... :/

• Thanatos
    köszi, akkor az int hiányzott :S
  • [Jakuza]
    Base attack bonus +4
    Dex 13
    Int 13
    Dodge,Mobility,Spring Attack,
  • Thanatos
    kérdés feint meg whirlwind attackhoz mi kell pontosan?
    mert godnotlam kiegre csinálok egy fighter/weaponmaster/invisible blade karit, de nem jött össze ezek miatt :)
  • BlackShadow
    nemigazán olvastam utána a dolognak, de a kiegben már van értelme evil karakterrel játszani? alapban kb az összes küldetés "jó" volt
  • Nyugis
    naaagyon korrekt dolgok ezek a leírások! sok támpontot adnak, és élvezetesebé teszik az amugy is király gamét!! ;)
  • KH
    és itt is van már a stormlord
  • [HUN]Crassus
    sry:P a sima nwn2 eredetiben van ám:) ez is meglesz,de nembírok várni:)
  • csgj
    Még itt vagyok :) Ezt ne, inkább csak privátban vkitől, oké?
  • [HUN]Crassus
    honnan szeditek?