Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg nagyszerû ez a játék. Fél óra alatt most rúgja be az ötödik öngólt saját magának.
Még el sem keztem játszani vele (nem indult el 1.04-es crackel, image-el sem), de máris a baj van vele. Sehol sem lelet az 1.05-ös patchet, kabaré az egész.
A moonlightandshadows szerver szimpatikus, kedv, valaki?
Forgotten Realms , Silver Marches, Neverwintertõl nem olyan messze keletre.
??????????
Warlockkal hogy érdemes játszani? Most a medium armorra meg a longswordra gyúrok, de nem volt még ilyen karakterem, elég szokatlan is.
War. War never changes.
GanXstaZolee#2709
War. War never changes.
GanXstaZolee#2709
6 giga meg azért kell neki, mart ha õkelme átír 2 byte-ot egy 600 megás fileban, akkor ne kelljen már 600 megát letölteni.
ellenben ne is b***sza el a 600 megás fileodat, mielõtt utócrc-zne egyet(vagy hitelen lefagy a gép patch közben), ezért nem az eredeti fileokat patchelni, hanem csinál biztonsági másolatokat, és azokat(az eredetiekhez enm nyúl hozzá).
ha megvan a patch, mindent ellenõrzött, és minden jó, akkor cseréli le a másolatokkal az eredetieket, és kapod vissza a helyet.
Magam sem hinném, hogy jobb rendszert tudtam volna csinálni.
(kivéve persze, hogy minden új verzió esetén új patchet csinálok, nem ilyen 100-102, utána meg 1.02-103, utánma meg 1.03-1.04, aztán meg 1.04-1.04b.. stb. na ez tényleg csak lustaság...)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
War. War never changes.
pedig jó ez a játék
bár az igazi arca pw-n jön ki
szerintem
Valaki PW-zik? Én igen, a Dasaria 2 egész stabil világ. Van olykor crash, de nem vészes. Ez egy szépen kidolgozott világ, egy kicsit még többet is foglalkoztak a külcsínnyel, mint a kampányban. Ha valakinek van kedve holnap este játszani írjon. Én egy barbár (lvl 4)vagyok és elképzelhetõ, hogy lesz egy tolvaj is velem (lvl 1). Van még hely a csapatban, fõleg ha a tolvaj nem jön. Érdeklõdõ?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
War. War never changes.
Nem vagy láma, senki sem úgy születik, hogy belekódolják az összes mozaikszót, vagy rövidítést. Ált. nemszeretem a rövidítéseket, mert lassan már egy érthetetlen kódhalmaz néha egy-egy post tõlük, de néha már nekem is becsúszik.
Remélem a pw-k is megélénkülnek. Ennek egyetlen feltétele szerintem egy patch ami végre orvosolja a crash-eket. Bocs, hogy már ezredszer jövök ezzel, de senki más nem írt hasonló tapasztalatairól, pedig a hivatalos fórum tele van vele + elég megnézni hányan játszanak a pw-ken. Szóval, ha valaki idetéved, igenis találkozzon a problémával!
Ja, a Warpriestre rátérve, én is éppen most cleric-el vagyok (3. karim kijátszásra), de még nem tudtam warpriesthez mindent megszerezni. Pedig én is az akarok lenni... Nemtom még mi kell nekem hozzá, pedig direkt arra osztottam a pontokat
u.i: a balfaszozás nem volt szép, legközelebb ne használd ezt a szót, arra, akit nem ismersz... csak tipp 😊 de nincs harag
nem ertem a problemad, ha most nem leszel gepnel, akkor ugysem tudsz jatszani, majd ha leszel, szepen a) keresel magadnak googlen original exet b) ujrarakod
orakig telepiteni? maximum 20 perc mindennel egyutt, ha ennyire sem vagy turelmes, miert varod, hogy a tobbi forumozo turelmes legyen veled?
mint ahogy az elottem szolo nagyon ugyesen ravilagitott: amiota itt rinyalsz, mar 26x ujrarakhattad volna
btw: Warpriestrol valakinek van tapasztala? Erdemes a clericet warpriestre fejleszteni?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
http://www.panoramio.com/user/518310
1. Mentéseket kimásolod.
2. Uninstall
3. Reinstall
4. Patch
5. Mentések vissza
6. Örül<#zavart1>#zavart1>
http://www.panoramio.com/user/518310
A megfelelõ szintû alkímia (Craft Alchemy) skillel az alábbi reagenseket lehet elkészíteni
Dragon Blood
Sárkány vér 10+ Radiant Power Essence
😄
eddig ok, beteszem a munkaasztalba vagy miapücs de nincs írva hogy mit kellene varázsolni vagy mittomén olyan könyvet még nem találtam :S
Valaki el tudná nekem küldeni emailben ([email protected]) az nwn2main.exe és nwn2main_amdxp.exe nevû megNEMcrackelt, 1.05-ös fájlt? Csak mert van néhány gond az 1.05-ös crackel, és inkább mini image-el fogom tolni... pl nem jelenít meg varázslatokat, csak színes kockák lesznek helyette, lefagy néha stb...
sztem nemkell mind a 8 shard a kardhoz csak ha gondolom többan akkor tápabb lesz a kard?
azt mondjátok már meg nekemhogy SÁRKÁNYVÉRBÕL hogy tudok craftolni ESSENCET??????????????????