Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dejóó! Online sem updatelhetõ a cucc hibaüzenet miatt!
Tényleg nagyszerû ez a játék. Fél óra alatt most rúgja be az ötödik öngólt saját magának.

Csak online jön le? Mekkora beromság! És mi van az internetre nem csatlakoztatott gépekkel?

Az 1.05 asszem csak autoupdate-el jön le, de nem tudom hogy mûködik-e nem eredeti verzióval.
Az 1.05 ös patchet és a hozzá való cracket honnan lehet beszerezni?
Még el sem keztem játszani vele (nem indult el 1.04-es crackel, image-el sem), de máris a baj van vele. Sehol sem lelet az 1.05-ös patchet, kabaré az egész.

Senki nem PW-zik?
A moonlightandshadows szerver szimpatikus, kedv, valaki?
Forgotten Realms , Silver Marches, Neverwintertõl nem olyan messze keletre.
??????????
A program nekem is tetszik, és bár nem a gépemhez tervezték eléggé le tud kötni. Utoljára talán az Oblivion meg a IWD2 mellett szórakoztam ennyire.
Warlockkal hogy érdemes játszani? Most a medium armorra meg a longswordra gyúrok, de nem volt még ilyen karakterem, elég szokatlan is.

War. War never changes.

GanXstaZoleeWrk
Azt sejtettük szerintem hogy mérgedben 😊 ettõl még a program nem rossz, sõt 😊

GanXstaZolee#2709

Érdekes sok embernek jó volt az nwn 1 rendszere, mérgemben írtam be nem azért hogy válaszoljatok... amúgy meg 200 gb-s a vinyóm ahol az nwn van és igen csak 3 gb-m volt, de már megoldottam minden szép és jó bocs hogy megszólaltam...

War. War never changes.

GanXstaZoleeWrk
Mennyi is egy 80 gigás winyo? 8000? ? nehogymár a 4 giga legyen a gond windows-nak több kell a swappeléshez.

GanXstaZolee#2709

takysoft
crc-s a netkapcsolat-od miatt lett.
6 giga meg azért kell neki, mart ha õkelme átír 2 byte-ot egy 600 megás fileban, akkor ne kelljen már 600 megát letölteni.
ellenben ne is b***sza el a 600 megás fileodat, mielõtt utócrc-zne egyet(vagy hitelen lefagy a gép patch közben), ezért nem az eredeti fileokat patchelni, hanem csinál biztonsági másolatokat, és azokat(az eredetiekhez enm nyúl hozzá).

ha megvan a patch, mindent ellenõrzött, és minden jó, akkor cseréli le a másolatokkal az eredetieket, és kapod vissza a helyet.

Magam sem hinném, hogy jobb rendszert tudtam volna csinálni.
(kivéve persze, hogy minden új verzió esetén új patchet csinálok, nem ilyen 100-102, utána meg 1.02-103, utánma meg 1.03-1.04, aztán meg 1.04-1.04b.. stb. na ez tényleg csak lustaság...)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Bazeg vicc ez az nwn2 autopatcher rendszer... emlékszem már az elsõ patchet is kínszenvedés volt felrakni, most meg nem elég neki 4gb hely meg azt írta ki az elõbb hogy crc-s lett a patch amit full automatikusan töltött le! Még egyszer megpróbálom és ha megint szarakodik akkor hagyom az egészet...

War. War never changes.

"beteszünk néhány rashemen arcot" Remélem ez valami vicc, mert ezesetben nekem úgy tûnik, hogy a lelkes játékosok többet törõdnek a fejlesztéssel mint maguk a készítõk akiket elvileg fizetnek érte. Egy csomó új arcot kéne betenni, az elf, félelf arcok egyenesen rondák!

õ a faszi aki a célbalövéstesztet felügyeli szal ott lesz a céltáblák körül ;-)

nem tudjátok?
igen azt tudom de õ hol van mer már átnyaltam a falut de sehol
Carmang
Vissza annak aki mondta, hogy vedd meg (annak az elf csókának, aki a történet szerint a nevelõapád/gyámod).

[HUN]Crassus
Hello! Tort gemmel is megy az a PW?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Az elején az íjjat amit meg kellet venni azt hova kell vini?
Hi. Az lenne a problémám, hogy nem jelenik meg a karakter. Ez mitõl van?
nekem ilyen rossz tapasztalatom nem volt, én arra értettem a lámát, hogy valaki "egy arogáns köcsög szájhúzogató", ez tudja rombolni a hangulatot
õõ, én most a lámázást arra értettem, hogy pl engem lámáznak le... Mert mondjuk még új vagyok, és segítségre lenne szükségem. De csak beszólást kapok... az jó érzés 😄
ez viszont mindenhol így van
ez viszont ingyenes multi, az meg hogy jó-e? az alapjáték szerintem jó, a többi meg a csapaton múlik. Ha lámákkal kerülsz össze akkor tényleg nem a legjobb
hát ja, már sokan kijátszották, viszont kevesen multiznak vele... gondolom. Én speciel pont így vagyok, nem naon bírom a multit, meg az MMORPG-ket... Mindig mindenki bunkó, meg lámáznak állandóan, na és egy jobb mmo-nál fizetni kell ezért havonta 😛
nekem eredeti van, fogalmam sincs
tényleg ennyire halott ez a fórum?
pedig jó ez a játék
bár az igazi arca pw-n jön ki
szerintem
ööö... törttel nem lehet vhogy multizni? Mert egyébként még sosem próbáltam, pedig már mióta megjelent megvan a game...
!!! PW !!!
Valaki PW-zik? Én igen, a Dasaria 2 egész stabil világ. Van olykor crash, de nem vészes. Ez egy szépen kidolgozott világ, egy kicsit még többet is foglalkoztak a külcsínnyel, mint a kampányban. Ha valakinek van kedve holnap este játszani írjon. Én egy barbár (lvl 4)vagyok és elképzelhetõ, hogy lesz egy tolvaj is velem (lvl 1). Van még hely a csapatban, fõleg ha a tolvaj nem jön. Érdeklõdõ?
Én válaszolnék, de nem vittem végig az OC-t.

a silver swordhöz ki hány shardot haszált fel?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ez most lehet hülye kérdés csak eszembejutott, nincsenek képek valahol az idézhetõ lényekrõl (pale master, wizard druid stb) Ez a mániám 😊

War. War never changes.

Amúgy meg, ha valami érthetetlent írnak, úgy kell venni, hogy az azoknak szól akik értik.

pw= persistant world
Nem vagy láma, senki sem úgy születik, hogy belekódolják az összes mozaikszót, vagy rövidítést. Ált. nemszeretem a rövidítéseket, mert lassan már egy érthetetlen kódhalmaz néha egy-egy post tõlük, de néha már nekem is becsúszik.

kösz az exe-éket, már majdnem elkezdtem a hosszú telepítési, kicsomagolási feladatokat. És csak ma jutott eszembe, hogy még újrapatchelni is kellett volna, ha nekikezdek 😮 Sorry, ha láma vok, de a Pw, az micsoda? 😄 Jól sejtem, hogy vmi multi dolog? Csak mert multit tört verzióval nem tudok játszani...
Én várva várom a kieg új osztályait, esetleg, ha abban sem találok szimpatikusat, akkor még mindíg ott van a PRC, szerintem a kieg megjelenése után nemsokkal kinyomnak valami használható cuccot.

Remélem a pw-k is megélénkülnek. Ennek egyetlen feltétele szerintem egy patch ami végre orvosolja a crash-eket. Bocs, hogy már ezredszer jövök ezzel, de senki más nem írt hasonló tapasztalatairól, pedig a hivatalos fórum tele van vele + elég megnézni hányan játszanak a pw-ken. Szóval, ha valaki idetéved, igenis találkozzon a problémával!

mióta warez az eredeti exe? 😛 és nem 20 perc, mert mint azt már írtam, nekem 2 dvd-én van rarokban. Szóval azokat fel kell másolni a gépre, aztán kicsomagolni, és csak utána jöhet a telepítés. De persze bocsi a sok spam-ért, de idáig tényleg nem volt idõm és energiám még ezt a hosszú telepítési folyamatot végrehajtani. Majd max akkor holnap megcsinálom... Lényeg, hogy a Two Worlds-el bajlódtam egy csomót + jövõhéten kismillió dogát fogunk írni, és ma is muszály volt tanulnom... Na de nem védem azért meg annyira magam! Valóban idegesítõ voltam a sok spammeléssel, ez biztos. De ez az idegességnek fogható fel xD
Ja, a Warpriestre rátérve, én is éppen most cleric-el vagyok (3. karim kijátszásra), de még nem tudtam warpriesthez mindent megszerezni. Pedig én is az akarok lenni... Nemtom még mi kell nekem hozzá, pedig direkt arra osztottam a pontokat

u.i: a balfaszozás nem volt szép, legközelebb ne használd ezt a szót, arra, akit nem ismersz... csak tipp 😊 de nincs harag
j0nNyKa
masok pedig abban hisznek, hogy a balfaszok vegre felfogjak, hogy itt NEM lesz soha toleralva a warez *kettospont pe'*
nem ertem a problemad, ha most nem leszel gepnel, akkor ugysem tudsz jatszani, majd ha leszel, szepen a) keresel magadnak googlen original exet b) ujrarakod
orakig telepiteni? maximum 20 perc mindennel egyutt, ha ennyire sem vagy turelmes, miert varod, hogy a tobbi forumozo turelmes legyen veled?
mint ahogy az elottem szolo nagyon ugyesen ravilagitott: amiota itt rinyalsz, mar 26x ujrarakhattad volna

btw: Warpriestrol valakinek van tapasztala? Erdemes a clericet warpriestre fejleszteni?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

nem, csak hittem a segítõkészségben 😛 De most nem is leszek gépnél, addig igazán segíthetne vki egy emaillel, benne azokkal a fájlokkal, amiket kértem... de most kérem utoljára, csak mert mint mondtam, nem leszek gépnél, és nem akarok még utána órákig telepítgetni meg csomagolni.
Fejes021
Napok óta itt spammelsz ezzel az exe-vel. Nem hinném hogy napokig telne újra kicsomagolni az iso fájlt, majd a letörölt programot újra feltelepíteni. Hidd el ha ezt mind megteszed ott fog vigyorogni az eredeti exe a gépeden.

http://www.panoramio.com/user/518310

van olyan, hogy reinstall? mert én nem látom... és a game nekem 2 dvd-én van, rarokban, úgyhogy elég sokáig tartana, mire fel tudnám újra telepíteni... de ha van reinstall vhol, akkor oké..
Fejes021
Figy!
1. Mentéseket kimásolod.
2. Uninstall
3. Reinstall
4. Patch
5. Mentések vissza
6. Örül<#zavart1>

http://www.panoramio.com/user/518310

pls vki
Valaki el tudná nekem küldeni emailben ([email protected]) az nwn2main.exe és nwn2main_amdxp.exe nevû megNEMcrackelt, 1.05-ös fájlt? Csak mert van néhány gond az 1.05-ös crackel, és inkább mini image-el fogom tolni... pl nem jelenít meg varázslatokat, csak színes kockák lesznek helyette, lefagy néha stb...
Ja hogy ez a gondod😊 Esszenciák készítéséhez nem kell munkaasztal, egyszerûen legyen nálad mortar, jobbklikk rajta, activate, és klikk a feldolgozandó komponensre.
én nem is szoktam craftolni 😮 de jó lenne, ha elküldenéd azt a két 1.05-ös exe fájlt... légysziiii
Alchemy (Alkímia)
A megfelelõ szintû alkímia (Craft Alchemy) skillel az alábbi reagenseket lehet elkészíteni

Dragon Blood
Sárkány vér 10+ Radiant Power Essence

😄

eddig ok, beteszem a munkaasztalba vagy miapücs de nincs írva hogy mit kellene varázsolni vagy mittomén olyan könyvet még nem találtam :S

Már belinkeltem egyszer, ez alapján mennie kell: nwn2kraft
elküldöm ha megmondod hogy kell craftolni vérbõl radiant essencet 😄

soul reaver? ne már... na mindegy, a sürgõs kérésemet újra leírom:

Valaki el tudná nekem küldeni emailben ([email protected]) az nwn2main.exe és nwn2main_amdxp.exe nevû megNEMcrackelt, 1.05-ös fájlt? Csak mert van néhány gond az 1.05-ös crackel, és inkább mini image-el fogom tolni... pl nem jelenít meg varázslatokat, csak színes kockák lesznek helyette, lefagy néha stb...
2. soul izé az holvan: ? amúgy meg reaver nem weaver 😄😄 bibííí

sztem nemkell mind a 8 shard a kardhoz csak ha gondolom többan akkor tápabb lesz a kard?

azt mondjátok már meg nekemhogy SÁRKÁNYVÉRBÕL hogy tudok craftolni ESSENCET??????????????????