7862
  • takysoft
    a játékot túl hamar adták ki. én is próbáltam játszani az 10-val de odáig se juttottam mint te.
    meg szagatott mint állat, mert nem csinálták meg rendesen ATI kártyákra(fura mód, csak a belső terek szaggattak, kint ment folyamatosan.)

aztán hallottam pleykát, hogy 1.03-asban már jó lesz.. leszedtem a beta 1.03-as patchet, azzal ment is szépen, de még úgy is nagyon nagyon bugos volt sokhelyen.
    aztán jött az 1.05... abban már lehet karakter magasságot, meg szélességet állítani:D csupa remek cucc.
    Most asszem 1.10 van ,de abból már a második. van 1115, meg 1116-os build is.(utóbbihoz nics crack de nem is kell, mert van mini-image).

Sanos könnyen lehet, hogy a legújabb verzió után a mentett állásaid nem tudod majd használni, mert nem fogja betölteni.

Ha működnek is, lehet vissza kell majd tölteni valahova oda, ahol még nem mentél be az adott helységbe, amivel most gond van.

UI: tedd fel a kiegészítőt. nem csak egy újabb végigjátszható modul van benne, hanem egy halom új kaszt és varázslat is. Vannak új alapkasztok(pl Precoius Soul), meg új különleges kasztok is.

A magyarítás legújabb verziója már kompatibilis a kiegészítővel, bár abból még semmi sincs lefordítva, de megy legalább:D
  • Zotya123
    nem nem, köszönöm, akkor itt a bibi, a váza is üres, és nincs víz benne, de akkor patchelem :)) csak először amikor feltettem, és rányomtam a frissítéseket, le is fagyott azon mód a játék :)
  • takysoft
    ja, ha kell akkor tudok adni mini-image-et. azt bemountolod, azt megy a játék crack nélkül. (legújabb alcohol kell hozzá, de biztos megy daemonnal, csak nem próbáltam. azzal lehet kelleni fog yasu is. alcohol egyszerűbb. arra is tudok linket, ha kell)
  • takysoft
    hogyhogy nincs frissítés?
    hát patcheld:D azzal kellet volna kezdeni:D
  • Hedgehunter #5650
    Ahol az ures uveg van van egy vaza a sarokban viz van benne... Toltsd meg az ures uveget vizzel es oltsd el a tuzet fennt....
  • Zotya123
    nem jövök rá erre a gyűjtős küldetésre, bemegyek szolgák, felveszem üres üveg, majd odamegyek csajhoz, elmegyünk gyűjtő, de az ajtón nem tudok bejutni, hiába van nálam a kulcsa a gyűjtőnek, meg beírom kódot, semmi, a kandallóba meg nem tudok benyúlni, mert nem találok csapot, ahol megtöltsem vízzel a butykost :) már elkezdtem előről a pályarészt, de így sem, mondjuk alap a játék, nincs frissítés rajta, lehet bug, vagy nem jó helyen keresem a csapot? :)) köszönöm
  • csgj
    Szívesen, máskor is :D
  • Zotya123
    köszönöm szépen :)
  • csgj
    Round 1: 44124754
    2: 234451122
    3: 2332233175
    4: 35345272725
  • Zotya123
    sziasztok, van ez a cain lethellon, akit ki lehet hivni, es utana kellene ismetelni egy dallamot, ott hogy kell? :)

koszonom a valaszt es a segitseget!
  • takysoft
    de. csatlakozik a serverhez. amúgy honnét tudná, hogy nem jó a serial? :D

Ha nem sürgős multiban, akkor húzd ki a netet a gépből, azt kész.
    LAN esetén meg a modemet kapcsold ki(ne a routert), akkor menni fog.

ha telepítés közben nem volt baja a seriallal, akkor szerintem tuti, hogy a neten ellenőrzi be.
  • Elk Hunt
    Hi,

Megprobáltam, ugyanaz a helyzet. Bár már nem csatalakozik a biohokis szerverhez, de a CD Key probléma továbbra is fennáll. Szerintem az lehet a gond, hogy az alap nwn2 cd keye eredeti, a kiegé meg olyan amilyen....
    Szóval lövésem sincs. Az exe file-okat nem írtam felül, egyszer sem. Igaz upgrade-ltem így 1.16-sak. A miniimagos dolog se változtatott rajta.
  • takysoft
    ja és ne crackelj. használj mini-image-et legújabb Alcohollal már yasura sincs szükség.
  • takysoft
    így próbálkozz:
    127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
    127.0.0.1 nw2master.bioware.com
    127.0.0.1 nwnmaster.bioware.com
    127.0.0.1 nwn2master.bioware.com

(nekem LAN-hoz elég volt. és így nem kell kikapcsolni a modemet.. tudok tölteni közben:D)
  • Elk Hunt
    Hi,

Egy kis technikai segítségre lenne szükségem. A helyzet a következő, eredeti alap nwn2, warezolt kieg - mivel az édes jó hazánkban még nem lehet megakapni, lassan 1 hónappal a megjelenés után se...lol- és nem tudok interneten csatlakozni - direkt ip-vel sem - szerverekhez, mivel cd key problémát ír ki.
    Na már most tudom, hogy lehet bűvészkedni a windowsos host file-al (127.0.0.1 nwmaster.bioware.com 127.0.0.1 localhost w2master.bioware.com ) de ez se oldotta meg a problémát. Jön a "Your CD KEY is unauthorized" nevű imaszöveg...
    Valakinek valami ötlete?
  • stevedark
    Köszönöm a segitséget!!Naon jo ez a game :)
  • MrStokes
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy halott leveltarost kell megtalalnod, es felvenni tole a szemfedojet. Ezt kovetoen a szemfedot hordva a 4 elkeritett reszen a talapzaton talalsz egy-egy konyvet, amivel "parbeszedbe elegyedve" es a kerdesukre jo valaszt adva ki fog nyilni az hon ahitott ajto.

A kerdesek a konyvtarban elszortan talalhato es felveheto konyvek tartalmara hivatkoznak, bennuk megtalalod a valaszokat.

Ugy emlekszem, hogy ha nincs rajtad a szemfedo, akkor a 4 elkeritett reszen a talapzaton nem jelennek meg az egyes konyvek, azok csak a szemfedovel lathatoak.
  • csgj
    Még az első rész is belassul, ha totál felhúzom az árnyékokat :D Szóval sejtettem, hogy az nem lesz itt se tökéletes... de nem baj, csak legyen már meg az a rohadt kártya!
  • Kindred Blades
    A távoli árnyékok renderelése... az felzabál mindent, több giga ramot, x2-t, 8800-at :)
  • stevedark
    Hello mindenki!!
    Elakadtam a játékba:levéltárban vagyok,megkéne szereznem vmi levelet vagy valami hasonó,a levéltár közepén van egy ajto desehogy nem tom kinyitni

Please vki help me!!!!
  • takysoft
    be lehet úgy állítani, hogy akadjon:D
    (van az a legalsó beállítás. pontosan nem emlékszem rá...)

meg az új catalyst drivernek valahogy gyengéi az árnyékok... na majd javítják a következőben.
  • csgj
    Van vkinek sm 3.0-ás kártyával készült képe a játékról? (mindegy, hogy kieg, vagy nem) Csak mert elvileg támogatja az sm 3.0-át... és használja is.... És hamarosan meg lesz az új HD2600-asom, ezért kíváncsi vok rá, hogy néz majd ki vele. Ha nincs különbség, az se baj, mert legalább akadni úgy sem fog (végre...)
  • zsirfecske
    akkor chaotic neutral. ahhoz könnyű az embernek tartania magát :)

amúgy próbáld kitalálni előre melyik class-okat / prestige osztályt akarod választani, ez behatárolja.
  • Chipii
    Jóval könnyebb dolgod lesz.
  • Davidus
    én tartani szoktam magam ahhoz amit az elején választok:P ha gonosz karit indítok akkor a válaszok közül még akkor is azt választom ha a jófiú válasz szimpatikusabb:P
  • csgj
    Hát, nagyon könnyen át lehet lépni gonoszból jóba a játék közben... Sztem mindegy melyiket választod, mert játék közben a választott szövegekkel hamar befolyásolhatod.
  • Davidus
    a karakter kreáló képernyőn állok és nem tudom eldönteni hogy jó vagy gonosz karaktert indítsak:P
  • csgj
    THX, akkor ott van a hiányzó láncszem :)
  • BlackShadow
    2 fát lehetett használni az égősdinél, az egyikben van is egy olyan cucc amit tudsz a vízzel használni. annyi kell :)
  • csgj
    Milyen anyagokat (és honnan) kell szerezni Ashenwoodban ahhoz az italhoz? Mert eddig megvan a vízzel összekevert ent-levél (vagy mi.. :P), és egy fakéreg az elégett fából.
  • Acidlich
    Az nwn1 honlapján regisztrált névvel tudsz igy multizni.
  • kobra223
    kösz de már probáltam másik nickkel úgy sem ment
  • Thanatos
    de van, egyrészt az egyik hogy ezt nwn1 topicba ird és ne ide msárészt emg az hogy esetleg prbálj másik nicknevet ahogy irja...
  • csgj
    Akkor never 1 topicba menj legközelebb... Egyébként nemtok erre válaszolni, már régen volt fent az első rész :) De talán a többiek tudnak segíteni.
  • kobra223
    sziasztok never 1-el lenne egy probléma az hogy szeretnék multizni eredeti a game. a probléma az hogy szeretnék csatlakozni a mester szerverhez. de azt írja ki hogy probáljak egy másik nicket valami ötlet nincsen valakinek valami ötlete
  • zsirfecske
    hopp, bocsi. teljesen a kiegben élek :)
  • BlackShadow
    finito :) nekem tetszett a story, bár sajnálom, hogy ilyen rövidke lett :\
    mivel annyi játék van a tarsojban nemhiszem, h most újrakezdem :D
  • Chipii
    Igazán gonosz partit tényleg nem lehetett az elején összeszedni, ha teljesen szó szerint veszed a gonoszt, mert egyedül Bishop gonosz a kezdeti társak közül. Viszont Neeshka-val és Qara-val nyugodtan lehet bármiféle csetepatéba keveredni:) Egyenesen vonzzák a zűrzavart és kalamajkát:)
  • MrStokes
    Nem nyerhetsz, igy vedekezik a jatek. :D
  • BlackShadow
    éjjen... végső összecsapás, halálos döfés.. A Neverwinter Nights 2 hibát észlelt ezért leállt.. a jó büdös :)