Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elk Hunt
Na a megoldás a következõ lesz a bajodra: * - gomb a numerikus billentyûzeten, ekkor
1. lenyomás = Chase Camera
2. lenyomás = Free Camera
3. lenyomás = Driving Camera
4. lenyomás = Top Down Camera ---> ez kell neked; addig nyomogasd a * gombot, míg ez a szöveg meg nem jelenik.

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"

zsirfecske
sztem nwn-t diablo stílusban kell játszani, tehát mozgáshoz is egérrel klikk, azaz tényleg nem fps üzemmódban 😊

pont aza bajom,hogy amikor amikor oldalra mennék,akkor nem oldalra megy,hanem csak elkezd forogni(mint a gta1 és 2-ben)

pIIrash
Köszi. Közben már rájöttem. El is volt véve, csak nem a fõfazonon volt, hanem az íjjász csajnak adtam. 😛

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Elk Hunt
nyomd meg a * -billentyût, akkor nem lesz kamerakövetésen. ( a válaszodból nekem az jött le, hogy amikor irányítod forog az egész "képernyõ", ha ez a mód ki van kapcsolva akkor a karakter fordul és a környzete "marad" a helyén, ellenkezõ esetben meg fordítva - a karakter az "állandó pont" ás a környezete fordul)

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"

Mivel ez rpg és nem tps ezért fõleg egérrel kell irányítani...

War. War never changes.

MrDevil
SPOILER

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sárga ruhás fószertõl felvett szemellenzõt felvéve tudod használni a a négy teremben lévõ könyvet középen, helyes válasz esetén ki fog nyílni a középsõ terem

a patchekkel jobb lesz?
a finomhangolás felesleges,akkor is gagyi lesz(nem tetszik,hogyha megnyomom pl a D-t,akkor nem jobbra kezd el futni,hanem jobbra kanyarodik...

Gagyi az irányítása???? Patcheket felraktad? Finomhangolás, stb?

War. War never changes.

vááá ennek a gamenak annyira gagyi az irányítása!
a többi tetszik😊

pIIrash
Most viszon van egy másik problémám. Átkutattam, az egész levéltárat, de nem találom a Jerro aktát 😄. Van egy szoba amihez valami spéci kulcs kell, de az nem tom merre lehet, mert Y-al végigjártam az egész terepet hússzor és semmi. Már az összes titkos ajtó kivan nyitva. Asszem!

pIIrash
Nyögvnyelõsen, de mûködik. Minden támadás elött ki kell adni, de legalább így csinálnak vmit. Köszi <#worship>

pIIrash
Na most az a bajom, hogy eddig mindent maguktól csináltak. Semmit nem kellett mondani nekik. És ezután sem szeretnék. Ez olyan bug lehet, mint anno a Sin-ben, amikor betöltés után nem akart müködni az AI.

MrStokes
Probaltad a jobbgombos menu parancsait?

Jobbgombot benyomva tartod, feljon egy menu es ott mondjuk defend me, vagy attack nearest.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

pIIrash
Sziasztok!

Egy kis helpre lenne szûkségem. A velem tartó emberkék nem hajlandóak harcolni. Egyikük sem. A törpe-felderítõs küldetés környékén egyszer csak megálltak és azóta nem csinálnak semmit csak állnak. Báb mód ki van kapcsolva. De úgy csinálnak, mint ha nem lenne. Még magukat sem védik meg 😛 Ötlet?

XeeN
A feleségemmel már majdnem a végére értünk a játéknak, szvsz nagyon jó lett, csak ajánlani tudom. Hétvégén kisebb LANparty lesz nálam, ahol ki fogjuk próbálni 4-en is. <#vigyor>

Elk Hunt
Jah és el is felejtettem: nem lesz könnyû egyedül boldogulni a modulon, ezért is fog mindenki 2-ik szintrõl indulni, hogy ne halljanak be állandóan. A monsterek a sima játékhoz képest "okosabbak" (javított AI) és erõsebbek. Kb 10-12ik szintig van kidolgozva még, s küldetések is választhatók (eléggé alapnak számító sztoryval).
Ha az idõm engedi ezen csak nehezíteni fogok :-), hogy legyen kihívás mindenki számára.

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így&#65279; megszakad\"

Elk Hunt
Nem, nem kósza ötletként se átverésként csináltam, írtam ide. Sok munkám van benne, elhiheted. De mivel egyedül csinálgatom lassan halad a munka. Ami a tesztet illeti, remélem hamarosan el fogom tudni indítani egyelõre még zárt körõen, utána meg majd meglátjuk mi lesz.
Kezdetben az össz léptszám 4-5 fõ max; mivel a gépemnek és a netemnek is vannak korlátai.
Már akadtak jelentkezõk, de szerintem jöhet még playa.
Ha már közzé tudom tenni teljesen, akkor meg lesz a letöltésnek az elérhetõsége.

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így&#65279; megszakad\"

Ok, koszonom a valaszokat! <#worship>

hoy ehh

Van hozzá Magyarítás.Nem végleges de nagyon prof munka<#eljen>

Hát eltévedni nem fogsz, mert csak egyfelé lehet menni a térképen ált. de a párbeszédekbõl (sok van belõle) és abból, hogy mit kell keresni, merre nemtudom mennyit értessz majd. Tégy egy próbát! Ha tutorialon túljutsz segítség nélkül akkor elboldogulsz szerintem.

Guild Wars-ozok, mondjuk ott altalaban mutatja egy nyil, hogy merre kell menni, de megertem a jatekot, Skill-eket stb. , remelem ez sem olyan bonyolult...

hoy ehh

szerintem igen, mert elég sok benne a szöveg

Ehhez a jatekhoz nagy angoltudas kell?

hoy ehh

sztem nagyon jó lesz, sok újdonságot préseltek bele, úgyhogy én várom... persze fõleg a történet miatt 😄
na, asszem megvan... csak megvárom, amíg betölti rendesen 😛
hol lehet ezt megnézni?
Megnéztem a mask of the betrayer beharangozóját. Véleményem: Genassi karik elég rondára sikeredtek már megint, Gondolom akkor az eredeti fajokat se dolgozták át, bár olvastam, hogy toolsetben már meg van a lehetõség arra, hogy alakítsunk jobban a kinézeten, de kérdés, hogy akkor miért nem rakják bele a játékba is. Thay nekem nagyon kietlennek tûnik, így a videót nézve. A monsták is elég jellegtelenek küllemre akiket le kell verni. A sztori is nagyon arra hajaz, hoyg már megint fogják a kezünket benne végíg és ki-be operálnak belénk-belõlünk dolgokat, menekülni kell és persze gondolom végíg fogják majd a kezünket, nehogy valami saját gondolatunk támadjon. Nem látok semmi okot arra, hogy megvegyem a kiegészítõt. Ha csak azt nem, hogy már elvonási tüneteim vannak rpg hiány miatt. Mostanában nem jött ki semmi számomra érdekes játék. A készülõ tervek közül sem nagyon van olyan amire kíváncsi vagyok. A Dragon Age ígéretesnek tûnt, és a Bioware neve is kecsegtetõ mint készítõ, de hír nincs és a Bioware-nek vannak más project-jei is. Valószínû jobb lenne, ha nem is erõltetnék addig amíg nem tudnak rá kellõ energiát, figyelmet fordítani. A witcher-t úgyis eltolja az Atari. A Jowood mostanában bughalmazokat és memóriazabáló szörnyeket gyárt. Kéne valami vérfrissítés!

Raepa: Ebbõl lesz valami, vagy csak egy kósza ötlet volt?

http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=HoldpengeHCR2PWModul

"modul letölthetõ ... címrõl" reggeltem a fórumra, de semmi egyéb infó

zsirfecske
megnéztem, egy delayed cast fireball scroll írása 4k körüli aranyba fáj, tehát csak óvatosan...

Larvin: ok, ezlesz. úgy könnyebben kezelhetõ...

én mindent ledaráltam

zsirfecske
télleg az olyan crafting component-ek, amiket lehet õrülni mozsárban és essence-t adnak, azok ugye nem kellenek eredeti formában semmihez?

magyarán lehet mindent észnélkül essence-é átalakítgatni, ugyi?

zsirfecske
scribe scroll skill az alap wizard-nál, és ez kell a scroll-ból spell tanuláshoz is. a scroll írás meg úgy emlékszem pénzbe kerül, néhol súlyos ezrekbe is, ergo nem éri meg. de ha tévedek javítsatok ki.

Elk Hunt
igen, a wizben az a jó hogy tud scrollokat tanulni csõstül. Igazi elõnye akkor van ha felveszi a scrible(?) scrollt asszem tekercs írást és neki áll tekokat írni persze jó pénzért... :-)<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Gamecopyworld-ön van már fent.

Próbálta valaki co-op módban játszani? tapasztalatok? 😊
zsirfecske
meg ahogy én látom, potyognak is tonnaszámra. gondolom akkor wizard-nál korlát sincs a beszopizható spellek számára, azaz az óriás szupernagy spellbook-ban minden elfér...

Hali mindenkinek...
Most az 1.06os patchet felraktam... de mivel nem eredeti a gamem igy crack kellene hozza gondolom... nemtud vki ehhez a patchez cracket?
Elk Hunt
A teko tanulásnak PW-ken van jelentõsége, hiszen az alapjátékban szinte mindent meg lehet venni :-) /mármint a scrollokat/

PW az lenne csak normális patch nincsen.

zsirfecske
Elk Hunt & Cactus: kösz, ezek szerint hiperhülye vagyok, nem tudtam, hogy wizard tud tekercset megtanulni... ááá, így már minden oké.

Cactus
Amit egyszer megtanultál vagy szintlépés, vagy scroll által az örökre megmarad. Bármikor foghatod, és berakhatod a spellbookba, egy rest és már lehet is használni. A wizzard agya bevesz mindent korlátlanul 😊

\"There is no respawn or load game in real life!\"

[HUN]Crassus
Sracok! meg mindig nincs ertelmes PW?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Elk Hunt
Ha jól tudom csak a sorci tudja cserélgetni a spelleket. A wiznek ott van alapból a vazsitekerecs tanulása (!) így õ, bármely spellt (arcane) meg tud tanulni, így nincs értelme szerintem a spell cserélgetésnek. Bár lehet hogy a biohokis srácok ezt másképpen gondolják.

zsirfecske
hát nem a spellbook-ra gondoltam, hehe. a megtanultakra értettem, hogy azokat lehet-e utólag cserélni. ezek szerint a sorcerer miatt van a szumma kiírásban csak a 'removed spells' és wizard-nál amit 1x megtanultál az beton. ugyi?

off: shield-nél várok a sub-ra ugye, szünetben csináltam két rescue me feliratot és nwn2-zöm is, igen. de most sajna lev16-nál toporgok idõhiány miatt.

Elk Hunt
Lásd: #5032

Célszerû visszamenõleg is elovasgatni a fórumot ;-)

Cactus
Wizzard tudja cserélgetni a spelleket (már amit egyszer már megtanult), a Sorci csak szintlépéskor.
Egyébként meg fordítsál Shieldet, ne játsz 😄

Kérdésem, hogy vannak már faja mûködõ Persistent világok NWN2-höz? Kéne már mókázni valamit multiban 😊

\"There is no respawn or load game in real life!\"

zsirfecske
spelleket (wizard) lehet cserélni? csak mert külön jelzi a levelup végén az összegzõ kiírás hogy 'removed spells'...

MrStokes
Vagy vedd meg eredetiben.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ööö... nekem ez akkor volt, amikor az 1.05-ös patch-re crack-et használtam... ugyanis van olyan crack, ami nem jó 😛 Keress a patchedhez megfelelõ fixed crack-et, vagy használj mini image-t