7862
-
#5694 Érdemes monknak átképezni, mert a Fighter osztályból a passzív dolgai továbbra is érvényesülnek. Aztán erre jön még a monk passzív cuccai, meg az aktívak is. Nálam ő lett a legütősebb karakter (velem együtt). A többiek elég hamar elhullanak, de Khelgar állja a sarat... -
#5693 torrenten már régen szedhető.. -
csgj #5692 Én Khelgarnak mindig szereztem egy bazinagy elektromos sebzéssel kiegészített buzogányt... :D Arra már nem emlékszem, hogy monkként tudta-e használni, de jó sokáig nála volt, és ő volt a fő erő a csapatban. -
oz #5691 A Mask of the Betrayer magyarországi megjelenéséről van valakinek valami infója? Kapható valahol? -
#5690 lehet filózni. de szerintem monknak se rosszabb:D
meg addigra már úgyis van casavir erős fighternek.. -
#5689 A hulye torpe monk lett...!!!! 15 szintet kellett feltolnom ujra....
Takysoft: szerencsere nem kell a magyar nyelv hogy ertsem... -
#5688 bővebb info, letöltés, meg miegyéb itt
nem teljes, de nem sok angol van már benne:D
ellenben bugos, mit állat:D de csak elírás, ki nem akad...
valaki elmagyarázhatná nekik, hogya Granite nem Gránát... hanem egy ékkő:D
meg elgépelések...
De majd javítják. NWN1 fordítást is szépen gatyába rázták kiadásra... -
#5687 jobb klikk a fején és talk to... -
csgj #5686 Nem is tudtam, hogy már ott tartanak, én végig angolul nyomtam :D -
#5685 Hogy tudok beszelni a tarsaimmal,,,? A torpevel kellene dumalnom a trial-lal kapcsolatban... -
Thanatos #5684 az kéne még, jáj :D -
#5683 persze
az alapjátékhoz már 95%-os a fordítás -
#5682 csakis..:DDD -
#5681 Ti magyarul nyomjatok...???? -
#5680 ahhahh, én a közeli házaknál akartam keresni, nem így :D -
csgj #5679 Meg is jelöli, de a World Map-on... (ki kell menned a mezőre, ott van a WM) -
#5678 vicces, hogy itt nincs imgw :) -
#5677 jöttem én is újra kérdezni :)) ott tartok, hogy be kellene jutnom a várba, és hogy megjelöli nekem a térképen a lehetséges helyeket :)
és nem :) szóval hova menjek? köszönöm :) -
#5676 jöttem én is újra kérdezni :)) ott tartok, hogy be kellene jutnom a várba, és hogy megjelöli nekem a térképen a lehetséges helyeket :)
[IMGW]http://kama140.tvn.hu/NWN2_SS_111107_215628.jpg[/IMGW]
és nem :) szóval hova menjek? köszönöm :) -
csgj #5675 Akkor ez lehet, hogy olyan, mint régen nálam a 2d texture bug. Csak egy másik patch tudta orvosolni... Csakhogy most már nem valószínű, hogy kidobnak egy újabbat. Sajnálom :( -
fleezeum #5674 most telepítettem újra az egészet,de a kiegészítőt lehagytam(hátha azzal van a baj),és nem magyarítottam...de még mindig rossz:S:S:(:(:S:( -
csgj #5673 Akkor a te gépedben van a probléma... Vagy esetleg telepítsd újra az egészet. :/ -
fleezeum #5672 bocsi,h nem olvastam vissza
megcsináltam a mini image-os dolgot,de még mindig rossz:S -
#5671 Olvass már vissza picit. nem sokat... #5656-os üzenet....... alig 15 üzit kell visszaolvasni... -
#5670 az a mini-image, amit linkeltem az előbb, az ugyanúgy jó az alapjátékhoz, meg a kiegészítőhöz is.
patcheled online, azt kész:D
Az új varázslatokat kicsit nehéz beszezeni az alapmodulban, de ha máshonnét exportált karival vagy akkor működnek:D
Innét tudod letölteni a kiegészytőt például. Kell hozzá torrent kliens, de szerintem ismered a technológiát.
Fel kell telepíteni, online patchelni és már fut is. (ne crackeld, mert akkor később nem tudsz majd patchelni, meg a mini-image-el amúgy is megy.) -
fleezeum #5669 ebben is kéne némi segítség...
hogy kell használni a mini image-t,illetve hol találom pontosan?
(bocs,h ilyen egyértelmű dolgokat kérdezek) -
csgj #5668 Ne crack-eld! Gamecopyworld-n találsz mini image-t, az minden patch-el működik. (Azt hiszem tényleg elkéne egy FAQ, csak kár, hogy én nemtok csinálni... :/)
#5665 Nyugis: Nyugi! :D Pont erre írtam a választ... -
fleezeum #5667 Először felraktam a reloaded-es alapjátékot,aztán a hatred-es kiegészítőt és utána a magyarítás jelenlegi verzióját. Már elkezdtem a játékot,mikor a kieg felkerült,kb aakkor értem last kikötőbe. Most épp befejeztem a tárgyalást,és el kéne mennem komor-tóba,de mindig kilép,ha oda akarok utazni. Ha máshová utazom,akkor teljesen jól működik. Azóta még fölraktam a legújabb patcheket és újra crackeltem,illetve újra felraktam a magyarítást. Nem tudom mi lehet a probléma. Segítsetek! -
#5666 még egy szmélyes jellegű kérdésem van:
esetleg van itt valaki aki dél-pesti lakos, és megvan neki a kieg?
ha igen, akkor legyen olyan rendes, és irjon Nekem egy privit!! ;-) -
#5665 éas ha felteszem a kieget, és ugy inditok egy "alapjátéki" gamét, akkor ugy már hozzáférhetek az "uj" varázslatokhoz? -
csgj #5664 Hát az varázslatokhoz ott nehezen juthatsz hozzá, mert az alapban csak 20 szint van... De az új fajokkal és kasztokkal lehet ott is játszani, és nekik a legtöbb varázslatuk új. És nem kell új mini image, megy tökéletesen a régivel. -
#5663 ha felteszem a kieget, akkor modosulnak az alpjátékban is a cuccok varázslatok, stb? és ha tört akkor a kieghez uj mini image kell? vagy azt crackelni kell? -
#5662 nem akartakal le-lámázni, ne haragudj.
és örülök, ha megy. ha bármiben kérdésed van, szívesen segítek, akkor is na nem nwn2-vel kapcsolatos:D csak akkor privibe:D
Most nekem lenne kérdésem:
Amni árnytolvaj... hogy lehet felvenni? Hogy lehet oda belépni? Mert egész jó lenne nekem most épp. Nem városőrnek kellett volna lenni? :D -
#5661 szia, milyen verzió van neked? kiegészítő? melyik patch? -
fleezeum #5660 húh! elég ideges lettem,mikor 1213szor kidobott a windowsba,amikor el akartam menni a komor-tó negyedbe... sajnos nem találtam faq-t sehol,és nem tudnék ilyen idegállapotban 70 oldalt visszaolvasni...
ha tudjátok,h hogyan lehetne orvosolni a dolgot,akkor kérlek írjátok le,vagy mondjátok meg,h hányadik oldalon van
ui bocs,h lusta vagyok,és kösz a segítséget előre is -
#5659 régi motors vagyok, de láma... a TE leírásod miatt tettem fel ujra, patcheltem fel és MÜKÖDIK!!! 1000köszönet a leírásért a segítségért!!!! -
#5658 megvan kiegészítő, megvannak eredeti file-ok, mindent megtartok :) és nem vagyok lámaaa :D köszönöm a segítséget :) nem bonyolult tényleg, csak nem gondolkoztam :) -
#5657 de ha nagyon nem megy, arra is meg megoldás. Patchelés közben erősen figyeled, hogy mikor melyik patchet tölti és telepíti éppen, és mikor végez az 1.10.1115 telepítésévle és tölti a következőt, akkor megszakítod. utána crackelhetsz. de sztem baromság:D mini-image egyszerűbb.
Ja... ha nincs meg a kiegészítő, akkor szerezd be:D érdemes:D -
#5656 No, ne légy már láma:D
Letöltöd az NWN2 Mini-Image-et. (Kiegészítővel is működik)
Bemountolod, és utána menni fog a játék. Patchelhetsz olyan verzióra amilyenre csak szeretnél, még a jövőben is.
Ha nem menne valami miatt:
-Alcohol 120%:
Töltsd le a legújabb verziót(eleve)
Telepítsd fel:
-Ha már fent van régi, akkor azt támvolítsd el(uninstall), aztán fedd fel az újat. Közben akárhányszor kéri, indítsd újra a géped.
-Ha feltetted, akkor nevezd át az "Alcohol.exe"-t "_Alcohol.exe"-re, majd másold be a loader filet(Alchohol.exe)
Mountolj és játsz:D
-Daemon Tools: gondolom itt is ugyanúgy. ajánlott a legújabb verzió. Nem próbáltam, de szüséges lehet YASU használata is. Ez elrejti a daemon tools programot a játék ellenőrzője elől. Akkor kell, ha a játék kiírja, hogy emulátor program van telepítve.
Mint az alcohol, mint a daemon esetén új verzió telepítése esetén a telepítés elején lesz egy újraindítás(SPTD-t telepít). Újraindítás után a daemon telepítése automatikusan folytatódik, de Alcoholnál újra el kell indítani a telepítést(errok már nem indul újra)
Ez a hozzászólás kicsit hosszúra sikeredett, de hidd el nekem, egyáltalán nem bonyesz:D Csak tedd fel az alcoholt, mountold bele az mini-image-et azt kész:D megy a játék.
Próbáld ki mindenképp.
UI: a neverwinter meg tedd fel újra, mert a crackelt exe-vel már nem lehet patchelni, meg ilyenek. Jobb olyan verzióval játszani, ami hivatalos. Fene tudja mit basz**ak el abban a crackben:D -
#5655 huu, ha nincs 1.116hoz crack, ezt nem néztem, akkor lehet azért nem indult el? :) ezt nem figyeltem először, mert a vitalitys crackret tettem fel, és fekete kép lett, aztán maradtam 1.0án :)
szaggatni nem szaggat sehol, most lett beújítva gép, de akkor érdekelne a mini image, thx a segítséget