Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a 100% ez mi?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
MoB-ben reméljük orvosolódik a multi rész....ez így hígfos😞
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
There is only one Boss!
Trip to live, live to trip
Gondoltam hátha ti tudtok segíteni mert egy ideges bugom van. Khelgar törp gyereket nem tudom egyszerûen irányítani sehogy, ha az f gombbal is próbálkozom aszondja "azt a karaktert most nem tudod irányítani".
Azt hittem vmi progi hiba ezért felpatcheltem 6.980-ra de még mindig ugyanaz a hiba ami picit idegesítõ mer se cuccokat nemtok neki adogatni se szintet lépni vele...etc.
Ha vki tud pls help 😊
Trip to live, live to trip
folytatás? hogyan tegyem el a karit, hogy a kiegben tudjam tovább vinni (már ha addig uninstallni is akarom)? export vagy vmi a végsõ csata után ugye nincs. a docusettings mappában meg van egy egy gigás nwn2 könyvtár, amiben viszont csak save file-ok vannak, kari fájlokat nem látok. grr... valaki érti ezeket?
amúgy hihetetlenül legjobb rpg.
szóval west harbor shadow reaver-nél vagyok, érdekelne, hogy lesz-e még módom komolyabb evilesedésre, ill. van-e fekete köpeny neutral kariknak is. köszi
Ha meg nem jön senki, akkor azt kell gondolnom, hogy nincs igény erre és mindenkit tökéletesen "kielégít" az alapjáték.
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
War. War never changes.
(ez egyszerüen szörnyû,hogy már a fiúk is a köszönöm helyett azt használják,hogy "köcce")
akkor csinálok egy sorcit
A varázslatokat a wizardnak memorizálnia kell. Ez azt jelenti, hogy megnyitod a spellbookot, kiválasztod a varázslatokat amiket használni akarsz és alszol utána. A clericnél, paladinnál, druidánál stb úgyszintén. A sorcerernek elég pihennie. De ez összetetteb téma, javaslom hogy járj utána.
D&D játék? Pl. Baldur's Gate, Icewind Dale, Nwn1.
War. War never changes.
de,ha nem mana-alapú,akkor mitõl függ?:/
War. War never changes.
meg milyen gyík már az,hogy nem tudok varázsolni(vagy miért van bizonyos varázslatok mellett 0?)
mind1,maradok a harcosnál
Valaki meg tudná mondani, hogy a 2. fejezetben amikor az ártatlanságunkat kell bizonyítani hol vannak a bizonyítékok?
Én találtam 3-at de az nem elég. Névszerint a gyûrût, a holttestet, meg a por-t amivel felvehetjük a másik alakját. Tehát nekem a többi bizonyíték kellene.
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Harcossal aprítottam a népet eddig. Amikor elõször kellett visszallopni Lendontól valami érmet, akkor lekaszaboltam mindenkit és jónapot.
Megkaptam megint Lendon ellen egy küldetést Neeshkának. Gyûjtõt kell kirabolni. Jó mondom menjünk ezúttal nem mészárolunk le mindenkit <#violent>#violent>, hanem kihasználom, hogy Neeshka tud lopakodni. Mindenkit báb-módra állítok. És elkezdek flangálni az örök között Neeshkával (többiek elõtérben várakoznak vizitdíj befizetésre). Ezzel nem is volt gond, de amikor odamentem a csajhoz, akkor zsebelés próba. Nem találtam semmit. Jól van megszólítom. Odaadja a kulcsot, de persze hogyan. "Odateleportálja" a fõmuksómat és azzal beszél, mint minden párbeszédnél (csak azt nem tom, akkor a többieknek minek bármilyen ilyen képesség:blöff, stb.). Rendben ... eddig nem is volt gond, mert feljutottam észrevétlen a felsõ részre. ahova beteleportálta az összes emberem! <#wilting>#wilting> Mondom: esélyes, hogy innen észrevétlenül kijutunk. Na mind1! Megzsebelem a Gyûjtõt; Semmi. Megtalálom a könyvet ... Beírom a kódot. Kell még két kulcs. Erre a gyûjtõtöl elkérem (finoman persze). Kell még egy. A kandallóban van. Hol találok vizet? Valszeg lent ahol a szolgák flangáltak ... ok. Visszasunnyogok. Eldrasszolok a valszeg tapasztalt örök mellett, erre az egyik kint álló szolga, aki majdnem biztosan a felderítésnél dolgozott 40 évet megszólít engem az õrfolyóson, hogy ne bántsam õt. <#zavart2>#zavart2> Mindezt persze lopakodó módban! De nem is ez a fõ vicc, hanem hogy azért vettek észre, mert a fõmuksót szólítja ilyenkor .. hiába, hogy nincs ott (de megjelenik ott rögvest). Olyan jókedvû lettem nyomban, hogy lemészároltam mindenkit, ... <#bdead>#bdead>
Azt hittem a bf2142 van tele hibákkal. Hát úgy látszik nem.