Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsirfecske
ja, ok magyarul öljem le újból fõgonoszt és nyomkodjam az esc-et. kösz 😊

csak mondom, hogy 100%, hogy az export character lesz az... 100-as, tuti, biztos, frankón tutkó (stb stb...) 😛 A csata végén meg hát nemtod exportálni a karidat, ez van... de ha a végkimenetel elõtt 1 másodperccel exportálod, akkor már utána úgysem fogsz fejlõdni <#kacsint>
zsirfecske
jó de exportálni az utolsó mentésbeli állapotot exportálja, ami meg a végsõ csat elõtti nekem.

ez a 100% ez mi?

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jól van, nincs probléma, de már nem is kell az a hakpack 😛
most vmiért nem mûkszik a DebugMode bekapcsolása 😮 (armor hak miatt kell)... crack nélküli a game, mini image-el
ingame.de interjuhé fordítása

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

[HUN]Crassus
Na találtam egy frankó PW-t DESARIA néven! Viszont NWN kiborító így multiban! óránként lefagy a játék és a kiba sok töltögetés egyszerûen megöli a játékélményT! Ha 3-an vagyunk egy partiban 5 perc kb csak,hogy bejussunk egy házba:S nagyon beteg ez így 2007-ben......sajnálom,mert jó lenne pedig.
MoB-ben reméljük orvosolódik a multi rész....ez így hígfos😞

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

zsirfecske
télleg multi hogy megy, ha még várok az eredeti példány megvételével? (hehe)

az nagyon érdekes lehet, mert nekem meg egy picit jobb konfigom van, mint neki, és mégis az elsõ pálya néha igencsak be tud akadni.... (legújabb patch-el is 😛, és driver is legújabb) És utána se lesz atomgyors, csak nem akad
Moyko
Helló van lehetõség hamachin hálóba játszani? mert multiplayernél állandóan a bioware-es networke akkar kapcsolodni

There is only one Boss!

Leslieee
lol nekem jóval szarabb a konfigom minden maxon van kivéve az árnyékok kilõve meg a víz tükrözés és egy mp szaggatás nem volt eddig. A patcheket meg érdemes leszedni mert vhogy szebbnek tûnik nekem azóta plusz egy rakat más beállítási lehetõséget kapsz, illetve mentésnél sem kell újra bepötyögni a nevet ha felülírod az elõzõket..etc. Szal mindenképp szedd le.

Trip to live, live to trip

Értem,majd kipróbálom,kösz a választ.
nagyon sokat javít, fõleg ATi kártyákon, de a te kariddal patchekkel se lesz olyan naon gyors.
Sziasztok!Én még a játék legelsõ verziójával játszottam ami az én gépemen játszhatatlanul szaggatott(AMD athlon 2400+;1GB RAM,Ati 9600 pro 128 M😎.A kérdésem az lenne hogy a patchek mennyit javítanak a játék optimalizáltságán?Csökken velük a gépigény?
[HUN]Crassus
van már használható PW?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Leslieee
Sziasztok 😊

Gondoltam hátha ti tudtok segíteni mert egy ideges bugom van. Khelgar törp gyereket nem tudom egyszerûen irányítani sehogy, ha az f gombbal is próbálkozom aszondja "azt a karaktert most nem tudod irányítani".

Azt hittem vmi progi hiba ezért felpatcheltem 6.980-ra de még mindig ugyanaz a hiba ami picit idegesítõ mer se cuccokat nemtok neki adogatni se szintet lépni vele...etc.

Ha vki tud pls help 😊

Trip to live, live to trip

hahó, itten egy interjuhé második részének fordítása, van benne néhány új infó, itt meg az elsõ rész...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

ja, egyébként van egy érdekes problémám (legújabb patch van fent, és legújabb driver): csak és kizárólag a wood elf nõ karaktereknél a bárd, és a tolvaj alapruha (és minden ami hasonlít rá) hibás. Ugyanis hiányzik a nõ egyik vállán egy darabka a ruhából 😛 És kicsit hülyén néz ki... Eddig ilyen sztem nem volt... remélem lesz 1.07-es patch
export character, 100%! Ugyanis ha indítani akarsz egy új játékot, akkor is az exportált karakterek közül lehet választani (vagy teljesen újat kezdeni 😄)
zsirfecske
végre letoltam single game-et. lev20-nál jött a level cap, kíváncsi leszek, hogy az utána szerzett xp-vel mi lesz kiegben, simán level 21-ként kéne indulnom.

folytatás? hogyan tegyem el a karit, hogy a kiegben tudjam tovább vinni (már ha addig uninstallni is akarom)? export vagy vmi a végsõ csata után ugye nincs. a docusettings mappában meg van egy egy gigás nwn2 könyvtár, amiben viszont csak save file-ok vannak, kari fájlokat nem látok. grr... valaki érti ezeket?

amúgy hihetetlenül legjobb rpg.

nem baj, hadd legyen már sikerélményem 😄
Ha a bmu-filet atnevezed mp3-ra, kb ugyanaz. Winamp siman lejatssza.
Na, találtam egy jó programot, amivel a játék bmu-zene fájlait át lehet alakítani mp3-á, és úgy már játékon kívül is lehet hallgatni 😊 ITT van, ha vki másnak is kell!
nem tudjátok, hogy le lehet-e szedni a játék soundtrack-ját? Az elsõ rész átalakított száma (ami az elsõ rész menüjében ment) kéne igazán...
zsirfecske
wizardom lev18 chaotic neutral (good-ról indultam, kiegben szeretnék felvenni pár pale master szintet ezért mozogtam át), viszont úgy látom, hogy a fekete vazsiköpenyekhez evil alignment kell (és ugye a fekete robe fontos dolog 😊.

szóval west harbor shadow reaver-nél vagyok, érdekelne, hogy lesz-e még módom komolyabb evilesedésre, ill. van-e fekete köpeny neutral kariknak is. köszi

Elk Hunt
Nah szóval...még egyszer leírom mert "hatalmas" érdeklõdést támadt a béta modul íránt: aki ráér és msn közelben van, az jöhet tesztelgetni. Részletek privátban.
Ha meg nem jön senki, akkor azt kell gondolnom, hogy nincs igény erre és mindenkit tökéletesen "kielégít" az alapjáték.

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így&#65279; megszakad\"

Elég a legújabbal, feltéve ha olyan verzió, hogy tartalmazza a korábbi patcheket is.

War. War never changes.

ha letöltött patchel szeretném upgradelni a játékot offline akkor szép sorban fel kell tennem az összeset ( 1.01-1.02-1.03 stb) vagy elég a legújabbat? kösz a választ!
nm

Prince23
Thanks😄

nem az
(ez egyszerüen szörnyû,hogy már a fiúk is a köszönöm helyett azt használják,hogy "köcce")

Prince23
Hi all!
Annyit szeretnék érdeklõdni, h ez a játék nem MMORPG??
elõre köcce a választ.

köszi😊
akkor csinálok egy sorcit

Hát úgy látom az alapoknál kellene kezdened... és nem rögtön egy varázslót indítani. Indíts pl egy harcost. Azzal kitapasztalhatod a játékot elég könnyen. Amúgy meg ajánlom a rajongói oldalakat, ott is sokat lehet olvasni...
A varázslatokat a wizardnak memorizálnia kell. Ez azt jelenti, hogy megnyitod a spellbookot, kiválasztod a varázslatokat amiket használni akarsz és alszol utána. A clericnél, paladinnál, druidánál stb úgyszintén. A sorcerernek elég pihennie. De ez összetetteb téma, javaslom hogy járj utána.
D&D játék? Pl. Baldur's Gate, Icewind Dale, Nwn1.

War. War never changes.

nem hinném,talán ha felsorolsz pár D&D játékot,megmondom...
de,ha nem mana-alapú,akkor mitõl függ?:/

Játszottál már D&D játékkal korábban? Itt nem úgy mûködnek a varázsló karakterek mint a diablo meg a hasonló hack&slash játékokban, nem mana alapú...

War. War never changes.

vazz.gondoltam,indítok egy varázsló karit. hát,ennyire szar varázslós-irányítást még nem láttam:/
meg milyen gyík már az,hogy nem tudok varázsolni(vagy miért van bizonyos varázslatok mellett 0?)
mind1,maradok a harcosnál

zsirfecske
http://gamebanshee.com/neverwinternights2/walkthrough/thetrial.php

teendõk listázva.

Hello mindenki!

Valaki meg tudná mondani, hogy a 2. fejezetben amikor az ártatlanságunkat kell bizonyítani hol vannak a bizonyítékok?
Én találtam 3-at de az nem elég. Névszerint a gyûrût, a holttestet, meg a por-t amivel felvehetjük a másik alakját. Tehát nekem a többi bizonyíték kellene.

Elk Hunt
nah akinek van kedve és mondjuk 95%ban msn közelben van, akkor jöhetne tesztelni. egyebek privátban

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így&#65279; megszakad\"

akkor valami tuti, hogy hiányzik! mást nemtok mondani <#confused>
pIIrash
Minden szintlépésnél Ajánlottra megyek ennél. És a fegyverkovácsolás már 18 körül jár. Szal sztem nem ez a baj. A Gond tképpen az, hogy semmit nem ír ki. Még azt sem, hogy nincs meg valami, vagy képzeltlen vagyok, vagy mit tom én.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

hát, szintlépésnél ha lehet nyomj néhány pontot a fegyver kovácsolás képességre... ugyanis képzettnek kell lenni a használathoz.
pIIrash
Igen. Mondjuk rájöttem, hogy megoldható lett volna, mert direktbe úgy helyezték el az öröket, hogy ha nincs az a hüle szolga, akkor meglett volna. De mind1. Ettõl függetlenül nagyon ottvan a gamma. Mondjuk arra még mindig nem jöttem rá hogy, hogy kell fegyvert kovácsolni. Mert egyiknél írja: gyenge tûz esszencia, valamilyen fegyver, rubin. nyomjál rá egy tûzlabdát és kész. De nem történik semmi.

Akkor írj az Obsidian-nak egy email-t... 😛 Nekem speciel semmi bajom nincs ezzel, persze meglehet, hogy azért, mert egyszer sem volt eszembe lopakodni... eleve utáltam is Neeshka-t 😛
pIIrash
Baldur's Gateben meg tudták oldani, hogy a kari teljesen más helyen megmaradjon magának, akkor oldják meg itt is. Ennyi.

ezek nem bugok haver... mert CSAK a fõkarival tudsz beszélni (ahogy az ilyen gamekben szokott lenni). Ha pedig belépsz egy másik területre, akkor ne csodáld, ha az összes karidat oda """""teleportálja""""", mert azok egyszerûen nem maradhatnak máshol... együtt kell lennetek 😛 Majd megszokod... a bf2142 meg nemtom hogy jön ide -.-
pIIrash
Úgy látom ez sem különbözik a szánalmas hibák terén a több gammától.
Harcossal aprítottam a népet eddig. Amikor elõször kellett visszallopni Lendontól valami érmet, akkor lekaszaboltam mindenkit és jónapot.
Megkaptam megint Lendon ellen egy küldetést Neeshkának. Gyûjtõt kell kirabolni. Jó mondom menjünk ezúttal nem mészárolunk le mindenkit <#violent>, hanem kihasználom, hogy Neeshka tud lopakodni. Mindenkit báb-módra állítok. És elkezdek flangálni az örök között Neeshkával (többiek elõtérben várakoznak vizitdíj befizetésre). Ezzel nem is volt gond, de amikor odamentem a csajhoz, akkor zsebelés próba. Nem találtam semmit. Jól van megszólítom. Odaadja a kulcsot, de persze hogyan. "Odateleportálja" a fõmuksómat és azzal beszél, mint minden párbeszédnél (csak azt nem tom, akkor a többieknek minek bármilyen ilyen képesség:blöff, stb.). Rendben ... eddig nem is volt gond, mert feljutottam észrevétlen a felsõ részre. ahova beteleportálta az összes emberem! <#wilting> Mondom: esélyes, hogy innen észrevétlenül kijutunk. Na mind1! Megzsebelem a Gyûjtõt; Semmi. Megtalálom a könyvet ... Beírom a kódot. Kell még két kulcs. Erre a gyûjtõtöl elkérem (finoman persze). Kell még egy. A kandallóban van. Hol találok vizet? Valszeg lent ahol a szolgák flangáltak ... ok. Visszasunnyogok. Eldrasszolok a valszeg tapasztalt örök mellett, erre az egyik kint álló szolga, aki majdnem biztosan a felderítésnél dolgozott 40 évet megszólít engem az õrfolyóson, hogy ne bántsam õt. <#zavart2> Mindezt persze lopakodó módban! De nem is ez a fõ vicc, hanem hogy azért vettek észre, mert a fõmuksót szólítja ilyenkor .. hiába, hogy nincs ott (de megjelenik ott rögvest). Olyan jókedvû lettem nyomban, hogy lemészároltam mindenkit, ... <#bdead>
Azt hittem a bf2142 van tele hibákkal. Hát úgy látszik nem.

most úgy játszom mint a diablóba(így nem szaggat annyira)