Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, ITT irjak hogy mik lesznek 1.07-ben.
De a forumon Rob arra utal, hogy a MoTB-ben mar mas peccs lesz. Nem lenne rossz, mert eleg hosszu az 1.07 leirasa, de alig talaltam benne olyat, ami tetszene.
Szívesen 😊 Ezt a topicot öröm gondozni, imádom az NWN2-õt. Jut eszembe, kíváncsi vok, hogy mikor dobják ki az 1.07-es patch-et, mert azzal fog menni a kieg. Elvileg sok faxa javítás lesz benne... Ja, és a kieget nem level 20-tól lehet kezdeni, hanem 18-tól fog fejlõdni a karakter... Az mondjuk jó kérdés, hogy lvl 20-on befejezett karaktertõl elveszik e a szinteket.
zsirfecske
jó hogy valaki gondozza a fórumot, köszi.

Na, kész a banner, ha nem tetszik szóljatok! 😛 Sokat dolgoztam vele, nem vok sajnos profi...
Nyugis
ujabb magyaritás elérhetõ!!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Ó, most vettem csak észre, hogy már házigazda vok 😄 Köszönöm mindenkinek (de komolyan, hiszen ha nem engedtetek volna házigazdának, akkor nem is kapom meg hozzá a jogot 😄)

És akkor asszem megpróbálok elkészíteni egy másik bannert 😊
hát, vannak olyan bugok, amik sok gépen nincsenek, máson meg vannak... és nincs rá megoldás, csak a következõ, vagy egy régebbi patch (nekem 2D textúra hibám volt egyszer varázslatoknál az 1.05-ös patch-el, de minden más patch-el jó volt)
bug: 3g+ szabad hely a windoze partíción, 10g+ szabad hely a játék partícióján, override könyvtár üres, legújabb patch felrakva, de nem adja be a world mapet az 1. fejezetnél, amikor bishoppal kell üldözni a csaj elrablóit.
tipp/megoldás/ötlet?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Nekem oke, nem hiszem hogy sokat szamitana 😊

Larvin: mieeeert? :|
felõlem akárki lehet
amúgyis, ha idáig nem vállalta senki...
Én már nem is játszok vele és a kieg sem érdekel igazán (várom a dragon age-et), de néha azért benézek kíváncsiságból

😄

Szeretnék házigazdai jogot kérni a témához, de elõtte meg kell kérdeznelek titeket, hogy elfogadnátok-e házigazdának? Már elég régóta írok ebbe a topicba, és én szereztem a bannerképet is. A játékért pedig fanatikusan rajongok (ahogy a legtöbb Forgotten Realms-es dologért), úgyhogy biztosan megpróbálok majd sok-sok infót összeszedni a kiegrõl is. Természetesen nem erõsködöm, ha nem találtok megfelelõnek a házigazdai jogokhoz!
Nem is tudom vajon mit bámulhatnak... 😛

Fantusz
Patch-elded a játékot?
Frissítések nélkül a játék sajnos tele van bugokkal, bár ilyenrõl eddig nem hallottam, hogy a karakterek is láthatatlanná vállnak, az viszont gyakran elõfordult, hogy nem lehetett továbhlépni, mert egy-egy fontos párbeszéd kimaradt...

Hellosztok lenne egy kis gondom!
Elindítom a játékot és nicsenek karakterek!!amikor létre akarok hozni és mikor játszani szeretnék se mutat egyetlen egy karaktert sem.Csak az üres szobát! Irányítani tudom...De nem látom! aKI TUDJA H MI BAJA VAN PLS <#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Most nézem csak, hogy te szerkeszted az rpgvault.hu-t... Nagyon jó oldal, minden nap rá szoktam nézni 😄
köszi, be is tettem a kiegészítésedet <#eljen>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Ja jol hangzik, remelem joggal buszkek ra mar most, es nem egnek be vele 😊
A SEF amugy a Special Effect, a kulonfele visualeffect-elemeket/hangot egy SEF-file fogja ossze, ezt lehet rarakni objektumokra.
Vá, tudtátok, hogy az 1.07-es patch-ben leszenk olyan újítások, mint amik a kiegben lesznek? 😄 Új kameraelem, meg vmi bronz sárkány is lesz benne... egyedül az új craftolási rendszer nem fog változni (ami a kiegben viszont új lesz). Rohadt jó lesz ez a Mask of the betrayer, és a grafikai javítások nem fognak rontani a gépigényen, sõt, elvileg kisebb is lesz a gépigény... 😊

Ja, tudjátok, ha elolvastátok az alábbi link szövegét 😄 xD
infóáradat a WarCry chatlogból fordítás

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Fantusz
Próbáltam a játékot frissítések nélkül - katasztrófa volt, többször is elakadtam, nem tudtam tovább lépni, mert nem jött egy-egy fontos párbeszéd.

Találtam a neten 1.06.980 V. cracket, de ilyen számú patch nem volt sehol...
Letöröltem a játékot, újratelepítés után crack nélkül a netrõl frissítettem, aztán jött a crackelés, azóta mûködik.

A vörös sárkány tanítványok nagyon jó képességet kapnak, de 10-es szinten nem nõtt szárnya, sõt a sárkánypikkelyek sem feltünõek <#mf1>

ha bárki segítene a frissítésekbe, hüde friss lehetne <#crazya>
elkezdtem én végigjátszást is írni, jó alaposat, de szétrohadt a vinyóm, mentésekkel, végigjátszással együtt, azóta rá se tudok nézni a játékra, olyan ideges vagyok a belefeccölt energia miatt <#wow3>

az rpgvault.hu írja a friss interjúkat, de külön honlapja nincs... még az alapjáték oldala sem túl friss 😛

ja, és ezt találtam egy gamespy Mask of the betrayer értékelésben: "teljesítmény-javítások"
magyarán ha jól értem kisebb lesz a gépigénye 😊
Csibusz
Oks,köszike😊
MrStokes
Kozeledo kiegnek van vmi hivatalos oldala, vagy vmi oldal amin irnak rola, hogy mik lesznek, mik varhatoak?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ha plusz teljes kiegészítõ lemezre gondolsz kampánnyal, akkor az majd csak októberben vagy novemberben jön ki. Mask of The Betrayer címmel. Module-ok meg mindenféle letölthetõ fegyverek és cuccok egyébként vannak azon az oldalon, amit belinkeltem. Csak hát azok a cuccok nem official-ök, magyarán a játékosok készítették õket... 😛 Én speciel egyet sem használok közülük, mert fölösleges.
Csibusz
hmm akor nem patchelek kül vannak már kiegek hozzá??
én biztos vok benne, hogy Rashemen nagyon jó hely lesz a kiegnek 😊 A képek is ezt bizonyítják 😊
van négy új kép a worthplayingrõl, hát, nekem nagyon teccenek

hát a te kártyádnál nem biztos, hogy olyan fontos, mert fõleg az ATI-kal voltak gondok. De nagyon sok hibát javítanak a patch-ek, sztem ennél a játéknál nem árt feltenni... de ahogy gondolod, ha minden okés patch nélkül is, és nincs vele semmi bajod, akkor ne patcheld 😊
Csibusz
játszok én vle frissitések nélkül is a végén,mert már nem fagy szeirntem cska gépem jhülxült be...vagy anyira fotnos a patch?
ja...pfff... 😞 De ne add fel, akkor se ha sokáig tart, mert nagyon jó, és élvezetes a game! És jó hosszú, ami a mai játékok között ritka dolog... 😛
Csibusz
okés köszike😊 meret ugye szar a net és mikor megáll 6x is 80%-náé akkor kiakadok😄😄
igen, innen, de ez már bonyolultabb dolog 😞 Kell hozzá egy külön patcher program. Lényeg, hogy a patch fájlt és a patchert is a játék mappájába kell másolni. Utána pedig el kell indítani a patchert, és kiválasztani vele a patch fájl. Aztán mehet a menet 😄 Remélem sikerülni fog, én egyszer már próbáltam, és nem volt vele gond...
Csibusz
Hello, Na az lenne a kérdésem valahonan máshonan is megélehet szerezn ia frisitéseket?? letõlteni internetrõl?
Csibusz
oksi köszi akkor leszedem õket😊
Ezzel a géppel nem kéne fagyogatnia... Van rajta patch? Mert ha nincs, akkor szedd le a patcheket az updater-el, azok sok mindent javítanak.
Csibusz
Hello, az lenne a kérdésem, hogy miért van az hogy elõszõr csinálta megy karaktert tökéletes lefutot de mikor másodszor akartam befagyot? a karakter készitésénél??
a gépem 5,2 proci 1 giga ram, Geforce 8600 Gt...
Elõre is köszike
hát, már le is tiltották a bárd továbbfejlõdésrõl 😄 mert törvényes jó lettem (lawful good)... Úgyhogy most a 2. fejezetnél 5-ös bárd, 5-ös Hárfás ügynök és 1-es Red Dragon Disciple. A végére, ha 20-as szintre jutok összesen, akkor a Red Dragon 10-es lesz, és elméletileg szárnyaim nõnek majd. Ez igaz?
(egyébként már november óta nyomom, számtalan karival végigtoltam, és még mindig nem unom 😄)

Ja, és október 6-ra már elõrendelhetõ a kiegészítõ, szóval neten is hamar fent lesz 😊
MrStokes
Nem ugy van, hogy amikor megkapod az allat tars kepesseget, akkor ki kell valasztanod, hogy milyen legyen szintlepeskor? Nekem vmi ilyesmi remlik.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
LOL, hat bard az ilyen? <#nyes><#vigyor2>

loool, pont a bárd és hárfás ügynök (kobzos) karakteremnek nincs elég perform skillje ahhoz, hogy legyõzze azt a neverwinteri lantos Cain fickót... bezzeg a cleric-el sikerült múltkor 😛
sztem itt nem lehet átállítani... én legalábbis még nem találtam rá megoldást 😊
Sziasztok elakadtam a keresztút toronynál hol van ott a relytek ajtó?

Elõre is köszi
Sziasztok felraktam a patcheket a játékhoz és így már egész játszható.A hangulat meg mindent elfeledtet velem,egyszerûen fantasztikus.Druida karaktert csináltam,csak nem tudom, hogy hol lehet átállítani az álatti társat valamiylen más állatra az elsõ részben ha jól emlékszem volt holló,borz,medve de itt nem találom hogy hol kel átállítani.Alapból farkasom van.
[HUN]Crassus
megnézem ezt a MIdgardot is bár a wizim már lassan beindúl most lvl 6😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
"Ami duhito, hogy az Obsi allitolag nem tudja reprodukalni az area-valtasi fagyast. Ezert az 1.07-ben nem is lesz multis javitas..."

Te jó ég!! Még ha c64-en nem menne és 1988-ban volnánk aztmondanám NA BUMM,de így 2007 végén háááááát:S:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

errõl jut eszembe, mikor jön ki az 1.07-es patch?
Na találtam egy frankó PW-t DESARIA néven! Viszont NWN kiborító így multiban! óránként lefagy a játék és a kiba sok töltögetés egyszerûen megöli a játékélményT! Ha 3-an vagyunk egy partiban 5 perc kb csak,hogy bejussunk egy házba:S nagyon beteg ez így 2007-ben......sajnálom,mert jó lenne pedig.
MoB-ben reméljük orvosolódik a multi rész....ez így hígfos😞

Jah sajna ez van. Areavaltaskor nekem is kihal neha.
Dasaria szep (a varos alapjan 😊, de a Midgardon (Gardavik) tobben vannak, neha magyarok is.
Ami duhito, hogy az Obsi allitolag nem tudja reprodukalni az area-valtasi fagyast. Ezert az 1.07-ben nem is lesz multis javitas...