Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a forumon Rob arra utal, hogy a MoTB-ben mar mas peccs lesz. Nem lenne rossz, mert eleg hosszu az 1.07 leirasa, de alig talaltam benne olyat, ami tetszene.
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
És akkor asszem megpróbálok elkészíteni egy másik bannert 😊
tipp/megoldás/ötlet?
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Larvin: mieeeert? :|
amúgyis, ha idáig nem vállalta senki...
Én már nem is játszok vele és a kieg sem érdekel igazán (várom a dragon age-et), de néha azért benézek kíváncsiságból
Frissítések nélkül a játék sajnos tele van bugokkal, bár ilyenrõl eddig nem hallottam, hogy a karakterek is láthatatlanná vállnak, az viszont gyakran elõfordult, hogy nem lehetett továbhlépni, mert egy-egy fontos párbeszéd kimaradt...
Elindítom a játékot és nicsenek karakterek!!amikor létre akarok hozni és mikor játszani szeretnék se mutat egyetlen egy karaktert sem.Csak az üres szobát! Irányítani tudom...De nem látom! aKI TUDJA H MI BAJA VAN PLS <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
A SEF amugy a Special Effect, a kulonfele visualeffect-elemeket/hangot egy SEF-file fogja ossze, ezt lehet rarakni objektumokra.
Ja, tudjátok, ha elolvastátok az alábbi link szövegét 😄 xD
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Találtam a neten 1.06.980 V. cracket, de ilyen számú patch nem volt sehol...
Letöröltem a játékot, újratelepítés után crack nélkül a netrõl frissítettem, aztán jött a crackelés, azóta mûködik.
A vörös sárkány tanítványok nagyon jó képességet kapnak, de 10-es szinten nem nõtt szárnya, sõt a sárkánypikkelyek sem feltünõek <#mf1>#mf1>
elkezdtem én végigjátszást is írni, jó alaposat, de szétrohadt a vinyóm, mentésekkel, végigjátszással együtt, azóta rá se tudok nézni a játékra, olyan ideges vagyok a belefeccölt energia miatt <#wow3>#wow3>
ja, és ezt találtam egy gamespy Mask of the betrayer értékelésben: "teljesítmény-javítások"
magyarán ha jól értem kisebb lesz a gépigénye 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
a gépem 5,2 proci 1 giga ram, Geforce 8600 Gt...
Elõre is köszike
(egyébként már november óta nyomom, számtalan karival végigtoltam, és még mindig nem unom 😄)
Ja, és október 6-ra már elõrendelhetõ a kiegészítõ, szóval neten is hamar fent lesz 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Elõre is köszi
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Te jó ég!! Még ha c64-en nem menne és 1988-ban volnánk aztmondanám NA BUMM,de így 2007 végén háááááát:S:S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
MoB-ben reméljük orvosolódik a multi rész....ez így hígfos😞
Jah sajna ez van. Areavaltaskor nekem is kihal neha.
Dasaria szep (a varos alapjan 😊, de a Midgardon (Gardavik) tobben vannak, neha magyarok is.
Ami duhito, hogy az Obsi allitolag nem tudja reprodukalni az area-valtasi fagyast. Ezert az 1.07-ben nem is lesz multis javitas...