Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Acidlich
Léteznek karakterbuheráló modok, mint pl ez:Halls of advanced training
szinte mindent lehet variálni

zsirfecske
valaki segítene majd, aki már tolja?

lehet valahol a játék legelején evil pontokat szerezni?

csak mert sima egyklasszos wizard vagyok és red wizard-ra mennék, de épp chaotic good és chaotic neutral határán állok, az elõbbi oldalán. nongood a req red wizard-hoz, szóval vagy vissza kéne töltenem nagyon, vagy egy ideig nem leveluppolni (20/10 wizard/red wizard lenne a cél).

köszi.

Nagyon jó helyszín ez a Rashemen. Tele van titokzatossággal, és misztikummal 😊 Egyébként most a szürkébb arcú régi holdelf karimmal játszom... Nemtom miért változott meg az arcszíne, de másnál nincs gond. Kéne vmi progi, amivel utólagosan lehet átalakítani a karakter bõrszínét. Csak mert nekem mindenképpen õ kell, ugyanis új karakternél nincs az a sok history feats...

Acidlich
Az alap nwn2t próbáltam hamachin elöször de elsõ areaváltásnál mindig kifagyott, igy maradtam sima gamespy roomos serverinditas mellett, ugy müködött, most is igy jatszunk, és semmi gond eddig.

Nyugis
hamachin probáltátok már..? ;-)
ha nem össze lehetne hozni egy korrekt is instancot! 😄

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Acidlich
Aki esetleg többedmagával szeretne nekivágni a kalandoknak, bátrabban ajánlanám, mint a sima nwn2t, eddigi tapasztalataink alapján jóval zökkenõmentesebb a multiplayer(2en toljuk). Nwn 2ben iszonyat mi mennyiségû critical erroros kilépést produkált areatöltéseknél, kínszenvedés volt végigjátszani, sztem többször láttam loading képernyõt, mint a játékteret...itt a kiegben eddig 1x sem fagyott ki, legalábbis a shadow plane-es eventig, mert egyelöre még csak ott tartunk.
Perpill úgy tûnik, egész jó kieget hoztak össze, a sztori is jobban tetszik, és remélhetõleg nagyobb kihívásokat tartogat, mint az alapjáték(bár lehet hogy csak dalakorás élményeim miatt érzem túl könnyûnek<#awink>).

Acidlich
Nem volt rossz 5let "sorcereresiteni" a papot meg a druidát😊
Sztem egybe kívánkozik a 2 szó "szellemsámán"

hátha érdekel még valakit 😊
Red Wizard, Favored Soul, Spirit Shaman
hömm, a favored soul-ra nincs valami jó kis magyar név? a szellem sámánt szerintetek egybe, vagy külön kellene írni?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Na, hát nem tud senki sem segíteni? 😞 Kár, de most kezdtem egy másik karaktert (teljesen újat -genasi-)... a régi alapban játszott helyett... Egyébként az összes alapban játszott karakternek ilyen beesett képe lesz 😛 És nem csak a kiegben!

Az air genasi

Alapban tolt karim karikás szemmel, és szürke ábrázattal a "fekete-fehér dimenzióban"

És a kis gólem haver (irányítható)

Egy vmit nem értek... A karakterem arca szürkébb lett, a szeme meg néha kékrõl zöldre vált... 😛 Ez most vajon vmi bug lehet?
Hm... jónak tûnik az elsõ 3 perc alapján xD De a gépigény az nm változott semmit 😞

Air Genasi

A régi kedvenc karimmal 😊...

Csak tudnám, hogy miért ilyen rossz a képek minõsége... :/

köszi, akkor az int hiányzott :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[Jakuza]
Base attack bonus +4
Dex 13
Int 13
Dodge,Mobility,Spring Attack,

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kérdés feint meg whirlwind attackhoz mi kell pontosan?
mert godnotlam kiegre csinálok egy fighter/weaponmaster/invisible blade karit, de nem jött össze ezek miatt 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BlackShadow
nemigazán olvastam utána a dolognak, de a kiegben már van értelme evil karakterrel játszani? alapban kb az összes küldetés "jó" volt

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nyugis
naaagyon korrekt dolgok ezek a leírások! sok támpontot adnak, és élvezetesebé teszik az amugy is király gamét!! 😉

és itt is van már a stormlord

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

[HUN]Crassus
sry😛 a sima nwn2 eredetiben van ám😊 ez is meglesz,de nembírok várni😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Még itt vagyok 😊 Ezt ne, inkább csak privátban vkitõl, oké?
[HUN]Crassus
honnan szeditek?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

KH-nak osszeraktam par kepet az uj fajokrol/osztalyokrol, ha erdekel valakit addig is.

Ha fórumozok, akkor belassul a net + a letöltés, úgyhogy nem hinném, hogy holnap délutánig (amikor hazajövök a suliból) írni fogok még ide. 😞 De ha lejött a kieg, akkor leírom a tapasztalataimat, és teszek fel screenshot-ot! Habár gondolom addigra már lesz jó sok más fórumozó is, aki ezt megteheti... 😄
wmisi
sziasztok.....
a következõ a kérdésem...multiba szeretnénk játszani de már nem emléxem mit kellett "ügyeskedni" hogy el induljon a multi rész..(valamit nem szabadott kiengedni a netre vagy mi)
aki tudja írja meg ...
thx

kérdeztem a sevenm-et, de még csak egyezkednek/egyeztetnek a megjelenésrõl :/

Ó azt a rohadt jó *********!!! 😄 Végre kijött, most nézem! Azonnal elkezdem szedni vhonnan! 😄 😄 😄
 Evil
Kiegészítõvel optimalizálták kicsit a gamet vagy valameik patchtól jobban fut már? Vagy csak pár apróság + új küldik?

Hja azt irtak, hogy az 1.07 vegleges lesz az 1.10, ami kulon a motb utan jon ki, de a motb-ban mar bennevan (mint lathato).
Wee, felraktam.

Jo hir, hogy az eddigi mini/maxi-imageval muxik, gondolom a motb-ra nem raktak akkor kulon vedelmet.
Ja, en is most huzom lefele. EU-ban hamarabb kijott, funny.
wedge31
Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer (c) Atari *DVDR* 77x50MB

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

zsirfecske

én is monkba konvertáltam és a törpe itemekkel nem volt baj. ugyanis késõbb sokkal jobb cuccok vannak azoknál... pl. +2d6 fire dmg kesztyû (na ezzel néz ki igazán jól, mikor csapkod mint a gép), meg ugye a kraftolt cumók.

Nem volt nálam jobb xD De most már egy monkszerû, sokkal jobb ruhát hord.
Carmang
Én is átképeztem Khelgar-t Monk-nak, csak azért csodálkozom, mert egy Mage Robe van rajta (legalábbis a piromán csajjal pont ugyanilyen kinézetût találtam, amit aztán átadtam Sand-nek).

Hát ja, de most muszáj volt kipróbálnom így is kijátszani 😊
vege fele lehet
de nem erdemes mert majd a torpeknel szerzett kuldesetsorozatban kegyetlen jo kis cuccokat lehet ra aggatni igazi pusztito lesz [/spoiler]

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Nyugis
a magyaritás folyamatosan halad, kb newerwinterig 99%! és még a városban is jó sok minden magyar!

Nem, csak az élsimítást vettem le, attól "megszelidül" 😄...
Khelgar-ból lehet monk-ot csinálni (mert mindenáron az akar lenni), és a monk ugyebár nem hordhat páncélt. 😊 A karakterem pedig Bárd, Hárfás Ügynök és Vörös Sárkány Tanonc keveréke 😄

Yerix: a magyarítás jó eddig? (mert úgy tudom, hogy még nincs kész)
Én még csak az elején botladozom. De ez a borz, vagy mi rendesen rá rondított a csizmámra 😊

Carmang
Na most nézem nagyba' a képet. Shandra kezében sem egy hétköznapi hentesbárd van. Khelgar-t meg átképezted Sorcerer-be???

Carmang
Aha, csak a fotó kedvéért állítottad nagyobbra a grafikai részletességet 😊
Amúgy alapból ez egy Bastard Sword?
Mi a karaktered "klassz"-a?

Hoppá... most néztem meg a játékban a kardot, és talán mégis lehet kapni vmelyik kereskedõnél. Discord a neve, és így lett ismerõs nekem vhonnan.
Amúgy ezeket tudja: támadás - 1d10
+ Sonic 1d6
enhancement +2
De nekem ilyen graffal nem megy ám olyan villámgyorsan 😄

A kardot asszem felszedtem vhonnan, szóval vásárolni nem lehet...
Carmang
(válasz a topic felpörgetésére tett kísérletre)

Én nem találtam meg. Honnan szedted? Drop, küldi, ládában volt?
Ahogy látom, neked jobb géped van mint nekem. Nálad pl. rajzol füvet is 😊

Megtalálta vki rajtam kívül ezt a kardot? (sztem marha jól néz ki) Egyébként nemtom már, hogy hol volt, mert nem mostani a kép...

(megpróbálom felpörgetni a topicot xD)
lelehet anelkul is csak mielott jonnek akkor kell buffolni😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

le kell rombolni a kristályszivet (jobb egérgomb, támadás), és rögtön kifekszenek...
Valaki tudja,hogy a kristályszivnél hogyan lehet leggyõzni a 2 sárkányt?
Nyugis
reméljük amagyritás is hamar kijön hozzá!!

persze hogy az, kb 2 és fél hét és kijön... 😊 😄 😄
jah, és a lényeg, ARANY már, bazz 😊