7862
-
csgj #5854 A Lawful Good a törvényesen jó. A legjobb. Mindenkin segíteni akar a törvények segítségével, stb. A paladin például csak és kizárólag Lawful Good lehet. -
#5853 Lawful Good az mi a szösz?
Egyébként sztem meg azé, me amit nem tehecc meg az életben, azt tedd meg itt!
Úccse lesz semmi belőle.
Max meeghalsz a géjmben és betöltesz egy mentést.
Tiltott gyümölcs féle vonzás.
Meg sokan szeretik rpg-t és ugye van a Thrillion Kincsei topik itt sgn, meg van az oldal a neten és ott is van setételf.
Jómagam is tervezek1karit indítani, csak megfelelő gent (generációt) el kell érnem, h lehessek vele.
Tehát legalább előre kitapasztalom itt és lehet vmi előtörténete is inne a karimnak. Persze ügyesen kialakítva, mert, ha rájönnek, h innen, akko egyből kivágnak.
Saját előtöri kell mindenkinek.
És van is eddig nekem, na mind1.
Azé én általában jó szoktam lenni ilyen géjmekben, me az életben is jólelkű teremtés vagyok.
ésmostisezévolta sok jó cselekedett setételffel.
Lehet, h kezdek1újat és az összes szarnak átvágtom a torkát a géjmben. -
csgj #5852 Egyébként érdekes, hogy ilyen sokan szeretnek drow-al, és gonosz karakterrel menni... Én mindig Lawful Good vagyok. :D Esetleg Neutral Good. És általában vmelyik elf a drow-n kívül. (Na jó, egyszer voltam drow is) -
#5851 vagy: szar a géped (hardware)
vagy: nem patchelted fel a játékot
vagy: szar a géped(software, videodriver, directx, alaplapi chip driver(sis/nforce/via/stb)) -
silentkenny #5850 sziasztok!
nekem az lenne a problémám, hogy akárhogy is veszem le a grafikát, uyanúgy szaggat...pedig nincs azért egy őskövületem.Mi lehet a baj?
Köszi a segítséget előre is. -
#5849 Ja, ok, thanks.
A kép, ha már képek, akkor legyen egy sötételf varázslómról.
A falu támadása alatt készítettem egyet:
Nem vágtam át egy torkot se, pedig megtehettem volna. Csak egy törpe kapta meg ezt a megtiszteltetést.
Aztán nem öltem meg két másikat a többiekkel, hanem melléjük álltam... de nemtom, azt a csajt bűn lenne kihagyni.... majd lesz vhogy.
Ugyanis karim kaotikus gonosz. -
Chipii #5848 A kiegészítő az alapjáték folytatása, ott kezdődik, ahol az alap véget ér. A címe pedig itt scrollozódik az oldal tetején :) -
#5847 Jó géjm nagyon.
Mi a kiegészítője?
Mer úgy láttam topikban, h vki jáccik azzal, szal van kiegészítő. -
#5846 Közben sikerült!
Eléggé nehézkes :P. -
#5845 Nem értem áhh.... rákattintottam a kölyökre, de semmi, meg elkúrtam azt a malac varázs izét is, mert rákattintottam a tárgyra sötételfemmel, varázsolt, de semmi :S. -
#5844 én ember mágus, vörös sárkány tanítvány.. ;-) Aki tud az szurhat be képet is, én is fogok, holnap reggel.. ;-) -
#5843 Hajrá.
Én ma kezdtem... eddig nem érdekelt. Egész jó géjm, elleszek vele. -
#5842 Wood Elf Driuda, Medvekomával. -
#5841 Hm... jobb klikk? No... meglesem... amúgy sötételffel és varázslós sötételffel tolom.
Ti?
Egyébként thanks! -
#5840 Hm, erre nem is gondoltam... -
#5839 Aki adja a küldetést, amellett van egy gyerek (tolvaj), őt kell felvenni a partyba. Vele kell a zöld ruháson jobbklikk --> majd a Sleight of Hand képességet kiválasztani. Ha nem sikerül lehet próbálkozni újra.
Asszem így van. Ha nem, akkor jobbklikk a gyereken, és az ő menüjében van valahol a Sleight of Hand --> átváltozik a kurzor --> katt a zöld ruhásra. -
#5838 Vki megtudná mondani, h full elején a zöldruhástól, h tom ellopni a tollat?
Pls, lécci-lécccii!!!!!!!
Elolvastam, csak gyorsan bezártam az instrukciót és rávittem az egeret és a szokásos beszéd buborék van és nemtom :S és a karaktereket kijelölve se tom velük ellopni külön :S :S. -
#5837 szerintem úgy gondolja, hogy.... előtte.... -
#5836 Itt nincs party, ez 1v1. Ez a "poén" benne. -
Chipii #5835 Miért nem buffoltatod a karidat a partiddal? Tehát pl a druidával raksz tüzet a fegyverére, regenerációt, teknőspáncélt, varázslóval hastet, pappal, ha van, akkor áldást, meg mindent ami van? -
#5834 nek akarok hülyeséget mondani, de asszem lesz. -
#5833 Hát az a baj, hogy elsőre sem megy :)
Azzal kezdi, hogy Knockdown. Ekkor a fél életemet leszedi, amikor meg felállok akkor derül ki igazán, hogy permanens Haste van rajta, mert amíg én egyet ütök, ő kettőt. Most a Druiddal sem tudom leverni, és előtte a Paladinnal sem tudtam. Legalábbis a varázstulajdonságú cuccaimmal. Azért akarom majd a Silwer Sword-del szétszedni (amikor szétrepül Shardokra, és azok megtámadnak egy ellenfelet), csak lesz-e rá alkalom, már nem emlékszem. -
#5832 Aha, így már érthető, köszi. -
#5831 1v1? hát szerintem: kismillió potion meg scroll.
előtte mentesz, azt sokszor megpróbálod.
de 3-szor kell legyőzni 1v1-ben, és egyre erősebb, így ha elsőre sem megy, akkor nehézkes lesz
amúgy először neverben, másodszor last kikötőben(asszem ez a neve) harmadszor a várnál kell vele harcolni
Most a kiegészítőt tolom, az elején vagyok mgé, de nagyon nagyon tetszik. -
Ravine #5830 Alignment: jaja ez mar nwn1-ben is igy volt.
A hatarok: 0-30, 31-69, 70-100.
Ha valamelyik hatart atleped (ez esetben 62+10=72, vagyis atlepted a lawful hatarat), automatikusan az intervallum kozepere kerulsz. Ami ez esetben 85 (lehet meg 15 vagy 50). -
#5829 Helló!
Érdekesen számolja a progi a Good-Evil/Lawful-Chaotic pontokat. Ti belefutottatok ilyenbe?
Neutral Good (62/9x) voltam, amikor egy kérdésre (a Keep-ben az egyik őrmester csúszópénzt fogadott el a kereskedőktől, és dönteni kellett a sorsáról) azt válaszoltam, hogy "példát kell statuálni az őrmesterrel, ilyet nem lehet megengedni". És ez még csak nem is a hardcore "a törvény mindenek felett" válasz volt. Erre kaptam 10 Lawful pontot, és máris Lawful Good lettem: 85/9x.
Hogy is van ez?
Másik kérdés: találkoztam az egyik városban egy fényes páncélba öltözött női lovaggal (Torio szerint fel lehetne venni őrmesternek). Nem jut eszembe a neve, de rigmusokban beszél, és ahhoz hogy fel tudjam venni le kellene győznöm 1v1-be. De marha erős. Van tippetek, hogyan lehetne lezúzni? Silver Sword-del könnyen meg lehetne csinálni, de az még nincs meg, illetve ha eljut odáig a játék, hogy megvan a Sword, akkor még fel tudom-e venni a nőt? -
#5828 az is megvan, csak nem eredetiben.. ;-)
-
Chipii #5827 Mask of the betrayer - nwn2 kiegészítő. -
#5826 elolvastam de kb a felét sem tudtam értelmezni.. :D mi az a MOTB? -
#5825 "Magyar szerver kene :)"
Dolgozok rajta ;-) -
Ravine #5824 Hello!
Mi meg regebben jatszottunk paran Midgard Saga-n (Gardavik), de nekem annyira nem jott be, lagos volt, surun kresselt, neha le is allt, a webszerveruk most se tudom elerni.
Aztan megneztem Sundren-t, na az gyonyoru volt, szepen kidolgozott areak, csak keves volt belole. Mostanra mar felfejlodtek, csak sajna MOTB is kell neki (legalis). Profik csinaljak, sajat pwc-tolto programjuk is van.
Ott van meg Forgotten Realms szerver is, sok player, de ronda volt, mar a kezdovaros is csak nehany kirakott hazbol allt egy teglalap areaban.
Aztan meg tan Dasariat neztem meg, de onnan elkergettek mikor fearie alakot haxoltam magamnak. Ott viszont volt egy gyonyoru varos.
Ezzel kapcsolatban megemlitenem, hogy meglepo modon eleg sok szerveren ki van kapcsolva az ELC, ami a csitereknek igencsak kedvez :( Plusz lassan mar mindenhova kell MoTB.
Magyar szerver kene :) -
#5823 és van valami amit Ti probáltatok, és javasoltok? -
#5822 de nem kell megijedni, mert általában az adott server weblapján ez jól le van írva, illetve segítőkészek az emberek. -
#5821 Taky jól beszél: Ha serveren akarsz menni, akkor általában meg van adva az adott modul webes címe/vagy fóruma ahol a belépéshez szükséges infok vannak leírva.
Ez általában a következő:
.pwc - ez maga a modul amit a c:\doc&setting....\newerwi...\PWC könyvtárba kell belemásolnod. Ez NEM azonos azzal a könyvtárral ahol a játék található!
.hak - ezek tartalmazzák a modul speciális környezeti elemeit, itemeket, ect
Emmellett lehet még file amit az itt található Override könyvtár alá kell beraknod, valamint elképzelhető még amit az UI alá kell nyomni.
Összegfoglalva -> az összes letöltelthető filet/fileokat a c:\doc&settings\...\nwn2 alá a megfelelő könyvtárakba kell raknod és kész.
Amire oda kell még figyelni, hogy időnként vannak modul frissítések, és ujból le kell szedned a kliens filet (.PWC).
Nos, ha ezek után se menne a kiszemelt modul, akkor vagy meghívásos/jelszavas (ezt hagyd is inkább...) vagy valami más gond van. -
#5820 van itt valaki aki szokott kalandzni fent multiban? ha igen irjon, és mehetünk együt! ;-) perzse kezdő vagyok, ergo nem árt kicsit pátyolgatni. idegbeteg türelmetlen emberek kerüljenek, bár gyorsan tanulok.. ;-) -
#5819 hát öregem. megvan nekem egyáltalán az adott modul, amit a serveren játszanak?
ha meghívásos a server, akkor kér el tőlük, ha nyílt, akkor meg fent lesz a weblapon. -
Roback #5818 Szia.Én szeretnék csatlakozni valakihez(valakikhez)!Tele van szerverekkel a multi de nem enged valamilyen modult betölteni!!???
-
#5817 hááát, itt csak reach text formátumban van leirva majdnem ugyan az mint az RPG valton.. ez nem jött be, vagy csak én nem találom.. :( -
#5816 köszönöm!! én azt sem tudom, merre keressem, szóval jól jött a tipped! ;-) minjárt megnézem! köszi!! -
#5815 tudod hol láttam ilyeneket:
két helyen.
van ugye az előbb linkelt Gamefaqs. Itt az In-depth faq-s részt nézd meg.
a másik a bioware forums.(never 1-nél sok jó leírás volt.)
jobbat nem tudok.