7862
  • takysoft
    ehhez nem kell privi:D

a kiegészítőt (mint miden játékot) vagy megvásárolod, vagy letöltöd illegálisan.
    Letölteni torrent oldalakon tudod, de ez menni fog biztosan:D

Megvenni magyar boltban nem lehet, de külföldről olcsón rendelhető.
    ajánlom az eBay-t. PayPal-lal könnyedén fizethetsz sima OTP-s bankszámláról(nekemlegalábbis ment, de lehet, hogy a netes házibankot be kell kapcsoltatni. ingyenes otp-ben). de biztos másik bankkal is megy.

itt pl 6500 Ft körül van. villámáras, és kb 1-2 hét alatt házhoz viszik.
    (ha a linket valaki megvenné, többször is meg van hírdetve: 1, 2, 3, 4.

Akinek az alapjáték is kell, a következő pár órában lecsaphat erre, vagy erre.

Persze egyéb helyekről is rendelhető, de azért ajánlom az eBay-t, mert már rendeltem többször és sosem volt gondom vele.
    Meg néha olcsóbb, mint a magyar boltok(még szállítással is).
    Pl az eredeti Psychonatus nekem megért 2800 Ft-ot:D(szállítással, dobozos, bontatlan verzió)
  • csgj
    Biztos másik patch van fent neki. Az az igazság, hogy nem mostanában toltam a gamet, de a legújabb patchel van fent nálam, és úgy emlékszem, hogy nekem is bal oldalon vannak az infók.
  • Carmang
    WTF!
    Ez miféle verzió, hogy a hátizsákodnál a bal oldalon vannak a karater statjai, jobb oldalon pedig a "látképe"? Nekem pont fordítva van.

A két sárkányt meg úgy is ki lehet nyírni, hogy varázslattal megbénítod őket (van egy a Fortitude ellen, meg egy a Will ellen, valamelyik csak bejön), aztán csak nézni kell ahogy szétüti a csapatod őket. Persze buffolni érdemes.
  • Legend Killer
    Priviben tudsz elérhetőséget adni? :S
    A kiegészítőről.
  • takysoft
    ha abbahagyja, akkor fel kell támasztani(ha halott), aztán a nála levő papírt kell használni a martalócon.

Végeztem a Mask of the Betrayerrel.
    Akinek az NWN2 tetszett és van egy kb 20-as karaktere, akkor midenképp szerezze, be, mert sokkal jobb, mint az alapjáték. Nem olyan elsietett. Alaposan átgondolt.
    Picit talán rövidebb, de hihetetlen jó.
    Annyi befejezése van, hogy még youtube-on sincs fent az összes.
  • sir Hunnish
    Ok, közben megoldottam a 2. marcit, hál' Istennek itt a 3.
  • sir Hunnish
    Sziasztok! Már vagy 15 perce biztos ütik a 2. árny martalócot! Nincs vkinek vmi ötlete. Ammon Jerro azt mondta fedezzék a többiek amíg kimondja a nevét, de még semmi nem történt. Ha vki tud segíteni azt köszönöm.
  • sir Hunnish
    Szia!
    Akkor valószínüleg már voltál a sárkánynál, aki elmondta, igaz angolul mert az a rész az én magyarosításomban nincs benne, hogy a kardot a saját faludban kell újrakovácsolni. Természetesen ide csak úgy juthatsz, ha egy korábbi kapun keresztül mész el oda újra.
  • takysoft
    a vár felújítása csak ahhoz kell hogy:
    maga a kastény - kell a questekhez
    várfal - el tudod képzelni: jól fog jönni még:D
    vidék - gazdasági okokból.
    külső épületek - minden egyéb. (tower of nine pl inkább védekezsében segít, de vásárolni is lehet ott, míg egy szerencsbarlang egész másra jó)

ergo: nem a várral van dolgod.
    Nyomj "J" betűt, az mogmondja, mit kell tenned.
  • Roback
    Hali. Elakadtam Keresztút toronynál!Fel újítottam a várat mégsem történik semmi!Rá költöttem 1 táska pénzt,minden lehetséges helyszínt végig jártam de semmi!Hova tovább! HELP ME!!! TKS!
  • Kindred Blades
    No igen, esetemben valószínűleg a szerencse is nagy szerepet játszott, mindenesetre mókás volt, hogy pikk-pakk kidőltek :). A jeges verzió kicsit hosszabb, de max harmadik próbálkozásra sikerülni fog vele (mondjuk én akkor még a fülembe is jégvarázslatokat tuszkoltam, az a nagy vöröst is elvitte pillanatok alatt). De lehet, hogy elég a szívet szétverni, ahogy csgj említette, de az xp mindig jól jön, főleg, ha +ECL-es karakterrel játszol.
    A játékkal már régen játszottam, úgyhogy nem vagyok biztos abban, hogy melyik varázslat volt, de a tippjeim:
    Impolsion, Power Word: Kill, (esetleg a Disintegrate?). Mindenesetre komikus jelenet volt, ahogy pikk-pakk lefeküdtek pihenni :)
  • Legend Killer
    Mámegoldottamközben.
    Még1-2 cuccot átpakoltam a törpéhez, meg eldobtam és zsír lett.
    Jól haladok a géjmben, jó kis géjm, remek társasággal. A csapatra célzok itt.
  • Legend Killer
    Vki pls help. Letettem má pár dolgot, átadtam néhányat a törpének és még így is csökkentett mozgási sebesség.

• csgj
    Hehehh.. Nem kell ám leverni azt a két sárkányt. Csak odamész a nagy kőszívhez, és szétvered. (én legalábbis erre emlékszem) A sárkányok meg szimplán kimúlnak, vagy eltűnnek asszem.
  • sir Hunnish
    Melyik az a varázslat? Mert a megsemmisítés nevezetűt próbáltam, meg még néhányat, de sajnos abból is kellett vagy 6-szor vrázsolni. Előre is kösz!
  • sir Hunnish
    Köszönöm szépen! Kipróbálom.
  • Kindred Blades
    A változat: Ha minden igaz, nemrég bővült a csapatot egy pappal. Van egy remek egyetlen érintéssel gyilkoló varázslata, ami történetesen a sárkányokon is működik. Persze ehhez el kell találnia, és a sárkánynak elrontani a mentőt, de nekem elsőre bejött.
    B változat: Memorizálsz a caster karakterekkel egy jó adagnyi jégvarázslatot, és azt rájuk ereszted. Ez esetben szükséged lesz egy tankra, aki aggrot tart a két dögön, amíg ti hátulról varázsoltok.
  • Hedgehunter #5877
    Mentesem elszallt leirom milyen karaktert szeretnek megcsinalja valaki...??? A kastelynal voltam a mitudom en lazadokkal....

Koszi...
  • sir Hunnish
    Sziasztok!
    Tudom keressem korábban, de sajnos nincs annyi időm. Szóval tudna-e nekem vki segíteni abban, hogy hogyan lehet leverni a két sárkányt? Ezenkívül mi lesz azon küldetésekkel amik már rég benn vannak a naplóban, úgymint Lorne-nal kapcsolatban vagy Khelgarral stb. Egyébként a két sárkányt ki tudtam kerülni azzal, ha hazamentem másokért, de ez nem az igazi. Zárásként pedig kérdezném, hogy mit tudok tenni azzal, hogy menjek kovácsoljam újra a kardot, de persze Nyugatrév nem aktív az átjárókon. Sajnos nem tudok sok időt tölteni vele, így segítségeteket előre is köszönöm.
  • Legend Killer
    Te meg legalább írd le rendesen.
  • Nyugis
    a hevy pottyer féle "nagyszerü" izét- légyszi ne itt..
  • Legend Killer
    #5871: értem... de magyart is megnézhetnéd azé. Jóazis.

#5872: ja, ok. Thanks. Mészárlás meg hát várható volt... uccsó rész, Rowlingnak nagy durranás kellett, gondolom meg is lett neki.
  • csgj
    Megveszem, persze. Az angol nem illik a magyar gyűjteménybe :D De azt már elolvastam, és sztem minden fontos dolgot megértettem. Amúgy annyit mondhatok, hogy kész mészérlás lett ez az utolsó rész :P
    A tudjukkit meg azért írtam, mert nem akarom előtted leírni, hogy ki lesz az az "ember"...
  • takysoft
    HarryPotter? olvastam az összeset angolul:D nem rosz könyv.
  • Legend Killer
    Akkor túlterhelés.
    Thanks.
  • Pingyóka
    Túl vagy terhelve vagy be van kapcsolva a csapdakeresés.
  • Legend Killer
    Á, faszba!
    Vhogy ott van karim mellett a csökkentett sebesség mód.
    Újra kezdtem a géjmet, most fogok elutazni és kijöttem a romok közül ,gondoltam eltűnik a mód, de nem, ott van.
    H tom kikapcsolni ezt a szart? :S
  • Carmang
    Ja, tudom ezt az aligment dolgot, de hát ha ilyen jófiú vagyok, hogy felkúszott Good-ra. A Lawful növekedésért viszont húzom a számat.
    Az előző karimmal, amikor "majdnem végégvittem" paladin volt, akkor természetesen annak megfelelően válaszolgattam. Pl. "Egy életem, egy halálom, Neverwinter-t szolgálom", meg nem fogadtam el a jótéteményeimért cserébe jutalmat, stb.

Azért csak "majdnem végig" játszottam, mert elég kevés volt a vinyón a hely és amikor átkerültem a tudjuk kinek a birodalmába, akkor kb. 10 percenként kifagyot a játék. Aztán abbahagytam, mire a munkatársam elárulta, hogy cseles lesz a játék vége az Influence-től függően. Szóval most már azért is odafigyelek a többiekkel való kapcsolatra (meg, hogy beszélgetésnél megismerjem a személyiségüket, történetüket csak kíváncsiságból, Khelgar-nál meg a víziója szempontjából). Mondjuk Quara és Bishop nem érdekel, hadd menjenek...
  • Legend Killer
    Tudjukki?
    Kész HP... Voldemort csávesz.
    Amúgy te csgj megveszed februárban a HP könyvet, h magyarul is olvasd?
    Mert te tom olvastad asszem angolul.
    Én még nem olvastam, majd a magyart fogom :P.
    Kurva nehéz az elején a mcosárban a gyíkokkal való hadakozás itt a géjmben... mindig megpurcanok és az a Bevil v ki meg vígan kaszabolgat, de most mindketten feldobtuk a pacskert.
  • csgj
    Mi az, hogy lelépnek, elhagynak? Engem senki sem hagyott el egyszer sem :D Csak a játék legvégén volt az az átállós dolog (ott a gonosz beállítottságú társak álltak át *öhmm.. tudjukkihez :P* )
  • takysoft
    hát az hogy gonosz van jó a karid nem attól függ, mit adtál meg neki. attól függ, hogy mit csinálsz vele. hogy TE jó vagy gonosz játékot játszol.

Ha tényleg gonoszt játszol, akkor Bishoppal igen jóban elszel. Quara is kedvelni fog, meg Neeshka is. (neeshkával pl a játék vévén nayon fontos a nagyon magas ifluence. Ezt akkor érheted el, ha sokat rabolsz.(a beszélgetésekben ilye opciókat választasz), illetve ha megcsináos a küldetéseit. (Leldon-no küldik)
    Gonosznak lenni azért is jobb,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

mert Khelgar meg Casavir akkor is veled marad, ha nagyon bukó vagy velük.
    Qara és Sand közül az egyik mindenképp ellened fordul.
    Engem Bishop mondjuk a végén átvágott, mert az elején elég bunkó voltam vele. De azért annyi kedvelt, hogy nem ált át ellenem, csak lelépett.
  • Carmang
    Engem is elhagyott Elanee, pont most hétvégén :)
    Csodálkoztam is rajta, mert ő is druida mint én, ráadásul elég sokat vittem partyba, de valahogy nem jöttek olyan párbeszédek, hogy valamennyire befolyásolta volna az Infulenc-t. Bishop tényleg egy görény azért nem is rakom partyba :) Egyedül Quara-val nem vagyok jóba, őt sem szoktam magammal vinni. A többiekkel egész jó, Khelgar-ral és Neeshka-val pegig különlegesen jóba' vagyok. Shandrával is jóban voltam.
    Amúgy Neutral beállítottságúról indultam, és hogy-hogynem a City Watch küldetések alatt Neutral Good lettem. A Lawful is elég szépen ment felfelé szóval arra vigyáznom kell...

A képen megjelenített drow-ból pedig semmit nem látok :)
    Jobb lett volna nappal fényképezni.
  • csgj
    Persze, tudom, ezért is frankó ez a játék. Csak én nem szeretek gonosz lenni, Bishop meg egy görény :P Bezzeg szinte mindenki más imád gonoszkodni a játékokban. Fable-ben mondjuk kipróbáltam a gonoszt... mindenkit kinyírtam a városokban, és 2 félméteres szarvam nőtt :O De az is csak egyszer fordult elő. Jade Empire-ben is tündibündi karit játszottam (azaz még játszom is, nem toltam végig) :D
  • Legend Killer
    vmi fable lost chapter izé?
    Azt kaptam xboxomra a Smackdown vs RAW 08 mellé Karácsonyra.
    Pár napja kipróbáltam.
    Elsőre nem nagy eresztés, elején vagyok.
    Neverwinter Nights 2 jobb.
  • takysoft
    Kedves csgj.
    Én kétszer vittem végig a játékot. először persze neutral good.

de másodszor Törvényes gonosszal nyomtam(végére neutral gonosz lettem:D)
    A neverwinter 2 (mint a nwn1, vagy akár a Baldur's Gate is anno) rengeteg lehetőséget biztosít azk számára akik gonosz karakterrel játszanak.
    Neeshka, Bishop, Qara legjobb haverjaim voltak....
    Elanee... hát elhagyott a büdös k**ája a druidákért... hát kinyírtam:D

Szerintem érdemes kipróálni, mert igen kevés játékban van lehetőséged megválasztani az utad. Még talán a Fable volt ilyen, de még az sem enyire.
  • Legend Killer
    Na látod.
    Olyan vészes nem lehet, csak megértem majd az angol részt.
  • csgj
    Az elején még persze, hogy minden magyar... mert már sokáig jutottak a fordításban, de nem lesz végig az. Habár most nemtom, már régen néztem a fordítás állását.

Szerk: gyorsan meg is néztem, 90 % :D Akkor véglis majdnem kész már.
  • Legend Killer
    Nincs kész?
    Máménelenne?
    Izé, eddig csak1angol mondatot láttam a falusi bunyónál, miko odamentem az egyik őrhöz, aki azt mondta, h kérdezzem meg a parancs miatt, h mit kell tenni, v ilyesmi.
    És ez volt angolul.
    A többi mind magyar és hibátlan!
    Szal nemtom :S.
    Mellesleg tudja, h én vagyok, ivágott1hétre nem rég.... de kurvára nem érdekel.
  • csgj
    Ja, mondjuk ezt a Dex dolgot nem kellett volna leírnod, max privátban, de sebaj :P Egyébként az a fordítás még nincs teljesen kész, ha jól tudom, azért nem szedtem le. Boldogulok simán az angollal.
  • Legend Killer
    Ja, ok.
    Me én magyarosítottam a géjmet, nemtom te megtetted-e.
    Ehh, először elképedve néztem a cd berakása után a menüt, h a játék elindítása milyen kirpszkrapszos betűkkel van, meg minden az ékezetnél, de aztán ászul működött bent.
    Respect a fordítóknak.
    Magyarosítások portálon 10est adtam szavazatként rá.
    Igaz, még az, akkor volt, mikor csak letöltöttem.... de sztem megérdemli a 10est.
    Egyébként Dex vagyok, me gabber, v ki bannolta azt a nickem :P.
    Tod, HP géjm topikban írkálgattunk.