Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsirfecske
köszönöm szépen!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy ez a Shadow Mulsantir mennyire van messze a kiindulási ponttól?

amúgy xp-t a levelup hanyagolásával (full xp bar) is rendesen számolja a játék, ugye? remélem hülye kérdés.

[HUN]Crassus
az a baj,hogy konkret szamokkal nincs leirva...nem akarok kiserletezesre kemeny essenceket elcseszni...szal pls spoiler>D>D

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BlackShadow
ezer hála<#worship>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Itt találod a hotfixet:
http://nwvault.ign.com/fullstory.php?id=33470

BlackShadow
helló! az lenne a problémám h feltettem sima nwn2-t .. felpatcheltem totál, felraktam rá a motb -t elinditom, s ugyebár új kempingnél látom a másodikat, de ott nincs semmi leírva róla. (nincs címe, se leírása)
karakter generálásnál látszik, hogy vannak új kasztok, de nevük nincs. elinditom azt a kampányt, és sehol semmi szöveg. ez most mi? 😊 szarul raktam volna fel?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Acidlich
Az essence-k leírásánál ott van melyik mire jó, és milyen spellt kell használni a kraftoláshoz, bár ezek valóban ugyanannak tûnnek, mint az alap nwn2es recik, kicsit egyszerûsítve...gondolom késõbb lesznek komolyabb kraftolható cuccok is, recik alapján. Aki esetleg talált már ilyet ne habozzon spoilerkedni kicsit😊

[Jakuza]
Valaki jatszik PW-t ?
Tudtok jo persistent world servereket ?
A singlet mar unom kene valami jo kis cim, ahol turheto a jatek es van par magyar is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[HUN]Crassus
Craftoláshoz miért nem találok receptkönyveket?? Vagy csak a sima NWN2-es receptek vannak itt is?

[HUN]Crassus
nem lenne rossz,mert atom bónusz dmg-e van,de szarul üti a Nullát:S és semmi extra skillje nincs arról nem is beszélve,hogy a mentõi szégyenteljesek:S(

Jahm, szintúgy ezek vannak csak még nálam is... Bár...
Megtaláltam Ammon Jerro-t, de õ mondjuk csak a Thayan akadémiánál segít be (és ráadásul nem is irányítható NPC), ha onnan el akarok menni, akkor azt mondja õ megvár ott... Remélem a késõbbiekben azért csatlakozik a csapathoz, mert így bírtam a sima NWN2-ben is (igaz mondjuk õ is caster 😛).
Egyébként a spirit shaman srácnak azért szerintem vannak jó beszólásai, sok hasznomra nincs, mivel én is sámán vagyok, de azért van amikor magam mellett tartom az irónikus hozzászólásai miatt 😊

Acidlich
Hát sajna akkor sok újat nem tudok mondani egyelõre, nekünk is ezek vannak, caster paradise...de ott a feral maci tanknak😛

[HUN]Crassus
Én chapter 2 nél járok,de éppen azt akartam kérdezni hol vannak tuti NPC-k??
szóval már lvl25 vagyok chapter II ,bennem van már a souleater,de semmi igazán használható npc-t nem találtam:S van a mackó😛 aztán a pap csaj/mondjuk õ tuti/ aztán az alap wizi /probléma,hogy én is wizard vagyok és sok a caster/,és ott a sámán ami nem tetszik.... sehol egy jó kis warrior vagy paladin...nektek kik vannak??

jól van na, csak megpróbálok jó házigazda lenni... hogy látható legyen, hogy végzem a dolgomat 😄 De kicsit túlzásba viszem, oké... 😛
Nem tudom miért írtam temple-t... Academy-re gondoltam.

Thayan temple:
Én ott akadtam el éppen a Mask of Betrayer-ben, hogy a Thayan temple-ben a 4. lélekdarabot nem találom sehol... Vagyis igazából gondolom a tükrös puzzle végén van, de azt meg nem tudom megoldnai sehogysem... A másik 3-at már megszeretem (a 2 démontól, az impes puzzle-bõl és az emberkétõl a "gyengélkedõn"). Ha valaki esetleg megcsinálta már akkor pls írja le mégis hogyan kell megoldani ezt a tükrös feladványt, mert nekem sehogy sem akar összejönni. thx

íme a helyes "telepítési sorrend" 🤣
(én nem így csináltam szar is lett)

szóval: nwvault

sajnos nekem is ez a problemam, megneztem Developer mode-ban es nincs ott a trigger a palyan!!!

ekkora bugot bennhagyni....

mielott csgj kiakadna az alapjatek elso silver shardjarol van szo, en is elkezdtem most elolrol de mar rogton ott elakad az ember.

nc igy kiadni egy patchet hogy gyk az alapjatek jatszhatatlan lesz miatta

Acidlich
Határozottan jó eddig ez a kieg, mérföldeket ver rá az alapjáték sztorijára, hangulatára és a bevehetõ npck is nagyon jol sikerültek, változatos, nem éppen szokványosnak nevezhetõ arcok😊(fõleg a bubu!😊)

Acidlich
Ha benned van a spirit eater, felajánl egy opciot a parbeszedben, hogy felszabadithatod a lelkét, utána beindulnak a dolgok

Gnome
remélem nemlõttem le nagyon a poént, h elküldenek majd egy romba egy ezüstszilánkért😛😛....azért sztem nemakkora au ez..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

au... spoilerbe könyörgöm! Vki lehet, hogy (köztük én is) még nem tart ott!
[HUN]Crassus
spellcasting prodigy

Gnome
Hello lenne egykis problémám😞....sztem bug lesz de nemolvastam róla sehol...fennvan kiegészítõ is elkezdek játszani és az elején a romos küldetésnél ahonnan a silver shardot kell visszahozni már második újrakezdésre sem hozza be a végén a cutscene-t....azaz felveszem a shardot a ládából és nemtörténik semmi...ha visszamegyek vele a faluba aztmondják h minek jöttem üreskézzel...volt vkinek vmi hasonlo problémája?...elég zavaro h nemtudok túljutni már második napja..köszi

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

[HUN]Crassus
Aki már a vaultban átjutott a black door-on ahhoz szól a kérdés:
az ajtót hogyan tudom kinyitni? beszéltem a könyvnél a spirittel aki elmondta,hogy a High priesteknek van kulcsuk ezért visszamentem az árnyvilágból a templomba ahol a a pap elmondta,hogy az uccsó high priestet bedobták a krematóriumba...visszamentem az árnyvilágba a krematóriumhoz ,de ott a pap nem áll velem szóba,hogy kifagassam mi lett a high priesttel:S mi a teendõ? mit hagyhattam ki?

thx

Telepítsd újra, de ne patch-eld az alapjátékot, hanem rögtön utána tedd fel a kieget, az tartalmazza a legújabb patch-et.

Sziasztok!
Miért lehet az, hogy a kieg által játékba került cuccok szövege "láthatatlan"?

Acidlich
Lehet én vagyok a béna, de nem találtam kikapcsolási opciót erre a "mass rest"-re, ugyanis multiban ez elég idegesítõ, hogy bárki restel a csapatból, mindenki ledöglik vele együtt...

Shadow Mulsantirban van egy ház, ahol egy holttest hever a földön. Ott van egy olyan lehetõség, hogy szétverheted a fejét 😛 Akkor kapod a mínusz pontot...

Egy "aranyos" kép az Árnyék létsíkról... xD

zsirfecske
végülis igaz. kösz

elsõ evil pontszerzés lehetõségét még mindig várom. épp a határon vagyok...

Nyugis
nem semmi! 😄DD

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Acidlich
Azokra gemekre már ugysem lesz szükség, teljsen új komponensek kellenek a kraftoláshoz.

zsirfecske
az melyik is?

Acidlich
Ezt a featet konkrétan nem próbáltam, de valszeg lehet, mivel még a faji feateken is lehet vátoztatni...próbáld ki😊

[HUN]Crassus
sajna kihagytam egy atommusthave featet ami minden spellemre ad 1+ DC-t,de csak level 1-en tudom választnai ezt is lehet módosítani vhogy?

zsirfecske
tényleg, minden gyûjtgetett cuccocska elvész? a soksok essence meg gem is? nem lehet késõbb felkapni valahol? nemár, ez szomorú...

[HUN]Crassus
thx! tényleg nem olyan😛😊

exportált karinál csak a rajtad lévõ cuccokat kapod meg? fegyver nélkül? ,mert volt egy mentésem NWN2bõl a vége elõtt ahol nem volt rajtam a köpenyem hanem az inventory legelsõ rublikájában volt és érdekes módon azt megkaptam induláskor.Trükköztem is,hogy ugye egy staffot tettem oda,de azt nem kaptam meg:S NA mindegy végül is csak egy staff of command volt a mind effecting spell immun miatt...
nem mintha nagyon félnék,hogy bekapok valami spellt/27+-os mentõ😊/ mondjuk abból a pár cuccból ítélve amit az elsõ barlangos mapen lootoltam sztem megint atomtápos lootok lesznek.

zsirfecske
nem akarok buherálni, official campaign-on belül érdekelne. azért kösz.

szóval vki? hogy lehetek evil-ebb az elején?

jájj... az ilyet spoilerbe plzzz 😊 De én még nem tartok ott
Acidlich
Aki már elõrébb tart a játékban attól kérdem, ez a spirit-eater végig benned lesz, vagy még a játék vége elõtt ki lehet szedni magadból valahogy?

az maxi image... de van apró méretû mini is.

Crassus: a *-jellel, de sztem totál nem lesz tõle wow-os az irányítás
[HUN]Crassus
srácok!a "WOW-os" irányítást,hogy lehet beállítani??

Ühm, oké, c sak azért nyavajogtam a feltevésétõl, mert régebben volt olxan minim image, amit kitömörítettél, s hopp 78 gigát foglalt a 10K-s tömörített fájl tartalma. :-) Itt nem így van szerencsére.

Mást ne is várj, vagy törlöm a hszt... Minden mehet itt, csak az ilyen kéregetések nem. Sorry...
teddymac
Azt gondoltam 😛

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

fölösleges a crack, mini image-et használj.. azt sosem kell cserélni 😛
A red wizardnak mi a hátránya a sima mágussal szemben? Elvileg az elõnyök mellé jár(na) az is.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

A legújabb verzióhoz van már crack? Mármint az Nwn2 1.1x, vagy valami ilyesmihez?

zinternetrõl

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

teddymac
nwn2 clonedvd honnan tölthetõ ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Miért van az, hogy ha megnyomom azt, hogy támadjon a karim, nem csinál semmit, csak áll?