Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy xp-t a levelup hanyagolásával (full xp bar) is rendesen számolja a játék, ugye? remélem hülye kérdés.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
http://nwvault.ign.com/fullstory.php?id=33470
karakter generálásnál látszik, hogy vannak új kasztok, de nevük nincs. elinditom azt a kampányt, és sehol semmi szöveg. ez most mi? 😊 szarul raktam volna fel?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Tudtok jo persistent world servereket ?
A singlet mar unom kene valami jo kis cim, ahol turheto a jatek es van par magyar is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egyébként a spirit shaman srácnak azért szerintem vannak jó beszólásai, sok hasznomra nincs, mivel én is sámán vagyok, de azért van amikor magam mellett tartom az irónikus hozzászólásai miatt 😊
ekkora bugot bennhagyni....
mielott csgj kiakadna az alapjatek elso silver shardjarol van szo, en is elkezdtem most elolrol de mar rogton ott elakad az ember.
nc igy kiadni egy patchet hogy gyk az alapjatek jatszhatatlan lesz miatta
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
thx
Miért lehet az, hogy a kieg által játékba került cuccok szövege "láthatatlan"?
Egy "aranyos" kép az Árnyék létsíkról... xD
exportált karinál csak a rajtad lévõ cuccokat kapod meg? fegyver nélkül? ,mert volt egy mentésem NWN2bõl a vége elõtt ahol nem volt rajtam a köpenyem hanem az inventory legelsõ rublikájában volt és érdekes módon azt megkaptam induláskor.Trükköztem is,hogy ugye egy staffot tettem oda,de azt nem kaptam meg:S NA mindegy végül is csak egy staff of command volt a mind effecting spell immun miatt...
nem mintha nagyon félnék,hogy bekapok valami spellt/27+-os mentõ😊/ mondjuk abból a pár cuccból ítélve amit az elsõ barlangos mapen lootoltam sztem megint atomtápos lootok lesznek.
szóval vki? hogy lehetek evil-ebb az elején?
Crassus: a *-jellel, de sztem totál nem lesz tõle wow-os az irányítás
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent