Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Aztán ha valaki mégis megkérdezi, hogy "mérnemmegy", akkor jól meg lehet mondani neki, hogy olvasson FAQ-t. 😊
receptekrol, ritka targyakrol,kulonleges NPCk-rol,jatekbeli kerdesekrol akarok itt olvasni nem nyavajgasrol! raadasul mindegyikotoknek ugyanaz a nyugje....
talán majd a következõ kiegészítéskor már nekikezdek
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Alapjáték telepít patch-el 1.06972 verzióig, aztán telepít a kieg.Nekem mûködött, tovább tudtam haladni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Lenne egy kerdesem a kieggel kapcsolatosan. Gondolom a kiegben indithatok uj karaktert, nem kotelezo az alapjatekban jatszottat tovabbvinni.
Ezzel kapcsolatosan erdekelne, hogy milyen hatranyokkal (esetleg elonyokkel) jar az, ha uj karaktert inditok a kiegben es nem az alapjatekban jatszott karit viszem tovabb?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
nem tudom, igazak-e a fentiek, de sok sikert!
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
mer' azt nézem, hogy igazából nincs is már benne semmi (csak a light spell) és Sand így is hajlandó érte adni majdnem 2k aranyat... most hogy is van ez? (vagy a light spell ilyen értékes, csak én nem tudom miért?)
Még a kiegészítõ megjelenése elõtt még 1x végig akarom vinni a 2. részt, de már az elején elekadtam. A romoknál kell a silver shardot megtalálni, ami meg is van, de több leírás szerint is Bevil elkezd velünk beszélni, amint felvettük és visszateleportál a faluba. Na, ez a rész kimarad, hiába veszem fel a shardot, nem beszél hozzám és ha én kezdek el vele dumálni, akkor sem történik semmi. Ha pedig visszaviszem a shardot a faluba annak, aki adta a questet, akkor csak azt hajtogatja, hogy hozzam el a shardot (ami persze az inventorymban van). Tudna valaki segíteni?
Elõre is köszi!
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Más...nemigaz ,hogy nincs egy normális befogható melee class:S😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eternal rest(Myrkul szentély krematoriumának kitakarítása után kapjuk): ua mint a devour spirit, csak ezzel az undeadeket kóstolhatjuk meg némi spirit energy szerzésének reményében, de ebben az a jó hogy ész nélkül, akár 10x is használhatjuk egy nap, anélkül hogy bármiféle befolyással lenne a bennünk lakozó éhségre(hunger)
Supress: ha ezt használjuk az elözö 2 featet aznap már nem tudjuk használni, de nagy elõnye hogy kis mértékben csökkenti az éhséget, és nem is árt senkinek, s ha már ilyen rendesen voltunk, kapunk is jutalmul lawful meg good pontokat.
Satiate: egy kis xp áldozat árán(25% a szintbõl) fullra visszatölti a spirit energy bart, s ami a legjobb, az éhségünket is jócskán mérsékli(ez fõleg a devour spirit spammelés után hasznos). Ha egy éppencsak meglépett szint után lõjük el, minimális xp-veszteség mellett 100%-ra töltjük a spirit bart, max az ilyenkor fellépõ level-drain effekt elleni restoration veszik el az egyik papunk memóriájából. Negatívuma, hogy csak igen alacsony spirit energy értéknél használhatjuk, nekem csak a leírásban lévõ szint alatt sikerült, kb 1 energy pont környékén.
Tanulság: tartsuk az éhség szintet a lehetõ legalacsonyabban, különben rengeteget szívunk az állandó negatív értékek miatt. Ha az éhség mutató falánkságunk következtében maximumon stagnál, óránként(játékbeli)
6-7 pontokat tickkel lefelé az energiánk(ami gyak. azt jelenti, ha leállunk kicsit pöcsölni egy merchantnál, vagy craftolással, azon kapjuk magunkat mire vegzünk, hogy már jókorákat sebzõdünk, értékeinket pedig egy ebolás sánta kutyáé is kenterbe veri), és orrba-szájba devour spiritezhetünk, amig el nem fogy a helyi undead- és spiritpopuláció.
Ezeken kívül van(lesz) még egy csomó feat, de ezekkel már a játék elején szembesülünk, és valószínûleg késõbb is elégnek bizonyulnak hogy sikeresen kontrollálhassuk a bennünk lakozó lélekfaló förmedvényt...
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Próbáltam már újra rakni,másik patchel is próbáltam már,másik karaktert is csináltam már de hiába...
Ha vki tudna segíteni nagyon megköszönném
Amúgy szép az a gyûrû, immunity: evocation LOL 😊
A brilliant esszenszekbõl lehet elérni kb azokat a statokat mint az alap nwn2ben, tehát mondjuk 4 brilliant power e. greater magic weapon spell kombinálásával +5 fegyvert eredményez. A durvább dolgokat a pristine esszenszekbõl lehet majd gyártani(8 brilliant egybekombinálásával), ezekbõl max 3 mehet egy enchantba, amikor is már 30as szintû crafter kell hozzá(1hez 24, 2höz 27).
Mégvalami, egyik loadingscreen-tooltipben lehet olvasni, ha komolyabb fey mobot ölsz devour spirittel, a belõle kiesõ spirit essence is durvább lesz, némely esetben unique craftolási lehetõségekkel(de ilyet még sajna nem találtam)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Scythe
2d4 x4
+5d6 negative energy
Decreased Armor: -12
+10 enhancement bonus
immunity: death magic
Keen
Massive Criticals 2d12
On hit: slay good DC26
On Hit Wounding DC 24
Use: gate (17) 1x per day