7862
  • Legend Killer
    Nem tudtam, h nincs xboxra az.
    Örülök, h szerenscés vagyok.
    Nekem talán 525 MB, nemtom... és a többit se tudom a gépemről :S.
    De azt tom, h elkezdek gyűjteni zsét és talán szülinapomra, ami júniusban lesz, összetudok dobni1ütős gépet ismét.
    Veszek bele legalább két giga memóriát, egy ász vidi kártyát, meg tudom én még mit és akko végre a dö vicsört kipróbálhatom, az Airbornet, meg COD4t.
    Faszé fejlődik rohamosan a pc.
    Konzolon ilyen sztem nincs.
  • csgj
    Hát, csakhogy nincs xbox360-ra NWN2 :P És nem azért nem jó az ATI kártyám, mert hibás, csak egyszerűen ez a game is inkább az nvidia-t támogatja. Vkinél előjönnek gondok, valakinél nem. Te ezek szerint ebben szerencsés vagy. (Habár nem vennék rá mérget, mert a 9600-asommal egy idő után voltak "2D texture missing" bugjaim egyes patch-eknél) Nekem amúgy most egy 512 megás HD 2600 Pro-m van. És jól megy az NWN2, csak bugok bizony előfordulhatnak.
  • Legend Killer
    Mi nem működik?
    SG Upload?
    Nekem az tökéletes!
    És nem vagyok VIP, nem is voltam.

csgj: ezé kell konzol.
    Kaptam xbox 360-t, de szart se ér, lol. Most visszük vissza a Smackdown vs. RAW 08-t, me nem olvassa be. FÉl órát kell várni rá, hogy két naponta egyszer beolvassa.
    Bezzeg elején csont nélkül beolvasta.
    Vicc az, h Fable Lost Chaptert beolvassa, v mi annak a neve. Azt ingyen kaptam.

Na, de amúgy tényleg jó az xbox és azé mondom, h ott nem kéne neked, akkor "szenvedned" az atival.
    Egyébként nekem Ati Radeoon 9 600-m van pc-n. És jó.
    Neked?
  • csgj
    Úgy "szeretem", hogy minden grafikai hibáért folyton az ATI a hibás... És én csak azért is ATI-t vettem másodjára is :D Az én hibám :P

(Egyébként nekem az összes olyan npc, akivel "hangosan" nem beszélek, ilyen maszatos képpel rendelkezik... ezért zavar)
  • takysoft
    én meg azért mert:
    -eleve azt próbálta, de nem tetszett neki a 20k-s képhatár (nem idenki VIP)
    -meg mert amúgy is szar (hisz neked se működik, akkor minek reklámozod?)

• Legend Killer
    Nemtom.
    Talán azért, mert te vetetted fel Carmangnak a képfeltöltést és ajánlani akartam jobbat... legalábbis sztem jobbat. Az Sg Uploadot.
    Azt szoktam meg szeretem.
    Örülök, h nincs harag.
  • takysoft
    csak az nem vágom, minért nekem címezted a hozzászólást:D persze nicns harag:D
  • takysoft
    minek uploadoltok ti az SG-re?
    ez nm oylan fontos. megnézzük azt jóva, nem kell, hogy a képek 2 év múlva is meglegyenek:D

használjatok nyugodtan kevésbé megbízható(háthatörölnek) servert feltöltésre:D
  • Legend Killer
    Ja, mielőtt félre értenéd... a ne szórakozzá dolog az sg szabályaira értendő.
    Tehát ne vedd magadra.
  • Legend Killer
    Na ne szórakozzá!
    Most van elegem az sg hülye szabályaiból!
    Sok hülye reklámozó miatt ne mtudtam beszúrni és nem is tudom még 30 napig az Sg Upload linkjét.
    Segíteni akartam Carmangnak, erre ezt írja ki, h nem tehetem meg, lol.
    Nem szúrhatom be, pff.
  • takysoft
    az szerintem ATI-s dolog lehet nekem is piszkos néha.

Carmang: akármekkora képet beszúrhatsz, nem kell pont 20k-sat. Rákattintasz a "Kép beszúrása" gombra alul, majd megadod az url-t ahova feltöltötted a képed.

én az extra.hu servert ajánlom, ha még nincs tárhelyed(de kell csinálni egy weblapocskát, vagy törlik)
  • Legend Killer
    Gondoltam rá, h ma jáccok vele... sza lteszek be képet ma v holnap.
  • csgj
    Vki legyen szíves nyomjon be egy képet vmilyen egyszerű npc-ről! Kiváncsi vok, másnál nincs-e ilyen "az npc-knek szürkés az arcuk"-bug. Nekem azóta megvan, hogy feltettem a kiegészítőt. Már uninstall is volt, de ez a probléma megmaradt...

Pl. Hagen-nek is "piszkos az orra" :P (De amúgy ezt a dolgot most full komolyan gondolom, mert nem emlékszem, hogy mindenkinek ilyen szürkés, árnyékos, beesett arca lett volna a kieg előtt.)

• Carmang
    Hmm. Akartam képet berakni a kiccsapatomról, de nem fog 20k alá menni a mérete.
  • Carmang
    Nem is wowozom!
    Kipróbáltam a 14 napos próbaverziót de valahogy nem jött be. Lehet azért, mert első MMO élményem a Silkroad volt. Ott legalább 40-en vannak körülötted, wow-ban meg négyen...
  • Kindred Blades
    Szerintem csak túl sokat wowozol :)
    Kedvet kaptam megint, asszem most jön a melee mage project (pallos, bull's strenght, true strike spam, kíváncsi vagyok, meddig jutok :) ) Azért sajnálom, hogy ilyen szempontból itt-ott kötött a játék, nem lehet olyan kifacsart karaktereket készíteni, mint az alapot szolgáltató D&D-ben (vagyis lehet, csak sokkal nehezebb vele érvényesülni).
  • Carmang
    Együtt a csapat. Űberkirály!
  • csgj
    De a fene egye meg, hogy ilyen pocsék minőségűek ezek a jpg-s nwn2 képek...
  • csgj
    Tessék, ez már világosabb :) Az előző képet a bárdmesterség bemutatása miatt szúrtam be. Ilyen lantosból nem volt világosabb képem.

Ez meg ugyanaz a kari, csak asszem egy picit később.

• Carmang
    Vészesnek nem vészes, csak fölösleges volt az a 3 harcos szint. Teljesen máshogy kell fejleszteni egy varázslót, meg egy harcost.
    Viszont nem hiszem, hogy csak emiatt nagyon nehéz lenne a játék további része.
  • Carmang
    Lehetne olyat, hogy nappal fényképezitek le a karitokat, hogy lássam is? :)
  • sir Hunnish
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hog végzetes hiba-e ha a karakteremet 14-szer varázslónak 3-szor pedig harcosnak fejlesztettem. Csak azért gondolom, mert a 3. árny martalócot sehogy nem bírom eljuttatni 0-ra.
  • csgj
    Kösz, hogy figyelmeztetsz erre mindenkit! De ha nem lenne egy aprócska kitérés a topicban, túl nyers lenne. Én például úgy gondolom, hogy a Dungeons & Dragons filmes kommentem valamennyire a témához kapcsolódott. Írtam is, hogy miért. És az off témát is lezártam. Töröltem is egy felesleges hsz-t. Szóval nem fontos törnöd magad arra, hogy megállítsd az offolást, csak szólj nekem priviben. De tényleg thx, hogy helyes irányba akarod terelni a topicot.

Ja, és, hogy legyen vmi NWN2 ebben a hsz-ben is, itt egy kép:

MUSiiiiC :D (régi kép)

• Nyugis
    a magyarítás megy a legfrisebb patchekkel is simán..
  • takysoft
    egyet nem értek...
    ha tudod, hog 90%, hogy patch hiba, akkor mér nem patchelsz?

mindig eleve a legújabb verióval kell játszani.
    (bár nekem most a 1.10-es 1116-os build van, mert nem tudom, hogy a magyarítás másikkal menne-e, de ezzel semmi gondom nem volt...)
  • Izmael
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, bár gyanítom patch-probléma leszen.
    A jelenség a következő:
    Végjáték (gondolom) jön az ostromló sereg a kastélyom felé. Kimegyek egy misönre, amelyben a két hidat kell lerombolni. Apuci jön segíteni, sikerül is a dolog.
    Mondom, mehetünk haza. Tölt, utána kirak a kastélyom elötti búzafödekre, a kapu meg zárva, és sehogyan sem tudok bejutni. Ott meg semmi lehetőség semmire.
    Valakinek volt hasonló helyzet?

Előre is köszönöm.
  • Legend Killer
    Én jáccom a géjmmel, csak mostanában hanyagoltam picit.
    Elmúlt egy-két napban.
    Jól ellehet szórakozni vele, a törpe mindig balhés, a másik csaj meg be nem fogja a száját, az elf vagy ki meg békíteni próbál mindhiába... vagy nagy ritkán sikerül neki.
    Voltam Magasszirten és egyik öreg fószer mondta, h rablók vannak a házában... fizetségért cserébe bementem és volt asszem néhány tengerész, v mi.
    Azt hittem lecsapom őket fél perc alatt, erre lazán kinyírták az egész társaságot, lol.
    Én álltam1edül a sarat, de én is nehezen, gyógyítgatásokkal.
    De sikerült!
    Kurva nagy csata volt.
    Elrejtőztem ajtó mögé, mikor csak egy íjász maradt, az ott volt a küszöbön, megfordult és lazán átlőtte az ajtót, lol, meg a karakterem is átszúrt a tőrrel.
    Vannak még hibák.
  • Elk Hunt
    Megjegyzem, s egyben felhívnám a figyelmet a fórum címére: Neverwinter Nights 2. Ha nem kimerítő senkinek a játékhoz kapcsolódoan írjatok (pls) mert nem igazán vagyok kíváncsi a pro és kontra véleményekre ("anyázás - vissza anyázás") és fárasztó ezt olvasgtani. Van erre mód és lehetőség akár priviben akár máshol.
    Igaz nem én vagyok a moderátor (ha az lennék akkor se kezdenék "cenzúrázni"), így csak kérhetem hogy ne essetek túlzásba...
    Köszönöm.
  • Legend Killer
    Akkor nem vagy tahó, de a lényeg, h nem kellett volna fikáznod.
    Ennyit akartam még.
  • Legend Killer
  • Nyugis
    ezt a témát részemről lezártam.
    senki ember fiátol nem türöm, hogy letahozzanak.
    és megragadom az alkalmat, hogy mindenkitől elnézést kérjek az offért, hogy nem a témában írtam.
  • csgj
    Nos apukám... még egy ilyen nagyszerű véleménykifejtés, és hsz törlés lesz. (Amúgy az, hogy más a véleményed, az rendben van. Csak az nincs rendben, hogy ilyen módon adod mások tudtára: "a hevy pottyer féle "nagyszerü" izét- légyszi ne itt.. ")

Legend Killer: Mondtam, hogy ne írj vissza, teljesen felesleges volt.

És akkor OFF lezárva, NWN2 téma mehet tovább...
    Jah, ehhez most azt tudnám hozzáfűzni, hogy ma megnéztem a Dungeons & Dragons 2. filmet. (Mint tudjuk, a Forgotten Realms világa is hozzá tartozik) Szerintem ahhoz képest, hogy milyen kis stúdió, milyen ismeretlen színészekkel, és gyengus CGI-al adta elő, nagyon is jó film. D&D rajongók megnézhetik nyugodtan, az első résszel együtt.
  • Nyugis
    nos apukám.. lehet, hogy nálatok az ólba az a szokás, hogy ha valakinek más a véleméánye egy adott kocárol azt rögtön letahozzátok, de itt kulturált közösségben ez nem igy megy.. ráadásul ez nem annak a foruma.. ha esetleg kiveszed a fejedet a sapka alol akkor magad is észre veszed!!
  • Legend Killer
    #5892: nemtom, nekem eredeti az alap és patcheltem és vmit patchelhetett és lehet, h az.
    Amúgy meg sokáig töltött le vmit, de megszakítottam, me lassú volt.

#5894: nagyon thanks!

#5896: milyen durva már bazdmeg, h fikázod a hápét és tán el se olvastad ugyeee?
    ha meg el, akkorse fikázd.
    Igazán bocsánatot kérhetnél.
    HP nem szar.
    csgj sry, de rakjuk má rendbe ezt a tahót, aki fikázza a HPt.
  • [HUN]Crassus
    A legtobb embernek nincs annyi plussz-loveja,hogy az osszes jatekot,dvd-t,cd-t megvegye amire vagyna a kis szive:P Igy a kecske is jollakik es a kaposzta is megmarad.
    Nem keresek rosszul havi szinten en sem,de meg akkor sem engedem meg magamnak,hogy ennyi lovet szorakozasra koltsek...sajnos.Hidd el en lennek a legboldogabb ha lenne egy szep polcom tele csilli-villi dobozos jatekcsemegekkel.
  • takysoft
    meg ugye.. szerintem 6500 Ft-ot megért az NWN2 kiegészítőstől...
  • takysoft
    namost... EZT miért javaslod?

tehát.. fizessen, hogy meglegyen neki, aztán meg kezdjen neki illegális letöltésnek is?

most akkor szerintem vagy warez az egész, vagy ha fizek, akkor már vegye meg mindkettőt...

szoval tyleg érdekelne: miért javaslod?
  • [HUN]Crassus
    Javaslom a vedd meg az eredeti NWN2-t es toltsd le a warez kieget verziot alkalmazd:P:)
    /nekem igy van meg:P/
  • Nyugis
    milyen durva már, hogy itthon nem lehet kapni?? igaz nekem is megvan de akkor is.. :D Ráadásul, minden ganéj gamét lehet kapni, z ocska szeméttől, az über mocsokig, és egy ilyen szuper jó kkis játékot meg nem hoz be senki?? ez de duurva!! :D
  • takysoft
    az alsó 2 link jobb, mert ha megnyered az aukciót, akkor kb 6500 ft-ért megkapod az alapjátékot is meg a kieget is.
    de sietni kell, mert az egyik 4 a másik peig 17 óra múlva lejár:D