7862
  • csgj
    Jól van na, majd alkotok vmi jobbat....
  • takysoft
    Minden tiszteletem a tiéd, de ez (szerintem legalábbis) undorítóan rettenetes lett.
    Egyrészt... attól a pár plusz pixeltl nem látszik jobban a kép, csak a maradés lesz még irritálóbb. Másrészt... IDE nem lehet gépelni Nem tudom visszaellenőrizni amit írtam. Fos ronda. Mellékelem a képet, mert talán el se hiszed....

• csgj
    Nah, sikerült! És megköszönöm Gyuri12-nek és zelinek a segítséget! Meg tudták adni a kódot, hogy ilyen legyen...

A bannert is valószínűleg megújítom holnap, de írjatok, ha vmi nagyon nem tetszik...! Pl. a szövegládán én még gondolkodom... mert nem éppen tökéletes. De nehéz megfelelő képet találni hozzá. Lehet, hogy már holnap reggel nekiállok a bannernek, mert nincs első 2 órám :P
  • csgj
    Szövegben már van kép.... De a háttér még mindig rossz. Ha hirtelen eltűnne minden, ne lepődjetek meg, majd helyreállítom :D
  • csgj
    Azon dolgozom, hogy látszódjon több is a mostaniból :) Remélem meglesz a megoldás...
  • takysoft
    Ezek a hátterek rettenetesek.
    Mivel semmi sem látszik beőlük.
    Inkább valami non-figuratív talán jobban menne...
  • csgj
    Betettem, sztem egész jó... Csak a fehér, középső fórumháttér zavar itt is. Nemtom, hogy lehetne megoldani, hogy ott is a térkép háttér legyen. Majd lehet, hogy készítek új mozgó bannert is. De egyelőre nincs időm, könyvet kell még írnom az este :)
  • Carmang
    Nem nézegettem nagyon a fejformákat, de a mostani karimnál csodálkoztam, hogy Wood Elf férfinek csak egyféle fejet csináltak. Tehát nem volt választásom.
    Embereknél van miből válogatni, viszont nem nagy eresztések.
  • Carmang
    Jöhet az új, nekem tetszik.
  • csgj
    Lenne egy közérdekű kérdésem: Maradjon ez a térkép háttérnek, ami most van (itt a topicban), vagy tegyem be helyette ezt? Csak mert ami most van, az egész Faerunt ábrázolja, amit belinkeltem, az pedig csak az NWN2 helyszínét. Ráadásul a játékban található külseje van.

Mondjuk az is igaz, hogy alig látszani belőle vmi :D
  • takysoft
    vagy:
    -nézz körül jobban
    vagy:
    -tölts vissza, és öld meg slaant:D kevésbé diplomatikus, de a célnak megfelel:D
  • csgj
    Hátul van copfja is, attól nőiesebb :P De sztem ez az arc messze a legszebb női arc az NWN2 többi női arcai között. Habár a tiefling-nél van asszem még egy egész szép... meg az embernél egy. Fél-elf közül az össze hányadék. Melleket meg nemtok állítani. (Legdurvább eset a Tiger Woods 08-ban volt, ahol még fogszabályzót, fogak állását és színét is lehetett változtatni (a melleken kívül :P))
  • Legend Killer
    ... de nekem msot kell :P... mindenkit kinyírtam és Slaan emberei sehol bassza meg.
    Szal elakadtam.
  • takysoft
    fura egy kari...
    feje alapján buzis férfi, mellei alapján lezbi nő...
    érdekes:D
  • takysoft
    idővel majd...
  • Legend Killer
    Magasszirti kastély romokban van1ajtó, amit nem tudok se én, se a zárszakértő csaj se kinyitni :S.
    De látom, h ott mászkál1zombi és már mindenkit kiírtottam, de ide nem tudok bemenni :S.
  • Kindred Blades
    Halad a melee mage project. Meglehetősen veszélyes :) No persze könnyű úgy, hogy tudom, mikorra kell eltenni a varázslatokat. Készülgetnek képek is, idővel érkezik majd egy montázs.
  • csgj
    Na, új karaktert kezdtem, akivel a kiegészítő végéig szándékozom játszani. Úgy gondolom, hogy elég jó kari válhat belőle. Cleric, aki a Divine Champion úton halad majd tovább (ha minden jól megy). És holdelf, a kedvencem :)

• csgj
    Mit értesz gagyi alatt? A fantasy-t? :O
  • Carmang
    Ne ítélj akkor a képek alapján :)
  • Carmang
    Azon csodálkozom egyébként, hogy vannak társak akinek a kinézete nem változik bármit is aggatok rájuk. Például eddig Zhajve és Amon tűnt fel, bármilyen páncélinget adok rájuk semmi változás a külsejükön, míg a többiek "átöltöznek".
  • solikka
    Jujjj.....elég gagyinak néz ki a játék a képek alapján...
  • Carmang
    Elég idétlenül néz ki Quara abban a csizmában :)
  • Nyugis
    aaaz igebn!! naggyon komolyan nézel ki!! :DDD
    és ha jol látom MOTB-s karival nyomod?
  • csgj
    Elég kemény kari :D
  • takysoft
    Na, csináltam pár screen-t én is.
    Elfelejtettem beállítani, így kicsit csúnyák lettek(alapból vmi vacak jpg-be ment)

Néhány kép agyoncsítelt karakterem agyoncsítelt kardjáról:D

Itt pedig a Shadow Eater. Kemény gyerek vagyok, ihaj:D

Csak kicsit táskásak a szemeim:D

Nincs mit tenni, várni kell, éjaszkáig nem jelenik meg a térkapu:D A víz meg... veszélyes:D
  • Chipii
    Szedd szét, és nézd meg:) Nincs benne semmi varázslat.
  • Legend Killer
    Má holnap van, éjfél elmúlt.
    A görgője szar továbbra is, amúgy az egér jó.
  • csgj
    Van biztos vmi egértopic, de gondolom újat kéne venni. Vagy megnézed holnap, hátha hirtelen jó lesz.
  • Legend Killer
    Baszki ,elkúrtam géjm közben az egerem görgőjét.
    Meglehet javítani, v újat kell venni? :S
  • Carmang
    Fényhatás a Keep-ben:

A bal oldali arc vagyok én. Tőlem kb 1 méterre hátra, és 3 méterre a fejem fölött egy gyertyás "csillár". Jól látható, hogy Kana-t szemből megvilágítja, egy rózsaszín emberi pofit látunk.

Ellenben engem hátulról ugyan ez a fény nem ér. Egy Wood Elf ennyire nem "brazil".

Továbbá,
    kiccsapatom:

és az inventory-m rögtön a silver sword újraegyesítése után.
    Ehhez kapcsolódóan egy ótvar szívás bugom is lett, mert eltűnt a Bag of Holding-om. Természetesen a legjobb cuccokat tároltam benne, hogy "majd egyszer jók lesznek még".
  • Legend Killer
    Jó, nemtom.
  • takysoft
    525 akkor se 2 hatvány, sem anak többszöröse.
    így alég valószínűtlen:D

(bár ha nagyon belemagyarázzuk, akkor kettő a nulladikon az 1. annak a 525szöröse pont 525)
  • Carmang
    Kösz a tippet, de pont azért nem akarok ilyen oldalakra felíratkozni, mert 500 évente ha töltenék fel oda valamit :)
    Majd az inventory nézetről csinálok képet, 'oszt felrakom.
  • Carmang
    Szerintem semmi gond ezzel a képpel. Ha megnézed, akkor egy enyhén bevilágított szobában vagy. A fickónak a jobb arcélét megvilágítja a középen levő gyertya, a többi pedig árnyékban van. Nekem is csinál ilyeneket, pl amikor a tárgyalásom volt, akkor nekem is, Torionak is, meg mindenkinek aki felszólalt valami iszonyú barnás tónusba ment át az arca. Bezzeg Nasher, és a mellette álló bíra előtt ott volt a pilács, őnekik szépen ragyogott az arcuk. Szabadban, nappal szintén jó mindenkinek a színe.
  • Legend Killer
    Ok, akkor még annyi, h tán a RAMra gondoltam.
    Nemtom.
    Tényleg nem vagyok nagy gép... ász.
  • csgj
    Nos, leszedtem, ki is próbáltam NWN2-ben.... és hát, semmi változás. Faerun lakói továbbra is szürkeus arcus kórban szenvednek.
  • csgj
    Oké, kösz, hogy szólsz!
  • takysoft
    Azt jezem, hogy ATI tényleg buggant itt-ott de ez nem feltétlen az ő hibája, csak nvidiára jobban tesztelik a játékot(vagyis amit nvidia esetén a játékban ovosolnak, azt ATI-nak driver szinten kell)

Jelzem a legújabb Catalyst tegnapelőtt jelent meg(a 8.1-es). szedd el, azt tesztel(én tegnap tette fel, e az NWN2-t még nem néztem.

Kíváncsi vagyok.. majd írd le az eredményt.
  • csgj
    Na, hát jó sok mindent nem nagyon tudsz még, ahogy látom :D Persze nem baj...(én se vok "gépász") Ati 9600 nem igazán lehet 256 megásnál nagyobb (amikor kijött ez a kártya, sztem még nem is volt 512 mb-os kari se atiban, se nvdia-ban). A konzol pedig olyan, hogy összedobnak egy ütős gépet, és aztán neked nem kell fejlesztened, max félredobod, ha kijön egy jobb konzol, és az kell :P De megint offba süllyedtünk.