Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Amúgy önsanyargató módon lvl 1es spellcastert inditottál? kb annak fogynak el 2 klikk után a spelljei😊
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Mivel nem voltam túl empatikus a priesttel ez az Eternal Rest kimaradt. Mennyire létfontosságú feat, teszem azt érdemes lenne visszatölteni miatta?
1 szint clericnél meg választottam a föld és levegõ beállítottságot ami toughness-t és evasion-t ad. frenzybõl meg a nemtommármilyen cleave-t kaptam meg 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
FB micsoda?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
15 barb 2 fb 1 cleric -et 😊 enyhén könnyebb a dolog.. a nagy maci kb hozzám sem ért 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Azer erdekelt, mert nekem ugyan eredetim van, de havernak nem nagyon tellne egy eredeti alapjatekra + meg a kiegre is. 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
2.Klikk a strategy mode fülre.
3.Válaszd a Directly on controlled character módot
4.Accept
A numerikus bilentyûzeten a * gombbal váltogathatod a kamera módot
A kamera állását be lehet állítani úgy hogy a régi kerékvágásba kerüljön ? Ez a mostani nagyon X-Com -os sztem.
Jó a kieg nagyon, csak ez a kameraállás bosszant, a régi jobban tetszett.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Ha meg úgy látod, nem tudsz mit tenni, ott a satiate, szépen vársz amig lemegy pár pontra az energia, aztán ellövöd...megéri azt az xpt ilyen helyzetben, késõbb ugyis kapsz eleget, ráadásul az éhséget is lecsökkenti kb negyedére. De #5417ben már leirtam ezt is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy tényleg idegesítõ dolog:S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
De bakker, ott van a folyamatosan csökkenõ lélekevõ csíkom (asszem már csak 21), egy csata után vagyok, hulla kevés élettel és varázslattal, ellenségek közelében, és ha lepihenek, akkor lemegy a lélekevõ csíkom, és meghalok... és game over 😮. De nem is tudok sehonnan sem összeszedni vmi lelket, amit ráadásul még azt se tom, hogy kell megenni 😮. A medve isten meg olyan gyenge, hogy az vmi hihetetlen... De hát könyörgöm, õ egy isten!
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts fájlba beírod:
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
127.0.0.1 nw2master.bioware.com
127.0.0.1 nwnmaster.bioware.com
127.0.0.1 nwn2master.bioware.com
Ezen mûvelet után beloggolsz multiba bármilyen néven, inditasz egy játékot, aztán akik szeretnének a servereden jatszani, vagy kiválasztják a game spy roombol, vagy direct connect az IPdre...eddig 1x halt be töltés során a kieg, míg az nwn2 rengetegszer. Bár nálam néhány alt+tab után kegyetlenül belassitja az egész gépet, a játékban is leesik a fps, egyes grafikai elemek hibásan jelennek meg...lehet csak win reinstall kéne vagy a vinyó szarakodik, fene tudja.
Ja, és hamachi még véletlenül se kell. Azt nem tudom, a kiegnél müködik-e, de nwn2nél allandóan lefagyott már a legelsõ areaváltásnál, s miután uninstalláltuk, a fent leirt módon már ment a dolog.
Elõre is köszönöm!
Viszont ez a kieg határozottan elõrelépés a sima 2-höz képest, hangulatban grafikában egyaránt.Aszem megveszem. 😊
akkor adom is el õket, tralala
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu