Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végignyomtam az alapjátékot, lvl20 sun elf (asszem) wizarddal, nincs elkúrva a buildem. De pl. NWN1 pw-kben divat volt lekorlátozni az alvást, és most is ilyesmit olvastam egy cikkben azért kérdeztem meg. Nem nehéz ellõni a spell készletet, mivel magas szintûbõl kevés van, alacsony szintû meg sokszor szart se ér. Sok ellenfél immunis is x szintû spellek alatt. Így hiába jön a duma hogy "használj alacsony szintût", nem is tudsz. Magasból meg kevés van. Gyakorlatilag csak a nosave spellek (isaac), meg a death (banshee, finger) ami hasznos. Fõleg, ha jól olvastam itt 30. szintig lehet fejlõdni, a spellek viszont lvl20 után nem kapnak DC növelést - ami nagy kibaszás, mert egyrészt übercsít cuccok vannak a játékban, nem nehéz beöltözni immunisra, másrészt ha a harcosok attackja nõhet lvl20 felett, akkor a spell DC miért nem?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Részemrõl nwn2ben earth+plant preferálom😊 ingyen toughness, 4es spellszinten stoneskin, 5ösön energy immun, és barskin is kellemes, nem kell ac amut hordani (feltéve ha van egyáltalán😊 Persze ez modulfüggõ, mert ha az 5ös (vagy jobb) amut odavágják neked, meg nem érdekel az alacsony szintû játék, hanem egybõl 20on kezdesz, akkor mások lehetnek az legelõnyösebb domainek.
Acidlich
Bármennyit aludhatsz bármilyen idõközönként, de néhol könnyedén felébreszthet a helyi monstaközösség néhány élelmesebb tagja.
Amúgy önsanyargató módon lvl 1es spellcastert inditottál? kb annak fogynak el 2 klikk után a spelljei😊

A kiegben tényleg csak 8 óránként lehet aludni? Az eléggé megöli a varázsló kasztokat. Klikkelek kettõt, majd várok 8 órát hogy megint játszhassak?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Sztem papnál a legjobb a War szféra, kapsz divine powert egyel alacsonyabb szinten is, nem kell részletezni miért fontos. 😊

Patch és kieg telepítési sorrend:

link
Thnx uram, így sokkal jobb, a több év beidegzõdése...😊

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Hi,
Mivel nem voltam túl empatikus a priesttel ez az Eternal Rest kimaradt. Mennyire létfontosságú feat, teszem azt érdemes lenne visszatölteni miatta?
BlackShadow
nwn fórumon olvastam ezt az összeállítást 😊 fb az a frenzied berserker

1 szint clericnél meg választottam a föld és levegõ beállítottságot ami toughness-t és evasion-t ad. frenzybõl meg a nemtommármilyen cleave-t kaptam meg 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

teddymac
Mitõl van az,hogy az optionsban nem látszanak a betük ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Na most törlöm le az egészet, hogy majd felpatchelhessen... bakker... xD
MrStokes
Miert jo az az egy szint cleric, mit ad amit a barbarral hasznositani tudsz?

FB micsoda?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Van már elvileg az alaphoz 1.10-es patch... De nem tudom felpatchelni, mert az 1.10-es kieg miatt nem teszi fel... pedig az alapon csak az 1.07 beta van
BlackShadow
hát warlock-al kudarcot vallottam.. nem bírtam megküzdeni az elsõ városban a színházban lévõ enemykkel.. így indítottam egy
15 barb 2 fb 1 cleric -et 😊 enyhén könnyebb a dolog.. a nagy maci kb hozzám sem ért 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Acidlich
Nem rossz a 2.0-ás Gith kard:

MrStokes
Ertem, koszi.

Azer erdekelt, mert nekem ugyan eredetim van, de havernak nem nagyon tellne egy eredeti alapjatekra + meg a kiegre is. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

1.Lépj be az opcók menübe.
2.Klikk a strategy mode fülre.
3.Válaszd a Directly on controlled character módot
4.Accept
A numerikus bilentyûzeten a * gombbal váltogathatod a kamera módot

Sziasztok,

A kamera állását be lehet állítani úgy hogy a régi kerékvágásba kerüljön ? Ez a mostani nagyon X-Com -os sztem.

Jó a kieg nagyon, csak ez a kameraállás bosszant, a régi jobban tetszett.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Acidlich
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jól jön még az, mikor Myrkul bácsit kell elfogyasztani😊

Az Ashwoodi erdõben hogy gyógyitom meg a fát?
Na jó, csak kezdem kiismerni ezt a lélekevés dolgot... Csak idõt kellett adnom magamnak. De rohadtul felidegesített (láthattátok is a hsz-eimben 😄). És még mindig nagy tehernek tartom azért ezt a képességet. Új dolognak oké, meg átalakítja a megszokott játékmenetet, de egyáltalán nem szuper... Nekem ez nem élmény, hanem frusztráció 😛 A macit meg akkor megoldom, de én az Ice troll lodge-ban már elõtte is voltam. Csak nem emlékeztem, hogy mondott volna vmit a "góré" a macival kapcsolatban.
Acidlich
Mi is ott tartunk éppen...végre egy kis igazi Baldur's Gate féle fejtörõs feeling😊

[HUN]Crassus
júj anyám,de bonyolúlt a Thay-i akadémia!!:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Acidlich
Nekünk arrafelé, az egyik álom-pálya betöltése közben voltam kénytelen az alt+F4 kombot bevetni, de köv nekifutásra ott is áttöltött.

Acidlich
Nem, mert gondolta majd a gazdi felderiti a várost...

Nekem van egy lyan gondom hogy mikor végeztem a sunken Citybe s menék el kilép a játékból a gép ez nektek is elõfordult már?
És ezt mondta is elõre a maci??
Acidlich
Jah, ez még az AD&D-s 😛

Acidlich
Amúgy meg nagy tévedésben vagy a macival kapcsolatban, csak be kellett volna menni Mulsantirban az Ice troll lodge-ba, és ott beszélni a góréval...

Hehh, egyébként tök faxa, hogy neked a régi Forgotten Realms logód van, nekem meg az új 😄
Acidlich
Eredetinél nem kell a master servereket tiltogatni, mert tudsz tudsz csinalni acc-ot az nwn2 honlapján, az eredeti cd-key segitségével.

Acidlich
Lehet a gépedben, vagy a win installban van a hiba, sajnos jobbat igy nem tudok mondani sry

Acidlich
De amit Crassus irt, az azért jó, mert ha a nagytérképen kijelölve mész be Mulsantirba, és nem közvetlenül a város kapuján, akkor visszatöltõdik minden skilled meg spelled, magyarán olyan mintha aludtál volna, de mégse b*sztál el 8 órát, ergo nem megy le számottevõen a spirit energy csikja.
Ha meg úgy látod, nem tudsz mit tenni, ott a satiate, szépen vársz amig lemegy pár pontra az energia, aztán ellövöd...megéri azt az xpt ilyen helyzetben, késõbb ugyis kapsz eleget, ráadásul az éhséget is lecsökkenti kb negyedére. De #5417ben már leirtam ezt is...

Nemtok már suppresselni, el vannak használva a képességeim... egyszerûen 100%-osan elakadtam...
[HUN]Crassus
mondok egy gyors "csítet" rá

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mulsantir és mulsantir kapuja közt ingázz és supresselj míg fel nem tornászod magad maxra...napi 1x 2x szívj csak lelket olyan lényekbõl akik nem UD-k valamint szerezd meg a macitól a -20% éhséget /Devoted legyél vele.

amúgy tényleg idegesítõ dolog:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Áh, ez a lélekevés teljesen kikészít... Nem fogom tudni végigjátszani a játékot miatta, pedig naon érdekel a történet, és szeretem is a gamet. De õszintén szólva az alap sokkal jobban tetszett. 😞
De bakker, ott van a folyamatosan csökkenõ lélekevõ csíkom (asszem már csak 21), egy csata után vagyok, hulla kevés élettel és varázslattal, ellenségek közelében, és ha lepihenek, akkor lemegy a lélekevõ csíkom, és meghalok... és game over 😮. De nem is tudok sehonnan sem összeszedni vmi lelket, amit ráadásul még azt se tom, hogy kell megenni 😮. A medve isten meg olyan gyenge, hogy az vmi hihetetlen... De hát könyörgöm, õ egy isten!
Légyszi vki segítsen...:S
MrStokes
Ez a modszer mukodik mind eredeti, mind kaloz peldanyok eseteben?

MarkBlade
Hálám üldözni fog ! 😄
Acidlich
Ezt a pár mondatot csak elbírja a topic, már csak azért is, mert hátha másnak is jól jön.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts fájlba beírod:
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
127.0.0.1 nw2master.bioware.com
127.0.0.1 nwnmaster.bioware.com
127.0.0.1 nwn2master.bioware.com
Ezen mûvelet után beloggolsz multiba bármilyen néven, inditasz egy játékot, aztán akik szeretnének a servereden jatszani, vagy kiválasztják a game spy roombol, vagy direct connect az IPdre...eddig 1x halt be töltés során a kieg, míg az nwn2 rengetegszer. Bár nálam néhány alt+tab után kegyetlenül belassitja az egész gépet, a játékban is leesik a fps, egyes grafikai elemek hibásan jelennek meg...lehet csak win reinstall kéne vagy a vinyó szarakodik, fene tudja.

Ja, és hamachi még véletlenül se kell. Azt nem tudom, a kiegnél müködik-e, de nwn2nél allandóan lefagyott már a legelsõ areaváltásnál, s miután uninstalláltuk, a fent leirt módon már ment a dolog.

MrStokes
Artifac ugyben hol tudnek korulnezni?

MrStokes
Meg kell venni az eredetit es nincs gond a patch-elessel, igaz-e? -_^

MarkBlade
Ez jó hír 😊 Priviben leírnád hogy hogy csináljátok pontosan, nem akarok fórumon szemetelni.
Elõre is köszönöm!
Acidlich
Ki az az élõholt npc?<#idiota>

Acidlich
Azóta kb egy töltésnél fagyott ki, sokkal stabilabb.

MarkBlade
Nah ismét felteszem a kérdést. Próbálta már valaki múltiban? És mûködött? Mert nálam hol mûködik hol nem.. kicsit bugosnak tünt.
Viszont ez a kieg határozottan elõrelépés a sima 2-höz képest, hangulatban grafikában egyaránt.Aszem megveszem. 😊
Hali!Amikor neverwinter kereskedõ negyedbe utaznék akkor kidob, ezt eljátszotta mind a 2 gépen itthon ezért írok hátha ti tudtok segíteni.Elõre is köszi
akkor ez azt jelenti, hogy nem tudom újratölteni a lemerült tárgyakat, és pusztán a light spell miatt ennyire drágák?
akkor adom is el õket, tralala

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

NWN1-ben volt jó, a HotU után. Enchantoltad a mezei cuccot lighttal, és permanens lett, drágábban adtad el mint vetted >> tuti pénzkereset.

ne szopassatok már, skacok, ha valaki ideadja a FAQ, kiteszem, és akkor tudtok rá linkelni

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu