Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szoktam csalni, de ez a spirit eater cucc pont azt a részét öli meg a játéknak, amiért a szerepjátékokat szeretem, hogy nyugodtan lehet haladni, nem kell rohanni sehova.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Alt Gr + 7
DebugMode 1
rs ka_se_points_set(100.0)
DebugMode 0
A másik dolog meg, nem hittem volna hogy rosszabb útvonalkeresést lehet csinálni, mint az alapjátékban, de tévedtem, már egy szobán se sikerül mindig átjutni egy karakternek, ha meg a harc közben elékerül valaki akkor szépen áll mögötte és néz. 😊
BG-ben akár az egész térképen átküldtem a karaktereket, na itt meg se próbálnám....
mint írtam ez -1 chaotic-ot ad, viszont ha elolvasod a megfelelõ könyvet/naplót a szobában, és utána klikkelsz a holttestre lesz +2 választásod: ha itt befejezed a rituálét akkor -10 evil pont a jutalmad + számottevõ xp az ezt követõ csatáért!
Egy masik kerdes: Two weapon fighting-ra specializalodott ranger-t ki milyen prestige class-szal "paroztatna" ? En most a duellist-et fogom kiprobalni, kivancsi leszek, milyen lesz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
alignmet-em: chaotic good (0/75). itt elvileg elsõ szám mutatja a lawful/chaotic szintet, második meg az good/neutral/evil-t. de hogy van ez pontosan?
practiced spellcaster (wizard) feat-nek van értelme ha level 20 wizard / level 10 red wizard akarok lenni? nem tiszta, hogy pl. level 24-en (20/4)-nél csinál-e valamit, vagy ott amúgy is 24 az SR vagy milyen level.
kipróbáltam a játékot!Nekem tetszik csak az az irányítás meg kamerakezelés....mind1, majd belejövök😊
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
huhú, micsoda craftolási lehetõségek! fõleg a "SPECIAL ESSENCES AND RECIPES" szekciót ajánlom mindenki figyelmébe.
crafting guide
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ati Mobility Radeon x2300 3.0shader 256mb
Duo T2080
1gb ram
nem a legjobb de mediumon futna????
elõre is thx
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
--
nos ez tényleg egyike a legnehezebb játékoknak 😄 (v én lennék ennyire analfabéta hozzá? 😊 )
macikirály után visszamentem s a lich king meg vámpír tesói szétpofozták a bandát 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Mask of the betrayer-hez kell az alap vagy megy nélküle is?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A beallitottsag alatt a domain-t erted?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Találtam mindent csak azt nem
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
(Egész jól zárul ez az év. MotB + jön a Witcher. Évek óta nem volt ilyen kényeztetés.)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
És mit kell csinálni a Misztikus dobozal?
Vampiric feast 48-as DC-vel az brutalkemeny volt!
Ha azt vesszük, hogy spirit eater vagy, igen, korlatozva van az alvás egy kicsit, azt meg kell hagyni, de kiismerve e lét dolgait, nem jelenthet nagy gondot.