Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg szagatott mint állat, mert nem csinálták meg rendesen ATI kártyákra(fura mód, csak a belsõ terek szaggattak, kint ment folyamatosan.)
aztán hallottam pleykát, hogy 1.03-asban már jó lesz.. leszedtem a beta 1.03-as patchet, azzal ment is szépen, de még úgy is nagyon nagyon bugos volt sokhelyen.
aztán jött az 1.05... abban már lehet karakter magasságot, meg szélességet állítani😄 csupa remek cucc.
Most asszem 1.10 van ,de abból már a második. van 1115, meg 1116-os build is.(utóbbihoz nics crack de nem is kell, mert van mini-image).
Sanos könnyen lehet, hogy a legújabb verzió után a mentett állásaid nem tudod majd használni, mert nem fogja betölteni.
Ha mûködnek is, lehet vissza kell majd tölteni valahova oda, ahol még nem mentél be az adott helységbe, amivel most gond van.
UI: tedd fel a kiegészítõt. nem csak egy újabb végigjátszható modul van benne, hanem egy halom új kaszt és varázslat is. Vannak új alapkasztok(pl Precoius Soul), meg új különleges kasztok is.
A magyarítás legújabb verziója már kompatibilis a kiegészítõvel, bár abból még semmi sincs lefordítva, de megy legalább😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
hát patcheld😄 azzal kellet volna kezdeni😄
2: 234451122
3: 2332233175
4: 35345272725
koszonom a valaszt es a segitseget!
Ha nem sürgõs multiban, akkor húzd ki a netet a gépbõl, azt kész.
LAN esetén meg a modemet kapcsold ki(ne a routert), akkor menni fog.
ha telepítés közben nem volt baja a seriallal, akkor szerintem tuti, hogy a neten ellenõrzi be.
Megprobáltam, ugyanaz a helyzet. Bár már nem csatalakozik a biohokis szerverhez, de a CD Key probléma továbbra is fennáll. Szerintem az lehet a gond, hogy az alap nwn2 cd keye eredeti, a kiegé meg olyan amilyen....
Szóval lövésem sincs. Az exe file-okat nem írtam felül, egyszer sem. Igaz upgrade-ltem így 1.16-sak. A miniimagos dolog se változtatott rajta. <#zavart2>#zavart2>
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
127.0.0.1 nw2master.bioware.com
127.0.0.1 nwnmaster.bioware.com
127.0.0.1 nwn2master.bioware.com
(nekem LAN-hoz elég volt. és így nem kell kikapcsolni a modemet.. tudok tölteni közben😄)
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem. A helyzet a következõ, eredeti alap nwn2, warezolt kieg - mivel az édes jó hazánkban még nem lehet megakapni, lassan 1 hónappal a megjelenés után se...lol- és nem tudok interneten csatlakozni - direkt ip-vel sem - szerverekhez, mivel cd key problémát ír ki.
Na már most tudom, hogy lehet bûvészkedni a windowsos host file-al (127.0.0.1 nwmaster.bioware.com 127.0.0.1 localhost w2master.bioware.com ) de ez se oldotta meg a problémát. Jön a "Your CD KEY is unauthorized" nevû imaszöveg...
Valakinek valami ötlete?
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kerdesek a konyvtarban elszortan talalhato es felveheto konyvek tartalmara hivatkoznak, bennuk megtalalod a valaszokat.
Ugy emlekszem, hogy ha nincs rajtad a szemfedo, akkor a 4 elkeritett reszen a talapzaton nem jelennek meg az egyes konyvek, azok csak a szemfedovel lathatoak.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Elakadtam a játékba:levéltárban vagyok,megkéne szereznem vmi levelet vagy valami hasonó,a levéltár közepén van egy ajto desehogy nem tom kinyitni
Please vki help me!!!!
(van az a legalsó beállítás. pontosan nem emlékszem rá...)
meg az új catalyst drivernek valahogy gyengéi az árnyékok... na majd javítják a következõben.
amúgy próbáld kitalálni elõre melyik class-okat / prestige osztályt akarod választani, ez behatárolja.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mivel annyi játék van a tarsojban nemhiszem, h most újrakezdem 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nem szoktam pocskondiázni semmilyen játékot, de mint gondolom tudod, a fórum arra való, hogy az emberek elmondhassák a véleményüket, még ha azzal nem is ért egyet mindenki. 😊
Ha érdekel keress meg priviben, megadom az msn-t aztán a többit ott.
amúgy van egy influence guide ha valakit érdekel.
wizard-ként eternal rest óta nincs semmi bajom a spirit eater dologgal, persze le kell suppress-elni a craving-et minimálisra. amúgy nekem elsõre sikerült devour-olni a priest-et így nem kaptam meg eternal rest-et, na anélkül tényleg gáz. sajnos ez alap feat, szerintem elég gáz, hogy ki lehet hagyni akár egy melléklikkelés miatt...
ha véletlen valaki így járt és kivan miatta: console-lal orvosolható, így nem kell visszatöltögetni ('givefeat 1984').
én azért nem játszom mert tudom hgoy még bugos, de nem is elég erõs hozzá a gépem. a megjelenésekor kipróbáltam, de az elsõ komolyabb összecsapást sem tudtam megnyerni, mert szaggatott
de mostmár majd hogy sokat javítottak rajta, meg fõleg lesz jó vidkarim újra nekikezdek
ha igazad is van, csak azért kár ide írkálni a pocskondiázásokat hogy elolvassuk. rendben, én sem szeretem ha egy jó játék tele van hibákkal, de amíg nem jön a végsõ peccs, addig játssz mással. van bõven játék, idõ inkább kevesebb rá.az nwn1 is vhol 1.62-nél fejezõdött be, két nagy meg két kisebb hivatalos kieg után
Szal Chapter 2 végénél vagyok az akadémián, és Ammon Jerro lelkét kéne visszapakolnom a testébe (Tudom hogy nem fõ küldetés de az elsõ rész után õ az egyetlen "élõ" személy akivel találkoztam szal érdekelne mi van vele). Namost az a gond hogy az a két nyomorék PitFiend nem adja ide a lelkét. Pedig megvan a pénz meg a három lélek (Inarus szobájában találtam egyet (Housing Soul), a golemverekedésnél a pénz helyett a srác lelkét akartam, meg is lett, és a "lélektárból" kivettem egyet) de még csak ilyen opciót sem ad be hogy elkérhetném a lelket.
Bug? vagy valamit elnéztem?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu