7862
  • Carmang
    Ezt hogy érted, hogy "mi a nyitja"?
    Le kell győzni őket! :)
  • Carmang
    Rakd ki alulra a gyorsmenüre.
  • sir Hunnish
    Ja és Carmangot szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudom azt az átkozott kardot (Gith) használni, mert ha rányomok a gyors menüben akkor csak ilyenek vannak, hogy megvizsgál, eltesz meg azt hiszem eldob és semmi olyan ami a különleges képességeit hozná elő. Köszi!
  • sir Hunnish
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy mi a nyitja a játék vége felé annak a jelenetnek, amikor a King of Shadows-t legyőzöm és sok kicsi jön helyette. Sajnos csak nagyon kevés időm van, így nem tudok kísérletezni. Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Carmang
    Nehogy azt hidd, hogy nehéz ám egy pallos. Csak a hüje amerikai filmek sugallják ezt. De ugye amerikában nem ismerik az olyan fogalmakat, hogy "korhűség", meg "valódi eszközök felkutatása és megvizsgálása".
  • Nyugis
    ige igen! ez itt a fontos kérdés! sokakat megbolondit egy ilyen Khmm "leharcolt" külsö, na de lehet hogy jobban nyomja mint az öreg JODA! :DDD lehet, hogy Ő a ping-pong kung-fing legősibb legkegyetlenebb mestere! :D
    Ezenkivül gondolkodásra adhat okot az is, hogy a mamoka, (uszkve 80éves élből), olyan simán és rezzenéstelenül tartja a pallost, hogy az sok 18éves kis kirhes-nyenyec is megirigyelhetné.. szóval elgondolkoztató ám! én aszem messzire elkerülném, még a körnékét is. ;-)
  • Carmang
    Na jó...
    De mik a kard stat-jai, meg a mamóka stat-jai?
  • csgj
    Huhh, nézd milyen könyörtelen arcot vág! Nem maradsz sokáig talpon, ha ezzel szembe kerülsz! Ez a nyanya már egész Faerunt bejárhatta! :O :P
  • takysoft
    ja, beszúrás...
  • takysoft
    LvL99 human paladin:
    http://dl.ziza.ru/other/022008/01/pics/07_pics.jpg
  • Nyugis
    még naggyon az elején vagyok..
  • Carmang
    Pff... miért mire szórod el? :)
    Nekem mindig annyi volt mint a rosseb. Persze az ékköveket meg az átlagos loot-okat eladtam ez első kereskedőnek. Vásárolni alig vásároltam valamit, az igazán jó dolgokat találni lehet.
  • Nyugis
    a knőpént mindig jol jön! ;-) Egyszerüöen nem tudok annyi lovét összeszedni amennyi elég lenne! ;-)
  • Carmang
    A szituációkban a hozzáállásodtól függ minden. Többféle válaszolási lehetőség van. Rajtad múlik, hogy a törvényes/jó-t választod, az öntörvényűt (te is beszállsz a kenőpénzbe), vagy a flegmát (nekem mindegy, én csak Blacklake-be akarok eljutni...).
  • magus
    köszi, ezt át fogom olvasgatni
  • [HUN]Crassus
    ezt nézd át/http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/922154/45560/....... varázstárgyakat pedig olyan karival tudsz azonosítani akiknek van LORE skilljük és elég magas az adott itemhez......
  • magus
    de én nemrég mészároltam le mindenki aki elfogadott kenőpénzt :D
  • takysoft
    Azért... nem kell a választást túl komolyan venni...
    A városőrség tagjaként is megnak a lehetőség.... kevésbé törvényesnek lenni....
  • magus
    én pl chatoic good vagyok, de a városőrség szimpatkiusabb volt mint a tolvaj világ, remélem ezért nemtérek el annyira a választott utamtól
  • Nyugis
    most éppen ijjász vagyok elf mivoltomban és azon belül meg aszem "mennyei ijász", vag mi a szösz. .;-) és mivel semleges jót játszok, nem mertem belevágni csak ugy a várösörség adta kalandokba! ;-)
  • takysoft
    annyi hozzáfűznivaló, hogy ha szeretnél a későbbiekben Amni Árnytolvaj lenni, akkor a tolvajos cumót csináld(Neverwinteri Kilence egyik mindenképp lehetsz)

Hogy a városőrséggel később lehetsz-e árnytolvaj, nem tudom.
    ha nem tolvaj-szerűség vagy, akkor meg mind1.
  • Nyugis
    au alkimiát elegyiteni kell a mágiával.. ha nincs magas alkimia skilled és mellete nem vagy mágus, te vagy valaki a csapatodbol megtámogatva a fentebb leirt sikllel akkor felejtős lessz ez a dolog neked, ergo nyugodtan eladhatod. az arany meg ugy is mindig kell! ;-)
  • magus
    um, van egy csomó drágakövem, meg sima gyűrűm, semmi extra cuccal, ezekkel mit csináljak? A drágakövek nem kellenek majd alkímiához, vagy valami? bár nem is vagyok alkímista, sőt még receptet sem találtam sehol, csak fegyverkovácsoláshoz még valamelyik erődben a játék elején. Vagy inkább adjam el őket és hagyjam az alkímiát.

rengeteg az unidentified cuccom, egyszer találtam egy scrollt, és akkor meg tudtam nézni mire valók, de amúgy hogy nézem meg?
  • Nyugis
    és az nem szémit hogy semleges vagyok? mert a katonűknál gondolom a törvényes az etalon
  • Carmang
    Ha jófiúként akarod végigvinni a játékot, akkor az őrséget, egyértelmű.
    Ha viszont jófiúból le akarsz zülleni, akkor a tolvajokat.
  • Nyugis
    üdv!
    az a kérdésem, hogy ha semleges jó karival nyomom, és éppen newervinter városában vagok, melyik küldit válasszam, a palotaörséget vagy a tolvajokat hogy ejussak a kereskedő negyedbe? mit javasoltok?
  • Elk Hunt
    Nekem Los Angelesből jött 2 hét alatt :-)
  • [HUN]Crassus
    naah megrendeltem ma EBAY....kíváncsi vagyok mennyi idő ide Angliából....
  • zsani73
    Köszike, mindig elszaladtam mellette, mert azt hittem bent a kastélyba kell még csinálnom valamit.
  • Carmang
    Nézd meg a küldetéseid között nincs-e még valami tennivaló. Ha nincs, akkor az erődben álldogáll a Luskan nagykövet szolgája, vele beszélj (a belső udvaron, a kissrác mellett).
  • Nyugis
    pontosan erre gondoltam! köszönöm szépen!!
  • Besz
    2 helyet is tudok, ahonnal le lehet tölteni a javítócsomagokat:

Official NWN 2 Patches és Official NWN 2 Patches - 2.

Teljesség kedvéért a telepítő program ezekhez a fájlokhoz:

NWN2 Patcher (tnt220)

Megjegyzés: a fájlok nevében a "pcx1" a kiegészítőre utal.
  • magus
    ez engem is érdekelne, feltettem az alapjátékot, felpatcheltem, és most úgy indul el, hogy mask of the betrayer, mármint a kis kép ami kijön töltés közben.
  • Nyugis
    mekem csak egylink kell ahonann a patcheket le tudom tölteni. az apahoz már csak a legfrissebb patch nincs meg a több meg van csak megszünt az oldal honnan le lehetet szedni...

más:

ha felteszem a kieget, de még csak az alapjáték elején tartok akkor az kihat rá? legalábbis ugy mintha patcheltem volna? errről van valkinek infoja?
  • zsani73
    Sziasztok, segítséget szeretnék kérni valakitől. Elakadtam a Keresztút tornyos résznél. Már mindent felépítettem és nem tudom hogyan tovább. Légyszi segítsen valaki mert kifogytam az ötletekből.
  • takysoft
    jó az auto-updater.
    használd azt.
    annyira béna a patch-system hogy offline nehéz, de van rá megoldás.(de akkor egymás után kell felpakolgatni egy tool segítségével a fileokat.
    de azokat úgysem tudod letölteni.
  • Nyugis
    tud valaki olyan oldal cimet adni ahonnan a patchek letölthetőek? tudom hogy van az auto update ezt a választ lehetőleg mellőzzük. az irjon aki tud és akar is segiteni ebben a kérdésben! Neki viszont várom a válaszát!
  • Nyugis
    lehet kapni csak meg kell rendelni! ebay és társain. ugy látszik hogy az ittenieknek nem kell a "hszon" , hagyák kimenni az országból. bölcs döntés! ;-)
  • [HUN]Crassus
    MotB-t miértnem lehet kapni???
  • Carmang
    Jó, de benn van, hogy "nekromancia fókuszos" amellé meg valamilyen Evil karakter dukál ám :)