Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elk Hunt
Hát van elképzelésem, bár aki ezt csinálja, termeli (mert sok esetben "futószalagszerû termelésrõl van szó) az nyilván máshogyan látja a "fos játékok" kérdését. Na de a piac diktál, és ameddig ezekre is van szükség (bár elég szubjekvtív az, hogy mi jó és mi nem...) addig biztos lesz ilyen. A forgalmazokat meg nem lehet megerõszakolni, náluk van az összes "kapcsolat", és vagy törekednek arra, hogy minnél több játék jelenjen meg vagy nem. De gondolom, ez azért ennyire nem egyszerû: mert pl ott van a vám, szerzõi jog ect.-nek a költsége.De azért mégis kíváncsi lennék, hogy megy ez a folyamat itthon.

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"

takysoft
ez ott bukik be, hogy.....
tudod hány fos játék megjelenik hetente?😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Elk Hunt
A magyarországi megjelenés a pöcsölés végett necces. Gondolom a kiadók felmérték az igényeket, aztán azokat a gammákat fogják elsõsorban beszerezni amik "várhatóan" nagyot durranak. Ez az õ szemükben annyit jelent, hogy vinni fogják tõlük mint a cukrot. Gondolom a nwn2 alapja nem váltotta be az importõri reményeket (szegények) és jegelik a dolgot. Sokkal egyszerûbb, korrektebb és tisztább dolog ebay-en megrendelni mondjuk innen a szomszédból (azaz ausztriából) és kész. Egy héten belül meg van a cucc és nem kell várni arra, hogy a kiadó lesz oly kedves megjelentetni itthon is az eredeti játékot, lassan 2 hónappal azután, hogy meg is jelent...
Sajna piac van, és csak azzal foglalkoznak amibõl pénzt is látnak. Én is így csinálnám.

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"

takysoft
jól emlékszel, csak az nem mindig müxik....

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Nem emlékszel rosszul 😊
Carmang
A beállításokon keresztül lehet állítani a kamera mozgási sebességét.
Vagy rosszul emlékszem?

Hedgehunter
Nalam is egy valakinek a redemption-evel nyomja (greataxe) halalos...
zsirfecske
simán megéri a monk áttérés, 4 támadás/kör baromi ütõs. 2d6 fire damage-es monk kesztyûvel toltam és pusztított, spell-eken kívül lazán õ vitte be a legtöbb sebzést.

takysoft
ez van nálam is, de én amúgy is így szeretem. barátnõm nem komálta annyira😄

nekem azu a bajom, hogy már elég erõs a gépem hozzá, ezért felraktam újra, és szépen meg is, de a kameramozgás sztem rosszbb lett mint peccselés meg kieg nélkül

felsõ nézetbõl, ahonnét ált játszik az ember nagyon gyorsan forgatja

mit lehet ezzel tenni?
(persze hogy levettem a kameramozgatás érzékenységét minimumra az opciókban(

Carmang
Érdemes monknak átképezni, mert a Fighter osztályból a passzív dolgai továbbra is érvényesülnek. Aztán erre jön még a monk passzív cuccai, meg az aktívak is. Nálam õ lett a legütõsebb karakter (velem együtt). A többiek elég hamar elhullanak, de Khelgar állja a sarat...

Nyugis
torrenten már régen szedhetõ..

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Én Khelgarnak mindig szereztem egy bazinagy elektromos sebzéssel kiegészített buzogányt... 😄 Arra már nem emlékszem, hogy monkként tudta-e használni, de jó sokáig nála volt, és õ volt a fõ erõ a csapatban.
A Mask of the Betrayer magyarországi megjelenésérõl van valakinek valami infója? Kapható valahol?

takysoft
lehet filózni. de szerintem monknak se rosszabb😄
meg addigra már úgyis van casavir erõs fighternek..

Hedgehunter
A hulye torpe monk lett...!!!! 15 szintet kellett feltolnom ujra....

Takysoft: szerencsere nem kell a magyar nyelv hogy ertsem...
takysoft
bõvebb info, letöltés, meg miegyéb itt
nem teljes, de nem sok angol van már benne😄
ellenben bugos, mit állat😄 de csak elírás, ki nem akad...
valaki elmagyarázhatná nekik, hogya Granite nem Gránát... hanem egy ékkõ😄
meg elgépelések...
De majd javítják. NWN1 fordítást is szépen gatyába rázták kiadásra...

zsirfecske
jobb klikk a fején és talk to...

Nem is tudtam, hogy már ott tartanak, én végig angolul nyomtam 😄
Hedgehunter
Hogy tudok beszelni a tarsaimmal,,,? A torpevel kellene dumalnom a trial-lal kapcsolatban...
az kéne még, jáj 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

takysoft
persze
az alapjátékhoz már 95%-os a fordítás

Nyugis
csakis..😄DD

Hedgehunter
Ti magyarul nyomjatok...????<#fejvakaras>
Zotya123
ahhahh, én a közeli házaknál akartam keresni, nem így 😄

Meg is jelöli, de a World Map-on... (ki kell menned a mezõre, ott van a WM)
Zotya123
vicces, hogy itt nincs imgw 😊

Zotya123
jöttem én is újra kérdezni 😊) ott tartok, hogy be kellene jutnom a várba, és hogy megjelöli nekem a térképen a lehetséges helyeket 😊

és nem 😊 szóval hova menjek? köszönöm 😊

Zotya123
jöttem én is újra kérdezni 😊) ott tartok, hogy be kellene jutnom a várba, és hogy megjelöli nekem a térképen a lehetséges helyeket 😊
http://kama140.tvn.hu/NWN2_SS_111107_215628.jpg
és nem 😊 szóval hova menjek? köszönöm 😊

Akkor ez lehet, hogy olyan, mint régen nálam a 2d texture bug. Csak egy másik patch tudta orvosolni... Csakhogy most már nem valószínû, hogy kidobnak egy újabbat. Sajnálom 😞
most telepítettem újra az egészet,de a kiegészítõt lehagytam(hátha azzal van a baj),és nem magyarítottam...de még mindig rossz:S:S😞😞:S😞
Akkor a te gépedben van a probléma... Vagy esetleg telepítsd újra az egészet. :/
bocsi,h nem olvastam vissza
megcsináltam a mini image-os dolgot,de még mindig rossz:S
takysoft
Olvass már vissza picit. nem sokat... #5656-os üzenet....... alig 15 üzit kell visszaolvasni...

takysoft
az a mini-image, amit linkeltem az elõbb, az ugyanúgy jó az alapjátékhoz, meg a kiegészítõhöz is.
patcheled online, azt kész😄

Az új varázslatokat kicsit nehéz beszezeni az alapmodulban, de ha máshonnét exportált karival vagy akkor mûködnek😄

Innét tudod letölteni a kiegészytõt például. Kell hozzá torrent kliens, de szerintem ismered a technológiát.

Fel kell telepíteni, online patchelni és már fut is. (ne crackeld, mert akkor késõbb nem tudsz majd patchelni, meg a mini-image-el amúgy is megy.)

ebben is kéne némi segítség...
hogy kell használni a mini image-t,illetve hol találom pontosan?
(bocs,h ilyen egyértelmû dolgokat kérdezek)
Ne crack-eld! Gamecopyworld-n találsz mini image-t, az minden patch-el mûködik. (Azt hiszem tényleg elkéne egy FAQ, csak kár, hogy én nemtok csinálni... :/)

#5665 Nyugis: Nyugi! 😄 Pont erre írtam a választ...
Elõször felraktam a reloaded-es alapjátékot,aztán a hatred-es kiegészítõt és utána a magyarítás jelenlegi verzióját. Már elkezdtem a játékot,mikor a kieg felkerült,kb aakkor értem last kikötõbe. Most épp befejeztem a tárgyalást,és el kéne mennem komor-tóba,de mindig kilép,ha oda akarok utazni. Ha máshová utazom,akkor teljesen jól mûködik. Azóta még fölraktam a legújabb patcheket és újra crackeltem,illetve újra felraktam a magyarítást. Nem tudom mi lehet a probléma. Segítsetek!
Nyugis
még egy szmélyes jellegû kérdésem van:
esetleg van itt valaki aki dél-pesti lakos, és megvan neki a kieg?
ha igen, akkor legyen olyan rendes, és irjon Nekem egy privit!! ;-)

Nyugis
éas ha felteszem a kieget, és ugy inditok egy "alapjátéki" gamét, akkor ugy már hozzáférhetek az "uj" varázslatokhoz?

Hát az varázslatokhoz ott nehezen juthatsz hozzá, mert az alapban csak 20 szint van... De az új fajokkal és kasztokkal lehet ott is játszani, és nekik a legtöbb varázslatuk új. És nem kell új mini image, megy tökéletesen a régivel.
Nyugis
ha felteszem a kieget, akkor modosulnak az alpjátékban is a cuccok varázslatok, stb? és ha tört akkor a kieghez uj mini image kell? vagy azt crackelni kell?

takysoft
nem akartakal le-lámázni, ne haragudj.
és örülök, ha megy. ha bármiben kérdésed van, szívesen segítek, akkor is na nem nwn2-vel kapcsolatos😄 csak akkor privibe😄

Most nekem lenne kérdésem:
Amni árnytolvaj... hogy lehet felvenni? Hogy lehet oda belépni? Mert egész jó lenne nekem most épp. Nem városõrnek kellett volna lenni? 😄

takysoft
szia, milyen verzió van neked? kiegészítõ? melyik patch?

húh! elég ideges lettem,mikor 1213szor kidobott a windowsba,amikor el akartam menni a komor-tó negyedbe... sajnos nem találtam faq-t sehol,és nem tudnék ilyen idegállapotban 70 oldalt visszaolvasni...
ha tudjátok,h hogyan lehetne orvosolni a dolgot,akkor kérlek írjátok le,vagy mondjátok meg,h hányadik oldalon van
ui bocs,h lusta vagyok,és kösz a segítséget elõre is
Nyugis
régi motors vagyok, de láma... a TE leírásod miatt tettem fel ujra, patcheltem fel és MÜKÖDIK!!! 1000köszönet a leírásért a segítségért!!!!

Zotya123
megvan kiegészítõ, megvannak eredeti file-ok, mindent megtartok 😊 és nem vagyok lámaaa 😄 köszönöm a segítséget 😊 nem bonyolult tényleg, csak nem gondolkoztam 😊

takysoft
de ha nagyon nem megy, arra is meg megoldás. Patchelés közben erõsen figyeled, hogy mikor melyik patchet tölti és telepíti éppen, és mikor végez az 1.10.1115 telepítésévle és tölti a következõt, akkor megszakítod. utána crackelhetsz. de sztem baromság😄 mini-image egyszerûbb.

Ja... ha nincs meg a kiegészítõ, akkor szerezd be😄 érdemes😄

takysoft
No, ne légy már láma😄
Letöltöd az NWN2 Mini-Image-et. (Kiegészítõvel is mûködik)

Bemountolod, és utána menni fog a játék. Patchelhetsz olyan verzióra amilyenre csak szeretnél, még a jövõben is.

Ha nem menne valami miatt:
-Alcohol 120%:
Töltsd le a legújabb verziót(eleve)
Telepítsd fel:
-Ha már fent van régi, akkor azt támvolítsd el(uninstall), aztán fedd fel az újat. Közben akárhányszor kéri, indítsd újra a géped.
-Ha feltetted, akkor nevezd át az "Alcohol.exe"-t "_Alcohol.exe"-re, majd másold be a loader filet(Alchohol.exe)

Mountolj és játsz😄

-Daemon Tools: gondolom itt is ugyanúgy. ajánlott a legújabb verzió. Nem próbáltam, de szüséges lehet YASU használata is. Ez elrejti a daemon tools programot a játék ellenõrzõje elõl. Akkor kell, ha a játék kiírja, hogy emulátor program van telepítve.

Mint az alcohol, mint a daemon esetén új verzió telepítése esetén a telepítés elején lesz egy újraindítás(SPTD-t telepít). Újraindítás után a daemon telepítése automatikusan folytatódik, de Alcoholnál újra el kell indítani a telepítést(errok már nem indul újra)

Ez a hozzászólás kicsit hosszúra sikeredett, de hidd el nekem, egyáltalán nem bonyesz😄 Csak tedd fel az alcoholt, mountold bele az mini-image-et azt kész😄 megy a játék.
Próbáld ki mindenképp.

UI: a neverwinter meg tedd fel újra, mert a crackelt exe-vel már nem lehet patchelni, meg ilyenek. Jobb olyan verzióval játszani, ami hivatalos. Fene tudja mit basz**ak el abban a crackben😄

Zotya123
huu, ha nincs 1.116hoz crack, ezt nem néztem, akkor lehet azért nem indult el? 😊 ezt nem figyeltem elõször, mert a vitalitys crackret tettem fel, és fekete kép lett, aztán maradtam 1.0án 😊

szaggatni nem szaggat sehol, most lett beújítva gép, de akkor érdekelne a mini image, thx a segítséget