7862
  • Nyugis
    és ha a kieggel eggyüt tolom? akkor hogy érdemes? akkor is mindegy hogy mágus vagy varázsló? mi a véleményed?
  • takysoft
    -1es szinten szinte teljesen mindegy. Büntetés.... hát attól függ, mennyire értelmezel például egy lvl9Vándor/Lvl10MisztikusÍjász/Lvl1Vari karaktert varázslónak.(mert a vándor ruhái varázslat rontásosak.)
    Itt konkrétan az a büntetés, hogy kell az 1 szint vari:D Mert a Max szint 20(kiegnél 40, de alapmodulban nem jutsz 20 fölé), meg ugye max 4-féle kasztod lehet(kár szerintem te úgyis megmaradsz vándornak(misztikus may 10 ugye), a vándornak meg jó, ha nagy a szint, mert az állati társ erősödik.
  • Nyugis
    üdv! na szóval mindeképpen fel kell venenm egy vari kasztot? ez azért értetlen dolog számomra! hisz az elf vándorom alapbol tud vagy 5féle varázslatot!! na minddegy.. szóval kell hozzá még egy kaszt? és azért nem kapok büntetést? és melyik a jobban játszható kaszt hozzá? a mágus vagy a varázsló? van javaslata valakinek? mert ugyebár onan csak egyes szintü varázslatok kellenek majd, tovább nem is lépek vele.. illteve a skilek amiket ad melyiknek a jobb?
  • Carmang
  • [HUN]Crassus
    hmmm ez gyors volt....

(a kötelező biztosítás csekkemre 18 napot kellet várnom:P)
  • Nyugis
    szóval mindeképpen fel kell venenm egy vari kasztot? ez azért értetlen dolog számomra! hisz az elf vándorom alapbol tud vagy 5féle varázslatot!! na minddegy.. szóval kell hozzá még egy kaszt? és azért nem kapok büntetést? és melyik a jobban játszható kaszt hozzá? a mágus vagy a varázsló? van javaslata valakinek?
  • takysoft
    karakterlapon:D
    legyél elf, meg 1-es szintű varázsló vagy mágus mellé.(boszorkánymesterrel nekem nem ment.)
  • Nyugis
    miszikus ijjász: feltételek: elf, és 1.szintü misztikus varázslatok megléte.. <-ezek mit jelentenek? nekem vannak varázsalotk amiket tudok.. illetve van egy olyan kritérium hogy alap támadás modosit +6.. ezt hol tudom megnézni hogy emgvan-e?
  • Nyugis
    nem tudom megnyitni az rpgvaultot! másnak sem megy? de már vagy 7napja.. ott szoktam megnézni ezeket a követelményket, és leirásokat, stb.. most viszont emg vagyok lőve.
  • Carmang
    A második relikviát egy küldi során találod majd meg (höhöhö, fene gondolta volna :), amikor szövetségeseket kell gyűjtened. De az még odébb van egy kicsit.
  • Carmang
    Igen.
  • magus
    um, meg lehet találni valahogy a 2. ironfist relikviát? most csak a kesztyűm van meg

hihetetlen, amúgy, hogy már nem is tudom mióta játszom vele, és még mindig nem tartok sehol sem

viszont nem értem mi történt, amikor a banditákat kellett kinyírnom a raktárban a City Watch nevében, akkor alig találtam el valakit, most meg mikor orkokat mészároltam mindig találtam, mindig cleave jött, ráadásul a varázslatok is szépen procoltak a fegyvereken, öröm volt nézni ahogy hullanak anélkül, hogy használtam volna a mágust : )

viszont a paladin nem jön be valahogy, a bárdnak hasznosabbak a skilljei
  • Nyugis
    jaaaa!!! okés!! köszömöm az infot! arra gondolsz, hogy mi a feltéátele ahhoz hogy ezzel a karival játszhassak ugye arra gondolsz?
  • Carmang
    Nem nem...
    Szóval szintlépésnél ugye különböző képernyőkön kell keresztül kattintgatnod magad, mindegyik más fícsőrt tartalmaz.
    Na a legelső képernyőn választhatod ki a kívánt kasztot. Ugye automatikusan az lesz kiválasztva ami a karakterlapon van jelenleg. Jobb oldalon pedig részletezi a kasztot. Ott találod meg az Aligment (nem tudom hogy híjja magyarul) kötöttségeket (ha van).
  • Nyugis
    szintlépésnél mit tehtek meg? ezt nem értem bocsi... azt hogy átirom a jellememet? és ha igen hol?
  • Carmang
    Olvasd el a leírást róla, szintlépéskor megteheted, pl.
  • Nyugis
    én valami mennyei ijjász vagyok és elf.. ;-) akkor lehetek törvényes is? meg kaotikus is? :DDD
  • Chipii
    Igen, kiegyenlítik egymást. De nyugodtan eltérhetsz a kezdeti jellemedtől, a legtöbb esetben nem lesz belőle gondod, ha túl sok törvényes dolgot teszel, legfeljebb törvényes jó leszel:)
    Kivételek persze vannak: lovag az csak törvényes jó lehet, druidának a két jellemzőjéből az egyiknek semlegesnek kell lennie, szerzetes csak törvényes lehet, bárd nem lehet törvényes, stb., ezeket mind megtalálod a kasztok leírásánál.
  • Nyugis
    köszönöm a választ!

magyarán meg kéne tartanom ezt az 50/100 arányt ahhoz hogy tökéletesen végig tudjam játsazni igaz? és az ugy jó, hogy ha néha elmegyek a törvényes felé és utánna akkor meg a kaotikus felé akkor a kettő kiegyenliti egymást...? jol gondolom?
  • Chipii
    53-as vagy a kaotikus-törvényes skálán (azaz kb középen, tehát semleges), és 98 a jóságin (100as skála mindkettő)
  • Nyugis
    az a kérdésem, hogy a karakter lapon, ahol ki van írva hogy milye ntipusu a karim esetemben "semleges/jó" utánna van egy szám érték ami a következő: 53/98. ez mit jelent?
  • sir Hunnish
    Egyszerűen még a "use" sincs, összesen 3 van, amit már korábban leírtam. Sajnálom, hogy nem tudtam kipróbálni.
  • sir Hunnish
    Na végre! Sikerült! Hát...nem volt valami egyszerű. Viszont a Gith kardom a végén sem volt aktív. Nem lehet, hogy nem volt meg hozzá a szükséges képességem? További jó játékot mindenkinek! Azt hiszem ha lenyugszom beszerzem a kiegészítést.
  • Carmang
    Ha ez nálad nem így lenne, csinálj egy screenshot-ot és dobd fel ide, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy nálad nem így működik. Ennyire nem bugos ez a játék :)
  • Carmang
    Mindegyik class tudja használni a Gith Sword-öt, sőt úgy veszem észre, hogy személyre (class-ra) szóló bónuszokat kap összerakás után.

Fogalmam sincs mi lehet Hunnish rendszerében a probléma. Azt próbáld meg, hogy pause-lod a játékot, hátizsákot megnyitod, majd jobb klikk a kardra. Ekkor feljön a szokásos menü, hogy Examine, drop, equip/unequip. Lesz egy extra pont, hogy Use, na abból továbbhaladva elérhetők a speckó képességek.
  • Nyugis
    királyság.. na ezt ki is probálom! ez naggyon tuti lenne! :D
    főleg milev ijjász vagyok, és néha közelharcban elkellne egy kis pajzsos törös téma hogy felnyomja a deffenset!! ;)
  • [HUN]Crassus
    persze es ha pl kardot+pajzot egy menube raksz akkor mar igy fogja kezbevenni.....pl. nagyot kell sebezni 2 kezessel nyiomod aztan ha sok armor kell kard+pajzsra klikkelsz....
  • Nyugis
    és akkor annyi, hogy a "zsákomban" vannak a fegyok a képüket lhuzom a gyorsmenübe (ahol a varázylások is vannak), és ha kell rákkatintok és kézbeveszi? lehet több ilyet is? jol gondolom/mondom?
  • [HUN]Crassus
    milyen klasszal akarod kezbe venni?
  • sir Hunnish
    Sajnos nekem ez nem működik. Akármit csinálok nem lesz aktív és azt hiszem e nélkül nem tudom a végét megcsinálni. Pedig már a sok kis King of Shadowst is levertem, a szobrokkal is végeztem és ezzel a térkapuval nem bírok. Komolyan megfordult a felemben, hogy mindjért letörlöm.
  • Carmang
    Igen, pajzsot is rakhatsz a fegyó mellé ugyanabba az ikonba, vagy két fegyót a kétkezes használathoz.
  • Nyugis
    van arra megoldás, hogy gyirsan vátson fegyvert az adott karakter? ha mondjuk berakom a gyorsmenübe e fegyo inkonját és rákattintok, akkor azt kézbe tudja venni magátol..?
  • magus
    kész, feladom, duplakarddal akárhány featet raktam be neki, egyszerűen nem képes sebezni :/
  • Elk Hunt
    Passz, egyenlőre még a pályák összekötése és rendezése van folyamatban...
    úgy a nyáron kb :-)
  • [HUN]Crassus
    szép gratula!! mikor lesz játszható?
  • Elk Hunt

• Elk Hunt
    Hi, ismét egy kis kép adag "ízelítőnek" :-)
    Remélem azért látszik belőle valami...
  • Carmang
    Én kiraktam a 8-as gombra, amint látod. Ha lenyomom a 8-ast, akkor a kurzor alatt megjelenik a menü amiből kiválaszthatom, hogy melyik képességet akarom használni. De akár kattinthatnék is a gyorsmenüben az ikonra.

A kardnak természetesen a kezedben kell lennie!

• sir Hunnish
    Gyorsmenüben van és ha a bal gombot nyomom nem csinál semmit.
  • Carmang
    Mármint a gyorsmenü gombját lenyomva, vagy az ikonján kattintva (bal gomb) előjönnek a speckó képességek. Jobbklikkre jönnek elő olyan dolgok amiket leírtál.