7862
  • Nandusz
    Tényleg determináló ez a kinézet...miért kell ez?...én is meglepődtem, amikor beléptem ide. Tudtommal ide eszmét cserélni, tanácsokat adni, meg hasonlók miatt jár az ember....nem amiatt, hogy nézzen egy NWN2-s kép kb. 58,5%-át...Arra ott van a játék, mert ott legalább 100%.ban élvezhetjük.....de ez ami itt van egy rakás szar. Sztem le kéne venni és hasonlóvá tenni a többi topichoz,
  • csgj
    Dehogy hurrogott le mindenki... -.-
  • Nandusz
    Nekem ment faszán az autoupdates patchelés. Csak mondom: egyszerűen nem találom azt a beállítási variációt, hogy sima TPS módban irányítsam a karimat. Jelzem az alapverzióban megvolt ez, bár mocskos mód szarul lehetett irányítani. Igy felpatchelve meg csak a strategy irányítást tudom elérni. Hihetetlen. Van valakinek valami egzakt tanácsa, hogy miket kell bepipálni ahhoz, hogy TPS módban tudjak nyomulni?
  • takysoft
    a patch kérdésben nem sokat tudok mondani, nekem az autopatcher működött.

a fordításban nem vagyok benne, bár lehet, hogy a kiegészítőbe besegítek(szerintem a kieg talán még jobb, is lett, mint az alapjáték:D)
  • totya4
    Kilométernyi patch van, ráadásul a hivatalos auto-update módszer rossz a fórumuk szerint, tehát manuálisan kell szenvedni. Taky: NWN2 fordításában benne voltál/vagy?

* -al lehet nálam váltani a kettő között, arra hogy kövesse a karaktert a kamera forduláskor, külön opció van.
  • takysoft
    a patchek esetleg alapra állíthatják a beállításokat.
    2-féle kameranézet van, nem tudom melyik billentyűvel kell átváltani, de majd rájösz.

totya:
    a fórum kinézete nekem sem tetszett, de mindenki lehurrogott...
  • Nandusz
    Én pl. a patchek felrakása után tapasztaltam épp azt, hogy a WASD irányítás behalt nálam. Illetve működik, csak szart sem ér, mert a kamera nem fordul a karakter után.
  • totya4
    i.
  • totya4
    A gépigény az horribilis. Miért kellenek ezek a képek háttérnek? Csak villog össze-vssza és a fórumot nehezen olvashatóvá tesz.
  • Nyugis
    persze! szuper jo a játék, az egyik legjobb! ha szeretted a kotor 2-őt akkor ezt is imádni fogod! és a leírás Magyarul tessék:
    http://www.rpgvault.hu/?menu=210#ge6
  • Rundstedt17
    Gépigény?Jó szerepjáték?Valaki adna egy jó leírást
    ?
  • csgj
    Lehet, de úgy nem olyan egyszerű.... A patch-ekkel már azért vmit javult, de én mindig egérrel toltam.
  • Fenrir
    Van valami magyar pw szerver? Kipróbálnám multiban mostmár :)
  • sziluska
    csá
    én nem jáccok csak meg akaromn kérdezni hogy lehet e benne ,,AWSD"-és irányítással jáccani vagy csak egérrel???????
  • csgj
    Nem is... Én könnyen elboldogultam vele, pedig még nyelvvizsgát se tettem le. (Mondjuk már nem ártott volna... :D Csak húzom az időt)
  • Nyugis
    igen én is ezel probálkoztam de az a majom törpe eltünt holott Ő az én golyófogóm! :DD
  • BaLeeX
    Elkészült a magyarítás, nemsokára jövök a hülye kérdéseimmal.

Mondjuk a Witchert nem ártana végigvinni előtte, ha fele olyan jó lesz, mint az akkor már elégedett leszek.
  • takysoft
    öregbagoly kúthoz akkor küldenek, ha már voltál neverwinterben.
    ha pedig voltál, akkor ott a központod a kikötő negyedben Duncan kocsmájában.
    Menj be a kocsmába, majd menj ki onnét. mikor kimész, akkor bedobja a játék a karakterválasztó képernyőt, ahol kiválaszthatod az útitársaid.
  • takysoft
    én a magam részről nem sokat fejlődök játékokból(már).
    inkább fordítom őket:D
  • magus
    használd ki, hogy valamilyen szinten fejlődhetsz angolból, ha játszod ezt a játékot : )
  • Nyugis
    okés megnézem ugy....

kérdés:
    elküldtek az öregbagoly kuthoz és eltünt a csapatombol a törpe!!! valami tami állati társ került bele!! ho la törpém? hová tünt???
  • takysoft
    nálam megy.
    esetleg próbáld vmi proxy-anonym-browser-oldallal
  • takysoft
    én is szeretek sok játékkal angolul játszani, de azért a NWN néha kicsit... kemény szövegű kezdőknek:D
  • Nyugis
    van akinek megyilik ez a weboldal??? tudtok roluk valamit?
    http://www.rpgvault.hu/
  • magus
    na, ez szép munka

bár engem zavar, hogy mást mond és mást olvasok, de nagy segítség annak aki nem beszél angolul
  • Nyugis
    nekem simán! annyi, hogy a kieg szövege angol marad. ennyi. totálisan és jol müködik! naggyon jo! FULL magyar!!! király!!
  • csgj
    Váó, akkor lehet, hogy leszedem... De amúgy műkszik gond nélkül, ha fent van a kieg is?
  • Nyugis
    KÉSZEN VAN AZ ALAPJÁTÉK MAGYARITÁSA!!!!!!!!!!!
  • Nyugis
    ha valakit érdekel, van egy eredeti alapjátékom eladó, csomagolt, bonatatlan állapotban kb: fél áron... CSAK Bp-inek postával nem szívesen szarakodok.. ;-) persze kívételek lehetnek! :D
  • takysoft
    nem. ez nem wow:D ha valamit megtanultál, az marad. (kivéve ha piszkosabb eszközökhöz nyúlsz)
    A felsőbb kasztok követelményeit meg meg tudod nézni szintlépésnél.
  • magus
    jah, a ranger, csak úgy általánosságban érdekelnének a felsőbb kasztok előkövetelményei

nem íjász vagyok, hanem kétkezes, de amúgy visszalehet vonni a feateket, lehet teljesen respeccelni?
  • takysoft
    ha a ranger a vándor, akkor olvass vissza 10-20 hozzászólást.
    A vándor egyébként lehet asszem kétkezes meg íjász. Íjászból lehetsz pl misztikus íjász, ami igen jó.. kétkezesem nem volt még
  • magus
    um, nem nagyon találtam meg, hol vannak felsorolva, hogy pl Rangerből hová fejlődhetek, és mik az előkövetelményei?
  • Nyugis
    szóval minnél hamarabb vegyem fel ezt a castot, ne tököljek? okés.. ;*) annyi mág a kérdésem, hogy mivel nem tudom elérni az rpgvaultot, hogy arrol van-e infotok hogy az erdei elf vándor alap kasztja, kap e xp büntit ha multi kaszt lessz? ugyebár mágus, és misztikus ijjász..
  • Carmang
    A mágust szerintem rögtön az elején. Mágusként nem használhatsz semmilyen vándor fícsört, te pedig ugye vándorként akarod nyomni, szóval jobb minél előbb túl lenni a "fölösleges" máguskodáson.
  • Nyugis
    okés, köszönöm az infót! és mikor érdemes felveni a mágus kasztot, meg a misztikus kasztot? van valami szint határ amikor már érdemes felvenni?
  • takysoft
    adni ad, de a varit inkább hagyd 1-es szinten. a ruhád misztikus rontása miatt úgyse mész vele semmire.
    Leszel lvl10 misztikus, lvl1 vari, lvl20 vagy lvl19 vándor
    akkor marad még 9-10 szint.(de még a kiegészítő SEM enged lvl32 fölé, tehát mind1 is)
  • Nyugis
    és késöbb ha elérek a kieghez, akkor kell majd fejlesztenem ezen mágikus képességemet? mert gondolom a vándort meg a mitikus ijjászt kinullázom, és utánna..? ad lehetőséget a kieg arra hogy magasabb szintre emeljem őket? mit javasolsz?
  • oz
    Én is Angliából hozattam, és szerencsére nekem sem kellett sokáig aggódnom, hogy lenyúlja-e a postás bácsi.
  • takysoft
    lvl1-en teljesen:D
    varinak talán több varázslata van...(de kevesebbet tud egyszerre használni)