7862
-
#6255 betanultad a varázslatokat?
mert ha nem sorcerer vagy, akkor memorizálgatni kell őket. -
pihe83 #6254 Nemrég peccseltem fel teljesen és kezdtem egy uj karakter a mostanit aminél ugye ez a hiba elöjött, elötte ami volt karim annál nemvolt ilyen gond csak ott küldetés bug miatt nem tudtam folytatni. -
pihe83 #6253 Lécci segítsen valaki, az a gondom hogy a spellbookba már elérhetők a ,* , 1 ,2 es szintü varázslatok de a quickslotba csak a ,* és az 1 es szintüeket tudom belerakni, tehát a 2 es szintüeket nemis tudom használni. Pap al kezdtem váltottam kasztot egyszer harcosra, ez okozhatja?? Vagy mitől van??
-
#6252 tényleg zavaró:D -
totya4 #6251 A magyarban "bűvészkedés"-nek van fordítva ami valójában tolvajlás, mondjuk ezt a hibát már jeleztem. Bal vagy jobb egérgombi menü a tagon akitől lopni akarsz. -
xido #6250 Sziasztok!..most kezdtem csak el-a magyarításnak köszönhetően-játszani az NWN 2-vel..nem kellett sok,hogy felfedezzem az irányítást és társait...azonban...már az elején a Vásárban tanácstalan lettem...3 tollat kell megszereznem egy versenyszám miatt,amiből az egyik egy kománál van,akit gondolom én,szintén a kissráccal kéne kizsebelnem...nem jövök rá az istennek sem,mit csináljak a taggal...banális elakadás,meg át is léphetem gondolom az egész "bemeleítést",de bosszant:) -
csgj #6249 Na, úgy döntöttem én is leszedem a magyarítást... Veszíteni nem fogok vele semmit. :D -
#6248 figyelj. tedd fel a save-game-et vmi ftp-re és megnézem megy-e nálam:D -
Devotus #6247 Nos az a video ami az istenért se akar jönni... -
#6246 Ha jól emlékszem a "kövess" rész után egy vidaónak kell jönnie, amin a pap egy másik szobában elmondja, hogy itt meditálhatsz, bla-bla, aztán újabb videós formában párbeszéd néhány csapattársaddal. -
Devotus #6245 Köszi! Megvolt a reinstall, de minden maradt ugyanaz ... jól sejtem, hogy a "kövess" rész után magától kellene folytatódnia és egy tárgyaláshoz hasonló párbeszédnek kellene lennie? Vagy csinálnom kellene valamit, csak túl hülye vagyok, hogy rájöjjek hogy mit? -
#6244 a maghyarositás, CSAK a tex fájlokat irja át SEMMI mást! a játékmenetet nem befolyásolja, se mást.. -
Devotus #6243 lehet tényleg reinstall lesz belőle :-( -
Devotus #6242 kb egy órája patcheltem, és azt írta, hogy nincs mit leszednie...a magyarosítás nem okozhatja ezt, ugye? -
Chipii #6241 Szia, fel van patch-elve a játékod? Nem emlékszem, hogy volt e ezzel kapcsolatos bug, de sok esetben megoldást jelent a frissítés. -
csgj #6240 Uhh, ilyen bugot még nem láttam :( Ha nincs meg a legújabb patch, akkor szedd le az updaterrel! Sztem az segíthet.... Ha megvan a legújabb patch, akkor viszont lövésem sincs, hogy mit lehet tenni vele. Na jó, egy ötletem még van, ha semmi nem megy. Reinstall :( De azért megvárhatod a többieket, hátha nekik van jobb ötletük. -
Devotus #6239 Sziasztok! Én most ott tartok, hogy szépen megnyertem a tárgyalást és mennék a szertartásra. Beszélek a pappal, elküldöm a társaimt, majd beszélek megint. Mondja hogy kövess, de megszakad a folyamat és nem történik semmi...Újra eljátszom ezt a párbeszédet újra ugyanígy ér véget. Jah és a Pap megse mozdul, így nem igazán tudom követni! Kipróbáltam azt, hogy kiszaladtam meg vissza, meg egy régebbi állásból újból eljutottam odáig de semmi...Valaki tudna szolgálni valami tanáccsal? - Nem igazán van időm 6200 kommentet átbogarászni kereső nélkül :( -
Előre is köszi -
Kalinka #6238 Köszi szépen, ez volt a megoldás :) -
#6237 Úgy veszem észre, hogy megfejtetted a könyvár "kódját" és bejutottál a középső terembe, ugye?
Na azután hogy lerendezted a Githiyankikat volt egy párbeszéded az egyik csapattársaddal. Akkor valószínüleg azt a választ adtad neki, hogy "várj, még körülnézek", ahelyett, hogy "jó, menjünk". Vagy hasonló. Asszem beszélni kell vele mégegyszer, vagy a könyvtárban a keresett könyvre (amiért végülis oda mentél) kattintani, és akkor újra előjön ez a párbeszéd. -
Kalinka #6236 Ha vki tudna segíteni megköszönném...elakadtam, Blacklake District könyvtárában.
Bejutottam a középső terembe ahol a boss elmegy elfut én meg megölöm az őröket. Semmi küldit nem kapok, kimegyek a könyvtárból és ott is csak ki tudok menni (3 shard van meg) .
Ott tartok hogy lassan végig járom már az összes helyet ahol voltam de semmi.
Nincs semmi küldim, csak a törpés hogy be akar állni papnak. -
#6235 olyan ez, mint a WoW.
mindig jönnek új kis patchek, de ha már volt sok, akkor csinálnak egy nagyobbat is.
így először mindig leszedi a legújabb nagyobbat, aztán az kicsiket.
de általában több patchet is egymás után feltesz, igen. -
#6234 Ez az auto update külön külön leszedi az összes patchet? -
totya4 #6233 Fél évesnek fél éves, de a tech support írja (!), és valóban mikor kipróbáltam azt a mindent egybe cuccot akarta feltenni, amire azt írták TILOS. :) Újabb bejegyzésekben hivatkoznak rá... mindegy, nekem nem volt nagy fáradság. -
Rennadant #6232 v1.11.1153 azt hiszem. Kell elé a többi is sajnos.. Nekem tökéletesen működött az auto updater, ha azzal csinálod, kényelmes. Olvastam hogy itt írták, hibás a dolog, de szerintem felrakott mindent. Ráadásul fél éves a fórumbejegyzés amin szó van az updater gondról. -
#6231 Hányas a legutolsó patch? És elég csak azt felrakni vagy kell előtte a többi is hogy frankón "hibamentes" legyen a game? -
#6230 hidd el probáltam sokféle képpen. csak reménykedtem hátha valaki okosabb kitalált rá valami fixet vagy valami safe mod-ot. De hát angol neten sem igen találtam megoldást. Oblivion sem örült elöször a kártya tipusomnak, aztán később mégis csak vígan elfutkározott. NWN makacsabbnak bizonyul.
De talán nem is baj, most a félévben ugyis lesz elég sok dolgom, nehogy már egy játék vonja el a figyelmemet -
#6229 hááát... azzal a karival ezt a játékot nem biztos, h tudnád játszani.
nekem volt 9800-as kártyám.. elment ugyan rajta, e minden minimalizálni kellett, és úgy is szaggatott.
Nem biztos egy 64mb-os kari(ami még az én kártyámnál is lényegesen gyengébb) valaha is elég lesz...
de meg lehet próbálni
a gond az, hogy a játék valahogy lekérdezi a memóriaméretet. na azt kéne vhogy meghamisítani. talán vmi spéci driverrel... nem tudom, de ez rizikós.. biztos, hogy a játék nem engedi magát valahogy elinítani? -
#6228 nem akar müködni a kereső, visszaolvasva meg nem nagyon találtam megoldást, szóval jönne a kérdés. Problémát okoz a kedves játéknak, hogy videokártyám az Ati Radeon 9800-as de Mobility, és igy csak 64 MB-os. Ami viszont nem oszt nem szoroz, mert simán birja azt a terhelést amit egy asztali 9800 128-as. De a játék nem hiszi el, és nem is hajlandó kiprobálni, mert inditáskor kiirja, hogy sajnálja, de a minimális kritériumnak nem feleltem meg.
Ezt hogy tudnám kijátszani? -
Rennadant #6227 Akkor marad ez a megoldás nekem is. :) Köszi. -
#6226 Jah, elég idegesítő. Én úgy csináltam, hogy kiraktam a Follow Me parancsot gyorsmenübe, és nem féltem használni :)
Mondjuk ritka esetekben (mondjuk barlang) valamelyik így is leállt harcászkodni, de az az ő baja volt :) -
Rennadant #6225 Nem a varázslás a baj, hanem hogy elrohannak. Mindent kikapcsoltam már, a csata abból áll, hogy a két varázslót terelem vissza, miközben a törp csapja a népet. Ahogy ninscenek kijelölve odafutnak, és akár kézzel is elkezdik ütni az ellent. Marhára idegesít. :) A puppet mode-ra tényleg azt írja hogy akkor csak követni fognak, de nem. -
#6224 A Pupet mode off lesz az, akkor csak követnek. Mondjuk nálam on volt, de néha nem eakaródzott követniük engem, még parancsra se.
Amúgy ugyanott a "Behavior"-nál van a Cast Mode, azt állítsd off-ra, akkor nem fognak varázsolni. -
Nandusz #6223 Megvan kösz, csak laptopon játszom, aztán alig találtam meg a numpados*-ot. -
Rennadant #6222 hello
Valahogy be lehet állítani, hogy ne támadjanak automatikusan a karakterek? Főleg a varázslóknál idegesítő hogy 43424 km-ről nekirontanak valaminek, amit még nem is látok. A puppet mode nem nyerő, mert így nem követnek, az meg nekem körülményes, hogy minden alkalommal ki kell adni a kövess parancsot, ha más karakterrel megyek elől. Baromira idegesít ez engem, kb 1 év után kezdtem újra a játékot, de úgy emlékeztem van mód erre. -
#6221 A beállításokon belül van egy bebipálható opció, hogy "használja az NWN1-es Top-Down kameranézetet". Vagy valami ilyesmi. Azt keresed sztem. -
csgj #6220 Én addig nem teszem fel a Vistát, amíg nem lesz nagyon fontos... Egyelőre felesleges. A dx10 effektek meg nem hiszem, hogy olyan nagyot lendítenek a játékokon.... Mondjuk azt ki tudnám használni az új kártyámmal. De csak 1 giga ramom van, a Vista meg eleve kér 2-őt. Na meg gépigényesebbé teszi a játékokat. -
#6219 én már már xp-t se használok egy éve:D
ma tettem fel a vistához az SP1-et.
haladunk a korral:D -
#6218 én is a 98-as használom, azért mert a windows xp elnagyolt és csúnya -
totya4 #6217 Pedig ott van a beállításokban. A kedvedért :
Nem azt mondtam hogy az update progi nem működik, hanem azt hogy a fórumuk szerint rosszul működik, tehát nem megfelelően patch-el, ergó nem lesz megfelelő. Ez botrányos. Ha valakit érdekel :
Nem bonyolult... -
csgj #6216 Van sok topic, amelyik ilyen... Fantasy stílusúvá akartam tenni. Nekem nem elég a csupasz fehér sg topic. Emlékszem, hogy egy időben szinte mindenki windows 98-as külsejűre alakította az xp-jét (legalábbis a haverjaim)... Én meg nem értettem, hogy miért olyan szép az a szürkeség. Amit én csinálok (legyen az rajz, vagy akármi), az mindig tele van vmivel. És sztem simán használható a topic, de lehet, hogy máshogy néz ki mondjuk Operán, vagy Mozillán (én Explorert használok).