Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
senki ember fiátol nem türöm, hogy letahozzanak.
és megragadom az alkalmat, hogy mindenkitõl elnézést kérjek az offért, hogy nem a témában írtam.
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Legend Killer: Mondtam, hogy ne írj vissza, teljesen felesleges volt.
És akkor OFF lezárva, NWN2 téma mehet tovább...
Jah, ehhez most azt tudnám hozzáfûzni, hogy ma megnéztem a Dungeons & Dragons 2. filmet. (Mint tudjuk, a Forgotten Realms világa is hozzá tartozik) Szerintem ahhoz képest, hogy milyen kis stúdió, milyen ismeretlen színészekkel, és gyengus CGI-al adta elõ, nagyon is jó film. D&D rajongók megnézhetik nyugodtan, az elsõ résszel együtt.
Amúgy meg sokáig töltött le vmit, de megszakítottam, me lassú volt.
#5894: nagyon thanks!
#5896: milyen durva már bazdmeg, h fikázod a hápét és tán el se olvastad ugyeee?
ha meg el, akkorse fikázd.
Igazán bocsánatot kérhetnél.
HP nem szar.
csgj sry, de rakjuk má rendbe ezt a tahót, aki fikázza a HPt.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nem keresek rosszul havi szinten en sem,de meg akkor sem engedem meg magamnak,hogy ennyi lovet szorakozasra koltsek...sajnos.Hidd el en lennek a legboldogabb ha lenne egy szep polcom tele csilli-villi dobozos jatekcsemegekkel.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
tehát.. fizessen, hogy meglegyen neki, aztán meg kezdjen neki illegális letöltésnek is?
most akkor szerintem vagy warez az egész, vagy ha fizek, akkor már vegye meg mindkettõt...
szoval tyleg érdekelne: miért javaslod?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
/nekem igy van meg😛/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
de sietni kell, mert az egyik 4 a másik peig 17 óra múlva lejár😄
a kiegészítõt (mint miden játékot) vagy megvásárolod, vagy letöltöd illegálisan.
Letölteni torrent oldalakon tudod, de ez menni fog biztosan😄
Megvenni magyar boltban nem lehet, de külföldrõl olcsón rendelhetõ.
ajánlom az eBay-t. PayPal-lal könnyedén fizethetsz sima OTP-s bankszámláról(nekemlegalábbis ment, de lehet, hogy a netes házibankot be kell kapcsoltatni. ingyenes otp-ben). de biztos másik bankkal is megy.
itt pl 6500 Ft körül van. villámáras, és kb 1-2 hét alatt házhoz viszik.
(ha a linket valaki megvenné, többször is meg van hírdetve: 1, 2, 3, 4.
Akinek az alapjáték is kell, a következõ pár órában lecsaphat erre, vagy erre.
Persze egyéb helyekrõl is rendelhetõ, de azért ajánlom az eBay-t, mert már rendeltem többször és sosem volt gondom vele.
Meg néha olcsóbb, mint a magyar boltok(még szállítással is).
Pl az eredeti Psychonatus nekem megért 2800 Ft-ot😄(szállítással, dobozos, bontatlan verzió)
Ez miféle verzió, hogy a hátizsákodnál a bal oldalon vannak a karater statjai, jobb oldalon pedig a "látképe"? Nekem pont fordítva van.
A két sárkányt meg úgy is ki lehet nyírni, hogy varázslattal megbénítod õket (van egy a Fortitude ellen, meg egy a Will ellen, valamelyik csak bejön), aztán csak nézni kell ahogy szétüti a csapatod õket. Persze buffolni érdemes.
A kiegészítõrõl.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Végeztem a Mask of the Betrayerrel.
Akinek az NWN2 tetszett és van egy kb 20-as karaktere, akkor midenképp szerezze, be, mert sokkal jobb, mint az alapjáték. Nem olyan elsietett. Alaposan átgondolt.
Picit talán rövidebb, de hihetetlen jó.
Annyi befejezése van, hogy még youtube-on sincs fent az összes.
Akkor valószínüleg már voltál a sárkánynál, aki elmondta, igaz angolul mert az a rész az én magyarosításomban nincs benne, hogy a kardot a saját faludban kell újrakovácsolni. Természetesen ide csak úgy juthatsz, ha egy korábbi kapun keresztül mész el oda újra.
maga a kastény - kell a questekhez
várfal - el tudod képzelni: jól fog jönni még😄
vidék - gazdasági okokból.
külsõ épületek - minden egyéb. (tower of nine pl inkább védekezsében segít, de vásárolni is lehet ott, míg egy szerencsbarlang egész másra jó)
ergo: nem a várral van dolgod.
Nyomj "J" betût, az mogmondja, mit kell tenned.
A játékkal már régen játszottam, úgyhogy nem vagyok biztos abban, hogy melyik varázslat volt, de a tippjeim:
Impolsion, Power Word: Kill, (esetleg a Disintegrate?). Mindenesetre komikus jelenet volt, ahogy pikk-pakk lefeküdtek pihenni 😊
Még1-2 cuccot átpakoltam a törpéhez, meg eldobtam és zsír lett.
Jól haladok a géjmben, jó kis géjm, remek társasággal. A csapatra célzok itt.

B változat: Memorizálsz a caster karakterekkel egy jó adagnyi jégvarázslatot, és azt rájuk ereszted. Ez esetben szükséged lesz egy tankra, aki aggrot tart a két dögön, amíg ti hátulról varázsoltok.
Koszi...<#zavart1>#zavart1>
Tudom keressem korábban, de sajnos nincs annyi idõm. Szóval tudna-e nekem vki segíteni abban, hogy hogyan lehet leverni a két sárkányt? Ezenkívül mi lesz azon küldetésekkel amik már rég benn vannak a naplóban, úgymint Lorne-nal kapcsolatban vagy Khelgarral stb. Egyébként a két sárkányt ki tudtam kerülni azzal, ha hazamentem másokért, de ez nem az igazi. Zárásként pedig kérdezném, hogy mit tudok tenni azzal, hogy menjek kovácsoljam újra a kardot, de persze Nyugatrév nem aktív az átjárókon. Sajnos nem tudok sok idõt tölteni vele, így segítségeteket elõre is köszönöm.
#5872: ja, ok. Thanks. Mészárlás meg hát várható volt... uccsó rész, Rowlingnak nagy durranás kellett, gondolom meg is lett neki.
A tudjukkit meg azért írtam, mert nem akarom elõtted leírni, hogy ki lesz az az "ember"...
Thanks.
Vhogy ott van karim mellett a csökkentett sebesség mód.
Újra kezdtem a géjmet, most fogok elutazni és kijöttem a romok közül ,gondoltam eltûnik a mód, de nem, ott van.
H tom kikapcsolni ezt a szart? :S
Az elõzõ karimmal, amikor "majdnem végégvittem" paladin volt, akkor természetesen annak megfelelõen válaszolgattam. Pl. "Egy életem, egy halálom, Neverwinter-t szolgálom", meg nem fogadtam el a jótéteményeimért cserébe jutalmat, stb.
Azért csak "majdnem végig" játszottam, mert elég kevés volt a vinyón a hely és amikor átkerültem a tudjuk kinek a birodalmába, akkor kb. 10 percenként kifagyot a játék. Aztán abbahagytam, mire a munkatársam elárulta, hogy cseles lesz a játék vége az Influence-tõl függõen. Szóval most már azért is odafigyelek a többiekkel való kapcsolatra (meg, hogy beszélgetésnél megismerjem a személyiségüket, történetüket csak kíváncsiságból, Khelgar-nál meg a víziója szempontjából). Mondjuk Quara és Bishop nem érdekel, hadd menjenek...
Kész HP... Voldemort csávesz.
Amúgy te csgj megveszed februárban a HP könyvet, h magyarul is olvasd?
Mert te tom olvastad asszem angolul.
Én még nem olvastam, majd a magyart fogom 😛.
Kurva nehéz az elején a mcosárban a gyíkokkal való hadakozás itt a géjmben... mindig megpurcanok és az a Bevil v ki meg vígan kaszabolgat, de most mindketten feldobtuk a pacskert.
Ha tényleg gonoszt játszol, akkor Bishoppal igen jóban elszel. Quara is kedvelni fog, meg Neeshka is. (neeshkával pl a játék vévén nayon fontos a nagyon magas ifluence. Ezt akkor érheted el, ha sokat rabolsz.(a beszélgetésekben ilye opciókat választasz), illetve ha megcsináos a küldetéseit. (Leldon-no küldik)
Gonosznak lenni azért is jobb,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mert Khelgar meg Casavir akkor is veled marad, ha nagyon bukó vagy velük.
Qara és Sand közül az egyik mindenképp ellened fordul.
Engem Bishop mondjuk a végén átvágott, mert az elején elég bunkó voltam vele. De azért annyi kedvelt, hogy nem ált át ellenem, csak lelépett.
Csodálkoztam is rajta, mert õ is druida mint én, ráadásul elég sokat vittem partyba, de valahogy nem jöttek olyan párbeszédek, hogy valamennyire befolyásolta volna az Infulenc-t. Bishop tényleg egy görény azért nem is rakom partyba 😊 Egyedül Quara-val nem vagyok jóba, õt sem szoktam magammal vinni. A többiekkel egész jó, Khelgar-ral és Neeshka-val pegig különlegesen jóba' vagyok. Shandrával is jóban voltam.
Amúgy Neutral beállítottságúról indultam, és hogy-hogynem a City Watch küldetések alatt Neutral Good lettem. A Lawful is elég szépen ment felfelé szóval arra vigyáznom kell...
A képen megjelenített drow-ból pedig semmit nem látok 😊
Jobb lett volna nappal fényképezni.
Azt kaptam xboxomra a Smackdown vs RAW 08 mellé Karácsonyra.
Pár napja kipróbáltam.
Elsõre nem nagy eresztés, elején vagyok.
Neverwinter Nights 2 jobb.
Én kétszer vittem végig a játékot. elõször persze neutral good.
de másodszor Törvényes gonosszal nyomtam(végére neutral gonosz lettem😄)
A neverwinter 2 (mint a nwn1, vagy akár a Baldur's Gate is anno) rengeteg lehetõséget biztosít azk számára akik gonosz karakterrel játszanak.
Neeshka, Bishop, Qara legjobb haverjaim voltak....
Elanee... hát elhagyott a büdös k**ája a druidákért... hát kinyírtam😄
Szerintem érdemes kipróálni, mert igen kevés játékban van lehetõséged megválasztani az utad. Még talán a Fable volt ilyen, de még az sem enyire.
Olyan vészes nem lehet, csak megértem majd az angol részt.
Szerk: gyorsan meg is néztem, 90 % 😄 Akkor véglis majdnem kész már.
Máménelenne?
Izé, eddig csak1angol mondatot láttam a falusi bunyónál, miko odamentem az egyik õrhöz, aki azt mondta, h kérdezzem meg a parancs miatt, h mit kell tenni, v ilyesmi.
És ez volt angolul.
A többi mind magyar és hibátlan!
Szal nemtom :S.
Mellesleg tudja, h én vagyok, ivágott1hétre nem rég.... de kurvára nem érdekel.
Me én magyarosítottam a géjmet, nemtom te megtetted-e.
Ehh, elõször elképedve néztem a cd berakása után a menüt, h a játék elindítása milyen kirpszkrapszos betûkkel van, meg minden az ékezetnél, de aztán ászul mûködött bent.
Respect a fordítóknak.
Magyarosítások portálon 10est adtam szavazatként rá.
Igaz, még az, akkor volt, mikor csak letöltöttem.... de sztem megérdemli a 10est.
Egyébként Dex vagyok, me gabber, v ki bannolta azt a nickem 😛.
Tod, HP géjm topikban írkálgattunk.