7862
  • ZÓÓÓcsi
    Hejjj!! Akkor nekiesek! Akarom mondani nekiesünk!
    Köszönöm!
  • Shiwo
    jelentem időközben megtaláltam...a dobozban volt egy fecnin..biztos leesett a dvd-toról..
  • Shiwo
    Hiho ! Fura kérdéssel fordunlénk hozzátok.. az új videókarimhoz járt a NWN2 is..fel is akarom telepíteni, és kódot kér..csak a kódot nem találom sehol..nincs a videókarihoz kapott NWN-os füzetecskében sem..valakinek van valami ötlete, hogy hova a rákba írhatták fel ? (a videókari dobozát nem néztem, mindjárt megnézem azt is, bár nem rémlik, hogy azon lenne..)
  • Elk Hunt
    Lehet.
  • ZÓÓÓcsi
    Előre elnézést kérek a láma kérdésért:
    Ezt a game-et lehet coop-ban tolni?
  • totya4
    Nincs olyan hogy "legfrissebb", szépen fel kell tenni mindegyiket sorban. Ezek szerint lelőtted az autoupdate-t, ez esetben akár újratelepítheted az egész játékot ha az updater nem tudja lekezelni a "megszakításodat". Korábban egyébként írtam hogy a techsupport szerint a hivatalos autoupdate nem jó, manuális megoldást javasol, érdekes hogy vannak emberek akiknek még az autoupdate is fárasztó... :)
    Azt olvastam hogy ha a kieget felteszed, akkor rengeteg patch letöltése alól mentesülsz.
  • takysoft
    alkoholban sem mindegy ám, hogy hogyan csinálod.

ha nagyon ne jön össze, akkor használj maxi vagy mini image-et. gamecopyworld-ről vagy gameburnworld-ről biztos tudsz tölteni
  • zsotesz
    Sziasztok!

Van egy eredeti nwn 2-őm. Az lenne a kérdésem, hogy milyen programmal tudnék olyan image-et csinálni belőle amivel elindul a játék. Alcohollal már próbáltam, de miután bemountoltam azt írta, hogy nem találja az eredeti lemezt. Patch-ben most melyik a legfrissebb? Próbáltam az auto update-el de az nagyon sokáig tökölt.
  • csgj
    Jah, a kieg MÁS. Misztikusabb, és sztem egy kicsit eltér a megszokott fantasy-tól. Pedig ez is Forgotten Realms, Faerun világa, csak hát Rashemen.... és Rashemen valóban nem egy átlagos hely.
  • Elk Hunt
    Bocsi, nem rendelni akarok, és nem is kérincsélni. Megvan eredetiben mind 2, csak olyan ember(eket) kerestem volna akinek megvan eredetiben a gamma.
    Aztán közben a szerverbe még is sikerült életet lehelni, érthetetlen módon: a korábbiakban említett IP-címeket tiltani kell (mint a tört verziók esetén!) és működni fog a dolog. Ez ezért is érdekes mivel eredeti változatokkal rendelkezek...nagyon értelmes...
    Szóval akiben van vállalkozó kedv, és ideje is, egyeztetett időpontokban menni fog a szerver és lehet tesztelni a PW-t.
  • Etelkozi Vata
    Bevallom, még az eredetivel sem játszottam, csak a a tutoprial küldetéseket...
    Egyelőre withcher, aztán mjad utána
  • takysoft
    pedig (nem muszáj elhinni, de szerintem) a kiegészítő még hangulatosabb, mint az alapjáték.
    rettentő jó lett.
    és ebayen egész olcsó szokott lenni.
  • Etelkozi Vata
    nekem megvan az eredeti, felpatchelve, de kiegem nincs hozzá
  • takysoft
    vannak itt páran. régebben beszéltük, hogy lehet rendelni ebayről, mondta is vki, hogy megjött neki(nem az:D)
  • Elk Hunt
    Nah ne már, hogy senkinek sincs
    /Egyébként azért, mert szükségem lenne 2-3 teszterre../
  • Elk Hunt
    Jah még valami: van valaki akinek eredeti nwn2 és kiegje van? Akinek megvan, az jelezze pls.
    Thx
  • Elk Hunt
    Üdv,

Lenne egy kis problémám/kérdésem. Nos szeretnék "házi" szervert indítani, elindítom a servert, betölti a modult ect. A Gépemről kikapcsoltam minden lehetséges dolgot, ami (véleményem szerint) megfoghatja a playákat a csatlkaozásban. Ugymint kapsersky av, winfos tűzfal.
    Ami ezután jött az számomra érdekes volt -> a két gép "látja" egymást, azaz pingre válaszolnak, a playa-t látom hogy becsatlakozott (server konzol) de, ki is lép. Nála olyan üzenettel, hogy a server nem válaszol. Nos mi lehet a probléma?
    A másik, hogy probáltam routerrel is megcsinálni a dolgot, úgymint port forwarding 192.168.2.100:5121 -re asszem UDP/TCP-n is. Ezután beállítottam a hálókártyán is a belső IP címet a fenti IP-re, átjárónak pedig a router IP címét toltam be. Ezután, hogy "állandóan" megtaláljanak, reggeltem a
    NO-IP.com-ra és csinálam egy DNS szervert (mint a DC++ hoz hasonlóan). És láss csodát ekkor, hogy ment router és a no-ip-s cucc is, már meg se nyikkant, timed out felirat jött...
    Valami 5let?
  • magus
    én is ott haltam meg először, gondoltam majd jól átszaladok rajta így utoljára, de megszivattak keményen, kilőtték a mágust és bye
  • takysoft
    attól függ...
    ha moire, akkor télleg erős.
    de ha vele vagy, akkor asszem csak duma van ott
  • TomDantes
    Aha, köszi ,rá jöttem. Fú de kicst kemény az ügy, épp most sikerült le gyűrni az ott lévőket, erős ellenfél volt
  • takysoft
    van még egy ajtó:D én se találtam elsőre:D
  • TomDantes
    Üdv, tud valaki segíteni? Megakadtam a játékban,
    Fihelis - házában vagyok, a városőrség küldetéseinél, meg kell menteni vagy mi és biztonságban a városőrségre kísérni, ez rendben de hol van a jó ember?! Végigjártam a házát, nincs sehol benne, mindenkit megöltem, de ez Fihelis nincs sehol
  • Chipii
    Igen, a sorcerer a mágus(cha), és a wizard a varázsló(int).
  • Devotus
    A magyarosításba a varázsló elnevezésűnek kell az inteligencia és a mágusnak a karizma....angolul, lehet hogy úgy van ahogy írtad....
  • pihe83
    Köszönöm
  • Chipii
    Persze, nwn2\documentation\nwn2_manual.pdf
    Magyarul nem tudom, nem is kerestem, de minimális angoltudással is lehet benne jó dolgokat találni.
  • SaGa Jr
    Le van írva ez is, persze nem szájbarágósan. De ha elolvasod a class leírását, meg mondjuk karakteralkotáskor megnézed melyik tulajdonság mit is jelent, ott szépen leírják, hogy kinek mi a fontos. Papnak (meg még a druidának is és a ranger számára is) a Wisdom, varázslónak (sorcerer) a Charisma, mágusnak (mage) az Intelligence, stb.

Ott vannak ezek az apró infók is az embernek. :)
  • pihe83
    Köszi :)) 11 es a bölcsességem ez igy már érthető:) Na de ti honnan tudtok ilyeneket pl eztis? Tudom sokdolog levan irva játékba,de ez mondjuk nincs...
    Van valahol valami részletes írás a játékról?
  • Devotus
    Látom Chipliivel egyre gondoltunk
  • Devotus
    Nem tudom, hogy igazam van-e de mekkora a Bölcsességed? Mert ha csak 11-12-es akkor lehetsz akár 40-es pap is, akkor se fogsz tudni 2-es szintűnél jobb varázslatokat memorizálni, mert egyszerűen túl hülye leszel hozzájuk...már bocs a kifejezésért
  • Chipii
    Bölcsességed mennyi? 11 kell az 1es szintű, 12 a 2es szintű papi varázslatokhoz, stb.
  • pihe83
    Ha kasztot váltottam akkor nemtudom már utána használni a pap ficsöröket?? ez komoly? És ha legközelebbi lehetőségnél megint a papot választom?
  • pihe83
    Egész eddig quick cast menüröl beszéltem énis csak nem jutott eszembe a neve:))
    Szóval a quick cast menübe nincs hely a 2. szintüeknek.
  • Carmang
    Lehet, hogy a barbár szint is bezavar, mert ugye onnantól kezdve barbár vagy, nem pap, tehát a pap fícsöröket nem tudod használni.
    De nem tudom igazán, nem voltam még multiclass-os.
    Valaki?
  • Carmang
    Egyébként sztem nincs értelme quickslotba rakni varázslatokat, mikor ott van a quick cast menü (F billentyű)
  • Carmang
    A spellbook bal oldaláról átrakod a jobb oldalra azt amit meg szeretnél tanulni. A megtanultakat tudod quickslotba rakni.
  • pihe83
    Lehet ha utolsó szintlépéskor nem Harcos kasztra váltok hanem a Pappal lépek 5. szintre akkor jó lenne, na majd köv szintlépéskor kiderül. Remélem nem valami bug megint.:((
  • totya4
    Hát ami nekem van megtűrt varázslóféle a csapatban az 10-es körül van és 5-ös szintű varázslatokat tud max, tehát feltehetőleg igen... :)
  • pihe83
    Most 4 es szintü pap és 1 es szintü harcos vagyok. Lehet hogy 4 es szinten még csak a * és 1 es szintüeket tudom használni?!
  • pihe83
    hogy kell betanulni?? Előzö karim is pap volt,amit ugye töröltem a küldetés hiba miatt, de nála betudtam tenni már a 2. szintü varázslatokat is a quickslotba.
    Mostmeg csak a * osnak és az első szintünek van hely :((
    A spellbookba látom a 2. szintüeket mind csak nemtudom átrakni a quickslotba mer nincs ott a helye... ????