7862
  • rikkcsicsi
    hello!
    Van 1 kis problémám régeben fentvolt a games de miután végigtoltam letöröltem!
    Most ujra raktam de valami nem cic mert nincsenek karakterek a játék megy csak épen mindenki szellem ??????
    Segitség
  • Andrews2007
    Sziasztok. Lenne egy kérdésem a Mask of the Betrayer kieg. játék kapcsán. Hogyan tudok abban a bűvölő zsákban a mágus bot-ra (+3 as) víz eszencsiakővel fagysebzést rakni? Azt teszem amit ír a szöveg bele a fegyvert és a víz eszenciát amit a játék elején kaptam. Aztán le a földre rakni a zsákot és egy jégvihar varázslatot rányomtam a varázslótársammal. S mégse működött. Ja és itt is még úgy van ugye, hogy a minél kisebb páncél szám a jobb ugye? Már régen játszottam az Icewind Dale 1-2, Neverwinter Nights 1-2 és Baldur's Gate 1-2 + Throne of Baal játékokkal de végigvittem őket. A DnD rendszer szabályai így mostanra kimentek a fejemből, most nekiálltam patchek és hunosítás után a 2. rész kiegjének is.
    A fegyversebzésnél meg hogy is van nem mindig jobb a 2d6 ugye? Meg a kockadobás alapján megy a dolog ha jól tudom.1 d4-nél azért erősebb az 1d8 ugye?

Előre is köszi a válaszokat.
  • steweee
    ha párbajhőst szeretnék, aki parry-ből támaad vissza, akkor mire kell figyleni a kreálásnál és a fejlődésnél ?
  • MaRee
    Tudtommal sajnos már nem.
  • Trantorius
    LostDales még létezik?
  • Trantorius
    Hello
    Van még magyar rpg szerver nwn 1-hez vagy 2-höz?
    Ha van mennyi ember szokott fent lenni?
  • tibor16
    Ok, köszönöm.
  • zenoka
    hat alapjatek mindenkeppen kell hozza ha meg azzal akarod folytatni akivel az eredetetit jatszottad vegig kell a karakterrol mentes.. de lehet uj emberket (orkot, torpot, elfet..etc.) inditani is kap az elejen par lvlupot:)
  • tibor16
    sziasztok,
    most, hogy meg van végre (köszönet érte) a MOTB magyarosítása, gondoltam, felrakom.. - csak nem emlékszem már, hogy kell-e hozzá az alap NWN2, és kell e valami, pl utolsó mentés, hogy át tudjak lépni a MOTB. Tehát telepíteni kell-e hozzá az alapot, és újra kell-e játszanom? - Mert jó játék volt, de most az újrajátszás nem volt tervezve, mentést pedig nem őríztem meg.
    A MOTB egyébként milyen hosszú, van olyan játékideje mint az alapnak?
  • Carmang
    Próbálj meg keresni offline patch-et, és azt rakd fel, ha online nem megy.
    A hibákra nem tudok mint mondani, nekem sosem volt ilyen problémám.
  • Zsusensei
    Jó most újra telepítettem a játékot csak a storm of zehir nélkül már kitudok menni az ajtón anélkül hogy leállna a játék de most^meg a csapat tagjaim tűntek el.. Neeshka, a khelgaar és elanee.....
    lehet mire válaszoltok rájövök de hátha nem..ha van ötlet segítsetek ^^
  • Zsusensei
    Sziasztok lenen egy 'pici" problémám...
    sőt kettő is...
    egyik hogy ott tartok amikor végre eljutottam duncen-hez a másik szilánkért és amikor kimennék a fogadóból kilép magától a játék utána olvastam, hogy ez egy bug és esetleg patch megoldja de igazából senki nem tud rá semmit.
    a másik hogy patch-elni se akar ez a nyomi ...
    1.22.1587 English a mostani de amikor update-ni akarok ezt írja ki :

"Can not find patch file: /nwn2_pc_server.txt
    For assistance, please visit Atari's support web page.
    http://www.atarisupport.com
    The patch has been aborted"
    szóval ezzelse jutottam előrébb...ja és mind kettő kieg telepítve van...
    valami ötlet?
  • Carmang
    Gugliba beírtam, hogy nwn2 ore, és az első találat megfelelő volt :)
    http://www.gamebanshee.com/neverwinternights2/walkthrough/ore.php

Jobb oldal van egy walkthrough, ott Act II-ben a Crossroad Keep (#2) pontban le van írva a Keep felújításának menete.
  • Shangother
    Először is köszi :) Viszont fel van húzva a kastély teljesen, mégse tudok a templommal és a toronnyal mit kezdeni. Torio magyaráz valamit róluk, de semmire nem megyek vele. Nincs valami tipped h hol találnék oldalt ahol le vannak írva a lelőhelyek? Vagy valaki nem tud 1-2-t?
  • Carmang
    Hmm... simán járd be mindegyik területet, ahova a kalandod visz, fogsz találni egy rakat ércet. Lehet nem egymás után, de lesz elég. Esetleg guglival utánakereshetsz a pontos helyeknek.
    A templommal, és a toronnyal addig nem foglalkozik a mester, amíg a kastély, az udvar, és a falak, és a környező utak nincsenek megcsinálva. Nem tudom, hogy teljesen fel kell-e ezeket újítani, vagy csak elég valami "élhető színvonalra hozni" őket. De majd észreveszed, ha lehet valamit a templommal, toronnyal kezdeni.
  • Shangother
    Helló!
    Hol találok még ércet? 2x találtam, oda is adtam a kovácsoknak. Elküldtem a bányászcsajt az érclelőhelyre, de nem tudok több helyet, hol lehet még találni. Így nem tudom fejleszteni a sereget. A toronnyal meg a templommal hogy/mit kell csinálni? Mielőtt valaki megkérdezné a helyszín a két torony vár. Köszi!
  • plu604
    köszi :)
  • Calver
    első szám a dobások száma, második pedig h milyen kockával. tehát 2d6 az két hatoldalú kockával dobás, avagy 2-12 (átlagsebzése pedig 7), 1d10 pedig egy tízoldalúval, tehát 1-10 (átlag 5,5).
  • plu604
    Mit jelentenek a weapon sebzéseknél a 2d6 vagy az 1d10? Melyik a jobb és miért? Bocs lesz még egy pár kérdésem majd, nem vagyok nagy RPG-s, a D&D-vel még sosem játszottam pedig mindigis bejött :D
  • plu604
    Köszi!
  • Carmang
    Elég egyszerre egyet telepíteni.
  • plu604
    "A másik amire kíváncsi vagyok: a kiegészítőkhöz külön vannak a patchek, vagy az 1.22-t felrakhatom miután felraktam mindhárom játékot?"

edit:
    A másik amire kíváncsi vagyok: a kiegészítőkhöz külön vannak a patchek, vagy az 1.23-t felrakhatom miután felraktam mindhárom játékot?
  • plu604
    Sziasztok, egy gyors kérdés:
    Elkezdeném a játékot, de ugyebár van két kiegészítője is. Fontos felpakolni egyszerre mind a 3-at, vagy elég ha felrakom az alapjátékot, végigviszem, aztán az egyik kiegészítőt aztán a másikat? A kérdésem konkrétabban arra irányul, hogy tartalmaznak-e a kiegészítők fontosabb javításokat? Ha felrakom mindhármat egyszerre gondolom kezdhetem az alapjáték sztorijával, a kérdés csak annyi hogy érdemes-e felpakolni mindet.
    A másik amire kíváncsi vagyok: a kiegészítőkhöz külön vannak a patchek, vagy az 1.22-t felrakhatom miután felraktam mindhárom játékot?
  • TLOTR
    Sziasztok, most kezdtem el játszani a játékot, mágus vagyok, tudok idézni egy famulust, valami denevér szerü, legeslegelösször megjelent azóta hiába idézem nem látom.
  • TVelvet
    Igen
  • sparrow35
    Hali, fel tudna valaki világosítani hogy a singleplayer campaignt végig lehet játszani lan-on cooperativban?
  • MrTwister
    Értem köszi!
  • MaRee
    Persistent World, a NWN multijában PW-ken játszol, ezek úgymond szerverek.
  • MrTwister
    Mi az a PW? :-)
  • MrStokes
    Koszi az infokat! Idokozben megneztem a linkelt, sajat topic-jat, onnan is kiderult azert egy s mas. :)
  • MaRee
    Hát a topikja eléggé halott :\

Ez egy különálló játék lesz, de nem MMORPG, hanem inkább az egész olyan lesz mint egy nagy, publikus PW.

Eddig öt játszható alap kasztot említenek, de gondolom majd lehet tovább specializálódni mert csak az alap PHB(Players's Handbook) kb. 8 kasztot említ, a 3e-től 4e-ig terjedő kiegészítőkben pedig kb. 100 további kaszt áll a játékosok rendelkezésére.

Külön fasza lesz hogy bekerül a játékba a Star Trek Online-ban épp tesztelhető Forge rendszer, amivel a játékosok saját kalandokat tudnak készíteni és eljátszani, ez majd valamennyire vissza adja az eredeti papírral és ceruzával játszható DnD fílinget, meg a régi NWN1-es PW-k hangulatát.

A játék a legújabb, 4th edition leegyszerűsített szabályrendszere szerint fog működni(az előző DnD játékokban 3.0 és 3.5 voltak).

A történet 100 évvel a NWN2 után fog játszódni, amikor Mystra, a mágia istennője meghal, és egy kataklizma, a spellplague söpör végig a bolygó felszínén.

Hirtelen ennyi, remélem nemsokára újabb infókkal gazdagodhatunk, hiszen már csak pár hónap van a megjelenésig :)
    Először csak Neverwinter városát (nagyon nagyra tervezik, nem ilyen 5perc alatt körbe szaladható WoW-os város) és annak környékét lehetlesz bejárni, de később a megjelenő DLC-k további területeket fognak a játékhoz adni.
  • [HUN]Crassus
    már van topikja is! http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1284134289
  • MrStokes
    Ez az elozo folyatatasa akar lenni, vagy attol valami tok fuggetlen?
  • MaRee
    Új NWN az évben :)
  • XeeN
    Igaz, hogy most játszunk a MOTB-vel, de ráér a fordítás. Beszélünk angolul, a magyar csak egy kis extra lenne. :) Tehát: ráér a fordítás, csak igényes legyen!
  • rocsikzoli
    Sok emberről tudok, aki megfelelő angol nyelvtudás hiánya miatt nem akart belekezdeni, és ugye a legújabb patchel, kiegészítőkkel nem működött a fordítás, így azt várják, hogy kiadjuk a hozzáigazítottat, hogy végre végigjátszhassák az alapjátékot is.
  • MarkBlade
    Szerintem aki szereti az rpg-t az már végignyomta.
  • rocsikzoli
    Eddig 2-0 :) Csak azért ajánlottam fel ezt a lehetőséget, mert tudom, hogy még bőven odébb van a teljes verzió kiadása, nagyon szabadidőfüggő. Gondolom Ti már végigjátszottátok legalábbis az alapjátékot már biztosan, majd ezután jön azoknak a véleménye, aki most játszanának először az alapjátékkal, és türelmetlenek.
  • MarkBlade
    Szerintem is ráér a teljess :)
  • rocsikzoli
    Tudom, de amit ismertem helyet, ahová eddig is tettem fel hírt a fordítással kapcsolatosan, ott csak megkérdeztem már ezt is. Meg itt legalább a Te válaszodra számítottam :)