Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
*-al tudsz váltani módon között ha fel vannak dobva kiegészítõk, én spec exploration-t javaslom, az talán a leghasználhatóbb. azon kívül sajnos nincs - mondjuk nekem annyira spec soha nem volt szörnyû, de néha tud érdekes dolgokat csinálni...
tényleg, a "szörnyûsége" miben nyilvánul meg annyira? dolgokban "fennakadásokat" leszámítva. (nem szarkazmus, komolyan kérdezem)

"The trees move. Do you not see it?"

valami megoldás nincs erre szörnyû kamera kezelésre?
Köszi
Calver
rakd fel mindkettõt, alap kampányból nem fogsz változást tapasztalni, csak kapsz pár új kasztot. ajánlott Kaedrin PrC pack feldobása is, #7756-ban ott a link.

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy csak Neverwinter Nights 2-t telepítsem és vigyem végig, mielõtt telepítem a storm of zehir és mask of the betrayer kiegeket?. Vagy nyugodtan felrakhatom mind 2 kieget?
Calver
lesz még Act 2 után is permanensen olyan csapattárs, aki muszáj magunkkal vinni? jelenlegit nem igazán bánom, mert darál két rövidkarddal (és még jobban fog, ha meglesz két feltápolt Icy Blade), de azért jobban örülnék 3 fõs csipet-csapatnak. ("harcos/mágus" fõkari, Elanee, Qara).

Calver
nem, kivéve a healing, ami egy kicsit feltápolja... de felesleges szvsz.
attól függ milyen cleric vagy, és h Kaedrin (1.41.4,legfrissebb) féle mod fel van-e dobva.
pl én SoZ-ban egy "caster" clericcel nyomultam, aki tûzgolyókat hajigált (igaz rosszabbul, mint egy mágus), annak Kaedrin moddal fire és water volt a nyerõ. közelharcosnak egynek war (weapon focus) és mondjuk time (haste) a jó, de akár plant (barskin) sem egy rossz választás, bár ha OC-t tolod, kapsz druidát magad mellé.

Sziasztok clerick-nél melyik a leghasznosabb szféra? Vagy az nem befolyásolja mennyire jól gyógyítok?
Calver
van értelme holy damage enchantot rakni fegyverekre?

Calver

<#puszi> köszi, kipróbálom a felállást

Calver
még egy dolog:
használjátok ezt a csodát. gyakorlatilag Flame Blade-et kivéve *minden* buffolást letud a kétlábú egy kattintással. zseniális.

Calver
nos, sok gondolkodás és morfondírozás után kitaláltam h mi leszek: varázsló.

20-as erejû Wood Elf varázsló.

konkrétan kõkemény 12-es intelligenciával. miért? mert közelharcos lesz (van) a lelkem, aki varázslatait csak és kizárólag buffolásra fogja használja - épp ezért afelett nekem pazarlás... 16-ossal kapnék +8 int-et adó cuccal kemény egy darab elsõ és második szintû varázslatot, amik nekem feleslegesek. skillek jól jönnének, de Neeska nélkül is ott van Qara a sok-sok extra pontjával zárat nyitni, csapdákat pedig lehet... "manuálisan" is hatástalanítani. <#idiota> szóval ilyen vicces kis karakter.

konkrét build úgy néz ki, h Wizard (6) -> Swiftblade (10) -> Eldritch Knight (3), 10-esen egy Dragonslayer szint beiktatásával, h legyenek fegyver/páncéljártasságaim - addig meg úgyis hosszúkardok a legjobbak. kicsit feat-szegény a lelkem, de az ára ha közelharcos létedre *minden* szinted varázshasználó kasztban veszed fel, még ha nem is növeli mind CL-t... meg amúgy is, van elég feat-em, még Toughness-re is telik. végére lesz 17 BAB, 19-es CL, és 8-as szintû varázslatok.

most leszek mindjárt 9-es, eddig elképesztõen jó, pedig még páncélt sem tudok hordani (igaz Mithral chain shirt-öt legyártani sem), csak kéne már egy +4 int-et adó fejes, mert lassan jönnek 5-ös szintû varázslatok, amiket perpill nem tudok ellõni <#idiota>

Calver
kérdés, hátha...
most spontán rámjött h kicsit nekiugrok és megnézem h milyen a világ egy Eldritch Knight-al, ellenben valami erõsen csípi a szememet, mégpedig hogy kedves kis Tiefling-eknek egy elképesztõen kibelezett verziója került be NWN2-be... nem tud valaki modot, ami esetleg megadná ami jár nekik native outsider-ként, avagy: Weapon Proficiency (Martial) feat-et?
mert így nagyon finoman szólva iszonyatosan gyenge az a faj, pedig ász lenne rendes outsider-ként.

tibor16
sziasztok
régebben játszottam már vele - de elfelejtettem, hogy be lehet-e állítani a karakter irányítását, hogy ha pl nyomom a w - az elõre gombot, arra forduljon a karakter, amerre az egérrel mozgatom a tájat - mint pl egy fps-ben, vagy a DAO-ban. Most az van, hogy a tájat/kamerát elfordítom, de a karakter nem fordul vele...
Remélem be lehet állítasni?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

Én is így jártam anno. Úgy vettem, hogy itt a vége...

Hali!
Kis segítség kéne. Jerro menedéke, démonok beengednek a laborba, Jerro megjelenik, harc, lenyomom, elteleporál, de az átvezetõkben már nem jelenik meg, és nem is jön vissza a laborba. Ott állnak a karakterek, semmi nem történik, és nem is lehet kimenni. Ötlet valaki?
cataflam02
Helló!!!

Valaki nem tud véletlen a játékhoz és a két kieghez magyar végigjátszást ?
Az elsõ részhez és a két kiegészitõhöz sikerült találnom, de a 2.nem :S

Ha valaki tud akkor pls help !!!

Elõre is köszi

One more story

Sziasztok!

Olvastam, illetve videókon is láttam, hogy lehetséges a coop mód.
Engem az érdekelne, hogy ebben a módban is a történet szerint haladunk? És ha esetleg egyikünk akarná folytatni a kalandot, de a másik valamiért nem, akkor lehetséges a folytatás, vagy indítani kell a single játékot?
Illetve még az érdekelne, hogy csak 2 játékos játszhat, vagy 4 is (kaland módban)?
Elõre is köszönöm a válaszaitokat!
Sziasztok!

A NWVAULT-on melyik szerintetek a legjobb modul???

Köszi.
hello!
Van 1 kis problémám régeben fentvolt a games de miután végigtoltam letöröltem!
Most ujra raktam de valami nem cic mert nincsenek karakterek <#nemtudom> a játék megy csak épen mindenki szellem ??????
Segitség<#conf>

Sziasztok. Lenne egy kérdésem a Mask of the Betrayer kieg. játék kapcsán. Hogyan tudok abban a bûvölõ zsákban a mágus bot-ra (+3 as) víz eszencsiakõvel fagysebzést rakni? Azt teszem amit ír a szöveg bele a fegyvert és a víz eszenciát amit a játék elején kaptam. Aztán le a földre rakni a zsákot és egy jégvihar varázslatot rányomtam a varázslótársammal. S mégse mûködött. Ja és itt is még úgy van ugye, hogy a minél kisebb páncél szám a jobb ugye? Már régen játszottam az Icewind Dale 1-2, Neverwinter Nights 1-2 és Baldur's Gate 1-2 + Throne of Baal játékokkal de végigvittem õket. A DnD rendszer szabályai így mostanra kimentek a fejembõl, most nekiálltam patchek és hunosítás után a 2. rész kiegjének is.
A fegyversebzésnél meg hogy is van nem mindig jobb a 2d6 ugye? Meg a kockadobás alapján megy a dolog ha jól tudom.1 d4-nél azért erõsebb az 1d8 ugye?

Elõre is köszi a válaszokat.
ha párbajhõst szeretnék, aki parry-bõl támaad vissza, akkor mire kell figyleni a kreálásnál és a fejlõdésnél ?

Tudtommal sajnos már nem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

LostDales még létezik?
Hello
Van még magyar rpg szerver nwn 1-hez vagy 2-höz?
Ha van mennyi ember szokott fent lenni?
tibor16
Ok, köszönöm.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

hat alapjatek mindenkeppen kell hozza ha meg azzal akarod folytatni akivel az eredetetit jatszottad vegig kell a karakterrol mentes.. de lehet uj emberket (orkot, torpot, elfet..etc.) inditani is kap az elejen par lvlupot:)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

tibor16
sziasztok,
most, hogy meg van végre (köszönet érte) a MOTB magyarosítása, gondoltam, felrakom.. - csak nem emlékszem már, hogy kell-e hozzá az alap NWN2, és kell e valami, pl utolsó mentés, hogy át tudjak lépni a MOTB. Tehát telepíteni kell-e hozzá az alapot, és újra kell-e játszanom? - Mert jó játék volt, de most az újrajátszás nem volt tervezve, mentést pedig nem õríztem meg.
A MOTB egyébként milyen hosszú, van olyan játékideje mint az alapnak?

Carmang
Próbálj meg keresni offline patch-et, és azt rakd fel, ha online nem megy.
A hibákra nem tudok mint mondani, nekem sosem volt ilyen problémám.

Jó most újra telepítettem a játékot csak a storm of zehir nélkül már kitudok menni az ajtón anélkül hogy leállna a játék de most^meg a csapat tagjaim tûntek el.. Neeshka, a khelgaar és elanee.....
lehet mire válaszoltok rájövök de hátha nem..ha van ötlet segítsetek ^^
Sziasztok lenen egy 'pici" problémám...
sõt kettõ is...
egyik hogy ott tartok amikor végre eljutottam duncen-hez a másik szilánkért és amikor kimennék a fogadóból kilép magától a játék utána olvastam, hogy ez egy bug és esetleg patch megoldja de igazából senki nem tud rá semmit.
a másik hogy patch-elni se akar ez a nyomi ...
1.22.1587 English a mostani de amikor update-ni akarok ezt írja ki :

"Can not find patch file: /nwn2_pc_server.txt
For assistance, please visit Atari's support web page.
http://www.atarisupport.com
The patch has been aborted"
szóval ezzelse jutottam elõrébb...ja és mind kettõ kieg telepítve van...
valami ötlet?
Carmang
Gugliba beírtam, hogy nwn2 ore, és az elsõ találat megfelelõ volt :)
http://www.gamebanshee.com/neverwinternights2/walkthrough/ore.php

Jobb oldal van egy walkthrough, ott Act II-ben a Crossroad Keep (#2) pontban le van írva a Keep felújításának menete.

Elõször is köszi :) Viszont fel van húzva a kastély teljesen, mégse tudok a templommal és a toronnyal mit kezdeni. Torio magyaráz valamit róluk, de semmire nem megyek vele. Nincs valami tipped h hol találnék oldalt ahol le vannak írva a lelõhelyek? Vagy valaki nem tud 1-2-t?
Carmang
Hmm... simán járd be mindegyik területet, ahova a kalandod visz, fogsz találni egy rakat ércet. Lehet nem egymás után, de lesz elég. Esetleg guglival utánakereshetsz a pontos helyeknek.
A templommal, és a toronnyal addig nem foglalkozik a mester, amíg a kastély, az udvar, és a falak, és a környezõ utak nincsenek megcsinálva. Nem tudom, hogy teljesen fel kell-e ezeket újítani, vagy csak elég valami "élhetõ színvonalra hozni" õket. De majd észreveszed, ha lehet valamit a templommal, toronnyal kezdeni.

Helló!
Hol találok még ércet? 2x találtam, oda is adtam a kovácsoknak. Elküldtem a bányászcsajt az érclelõhelyre, de nem tudok több helyet, hol lehet még találni. Így nem tudom fejleszteni a sereget. A toronnyal meg a templommal hogy/mit kell csinálni? Mielõtt valaki megkérdezné a helyszín a két torony vár. Köszi!
plu604
köszi :)

Calver
elsõ szám a dobások száma, második pedig h milyen kockával. tehát 2d6 az két hatoldalú kockával dobás, avagy 2-12 (átlagsebzése pedig 7), 1d10 pedig egy tízoldalúval, tehát 1-10 (átlag 5,5).

plu604
Mit jelentenek a weapon sebzéseknél a 2d6 vagy az 1d10? Melyik a jobb és miért? Bocs lesz még egy pár kérdésem majd, nem vagyok nagy RPG-s, a D&D-vel még sosem játszottam pedig mindigis bejött :D

plu604
Köszi!

Carmang
Elég egyszerre egyet telepíteni.

plu604
"A másik amire kíváncsi vagyok: a kiegészítõkhöz külön vannak a patchek, vagy az 1.22-t felrakhatom miután felraktam mindhárom játékot?"

edit:
A másik amire kíváncsi vagyok: a kiegészítõkhöz külön vannak a patchek, vagy az 1.23-t felrakhatom miután felraktam mindhárom játékot?

plu604
Sziasztok, egy gyors kérdés:
Elkezdeném a játékot, de ugyebár van két kiegészítõje is. Fontos felpakolni egyszerre mind a 3-at, vagy elég ha felrakom az alapjátékot, végigviszem, aztán az egyik kiegészítõt aztán a másikat? A kérdésem konkrétabban arra irányul, hogy tartalmaznak-e a kiegészítõk fontosabb javításokat? Ha felrakom mindhármat egyszerre gondolom kezdhetem az alapjáték sztorijával, a kérdés csak annyi hogy érdemes-e felpakolni mindet.
A másik amire kíváncsi vagyok: a kiegészítõkhöz külön vannak a patchek, vagy az 1.22-t felrakhatom miután felraktam mindhárom játékot?

Sziasztok, most kezdtem el játszani a játékot, mágus vagyok, tudok idézni egy famulust, valami denevér szerü, legeslegelösször megjelent azóta hiába idézem nem látom.
TVelvet
Igen
sparrow35
Hali, fel tudna valaki világosítani hogy a singleplayer campaignt végig lehet játszani lan-on cooperativban?

I want to be a mighty pirate ever!

Értem köszi!

Persistent World, a NWN multijában PW-ken játszol, ezek úgymond szerverek.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Mi az a PW? :-)

MrStokes
Koszi az infokat! Idokozben megneztem a linkelt, sajat topic-jat, onnan is kiderult azert egy s mas. :)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"