7862
-
Dani SE #6375 hát...ha a legújabb patch-el is próbálkoztál,nincs 5letem :( de most keresgélek,és ha találok vmit,írok...ha valakit érdekel egy angol bug lista: ANGOL BUG LISTA -
Devotus #6374 Sziasztok!
Nálam van egy olyan bug, hogy miután lovaggá ütnek, nem vagyok képes Elaneet irányítani. Egyszerűen nem történik semmi, amikor rákattintok és még cuccot se fogad el. Csak az alapjáték van fent, mert a későbbi patchek meg a kieg csak olyan bugokat hozott be, amitől nem tudtam tovább haladni. Ez elfog múlni egy idő után? vagy van rá valami mód, hogy kijavítsam saját kezűleg?
Előre is köszi! -
Dani SE #6373 igaz,a crack az nem jó ehez...de nembaj :P -
Dani SE #6372 jaj nagyon cépen köszönöm! jó látni h még vannak kedves emberek is itt a fórumon :) köcce a sok segíccséget,majd angol párbeszédet keresek még,mer anélkül nem jó a patch :P -
#6371 Patch
A Hozzávaló Crack
De felelőséget nem válalok érte, én nem próbáltam hogy múködik-e. Nekem eredeti a játék.
-
Dani SE #6370 a game nem engedi frissíteni... :'( am má rég kipróbáltam vóna...hülye én se vok és olvasni is tok....hát akkor keresek crack-et :P -
#6369 Legegyszerűbb módja, amikor indítod a játékot, ráklikkelsz a "Frissítés" gombra. Ha nem eredi a játékod, kereshetsz új cracket is a patch mellé.
-
Dani SE #6368 VALAKI LINKELJE BE LÉCCY A NWN2 LEGÚJABB PATCH-JÉT!!! NEM TALÁLOM SEHOL :( -
Dani SE #6367 am nem úgy fagy le,hanem úgy,h beszélgetek,megáll a kép,és beszél tovább az emberke de én nemtok mit csinálni mer olyan mintha "lefagyott" volna a játék,de attól még lehet az egeret mozgatni :P ha véga a dumálásnak,akkor is úgy marad a kép...de a háttérben mozoghtaok,csak nem mutatja...szal agyamra megy a NWN 2 -
Dani SE #6366 nem grafikus akart lenni? -
Dani SE #6365 a patch-ot felteszem,de att nemtom mi az a drafikus driver :D -
#6364 legújabb peccs, meg drafikus driver fent van? -
Dani SE #6363 bakker állandóan beszélgetés közbe lefagy!! ez eddig nem vóóót!!!! valami tipp? -
#6362 Na végre, már a II. fejezethez értem. :) -
totya4 #6361 Kössön beléd a halál :) -
Dani SE #6360 sajnos azt kell h mondjam nem tucc belém kötni mer már rééég jeleztem!!! -
totya4 #6359 Folyamatosan frissül (amíg van aki panaszkodás helyett jelzi a hibát). -
Dani SE #6358 oké,azt tudom,le is szettem de hiányos!!!!!! -
totya4 #6357 -
Dani SE #6356 Lécci aki tud angolul az fordítsa le nekem az első felyezet végét,amikor Duncan fogadójába vagyok és elmondom neki h van 1 szilánk bennem!!!Mer az a rész teljes angol!!!Lécci valaki fordítsa le!! köszi előre is! -
#6355 Kesztyű az egyik ládában a közelben...
Köszönöm a segítséget Qwerty. -
Dani SE #6354 köcce,de már rájöttem csak lusta voltam írni :D most meg azon szaraxom h a magyarítás kissé hiányos... :/ amikor kiderült h bennem van az egyik szilánk,és visszamentem Duncanhoz ott már angol volt :/ szal most várhatok h magyar legyen a magyarítás :D -
#6353 A Vasököl Klánnál mit kell csinálni mikor egy zsákutcához érek? -
#6352 Ott van.És hihetetlen első látogatásomkor majdnem minden ajtót kinyitottam, kivéve azt az egyet ahol a küldött volt.Hát van ilyen. -
#6351 Ha a barlangban van. :/ -
#6350 Most én is ezzel szarkadodok.Visszamentem nélküle Öregbagoly Kúthoz és most kaszabolhatom le újra azt a barlangot, újratermelődtek az orkok. :( -
#6349 Tényleg nem játszottam olyan körülmények közt és most se úgy játszok, tulajdonképpen nem is tudom, hogy működik az amit te leírtál.
Én csak a single kampányról alkottam véleményt.
Persze, lehet több is van ebbe a játékba, mint amit én tapasztaltam idáig. -
#6348 Ha még nem sikerült megoldani a küldetést :
A napló is világosan leírja. Térkép mellékelve.
-
#6347 Hi,
Nos nem mindenkinek egyforma az izlése. Mondjuk a Nwn2-t a Morro-val vagy akár ennek fejlesztett változatával az Oblivionnal nem lehet egy lapon se említeni. Nem azért mert rossz ect. hanem egészen más stilust, "eszmét" tölt be. A Nwn2 mint játék az asztali gépen valóban nem egy kiemelkedő dolog s hogy miért azt azért hosszasan lehet sorolni, DE van egy olyan tulajdonsága ami már az Nwn1-is megvolt -> a modul készítés és PW server csinálása. Ez nem wow vagy gui.war. szerver, hanem némi kreativitással FR világát hozhatjuk el mindenkinek. Persze 6 hónap alatt itt is meg lehet ismerni az összes pályát partyban, de ami a lelkét adja az a játékosok szerepjátéka és a mesék ami szintén szerves részét képzi a modulnak.
Az az érzésem, hogy Te még nem voltál/játszottál ilyen körülmények között, s hidd el ez cseppet sem vontatott vagy lineáris. -
#6346 hát igen sokféle ízlés van:D Witchert 10 percig bírtam... Fable meg nagy kedvencem:D
NWN2(főleg a kieg) meg KotOR óta a legjobb RPG(nálam:P) -
#6345 A Witcher tényleg bejött, de nagyon.A MWN2 meg messze áll tőle minden szempontból.Nem azt mondom, hogy rossz, de egysíkú mint a Fable és ez már az elején feltűnt, csak gondoltam megváltozik. -
#6344 ha nagyon nem jön be Witcherezzél vagy Kotorozzál az majd majd bejön neked:) -
#6343 Inkább unalmas most már egy idő után...megyek a barlangba is és gyakom csak egy órán keresztül az orkokat mire elérem a célt.
A Morrowind meg más tészta.Az, hogy most a főszálra gyúrtam rá az csak az idő hiánya miatt volt.Az a játék sokkal több szabadságérzetet adott, profibb volt és tényleg nem lineáris.
Ez viszont totál az, majdnem sehol egy érdekes mellékküldetés.Meg kamera se jó, hosszú töltések, stb.A törtnet se olyan nagy szám sztem, legalábbis idáig semmi kiemelkedő nem történt.
Én sokkal jobbra számítottam. -
#6342 Ennyi
Ennek vontatott a játékmenete ?!?!
Most meg az a baj hogy lineáris ? Ami nem teljesen igaz...
A Morrowind nem volt lineáris, mégis mentél toronyiránt, csakhogy minnél elöbb a végére érj.
Vald be, túl nehéz neked ez a játék...
-
#6341 Mennyi van még az I. fejezetből a futár megtalálás küldi (orkos, trollos) után?
Asszem abbahgayom a II. fejezettől pár hónapig.Túl vontatott a játékmenet, lineáris, stb.Lehetett volna jobb is ez a játék, sajnos nem tud rendesen lekötni, de nem is nagyon rossz, ezért tervezem csak később folytatni... -
#6340 Köszönöm a segítségeteket, asszem parancsok nélkül ez soha a büdös életbe nem ment volna.
Egy napot kinlódtam ezzel a résszel... -
totya4 #6339 Pontosan hogyan is lehet kirakni a parancsot menübárba? :) -
#6338 Valamit írjál még be, mit ír a küldi. Így nem ugrik be hol jársz, mit kellene csinálni... -
#6337 Ki is tudod a parancsokat rakni a menubar-ba, hasznos. Az a rész egyébként tényleg marha nehéz, szerintem csak lopakodva közlekedj, úgy nem rohansz bele nagy kalamajkába, mert tapasztalatom szerint azok a zsiványok is lopakodnak. -
Dani SE #6336 Helósztok! Én már szerencsér túl vagyok ezen a nehéz részen sőt még a Lsukaniakon is de má megin elakattam :( A Kilencekkel kapcsolatba kell valamit csinálnom DE NEM TUDOM HOGY HOL??? :s AZ OKÉ H A KERESKEDŐ NEGYEDBE,de azon belül? :S aki ezen továbbjutott pls mondja meg h azokat a Kilenceket hol találom!!? köcce