Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nem kell privát, nyugi.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
Nyugis: Én nem találtam borítót 😞 De akinek esetleg megvan eredetiben, és van szkennere, az betudná szkennelni neked.... ha ismersz ilyet :S
Leírom normálisan az elõzõ hsz-t:
"Annyi, h írni merészeltem, miután a nagyságos csgj úr befejezte az off témát itt veled és ez nem teccik, h ennyié leszól."
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Mellesleg most télleg kurva szar a csetbox, me írok és full fehéér minden lol és csak, akko látom a szöveget, ha kijelölöm, loool.
Minap meg még ott volt a kép a csetboxban és lehetett látni a szöveget.
Ehh, ne baszd el a topikot csgj.a nagyságos csgj úr bezárat
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
kurvajóbasszameg<#levele>#levele>
Piece.
Csak mondtam, h õ birizgálja a topikot és õ dönti el, h mi lesz, a pofázás felesleges.
Bár kitudja.
Kritikát 3 félét lehet kapni. Pozitív kritika, negatív kritika, és "ócsároló" alaptalan krtika.
A pozitív kritkát mindenki örömmel fogadja, az ócsroló kritkát senki sem szereti. A kérdés az, hogy az "õszine" negatív kritikt hogy fogadja az ember.
Persze kritikusnak lenni sem egyszerû. Vigyzz, hogy legalább annyi pozitív kritikás is ajd életedben, mitn ahány negatívat. Ha nincs mire, akkor keress. De a ló másik oldalára sem szabad átesni. Légy õszinte, mert olyan ember véleményére senki sem ad, aki csak dícsérni tud.
Õszinte negatív kritikát indolokni illik. (de nem kötelezõ. nem kell séfnek lenni, ogy eldönthessem finom-e az étel).
Konkrétan a topicról. Az "ocsmány" szó miatt elnézést kérek, kicsit erõs volt. De a többit tartom. Ez esing-kérdés, és mint olyan, nem egzakt tudomány. Valakinek ez tetszik, valakinek az. Az elõzõ chatboxkép használhatatlan volt, ez már csak ronda(szerintem). A háttérkép túl erõs(színösszeálításban) és nagyon nem illik a bannerhez.
Lehet, hogy az én szépérzékem sérült meg valahol (már ha a többieknek ez tetszik), de szerintem rettenetes. A banner ok, de nem ehhez a háttrképhez. Sosem nyertem rajzversenyt, sõl majdnem megbuktam, a saját weblapomat is alig bírtam nézhetõre megcsinálni, így nincs konkrét alapom bíráskodni, de nekem nem tetszik, és ezt leírtam, hisz te kérdezted. Próbáltam rájönni mi nem tetzsik rajta, és adtam pár tippet is.
Legend Killer:
"hiába "pofáztok" takysoft, csgj úccse változtatja meg"
na most... neked meg mit szóltam be? nem vágom...
csgj: neked még priviben is írok valamit.
Sztem kurva jó! 😛
Csetboksszal(direkt írtam el, poéból<#hehe>#hehe>) sztem semmi baj, faszán elüt a fehér szöveg a feketétõl és ászul lehet látni!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Nice work csgj pal!<#eljen>#eljen>
A másik: sztem hiába "pofáztok" takysoft, csgj úccse változtatja meg a topikot<#hehe>#hehe>.
V nemtom :S.
Mind1, nekem teccik és kész.
Na, és akkor más téma:
Bekapcsoltam ATI Catalyst-ben az anizotróp élességet maximumra (16x), és bizony meg is látszik a játékon (és nem lett lassabb). A szürke arc dolog is asszem megoldódott, ugyanis most már csak akkor lesznek szürkések, ha fény változás van... azaz sötét van. És akkor is sokkal normálisabban néz ki.
Azt belátom, hogy technikailag biztos tök szupi megoldásokkal láttál el minket, és a kreativitásoddal sincs probláma, de a szépérzéke valahol nagyon megsérülhetett gyermekkorodban.
"A Képzelet számomra a legfontosabb..."
Ne csak képzelj... láss! Vess egy pillantást erre az... izére😄
Reggel alig taudtam ide üzenentet írni, mert nem találtam a chatboxot😄
Esetleg próbálj meg kevésbé képekkel dolgozni. Egy kisebb mintának vagy színnek is szép eredménye lehet😄 (minta: olyan kép, ami önmagában folytatódik)
A banner egész jó lett, bár furcsak nekem, miért lett iylen fehér-fekete-fehér. Meg a zöld feliratok se nyerék el a tetszésem. Meg a belikelt arcképek felbontása szinte a bullával egynelõ. Nem tudom, mit lehet gif-en megoldani, de ez nem valami szép. (a kiegészítõben csak 5 csatlós van. (Varázslónõ, papnõ, az "emo fickó", Okku a medve, meg One of Many(a gonosz csatlós, akkor kaphatod meg, ha Okkut kinyírtad) a fehér és a fehete között lehetne átmenet. Bár ilyen... ocsmány topicban úgye látszik.
Szerintem kellene:
-normális háttérkép. (Valami tompább, nem iyen rikítóan éles.)
-szedd ki a képet a chatboxból.
Háttérnek valami fehérhez közelit ajánlok, mert maga a fórum színe is fehér(ne gonolom ezt is át lehet dolgozni monjuk).
Ismétlem, nem kell felkapni a vizet, ez csak az én véleményem.
Ámde ne az én vélemyénemen múljon, csak egy vízcsepp vagyok a tengerben..
Egyrészt... attól a pár plusz pixeltl nem látszik jobban a kép, csak a maradés lesz még irritálóbb. Másrészt... IDE nem lehet gépelni Nem tudom visszaellenõrizni amit írtam. Fos ronda. Mellékelem a képet, mert talán el se hiszed....

A bannert is valószínûleg megújítom holnap, de írjatok, ha vmi nagyon nem tetszik...! Pl. a szövegládán én még gondolkodom... mert nem éppen tökéletes. De nehéz megfelelõ képet találni hozzá. Lehet, hogy már holnap reggel nekiállok a bannernek, mert nincs elsõ 2 órám 😛
Mivel semmi sem látszik beõlük.
Inkább valami non-figuratív talán jobban menne...
Embereknél van mibõl válogatni, viszont nem nagy eresztések.
Mondjuk az is igaz, hogy alig látszani belõle vmi 😄
-nézz körül jobban
vagy:
-tölts vissza, és öld meg slaant😄 kevésbé diplomatikus, de a célnak megfelel😄
Szal elakadtam.
feje alapján buzis férfi, mellei alapján lezbi nõ...
érdekes😄
De látom, h ott mászkál1zombi és már mindenkit kiírtottam, de ide nem tudok bemenni :S.