7862
-
#6415 ha végigvitted, kezdj neki a kiegészítőnek.
szerintem jobb, mint az eredeti -
Dani SE #6414 szerintem installáld újra a game-t...én ezzel a buggal nem találkoztam...engem rögtön bevittek a párviadalra (persze lőtte bejött egy csávó a Kilecektől és beszót hogy nyerjek) :) -
Dani SE #6413 jogos a pont,biztos te jobban értesz hozzá...meg persze idősebb is vagy...kár ienen összeveszni...am én még nem jáccottam ki -
#6412 persze kétszer is végigjátszottam, meg a kiegészítőt is. -
#6411 a mini/maxi image az nem maga a játék.
egy olyan image file, amit bemountolhatsz daemonba, és a játék azt hiszi, eredei lemez van benne.
de maga az image file nem a játék(csak a védelmi része). nem lehet róla feltelepíteni, csak a játék fogja azt hinni, hogy eredeti a lemez. fileok nincsenek rajta.
kétféle van:
-maxi image:
az eredeti játékimage van úgy megbuherálva, hogy mindenhol, ahol amúgy adat lenne(vagyis fileok), ott csak nullák vannak binárisan. (így marha jól tömöríthető. egy 6 gigás maxi image tömörítve pl 40-50kilobyte csak.)
létrehozol egy könyvtárat. jobb klikk, Tulajdonságot. Attribútumok Speciális részénél bepepálod, hogy Tömörített könyvtár.("tartalom tömörítése a ...")
kitömöríted bele a maxi-image-et, így a 6 gigás file a lemezen még egy megát se fog lefoglalni.(nem csökken a hely)). mount azt megy a játék.
hálózatot se zavarja, mert ott se megy át paly kb-nál nagyobb adat.
-mini-image:
az ügyesebb de ritkább megoldás. itt a nullák sincsenek benne az image-be,é és ténylegesen kicsi a file is. NWN-nél iylen asszem nincs.
Itt találhatsz maxi/mini image-eket.
"Fixed image" a nevük, van több is. az egyik működik nwn2-vel meg a kieggel is, de nemtom melyik.
az egyik meg egyikkel se.(mer szar), próbálgatni kell, asszem 4 is van fent.
Na én innét passzolok. segítek ha kérdezel, de nem erőltetem tovább.
Barátsággal:
Taky -
#6410 Igen, többünknek is :) -
#6409 Van egyáltalán valaki, akinek sikerült végigvinnie a játékot ?
-
#6408 Kár.Akkor csak uninstall lesz a vége. :(
A legfrissebb patchel se jó. -
#6407 Valaki már találkozott ezzel, de asszem nem tudtunk neki segíteni. -
#6406 Megtaláltam... -
#6405 Mini imaget hol lehet találni?GCW-on nincs.Most felpatchaltem 1.12-re és nem indul. -
#6404 Hát ez kurva idegesítő!
Tyr templomába vagyok, szertartást kell megcsinálni.Elvileg csinálom is, jön Vasököl, majd elküldöm, jön Sand és ad italokat, azután egy kis videó és a napló nem frissül, se semmi.Nem történik semmi.
tehát Sand látogatása után visszadob a szentélybe és ott megáll a tudomány...
Ez most mi akar lenni?Találkozott vki már ezzel a buggal? -
Dani SE #6403 én má bocsánatot kértem -
Dani SE #6402 de mondom h nem érted szal felesleges más gépén veszekedni,inkább haggyuk az egészet,felesleges ienen veszekedni..bár ha te ragaszkodsz hozzá,ám legyen... -
Dani SE #6401 hhhh....nem így értem...van 3 gép,ami hálózatba van...mindegyinken fennvan a deamon..vannak megosztott mappák,ergo mindegyik gépnek van a 3 közül,még ennek is :P .. és ha mondjuk egy másik gépről beadod a deamonnak ami az én gépemen van,akkor lassab lec a gép...tom h ezt így most nem érted,de mind1...ÉS EGY JÁTÉK NEM 3-400 KB...ez a másik fele -
#6400 hát igen... az a 3-400 kilobyte bizony nagyon észrevehető... -
#6399 Vagyis figyelmetlen. -
#6398 ÁÁ...Megvan, de fogyelmetlen vagyok néha! :( -
#6397 jav.:azt :) -
#6396 Egy kérdés:Nevalt keresem, megvannak a bizonyítékok csak nincs a Never kastélyban ahol kellene lennie.Legalábbis Sand az mondja.
Most akkor hol van ez a fickó? -
Dani SE #6395 oké,akkor bocs...má agyamra megy ez a NWN2....előszőr a fordítás,aztán lefagy,most meg nemtok továbbjutni a párviadalban :( szal bocs..ja és nem a netet akartam írni hanem h ekkor kevesebb lec a hely...ami nekem elég szar mer a deamonba benn van pár fontos cucc -
#6394 Már megbarátkoztam vele, most éppen a goblinok kövét kell megszerezzem, hogy megkapjam az erdei hölgyike bizonyítékát.
Ez a második fejezet egyébként messzemenően színvonalasabb, mint az első.Ilyen dolgokra vágytam. :) -
#6393 a pókhoz vidd oda elanee-t. ha haver lesz, akkor később a várban ad egy ajándékot(köt valami pulcsit vagy mi:D) -
#6392 annyit fűznék hozzá:
azért ajánlottam, hogy emuláld az eredeti dvd-t, mert akkor nem kell crack. ami azért jó mert:
-update-elheted. (nem fog belekötni a fileméretbe, és nem fogja update közben elbaszni a crackelt exe-t.. hisz update-kor csak a változásokat tölti le, ha a crackelt exe filemérete megegyezik, akkor nem kötekedik(egy cirka 6 gigás játék mindne fileára meg szerintem nem fog hash-indexelést csinálni, de ez játékfüggő)
-update-elheted akkor is ha az új verzióhoz még nincs(vagy akár nem is lesz) crack
-és a legfontosabb: crack készítésénel sokszor előfordul, hogy az exe olyan részébe is beletúrnak, amibe nem kéne.... ezért a játék fagyhat(less be egy Assassins Creed topicba ha nem hiszed:D kulcsszó: jeruzsálem)
Nem akarok hülyeséget mondani, de asszem ha legújabb daemont vagy Alcoholt használsz, akkor még yasu se kell.
mini/maxi image meg gamecopyworld-ön vagy gameburnworld-ön található. -
#6391 1. segíteni szerettem volna, nem kötözködni.
2. igaz, még nem kaptam meg a "mérnök informatikusi" diplomám, de eltöltöttem pár egynéhány évet az informatika világában.
"ha én bennhagyom a deamonba akkor lefogalalja a többi gép hálózatát"
ezt nem tom megfejteni. mi köze van a daemonnak a hálózathoz?
(nem azonnal kérdezek hülyeséget, tényleg ültem rajta 1-2 percet)
a mini image/maxi image mérete kb fél mega vagy kevesebb(maxi image-et tömörítet attribútummal kezeljük). egy daemon meghajtó szinte semmi memóriát nem foglal le.
a hálózathoz meg az egésznek semmi köze. (minek osztanád meg?)
szoval, akkor köznyelvel(hogy egy szerencsétlen informatikus is érthesse), .... mi a gond a maxi image-el? -
totya4 #6390 Ritka egy agresszív hülyegyerek vagy. Minek kérsz tanácsot ha aztán megsértődsz? -
#6389 Talan a druida erti meg csak.... En levagtam...... -
Dani SE #6388 QWERTY! van egy tippem,én is odaértem már!! Eleena-val próbálkozz,ő megérti az állatokat...ha bevált akkor hip hip hurrá,ha nem akkor hagyd a francba,de szerintem az utolsó jobb ötlet -
Dani SE #6387 aha,szerinted nekem nem jutott eszembe??? hülye én se vok!!!! ha én bennhagyom a deamonba akkor lefogalalja a többi gép hálózatát...és legközelebb ne kössé belém&gondolkozzá! -
csgj #6386 Pontosan... Én is úgy csinálom. -
#6385 könyörgöm, minek crackeltek?
mount a mini-image daemonba, oszt jóvan. abba nincs elbeszva semmi. -
Dani SE #6384 nos...én is pont itt tartok,csak a pókhoz még nem érem el..az elementállal harcolok :P am az is nagy hátrány hogy a fele játék még mindig angol -
#6383 A II. fejezetben a goblin barlangban (Ember) találtam egy nagy pókot, valamiket rajzolgatott.Az az érzésem valami bizonyítékra akart utalni, de nem értettük.
Hogy lehetne megérteni mit akar?Vagy a történet során kiderül?Vagy kell hozzá egy speciális karakter? -
#6382 A warez átka. Csak a gond van vele. Egy megoldás van, meg kell venni eredetiben !
(Sablonduma).
-
Dani SE #6381 na,patcheltem a v104-gyel....egy gond van vele.. nem tudom kitenni a játékot teljes képernyőbe :( de am működik,már nem vagy a game...csak léccy mondjátok meg h hogyan tudnám nagyba tenni...:? köcce előre is -
Dani SE #6380 ohh....hát...most én is szaraxom vele mer kb 5 ercenként lefagy a 2. felyezet óta szal nem vagy egyedül :) -
Devotus #6379 Megvolt a frissítés! Minden maradt a régi :S -
Dani SE #6378 gondolom nem...de mivel nekem épp a 2. felyezet elején kezd folyton lefagyni,ezér nem tok sokat segíteni,amig nem találok rá vmit.... -
Devotus #6377 Köszi! Most patchelem aztán majd kiderül!
Viszont lenne egy kérdésem! Most vettem észre, hogy Sandnek megvan a varásztekercs írás képessége és ezzel nem csak írni tud, hanem egy varázslatot bevinni a könyvébe...Mágusoknál ez nem működne, mi? :P -
Dani SE #6376 ja és szerintem frissítsd a verziót..eddig ez a legjobb tanácsom :D