7862
  • steweee
    igen, azt
    az előzmények nélkül meg is köszöntem volna
    pláne hogy

http://nwn2.warcry.com/news/view/77472-nwn-2-motb-installation-tips-hot-fix

pusztán ezért mertem megkérezni....
  • totya4
    Pedig pontos választ adott. A kieget ha felteszed az segít mert kevesebb update-t kell rányomni, de értelemszerűen ha azóta jöttek patch-ek, akkor azokat az update gombra kattintva leszedheted.
  • totya4
    Kicsit félreolvastál engem :) Nálam nem megy a miniimage, és ha nekem nem megy, akkor másnak is előfordulhat hogy nem megy. Csak egy kicsit le akartam hűteni a hőzöngésedet, mert azért te is túlzásbe estél ezzel kapcsolatban. Viszont a teljes lemez image-ja megy nekem, tehát tuti a miniimage-val van a gond. Ha jól rémlik kettő félét is le lehetet szedni, egyik sem volt jó. Általában én is jobb szeretem a miniimagekat, de ennél a játéknál nem működött, pont. Crackről egy kurva szót sem szóltam, ez a játék nálam crack-et nem látott. Nem haragszom :)
  • steweee
    megkérek, légyszi többé ne válaszoljál már nekem , jó ?
    nem kérek a segítségedből
    gyönyör vagy az egész hozzáállásoddal
  • takysoft
    Bocs mindenkitől, kicsit kiakadtam.
    Csak már kicsit tényleg nem szólt másról a tipic egy ideje, mint hogy kinek miért nem megy a játék.(pedig ennyire azért nem szokott bugos lenni).

Nem dumálhatnánk inkább a történetéről, vagy a titkos részekről, vagy a világáról, vagy az élményekről, kinek miért, miért nem tetszett.... ki hol akadt el....
  • takysoft
    "telepíteni és peccselni hogy kell ?"

húúú.... milyen kérdés:D

telepíteni a setup.exe-val (vagy install.exe, fene tudja)
    update-elni meg indításkor az "update" gombbal.

(érdemes hamar feltenni a MotB-t, mert az automatikusan el-patchel egy bizonyos verzióra, és akkor netről csak az újabbakat kell leszedni. de fordítva se rontod el)
  • takysoft
    most megint magyarázzal el mi a MAXI image, és hogyan kell használni?
    olvass vissza kb 50 hozzászólást. ott leírtam. tökéletesen megy.

Azt meg tisztázzuk, hogy NEM ÉN nyavajgok avgy nyavajogtam itt félpercenként, hogy "így nem megy" meg "úgy bugos" a játék.

Tisztázzuk: aki mindenféle fos crackekkel szétdarabolja a saját játékát annak ezentúl NEM VAGYOK HAJLANDÓ segíteni.

Akinek bármi baja van... akármi bugos, az első sorban jelezze, hogy NEM crackes verziót használ.
    Engem nem érdekel, h eredeti-e, vagy "megtévesztett" verzió, de a crackekből elegem van.

(persze nem muszáj pont az én segítségem kérni, de mások se fognak segíteni).
    Nem fogunk minden áldott patchnél ellenőrizni minden szar cracket.

(ajánlat: soha ne használjatok cracket, ha nem muszáj. kis részüket (20-30%) inkompetens marhák csinálják, akik azt hiszid, h de jól értenek a hex editorhoz.

(és a dolog persze az ő gépüln megy is... egy ideig, egy pályáig, vagy amíg új rendszert tesznek fel, vagy új grafikus drivert...)

vannak a játékokban bőségesen hibák... nem kell még pluszban is beszerezni. (főleg nwn-ben de sok van... az első rész nekem a mai napig ki szokott akadni itthon mindkép gépen pedig eredetiben van meg legújabb patchel:D)
  • steweee
    telepíteni és peccselni hogy kell ?

elég ha az alapra felrakom az mob-ot ?

• csgj
    Jól van, sztem teljesen mindegy, hogy kinek hogy megy a warez verziós játék! Crack, mini image (ami egyébként tényleg jó), akármi... hagyjuk, ezeket a dolgokat mindenki oldja meg magától! Ha nem megy, priviben mehet róla a szófosás (bocs, hogy trágárkodtam :P). De ne offoljuk már szét vele a topicot! Lehet, hogy Qwerty4 tele van folyamatos kérdésekkel, de azok legalább a játékról szólnak, és azok megválaszolására is van a topic... Ti bezzeg csak az image-ekről meg crackekről tudtok dumálni :P
  • Aspyrin
    A letöltött image file tökéletesen és idáig teljesen bugmentesen működik!
    Nálad lehet, de nem nálam..
  • totya4
    Nem ilyen egyszerű azért a dolog. Nekem pl az istennek sem ment miniimage-val, de a lemezről készített komplett image érdekes mód működik. Csakhát az 4 giga felett van. Azt nem tudom miről írtad hogy a magyarítás nem hiányos, mert az NWN2-jé egész biztosan az, én is jeleztem többet is, és megint belefutottam egybe.
  • Devotus
    Egyetértek! A letöltött image file tökéletesen és idáig teljesen bugmentesen működik! Csak az elronott törésben lementett állásból áthozott hibák jelentek meg, azok is csak a mentett karakternél...
  • takysoft
    én meg azt unom, hogy minden fel akarja törni.
    hát senki se hiszi el, hogy időpazarlás ezzel szenvedni?
  • Qwerty4
    Mire akarsz kilyukadni?Tisztán leírtam, hogy unom!
  • Aspyrin
    Én csak azt unom, hogy nincs egy épkézláb törés a legfrissebb peccshez :|
  • [HUN]Crassus
    QWERTY te nem unod még? //mi már igen...../
  • Qwerty4
    Közbe én is rátaláltam. :)

De asszem csak megkapja ez a játék a pár hónapos pihenőt.Túlságosan elkezdtem újból unni.Kár erőltetni.Majd augusztusba újból terítékre kerül, de most inkább pihentetem.
  • takysoft
    és azért HEHEHE, mert ez volt az, ami nekem második végigjátszásra is csak negyed óra után jutott eszembe:D
  • takysoft
    HEHEHE!!!
    nem azon a térképen:D
    a világtérképen:D
  • Qwerty4
    Hát ez nem igaz!
    Keresztút toronynál vagyok az udvart meg ostromolják, a kapun nem tudok bemenni.
    Valami alagutakon keresztül kell bejussak, azt mondta, hogy megjelöli a lehetséges helyeekt a térképen, de nem jelölt meg semmit.
    Hol kell bejutni?Nem találom.
  • takysoft
    a magyarítás nem hiányos.
  • Dani SE
    hát igen..én is ien vok....nem bírom ki 3 percig,ha nem jövök rá :)
  • Qwerty4
    Csak én türelmetlen vagyok ezzel a játékkal szemben és inkább egyből kérdezek.
    Miután beírtam hamar beugrott, hogy Nasher az az uralkodó.
  • envoka
    3 perc a két hozzászólás között. Mielött beírod a kérdést, várj legalább 1-2 órát, hátha megy egyedül is a megoldás. Én csak akkor kérdezek, ha 2-3 nap alatt sem jutok dűlőre a feladattal.
  • Qwerty4
    Megvan.Minek kérdezősködöm. :(
  • Qwerty4
    Lord Nasher hol van?Figyelmeztetni kell, de már nem emlékszem hol lehet megkapni.
  • Devotus
    Beszéltem vele mégegyszer! A sárkányt kellett megölnöm, ami már halott volt, mert elvileg az Árnyak Királya megpróbálta beszervezni : +1000 Xp :)
  • Qwerty4
    Kösz.Megöltem...
  • Devotus
    Jah és új helyet nem adott hozzá! Habár már leöltem mind a tűzóriásokat, mind a sárkányt és az elég nagy terület! Szóval csak úgy arra csavarogni nincs túl sok kedvem!
  • Devotus
    Act 3 felépítettem a templomot, összeraktam a kardot és elkezdtem beszélgetni a pappal! Beszélt nekem valami Szentség Útjáról, meg hogy az a Kard Hegységben van! Valaki tud ennél valami konkrétabbat is, hogy mit kellene csinálnom? Pappal tolom, szóval lehet hogy csak annak adja, de nem biztos!
  • Chipii
    Meg kell várni, amíg elmúlik a frenzy dühöngése. (Rohangálj addig:)
  • steweee
    nagyon nagy problémám lenne. az első részhez kapcsolódik, de hátha akad itt olyan aki ért jól a programhoz meg a szerkesztéséhez is, és tudna nekem segíteni

szóval az első rész hotu-ját tolom megint, és eljutottam a második szintig, ahol 4 szines láncot kell megszerezni. namármost rögtön az elején van egy goblin, amit a drow lenyilaznak. vagyis nálam nem nyilazták le, de akkor még nem tudtam hogy ez baj. lőttek rá, nem találták el, aztám meg már én voltam a nyakukon. szóval életben maradt a nyavajás

végigpucoltam a szintet, és nem találtam a sárga láncot. kerestem hozzá leírást, abban ott van hogy a goblin tetemétől kell eleszedni. na de én meg megönlni nem tudom, mert:

you cannot perform that action on a friendly target due to PvP settings

szóval még területre ható varázslattal sem tudom megölni, közvetlen támadás meg nem lehetséges

van egy sokkal korábbi mentésem, amit visszatöltve gyorsan lementem oda megint, és ott megvártam míg megölik, úgy már el lehet venni a cuccait. de az már sokkal régebbi, nem akarom onnan újrakezdeni

vmi megoldás van a problémára?

toolsettel, vagy lanba átadni, vagy átállítani a configot vhol hogy lehessen barátot is támadni, ilyenek

vki segítsen légyszi !!!!!!!!!!!!
  • Qwerty4
    Lornet hogy a rákba kell megölni?
    Egy idő után sebezhetetlenné válik és semmilyen ital nem hatásos, azután hamar legyak a rohadék.
  • Dani SE
    hát..az bizti h a kiegészítőt is végignyomom,mer NWN 1-nél is így volt :) most tartok a NWN2 végén,a King of Shadows-ot szeretném kinyírni :) meg a "falumat" újítgatnám ha nem lenne hiányos az a hüe magyarítás :P pedig má jeleztem..na mind1...meek Árny Királyt nyúzni!
  • Aspyrin
    Köszi, a king of shadowsra emlékeztem.
    Felpeccseltem és holnap nekiállok játszani.
  • Carmang
    A kieg az asszem tavaly őszi.
    Az "összegyűjtendő kard, törpe monk küldetés meg ilyesmik" pedig az alapjátékban vannak.
    :)
  • Qwerty4
    Na végre!Megvan mi volt a probléma! :)
    A druida csaj, Elenee egyszerűen eltűnt, ő kellett volna 3.-nak meglátogasson a templomban és ezért nem sikerült neki.Ezért visszatöltöttem egy régebbi mentést.
    Most OK, harcolok.
  • Devotus
    Taky köszi szépen!Valószínűleg nekem is a crackkel lesz gondom! Már megvettem volna, ha anyám nem ellenezné ennyire :S Egyszer már végig vittem, de most újból kedvet kaptam!
    Daninak:
    Fent van a teljes magyarosítás! Na jó egy két helyen hiányos, de nagyon minimális! Magyarosítás Itt rákeresel, és akkor ott találsz egy linket egy másik oldalra ahonnan letöltheted! A legújabb patchhez van alakítva, de az 1.00-val is elfut néhány furcsasággal fűszerezve!
  • Qwerty4
    Itt van egy topik direkt erről a bugról.
    Én elolvastam, de úgy látszik nem jöttek rá mi is a probléma, ahogy én értelmeztem.
    esetleg vki aki jobban tud angolul meg tudná erősíteni?
  • Aspyrin
    Üdv!

Csak egy gyors kérdés: az motb egy idei kiegészítés vagy már tavaly megjelent? Múlt évben végigjátszottam egy kieget, de nem emlékszem a címére, volt benne összegyűjtendő kard, törpe monk küldetés meg ilyesmik..