7862
-
csgj #6496 (Amúgy ez a linkbeszúrás a bannerba még mindig nem megy... nemtom mi van) -
csgj #6495 Nehezebb jah... Én is most majd új karival vágok neki, akit remélhetőleg sikerül elég brutálra fejlesztenem az alapjátékban.... és akkor azzal talán menni fog mindenféle cheat és walkthrough nélkül végigtolni a kieget. Alapban csak a végén voltak számomra nehézségek az első végigjátszásnál. De akkor bugzott is a gépemen, mert még gyenge volt hozzá, és az akadás sok hülyeséget csinált :S -
#6494 azért nem integrálszámítás:D gondolkodj picit:D -
#6493 gamefaqs.com
én onnét szoktan
de a dlh.net -en is sok szokott lenni. -
kenny boy #6492 vagy valaki nemtud olyan oldalt ahol le lehet szedni vagy csak elolvasni a végigjátszást a game-hez?? -
kenny boy #6491 akkor Cheat-eljxD -
Aspyrin #6490 Ez a Motb kieg csak nekem tűnik borzasztó nehéznek a többi részhet képest?
Még csak most értem be egy városba de már a fogadóban képtelen vagyok kiállni a próbát, állandóan legyőznek.
Harcossal kezdtem, ez eddig mindig bejött. -
kenny boy #6489 szevasztok. olyan gondom lenne hogy a 2. episode eleje felé amikor Neeshka-val be kell menni a gyűjtőhöz és ott van egy ajtó, oda nem tudok bemenni mert nem tudom a kombinációt. megy találtam ilyen matekos könyvet de nem tudom megfejteni szóval ha valaki tud segíteni örökké kösz. -
#6488 Nos mint a nwn1-ben korábban lévő (meg talán most is futó 1-2 modul) világ nwn2-s "változata". Igen ez egy modul, igaz nem a megszokott alapjátékban lévő szabályrendszerrel, hanem sajáttal. Más XP/Loot (tárgyak találsa)/Lup (level up) rendszerrel, mivel eléggé "furcsán" kezeli ezt sajnos az alap nwn2.
Ez nem egy egyszerhasználatos modul, amit végig viszünk és kézcsók, hanem itt a szerepjátékkal kell(ene) boldogulni és partyban megoldani a küldetéseket. Végeredmény persze ugyan ez, itt is van xp és item, csak egy kicsit neccesebb megszerezni. -
Devotus #6487 Azok számára akik nem tudják mi a PW (pl.: én :)
Elmondanátok légyszi! A képekről: Szép az elrendezés, már csak a szörnyek és a történet a kérdés. Nah meg a kidolgozottság...már hogyha ez egy modul akar lenni :P -
#6486 Üdv,
Ismét 1-2 kép a lassan elkészülő magyar PW-ből:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
csgj #6485 NWN2 HONOSÍTÁS OLDAL
persze itt megy... -
csgj #6483 Éppen azon vagyok... de vmi nem stimmel. Az url-ezés nem akar működni. De majd megoldom vhogy. Csak türelem :P -
#6482 CSGJ: a bannerba, vagy a környékére kéne egy link a magyarítás weblapjára szerintem:D -
#6481 Hát egy játék "jósága" mindig 2 dolgon áll, vagy bukik:
-maga a játék minőségi megvalósítása
-a te értékrended.
Minőségi szempontokból a játék egész jó. Nagyon élvezhető, szórakoztató játék. annak aki szereti. De nem mindent szeret mindenki.
Ha a Baldur's Gate, Planescape torment, Icewind dale, Neverwinter 1, Fallout, játékokat ismered és tetszettek akkor ez is fog.
Ha szereted az RPG játékokat, akkor megtaláltad az egyik legjobbat.
(RPG: Role Playing Game - szerepjáték.)
A Diabló és klónjai nem RPG-k, hanem hack&slash játékok(teljesen lieáris történet, ahol csak végigölöd magad).
Ha tetszett a Diablo, akkor ez "nem biztos" hogy fog. Egy RPG bizony SOKKAL több, mint egy hack&slash
Alapvetően a játékról. Egy fiatal falusi ember szerepét játszod, akinek megvan a maga is élete egy eldugott kis kikötőfaluban. Nehéz, de kellemes élet nevelőapával és barátokkal. Egy nap egy gonosz horda támadja meg a falut, és a nevelőapád érekes küldetéssel bíz meg.. kiderül, a támadás miattad történt....
Kalandos utazásod elkezdődik tehát, hogy felfedezd a saját múltad, megleld a sorsod, és alakítsd a világ jövőjét.
Falvakban városokban járhatsz, összeállhatsz barátokkal, segítőkkel, együtt harcolhattok a közös cél érdekében, ami akár jó, akár gonosz is lehet.
Csak TE döntöd el.
(szépen hangzik, de szinte minden RPG-nek ez a története:D)
A játék elején készítened kell egy karaktert, akinek a bőrébe bújsz. Itt figyelmesen olvasd el az összes lehetséges szöveget, mert nagyon fontosak. Magyarítást találhatsz a portálon.
Egyet tudok mondani: Próbáld ki a játékot!
Nekünk tetszett, reméljük, neked is fog! -
#6480 Én még akkor kezdtem, mikor megjelent. Olyan bugos volt, mint a fene. Ati 9800SE-vel kint ment szépen, de belső tereken rettenetesen szaggatott. Ezt csak az 1.3 beta patchben javították élőször.
Na annál rosszabb már nem lehet.
Komolyan jó a jtk storyja, meg minden, de technikailag ennyire elsietett játékot kiadni nagy felelőtlenség volt. Szégyeljék magukat. -
#6479 Hali.Jó ez a játék?Csak mert ezt kaptam a videókari mellé és nem ismerem. -
steweee #6478 sztem sokat javít a futtatási minőségen legalábbis. én még akkor próbáltam utoljára amikor a mask megjelent, de akkor is elég silány volt a kamerakezelése és lassabban is ment. biztos optimalizálták azóta
-
totya4 #6477 Nekem az tűnt fel hogy mintha egyes területeken magasabb fps-el futna a játék, illetve hogy a fagyasztás varázslat célpontkijelölése mintha megzavarodott volna. -
#6476 Hát azért van egy-két javítás benne pedig, igaz ez a toolsetben tűnik elő szembe ötlően, illetve a nem nwn2-s xp rendszer használatakor. Halleluya :-) -
#6475 ennyire nem is merültem bele. némi bónuszon kívül mást úgyse nagyon adhat sztem. Legalábbis questet biztos nem. -
csgj #6474 Hát, semmi újat nem tapasztaltam... :P A magyarítás meg megy vele normálisan.
Btw, vki összegyűjtötte már Nasher 4 elvesztett ruhadarabját? Mert a csizmáját eddig mindig megtaláltam, de mást nem... Mondjuk a csizmában van vmi furcsa, ugyanis átlátszó, vagyis inkább láthatatlan a talp része :P -
csgj #6473 Kijött az 1.12-es patch. Nemtom mit javít, de mindjárt kiderül... :) -
#6472 ha te mondod, én mikor végigvittem, még csak kb 90%-os volt a magyarítás.
de szerintem 1-2 párbeszéden kívül nem sokminden maradhatott angol. -
totya4 #6471 Ez működik. -
totya4 #6470 Te olvasod is amit mások írnak? Több alkalommal jeleztem teljesen angol szövegeket, amik folyamatosan ki lettek javítva, és ezekről értesítve lettem mivel én jeleztem, tehát én mindig friss magyarítást használok. Most is belefutottam egybe és el is ment a kedvem az egésztől. Tehát a magyarítás hiányos, ha a fejed tetejére állsz akkor is. -
Devotus #6469 Már végig vittem kétszer is :) Jelenleg a kieg magyarosítására várok. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén ellenem fordult: Qara, Bishop, Neesha és a Szerkezet...de levertem őket :D -
#6468 hajrá! de priviben:D -
Aspyrin #6467 Délután kipróbálom és ígérem zaklatni foglak privátban ha nem megy! ;) -
#6466 Na pont én térek ide vissza:D
Tévedtem, van működő Mini-image
Kipróbáltam, megy a legújabb verzióval is (persze legújabb Alcohollal vagy daemonal) -
#6465 Ammon Jerro nem gonosz, inkább... önző típus. Ha nem értesz egyet vele, akkor nem fog kedvelni.
Amúgy ha nagyon érdekel, és nincs kedved újra végigvinni a játékot, akkor asszem van valami cheat az influence-re.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A játék végén 1-2 karakter ellened fordulhat, attól függően, h mennyire kedvelnek, mert a gonosz meggyőzheti őket.
Ha Sand melléd áll, akkor Qara mindenképp ellened fordul...
Ha Qara története is érdekel, akkor Sand-el vedd le az infuence-et.
-
#6464 a language fix-nek semmi köze a magyarításhoz, ami mellesleg tudtommal NEM hiányos.
legújabb magyarítás van meg neked? -
Devotus #6463 Ti hogy értétek el Ammon Jerroval, hogy elmesélje a történetit? Nem igazán van kedvem gonosz karival nyomulni, de érdekelne a töbiek története, akikhez a jó jellemem miatt nem szerzek elég influencet! Bishop, Ammon Jero, Grobnarnak van? meg Qara? :P Ha valaki röviden de mégis élvezhetően összefoglalná az ő háttértörténetük azt megköszönném! Én közelebbi viszonyba csak Khelgarral meg Elaneevel (de vele nagyon :) kerültem. jah meg Sanddel is. Qara történetét, hogy lehet megtudni, mert a beszélgetésben nincs erről kérdés... -
totya4 #6462 Nem értem milyen lanuage fixről beszélsz, és mi köze van ennek ahhoz hogy a magyarítás hiányos... -
Aspyrin #6461 Helyes!
Szóval lenne egy warezes kérdésem! ;)))) -
csgj #6460 Taky-nak teljesen igaza van! Ideje lenne befejezni! A következő indítási gondos, warezos kommenteket TÖRLÖM! (Nem mintha én nem warezzal tolnám, de a topic normális fenmaradása érdekében csöndben maradok ezzel kapcsolatban...)
Ja, mellesleg aki ért weboldal készítéshez, és szívesen készítene FAQ-ot, az nyugodtan szóljon nekem. Hátha azzal megoldódnak a problémák. Vagy megegyezhetünk abban is, hogy mindenki visszalapozgat, ha baja van... meg hát a privi lehet... -
#6459 figyelj.
bocsánatot kérek. nem mentegetőzésképp, csak azért, hogy érts.
nem sokat fórumozok egy nap. NWN2-vel már rég végeztem, de mivel tök kedveltem, be-beugrom ide, megnézni, miről van szó, segíthetek-e valakinek.
és hát sajnos néhány ember rettenetes érthetetlensége bizony néha a sírba tud kergetni. és olyankor kicsit bunkóbb vagyok az idegenekkel(főleg a neten).
nem ez az első bocsánatkérésem, nem is az utolsó. ennyi agresszió belefér:D ( verekedni úgyse szoktam, aki ismer tudja, hogy ekdves vagyok.... legtöbbször)
Azt mondjuk most se értem mi a bonyolult a "telepítsd fel és update-eld"-ben.
Nem mondom, vannak parás emberek, akik benéznek ide oda fórumra, elolvassák, mit írnak az emberek, hátha van valami bug vagy fene. ez ok is.
De ha nincs konkrét hiba, akkor minek kérdezget.
Legalább próbálná meg feltenni a játékot. Simán felmegy gond nélkül....
De ha már részletesebb info kell:
A techsupportos oldalon azért írják, hogy friss installnál csak az motb után patchelj, mert akkor sokkal gyorsabban megy az update.(sokinden benne van az motb-ben is)
Language Fix meg:
-egyrészt régi: kiadás után jött ki, egy kis hibát orvosol a nyelvi fileban. a rákövetkező patchben amúgy benne van(autupdate fel is teszi)
-másrészt aki még feltenni se tudja angolul, az úgyis a magyarítással játszik, akkor nem minek language fix? -
#6458 2007 október 1. kissé régi már:D -
#6457 és amint az alant írtam 4 db image van, és EGYIK SEM MINI.
mindegyik maxi.
mind1, úgyis a falnak beszélek.... -
totya4 #6456
És erre a techsupport is hivatkozik...