7862
  • csgj
    Sztem a Ranger... de nem hasznavehetetlen az sem, mert azért kell jó íjász a csapatba... Viszont sztem ő a leggyengébb.
  • diegho
    szerintetek melyik a leggyengébb, leghasznavehetetlenebb kaszt? csakazértis végigjátszom azzal.
  • diegho
    haverom kint melózik londonban, asszem beszélni kell vele :)
  • Chipii
    Nem tudom, hogy itthon meg lehet e venni, ezt a tippet olvastam rpgvault fórumon.
  • Dani SE
    am vééégre kijáccottam a NWN2 alapot :D a befelyezés eléggééé...nos...fura...én számítottam volna egy jóóó nagy hírnévre,de ez van.... állítólag a kiegészítő kapcsolódik az alaphoz,vagy nem?
  • Dani SE
    A kieg. még nem kapható magyarországon ;(
  • diegho
    alapjátékot wizard-al kezdtem kapásból és úgy elqrtam ahogy kell, de végigtoltam vele azért :D első kieget is wizard-al nyomtam végig, másodikat már törpe pappal kezdtem el (nem röhög!) és leváltottam dwarven defenderre (inkább ütöttem), érdekes volt mert szinte hozzám se értek, de volt akihez én se, ilyenkor jöttek a varázslatok. pl a csontsárkányt 1 sunbeam elrendezte, csak akkor még nem tudtam, hogy hátul is kell okoskodni szóval ölhettem meg megint, persze akkor a 2. sunbeam se vitte el :D de a legpoénosabb a végső főellenfél volt. Vízelemental odament ütött egyet a skilljével ami instant öl, ha elvétik a mentőt, és elvétette, 3 másodpercig láttam a főellenfelet és jött a végső bejátszás, na mondom kösz ez nehéz volt.
    haverom szórakozott a legelejétől egy kaszás harcos/weapon masterrel, na az a 2. kieg végén olyanokat ütött, hogy majdnem elsírtam magam és amikor jön a great cleave és 1 kör alatt bearat 6-ot az szép, de én wizardot jobban szeretem akkor is :)
  • [HUN]Crassus
    jaja legjobb!!
  • Aspyrin
    Azt hiszem az alapjátékban próbálkoztam vele egyet, de inkább a kezemben bízom :D
  • diegho
    öreg hiba :P én imádom a wizard-ot, csak az eleje nagyon nehéz vele, mert simán leütik de mikor már van rendes védelme akkor halhatatlan. (szerintem)
  • Aspyrin
    Passz, mindig harcossal játszom.
  • diegho
    jah még egy kérdés. time stop visszakerült, vagy felejtsem el örökre?
  • diegho
    akkor magasról le... hogy mivel játszok megint végig :D wizardot indítok kiegben és kész is. aki tud boltot ahol kapni ne kíméljen!!!
  • Aspyrin
    Fel =)
  • diegho
    hm 25 vég? :D az nem semmi, már csak azt nem értem miért nem árulják itthon :( alapjátékot játszák még neten? vagy van valaki aki innen tolja? esetleg összeállhatnánk első szinttől, de talán még megvannak a karaktereim valamelyik lemezen kimentve, bár fogalmam sincs milyen karakterrel játszottam végig :D azt tudom, hogy szinte csak a wizardot és quara-t használtam harcosokat senkit, de mintha barbárom lett volna pont abból a célból hogy előrerohan lefoglalni a tömeget amíg a varázslók szépen ritkítanak a távolból. kiegészítő viszont ha tényleg ilyen nehéz akkor megfontolom hogy warlockot gyorsan ki is cserélem wizard-ra, mert szegény warlock magában elég esetlen szerintem, még magas szinten is, viszont kiegészítő karakternek ha van mellette egy wizard és egy harcos/barbár akkor tökéletes. mondjuk második részt tényleg nem sokáig játszottam, megjelenéstől számított 5. napon már nem is érdekelt mert végigtoltam (persze maradtak el mellékküldetések csak a főszálat vittem) de mondjuk nem tudom egy paladin vagy ranger esetleg pap mire lehet képes mert nem nagyon használtam őket még az első részben sem. wizard/fighter/barbár hármast szoktam tolni. kiegészítőre készülve milyen karakter lenne a legerősebb? gyorsan végig akarom tolni azt is és majd utána jöhet a többi karakter, vagy itt is van olyan mint az első résznél, hogy 15. szintre feltolják az új karit is?
  • takysoft
    cspaptos az is.
    kevesebb ember van benne, de azok sokkal jobban kapcsolódnak egymáshoz. szinte minden hat mindenre:D

ha jól számoltam a kiegészítőnek kb 25 különböző vége van ha minden apróságot számba veszünk:D
  • diegho
    Olvasgattam miket írtok a kiegészítőről. Örülnék neki, ha tényleg nehezebb lenne mint az alapjáték, amin simán végigrohantam 3-4 nap alatt annó, minden nehézség nélkül, igaz a végén egy helyen vagy 4. visszatöltésre jött össze a dolog (bementem a végén egy full varázsló csapattal és ugye ott nem lehet restelni :D még jó hogy jero-t is vittem ő meg a druida öltek meg mindenkit) a kiegészítőben is csapattal kell menni, vagy olyan solozós mint a nvn1?
  • [Jakuza]
    Van mar valami rendesen jatszhato PW ?
  • diegho
    Tud valaki valami boltot ahol meg lehet venni a kiegészítőt? Sehol nem találom:( most estem neki újra a játéknak egy warlock-al és mire megint a végére érek jó lenne a kiegészítő.
  • Dani SE
    én még csak ott tartok,h Lord Nasher "nagyúúúr"-t keresztút toronyba hozták mer megsebesült a csatába :S :P Most védem a váram :D
  • csgj
    Hm... a tört játék a BioWare account-ommal szépen eljut a szerverekig, de ott illetéktelen cd kulcsra hivatkozva nemtok belépni sehova sem :P Milyen meglepő, nem? :P Pedig jó lenne multizni. Viszont LAN-t létre lehet hozni hamachival, legalábbis szunyival meg tudtuk egyszer oldani :D De ahhoz nem árt modulokat letölteni, mert csak a kampányt és azt az egy pici alap modult tudjuk használni. Akinek 1.12 van, esetleg jöhetne kipróbálni... ha akar.
  • nimretil
    Nem tud valaki egy nwn2 szervert ami:
    -magyar vagy angol
    -nem kell hozzá kiegészítő
    -azért vannak páran akik fent vannak rajta
    -jó
  • Aspyrin
    Nos, mint tegnap kiderült nem a sprittel van a gond, hanem valami speciális átok van rajtam, amit egy összetett küldetés során kellene eltávolítattnom magamról!
  • takysoft
    "a Modulban"?
    heh.. melyikben?
  • kenny boy
    valaki megtudja mondani hogy a Modulban mit kell csinálni amikor a Lannon háznál bagyunk...kösz előre is
  • Chipii
    Az alacsony spirit szinttel járó sebzések, képességpont csökkenések ellen egy nagyon egyszerű, de hatásos védelem egy immune to negative level/negative ability (szint és képességcsökkenés immunités) cucc, gyűrűben vagy köpenyben szokott lenni ilyen.
  • takysoft
    Attól függ, hogy jóságos, vagy gonosz irányban haladsz.

Alapjátékkal ellentétben a kiegészítőben a "gonosz" irány sokkal nehezebb, mint a "jó".

Jónak lenni könnyü.
    Minden pihenés, és utazás után használod az "Elfojtás"(ne emlékszem a nevére, de rájössz) skillt. Az ad vissza egy kis energiát. Ha eg nagyon el akar fogyni, akkor használod a XP-feláldozó skillt. az feltölti Max-ra(max 2-3szor kell használni a játék alatt, és nem vesz le olyan vészesen sok XP-t.)
    Ezek a képességen a "éhséged" is csökkentik, így lassabban is fogy majd az energia. ennyi.

Gonosz oldal nehezebb:
    Ilyenkor kóborló spiriteket kell megenni(egyik skillel beagrózod őket, másikkal lehet enni).
    Kevésbé gonosz, ha mindig lent tartod az energiát, mert akkor minden evés tbbet ad.
    Nagyon gonosz, ha mindig magasan tartod az energiád, mert akkor nő az "éhséged" is, és gyorsabban akarsz majd enni mindig.(így viszont nagyon nehéz:D)

Skillek neve nem jut már eszembe. XP áldozástól meg nem kell félni, mert egyrészt nem sokat vesztesz, másrészt nem "játékot" játszol, hanem "szerepjátékot". ez meg hozzá tartozik:D
  • Aspyrin
    Kb. negyeden áll. Valami ismeretlen eredetű sebzést kapok viszonylag gyakran :O
    Spirit szintet hogyan tudnám emelni?
  • takysoft
    nekem is ez jutott eszembe.
  • Chipii
    Nem lehet, hogy a spirit szinted majdnem 0-án van már?
  • Aspyrin
    Segítséget kérek Motb act II-ben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy havas erdőben járok ahol megszereztem és összeállítottam egy löttyöt amit elvileg meg kell innom és el kell utaznom egy másik városba, hogy imádkozzam. A piát megiszom, de amint átérünk a 4 napra lévő helyre egyből meghalok.
    Teljesen tehetetlen vagyok :(((
  • csgj
    Azért van néhány eset, amikor nem működik a magyarítás (pár párbeszédnél)... De lehet, hogy ez csak az új 1.12-es patch-nél van.
  • csgj
    Asszem vmilyen függöny mögött van, de nem biztos :/
  • takysoft
    van egy gyorsbillentyű, amit ha lenyomsz, akkor világosabbá válnak a használható objektumok.
    Talán "V", de erre már fene emlékszik. De amúgy is meg lehet találni, csak nézd végig a fali díszeket midenfele a kastélyban.
  • Dani SE
    heló,lenne egy kérdésem..a 3. felyezet elején,amikor a kastélyt megtámadják,akkor Sir Nevalle azt monta h a Never kastély alatt átmehetek,csak meg kő keresnem az átjárót vmi8 fali díványhon át..A KÉRÉS AZ,H HUN VAN? MER A CSARNOKLBA NINCS,AZ FIX!
  • Elk Hunt
    Nos, ez se javította meg a dolgot... Érdekes, mióta újra kellett raknom a winfost azóta jött ez elő...Hm lehet hogy nem is patch probléma.
  • csgj
    ITT van az összes patch (csak külön patcher-el lehet feltenni őket, azt pedig ugyanezen az oldalon megtalálod), és találtam köztük egy ilyet: nwn2_pcx1_toolsetfix_from1121295_to1121295.zip

Nem lehet, hogy ez kéne neked? (Csak egy tipp, de vhol sztem kell lennie azon az oldalon egy repatch-nek is...)
  • Elk Hunt
    Ok, valószínűleg kell. De most az ujabb patch-vel (vagy a nemrégi winfos telelpítésemmel) gond van, ugyan is a nwn2server.exe kifagy....elég abnormális mivel a korábbi patch működött....Szóval most itt tartok...
  • takysoft
    csak egy 5let volt, ha nem megy nem kell szenvedni vele.
  • Devotus
    Köszi a magyarázatot! Érdeklődve várom a fejleményeket! Ha kell tesztelő, úgy szívesen jelentkezem :)