7862
  • Carmang
    Akkor már lehet beszélni vele, amikor haverságban vagytok. Aztán legfeljebb kipipáltad azt a részt is :)
    De ettől függetlenül mindegy mikor mész a Tyr templomába, ahol szólhatsz a papnak, hogy Khelgar teljesítette a követelményeket.
    (mondjuk annyira nem mindegy, mert az utolsó fejezetben asszem nem történik olyan esemény, ami a Kereskedő negyedbe vinne. Szóval a 19-es "átkonvertálás" biztosan nem fog menni)
  • diegho
    az elsőt megcsináltam a 3 közül, a 2. az lesz mikor helyettem harcol asszem, a 3. meg mikor beszélni kell vele a társairól, majd beszélek vele mikor 19-es lesz :D
  • Carmang
    Én átképeztem Monk-nak, sztem sokkal jopbb skill-ei, feat-ei vannak, mint egy harcosnak. Mondjuk az elején, mintha kicsit gyenge lenne, de 15 fölött szinte verhetetlen.
  • Carmang
    Nézd meg a quest leírást, ott gondolom le van írva, hogy merre kell lépned.
    De biztos vagyok benne, hogy valakivel beszélned kell, vagy a házban, vagy ki kell menni a házból. Az a lényeg, hogy menj ki a kriptából.
    Most hogy diegho is adott tippet, asszem a Moonstone Mask-ba kell menned, azt a csajt kell keresned, akit éppen érkezésedkor küldött el Tavorick.
  • kenny boy
    bocsi de még mindig nemtudom mit kell csinálni a Tavoricknál...:S
  • Aspyrin
    Találtam 3 tunning alkatrészt már korábban, csak a fejet nem lelem.
  • takysoft
    a gólem az vicces dolog. de egyszerű nagyon. 1-2 helyen régebben találhattál 1-2 jobb alkatrészt is hozzá, de minden alkatrész ott van a suliban is. (csak az átlagosak asszem)
    asszem fel lehet buffolni start előtt.. talán érdemes, bár nekem simán nyert mindent.
  • Aspyrin
    Motb-t végigjátszotta már valaki? Csak az érdekelne, hogy hány fejezetből áll :) Most a másodikban járok,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a varászlónő csajszi anyja után kutatunk, épp az iskolában vagyunk, ahol egy gólemet kellene összepakolni, de nem találom a hiányzó fejet:P
  • kenny boy
    ja igen és mindenki aki ott van a Birtokon velem van és ketten meghaltak
    az baj?
  • kenny boy
    hát Tavorickkal nemtudok beszélni mert velem van.

és arra az őrséges csajra gondolsz aki ott van a Kereskedő-Negyedben?
  • diegho
    blade golem kinyírása után az őrséges csajjal kell beszélni aki a küldetéseket osztogatja.

most értem át act2-be, végre megkaptam sand-et. nagy bűn ha én nem akarom, hogy khelgar monk legyen? mikor először toltam végig akkor se csináltam meg (rühellem a monkot)
    csupa harcos társaságot próbálta már valaki? khelgar+casavier+egy barbár saját+a druida gyógyítani és buffolni. szerintem nagyon erős felállás lenne ez is. én casavier-t a 2kezes baltával használom és kellemes meglepetés a paladin, első részben gyengébb volt szerintem, mikor először toltam végig akkor meg alig használtam, de most 10-es szinten simán öli az ellenfeleket minden probléma nélkül és alig sebződik. köv karakter amivel végigtolom esélyes hogy paladin lesz.
  • Carmang
    Kinyírtad azt a nagy böszmét? Akkor beszélni kell utána Tavorick-kal. Vagy felmenni és beszélni a "rendőrfőnökkel" (vagy ki az).
    Hirtelen ennyi ugrik be...
  • foxxi
    Nem crack hiba volt, driver csere után meggyógyult :) Ujra kezdtem a gammát, eddig nagyon bejövős :D
  • kenny boy
    valaki tud abban segíteni hogyan kell megcsinálni Komor-tóban a Tavorick birtokot? mert ott vagyok a kriptában kinyírtam a szörnyet és nem csinál semmit...
  • csgj
    Asszem egy rossz crack a hibás... nemtom miért kell egyáltalán hülye crack-et használni, amikor van mini image, és azzal megy könnyen a patch-elés (nem kell minden egyes patch-elés után új crack-et leszedni...).
  • foxxi
    Az miért van hogy kreálok egy karaktert és nem jelenik meg.. kész, a játék minden tökéletes csak a kari láthatattlan.. :S
  • diegho
    nálam 8600gt-vel elég jól megy, 8800gt-n még nem néztem meg, ha lesz kedvem megnézem azzal is, de a 2400xt már kérdéses, lehet ma megnézem hogy megy a laptopon, mondjuk havernak van egy asztali gépe is, azon tuti elmegy az első rész és xp van rajta.
  • csgj
    Nekem a HD2600Pro-m előtt sima 9600 volt, és azzal is ment vhogy :P De sztem kevés gép van, ami maxon nagy fps számmal tudná futtatni...
  • kenny boy
    a 2 az fut Vista-n mert nekem is az van de az egyet azt nemtudom...
  • diegho
    feltettem a magyarítást, hú... hát még erősen szokni kell a dolgokat. semmilyen játékot nem nyomtam még magyarul, főleg nem rpg-t, de haveromnak meg akarom mutatni az első részt, de mondom ha arra feltettem már feltolom ide is. valaki tud valamit arról, hogy a játék vista-n fut-e? ugyanez a kérdés vonatkozik első részre is, az tuti megy a laptopján, 2. rész már necces hd2400xt-n szerintem, bár low beállításokkal szerintem futna az is.
  • kenny boy
    szeva. most ott akadtam el hogy a Komor-tó negyedben van a Tavorick birtok és amikor a kriptában vagyok nem tudom mit kell csinálni mert nem enged tovább a mágikus helynél. pls help!!!
  • diegho
    elsőt én is soloztam wizard-al először, aztán megnéztem még 1-2 karaktert: papot végig, harcost és paladint 20 körülig, de nem fogtak meg. mondjuk gondolkodok még, hogy újra végigtolom első rész 2. kiegészítőt valamivel amit még nem próbáltam, átmeneti kasztokkal ki nyomta végig? ranger, druida, paladin, bard ezeket egyiket se néztem 20 felett. második részben meg totál mindegy mit indítok, csapatban simán végig lehet tolni bármivel.
  • csgj
    Mindenképpen kapjon új esélyt, mert megérdemli! :D
  • foxxi
    Köszi a választ. Nem mintha idegenkednék a partytól csak az egy baromi jó volt solozva végigvinnni :)

Egyszer már próbáltam a 2őt de akkor hamar lemondtam róla, most kap egy új esélyt :D
  • diegho
    szerintem magában egy karakterrel nem lehet végigjátszani van 1-2 olyan szitu amikor vagy varázslóval vagy esélytelen, vagy harcossal, egyszerűen kell legalább 3 karakteres party, hogy végig tudd játszani.
  • foxxi
    Sziasztok. Egy láma kérdésem lenne... Mennyire solozható a game?
  • [HUN]Crassus
    én nmetudtam a staffomat....:S utánna persze lett jobb
  • takysoft
    nekem simán átvitte a fegyót is:D na nem a gith pengét, de a másikat:D
  • diegho
    az a gond hogy nem találom a dvd-t amin ki voltak mentve a karik :D szóval nem fogok exportálni semmit, de addigra a mostani 7es warlockom már 20-as lesz (remélem)
  • [HUN]Crassus
    ami rajtad volt az majnem megmarad/szóval exportáld a karidat a kíbánt szerkóban/....báááár 1-2 dolgot nemlehet átvinni.....ha jól rémlik fegyók nem jöhetnek
    és van 1! slot az inventoryban amibe ha teszel cuccot azis jön,de fegyó itt sem lehet....a staffomat próbáltam átcsempészni,de nem lehetett,de aztán odatettem egy gyűrűt és azt lehetett.
    Már megnem mondom melyik,de vagy a bal alsó slot vagy a bal felsó a sarokban.

és igen 30 a max szint

a menü feletti izé az egy hold:P az a napszak...az pörög körbe:)
    a másik pedig a party AI
  • diegho
    30 maximum szint? amit az alapjátékban összeszedek cuccok azok megmaradnak a kiegészítőben?
  • Dani SE
    mi az a pihenés melletti gomb??? :S és a menü feletti izé????
  • [HUN]Crassus
    ennyit hoztam aki a kariból a végére:P:) buffok nélküli állapot!

• Dani SE
    akkor jó,megnyugottam...elég fura volt az árnyak királya utáni befelyezés :S de az király volt,h kiírthattam wizarddal a csatlósaimat :) minden vágyam az volt h kinyírjam azt a nyomorék Qarát meg a Bisopot :D
  • [HUN]Crassus
    Én is az e-bay ről vettem,3 nap alatt megkaptam:P:)
  • takysoft
    hát persze, h az.
    bár a szereplőket inkább csak említik, csak 1-2 jelenik meg a régiekből...
  • Dani SE
    ugye ez a kiegészítő a NWN 2 alap folytatása,vagy tévedek?
  • takysoft
    de hüyle vagyok, most nézem, h az első példány olyan is:D 2in1:D
  • takysoft
    Akit érdekel a kiegészítő, természetesen eBay-ről lehet megvásárolni.

Ez a példány pl 5200 forint(-nak mefelelő dollár:D)

Ez a példány pedig 5400 ft körül van, angliából, ha az amcsikat nem akarjátok támogatni.

(az árakat persze postaköltséggel együtt értettem:D ninc s plusz költség).

Néha lehet látni 2in1 akciókat is, olyankor 6-7 ezerért mindkettőt egyszerre meg lehet venni.
    Szép, dobozos, eredeti, legális, olcsó.
  • diegho
    én is rangerre tippelnék, bár ranger/wizard/arcane archer az első részben nem volt olyan gyenge, csak ugye ehhez kellett az epic lvl. amit még első részben próbáltam: paladin van amikor jó pl élőholtak ellen, de sokszor elég gyenge, tolvaj ugyanez csak fordítva élőholtak ellen nagyon gyenge, de ami ellen mehet a sneak attack az ellen nagyon erős. bárd is érdekes, de az inkább tápos, még első részben nagyon erős volt két kisebb karddal és a buffjaival.