Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Itt ebben a játéban lehetséges valamilyen módon a nappalt éjszakává és fordítva változtatni?Tehát napszakot választani.
Csak pihenést találtam, az meg nem sok idõ.Vagy csak az eleje ilyen lineáris, hogy még megköveteli ezt?

Qwerty4

Teljesen maxra nem érdemes felrakni szerintem, az árnyék minõséget vedd le (akár teljesen is), itt annyira nem számít kinézetben, de sebességben nagyon sokat eszik.
takysoft
mert elérhetõk igen spéci opciók is.
pl 8x-os élsimítás.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Qwerty4
Elmúlt a lefagyás miután az élsimítás levettem 0-ra. 😊

Qwerty4

Qwerty4
Néhány dolog fõnleg a menüben nem magyar.Sztem nem magyarítási probléma.Egyszerûen egy régebbi verzióhoz kezdték el készíteni a fordítást, ami az újabb verziókkal nem feltétlenül talál.Sztem nem a fordítók hibája.

Qwerty4

Qwerty4
Hát mondjuk szép. 😊 Lassan már középkategóriás sem lesz.
De ez a játék rosszabbul megy maxon, mint a Crysis maxon, ez furcsa... 😞

Qwerty4

Elk Hunt
Probáld meg "simán" azaz magyarosítás nélkül játszani elõször. Ha továbbra is megmaradt a probléma, akkor driver frissítés.
Ha ezek után is gáz van akkor valszeg memória gond lesz.

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"

1153 a legfrissebb amit a frissítõ le tud szedni. Ha nem lefordított szöveggel találkozol akkor érdemes a fordítóknak ezt jelezni screenshottal+mentéssel támogatva, különben nem fog haladni a dolog.
takysoft
szép konfig.
ATI driverbõl a legfrisebbet pakold fel.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Qwerty4
Sziasztok.
Tegnap telepítettem fel a játékot és furcsa hibákat észlelek:
1.Lefagyott egyszer betöltésnél és egyszer csak úgy.Nem tudom mi ehet az oka.
2.Magyarítás nem teljes.Melyik verzióhoz írták a megjelent magyarítást?

Verzió:1.11.1152 English
Konfig:Athlon 64 4000+, Kingston 2GB DDR2, HD2600XT, MSI alaplap

Qwerty4

Hejjj!! Akkor nekiesek! Akarom mondani nekiesünk!
Köszönöm!

BattleTag: zydar#2910

Shiwo
jelentem idõközben megtaláltam...a dobozban volt egy fecnin..biztos leesett a dvd-toról..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
Hiho ! Fura kérdéssel fordunlénk hozzátok.. az új videókarimhoz járt a NWN2 is..fel is akarom telepíteni, és kódot kér..csak a kódot nem találom sehol..nincs a videókarihoz kapott NWN-os füzetecskében sem..valakinek van valami ötlete, hogy hova a rákba írhatták fel ? (a videókari dobozát nem néztem, mindjárt megnézem azt is, bár nem rémlik, hogy azon lenne..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Elk Hunt
Lehet.
<#awink>

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így&#65279; megszakad\"

Elõre elnézést kérek a láma kérdésért:
Ezt a game-et lehet coop-ban tolni?

BattleTag: zydar#2910

Nincs olyan hogy "legfrissebb", szépen fel kell tenni mindegyiket sorban. Ezek szerint lelõtted az autoupdate-t, ez esetben akár újratelepítheted az egész játékot ha az updater nem tudja lekezelni a "megszakításodat". Korábban egyébként írtam hogy a techsupport szerint a hivatalos autoupdate nem jó, manuális megoldást javasol, érdekes hogy vannak emberek akiknek még az autoupdate is fárasztó... 😊
Azt olvastam hogy ha a kieget felteszed, akkor rengeteg patch letöltése alól mentesülsz.
takysoft
alkoholban sem mindegy ám, hogy hogyan csinálod.

ha nagyon ne jön össze, akkor használj maxi vagy mini image-et. gamecopyworld-rõl vagy gameburnworld-rõl biztos tudsz tölteni

Sziasztok!

Van egy eredeti nwn 2-õm. Az lenne a kérdésem, hogy milyen programmal tudnék olyan image-et csinálni belõle amivel elindul a játék. Alcohollal már próbáltam, de miután bemountoltam azt írta, hogy nem találja az eredeti lemezt. Patch-ben most melyik a legfrissebb? Próbáltam az auto update-el de az nagyon sokáig tökölt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Jah, a kieg MÁS. Misztikusabb, és sztem egy kicsit eltér a megszokott fantasy-tól. Pedig ez is Forgotten Realms, Faerun világa, csak hát Rashemen.... és Rashemen valóban nem egy átlagos hely.
Elk Hunt
Bocsi, nem rendelni akarok, és nem is kérincsélni. Megvan eredetiben mind 2, csak olyan ember(eket) kerestem volna akinek megvan eredetiben a gamma.
Aztán közben a szerverbe még is sikerült életet lehelni, érthetetlen módon: a korábbiakban említett IP-címeket tiltani kell (mint a tört verziók esetén!) és mûködni fog a dolog. Ez ezért is érdekes mivel eredeti változatokkal rendelkezek...nagyon értelmes...
Szóval akiben van vállalkozó kedv, és ideje is, egyeztetett idõpontokban menni fog a szerver és lehet tesztelni a PW-t.

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így&#65279; megszakad\"

Bevallom, még az eredetivel sem játszottam, csak a a tutoprial küldetéseket...
Egyelõre withcher, aztán mjad utána

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

takysoft
pedig (nem muszáj elhinni, de szerintem) a kiegészítõ még hangulatosabb, mint az alapjáték.
rettentõ jó lett.
és ebayen egész olcsó szokott lenni.

nekem megvan az eredeti, felpatchelve, de kiegem nincs hozzá

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

takysoft
vannak itt páran. régebben beszéltük, hogy lehet rendelni ebayrõl, mondta is vki, hogy megjött neki(nem az😄)

Elk Hunt
Nah ne már, hogy senkinek sincs <#confused>
/Egyébként azért, mert szükségem lenne 2-3 teszterre../

Elk Hunt
Jah még valami: van valaki akinek eredeti nwn2 és kiegje van? Akinek megvan, az jelezze pls.
Thx

Elk Hunt
Üdv,

Lenne egy kis problémám/kérdésem. Nos szeretnék "házi" szervert indítani, elindítom a servert, betölti a modult ect. A Gépemrõl kikapcsoltam minden lehetséges dolgot, ami (véleményem szerint) megfoghatja a playákat a csatlkaozásban. Ugymint kapsersky av, winfos tûzfal.
Ami ezután jött az számomra érdekes volt -> a két gép "látja" egymást, azaz pingre válaszolnak, a playa-t látom hogy becsatlakozott (server konzol) de, ki is lép. Nála olyan üzenettel, hogy a server nem válaszol. Nos mi lehet a probléma?
A másik, hogy probáltam routerrel is megcsinálni a dolgot, úgymint port forwarding 192.168.2.100:5121 -re asszem UDP/TCP-n is. Ezután beállítottam a hálókártyán is a belsõ IP címet a fenti IP-re, átjárónak pedig a router IP címét toltam be. Ezután, hogy "állandóan" megtaláljanak, reggeltem a
NO-IP.com-ra és csinálam egy DNS szervert (mint a DC++ hoz hasonlóan). És láss csodát ekkor, hogy ment router és a no-ip-s cucc is, már meg se nyikkant, timed out felirat jött...
Valami 5let?

magus
én is ott haltam meg elõször, gondoltam majd jól átszaladok rajta így utoljára, de megszivattak keményen, kilõtték a mágust és bye

takysoft
attól függ...
ha moire, akkor télleg erõs.
de ha vele vagy, akkor asszem csak duma van ott

Aha, köszi ,rá jöttem. Fú de kicst kemény az ügy, épp most sikerült le gyûrni az ott lévõket, erõs ellenfél volt

takysoft
van még egy ajtó😄 én se találtam elsõre😄

Üdv, tud valaki segíteni? Megakadtam a játékban,
Fihelis - házában vagyok, a városõrség küldetéseinél, meg kell menteni vagy mi és biztonságban a városõrségre kísérni, ez rendben de hol van a jó ember?! Végigjártam a házát, nincs sehol benne, mindenkit megöltem, de ez Fihelis nincs sehol

Igen, a sorcerer a mágus(cha), és a wizard a varázsló(int).
A magyarosításba a varázsló elnevezésûnek kell az inteligencia és a mágusnak a karizma....angolul, lehet hogy úgy van ahogy írtad....
Köszönöm
Persze, nwn2\documentation\nwn2_manual.pdf
Magyarul nem tudom, nem is kerestem, de minimális angoltudással is lehet benne jó dolgokat találni.
Le van írva ez is, persze nem szájbarágósan. De ha elolvasod a class leírását, meg mondjuk karakteralkotáskor megnézed melyik tulajdonság mit is jelent, ott szépen leírják, hogy kinek mi a fontos. Papnak (meg még a druidának is és a ranger számára is) a Wisdom, varázslónak (sorcerer) a Charisma, mágusnak (mage) az Intelligence, stb.

Ott vannak ezek az apró infók is az embernek. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Köszi 😊) 11 es a bölcsességem ez igy már érthetõ😊 Na de ti honnan tudtok ilyeneket pl eztis? Tudom sokdolog levan irva játékba,de ez mondjuk nincs...
Van valahol valami részletes írás a játékról?
Látom Chipliivel egyre gondoltunk <#vigyor3>
Nem tudom, hogy igazam van-e de mekkora a Bölcsességed? Mert ha csak 11-12-es akkor lehetsz akár 40-es pap is, akkor se fogsz tudni 2-es szintûnél jobb varázslatokat memorizálni, mert egyszerûen túl hülye leszel hozzájuk...már bocs a kifejezésért <#beka2><#beka2>
Bölcsességed mennyi? 11 kell az 1es szintû, 12 a 2es szintû papi varázslatokhoz, stb.
Ha kasztot váltottam akkor nemtudom már utána használni a pap ficsöröket?? ez komoly? És ha legközelebbi lehetõségnél megint a papot választom?
Egész eddig quick cast menüröl beszéltem énis csak nem jutott eszembe a neve😊)
Szóval a quick cast menübe nincs hely a 2. szintüeknek.
Carmang
Lehet, hogy a barbár szint is bezavar, mert ugye onnantól kezdve barbár vagy, nem pap, tehát a pap fícsöröket nem tudod használni.
De nem tudom igazán, nem voltam még multiclass-os.
Valaki?

Carmang
Egyébként sztem nincs értelme quickslotba rakni varázslatokat, mikor ott van a quick cast menü (F billentyû)

Carmang
A spellbook bal oldaláról átrakod a jobb oldalra azt amit meg szeretnél tanulni. A megtanultakat tudod quickslotba rakni.

Lehet ha utolsó szintlépéskor nem Harcos kasztra váltok hanem a Pappal lépek 5. szintre akkor jó lenne, na majd köv szintlépéskor kiderül. Remélem nem valami bug megint.😞(
Hát ami nekem van megtûrt varázslóféle a csapatban az 10-es körül van és 5-ös szintû varázslatokat tud max, tehát feltehetõleg igen... 😊
Most 4 es szintü pap és 1 es szintü harcos vagyok. Lehet hogy 4 es szinten még csak a * és 1 es szintüeket tudom használni?!
hogy kell betanulni?? Elõzö karim is pap volt,amit ugye töröltem a küldetés hiba miatt, de nála betudtam tenni már a 2. szintü varázslatokat is a quickslotba.
Mostmeg csak a * osnak és az elsõ szintünek van hely 😞(
A spellbookba látom a 2. szintüeket mind csak nemtudom átrakni a quickslotba mer nincs ott a helye... ????