7862
  • Chipii
    Akkor neked tuti bejönne egy kétkezes frenzy barbi fejleszett erőtámadással:) Illetve egy kis kombinálás nem árthat, mondjuk 5 frenzy (annyi elég), 1 bárd, 10 vörös sárkány, a többi harcos, és akkor lehet ütni erőből durván (a bárd csak a követelmény miatt, és persze nem ebben a sorrendben haladva). Szerintem egy próbát megér ;)
  • Aspyrin
    Elképzelhető, de egyszerűen képtelen vagyok olyan karakterrel játszani, akivel varázslatokat is kell alkalmaznom. Szeretem, ha egyenesen arcba csaphatom az ellenséget :)
  • Chipii
    Sajnos egy pappal szemben az is teljesen esélytelen. Az első rész után azt vártam volna, hogy legalább egy kicsit visszafogják a papot, erre még táposabb lett, nem is szólva a cha alapú favoured soulról. Valószínűleg meg se tudnád annyira sebezni, amennyit körönként visszagyógyul (ha eltalálod egyáltalán). Persze a monknak mindig van egy aduásza: bármi elől el tud futni :)
  • Aspyrin
    Miután végigtoltam a motb-t egy duplafegyós harcossal azt hittem megtaláltam az igazi gyilkológépet. Tévedtem. Nekikezdtem egy fegyver nélküli monkkal és brutálisan aláz..
  • diegho
    köszi. már találtam neki magyarul, ki is nyomtattam, had örüljön :D
  • Serszesz
    Üdvözletem !

Problémám támadt a NWN2 Act III-ban. Miután felrobbantottam a hidakat a program egy rövid átvezető után kirak a vár elé a mezőre. A továbbjutás lehetőségei itt megszűnnek. A várkapu zárva van (a zárnyitás mini ikonja sem jelenik meg). A várfalon álló katonák túl messze vannak a beszélgetéshez. A világtérkép mem jeleníthető meg.
    Ha valaki már szembesült ezen problémával, és tud rá megoldást kérem segítsen !
  • Chipii
    Itt egy végigjátszás, igaz csak angolul. Amúgy a hangoknál annyi, hogy a megadott sorrendben kell 8 hangot lejátszani, azt ismételgeti a szprájt:) A kavicsosnál meg nem kell mindent felhasználni, csak két teteszőleges alapszínt kell kiválasztani, és hozzá a belőlük kikeverhető színűből is kell kettő 1-1 medencébe
  • diegho
    első rész végigjátszást tud valaki? haveromank odaadtam a diamond packemet most tolja és elakadt én meg 2005 óta nem láttam. valahol act3 végén jár asszem ahol a tündér repked és kongatja a hülyeségeit ott hiába megy utána és csinálja azt amit kell nem kapja meg a könyvet. meg amikor köveket kell tenni a kútba vagy mibe ott se tud mit csinálni.
  • diegho
    én se tudom mi a baja, kapott egy uninstall-t. télen újra próbálom.
  • Aspyrin
    Igazad van, figyelmetlenül olvastam! Az image nálam is tökéletes.
  • takysoft
    akkor nem írná, hogy safe place...

de hogy az image-el mi lehet a baj, azt nem tom. edig mindenkinek működött.
  • Aspyrin
    Nem arról van szó esetleg, hogy ellenségek vannak a közelben? Olyankor nem lehet aludni.
  • diegho
    alapjáték dvd-je nem elég az mindig bent van és kéri a lemezt. konrétan így tettem fel: alapjáték felment, full patchelés felment, majd motb fel (valami kóddal) miniimage be és már indult is. bill. csak néha nincs :D viszont rest-et ha nyomok cseszik restelni. kijön az ablak, hogy: this is a safe place to rest, ott a 2 választási lehetőség, hogy set up a camp vagy mi és wait 8 hours, vagy just wait. bármelyikre is klikkelek és nyomom meg utána az okay-t semmi nem történik, ugyanúgy rohad ott a karakterem és ennyi. megpróbálom újra feltenni, de már a tököm kezd telelenni vele. először magyarítás miatt volt bug. motb felrakása után enyhén hiányos volt a karakterkészlet az alapjátékban is, de akkor se tudtam restelni, most full angol jó a szöveg de nem jó a rest. mindenképp megvárom amíg haverom visszaszól londonból, hogy mennyiért tud szerezni és csak azután veszem meg az eredetit, addig meg gondoltam nyomom nem eredetivel, hát lehet rossz gondolat volt :D
  • Chipii
    Megpróbáltad az eredeti alapjáték dvd-jét berakva is? Lehet, hogy elég neki az is, és akkor se miniimage, se crack.
  • csgj
    Az érdekes. Pedig működnie kéne... Amúgy, remélem tudod, hogy azért is ajánljuk a mini image-t a crack helyett, mert patchelésnél nem jelent gondot. Nem kell utána crack után kutatni (főleg, hogy nem rögtön jön ki a crack hozzájuk).
  • diegho
    kipróbáltam ezt az image-es okosságot, az eredmény az lett, hogy a billentyűzetre nem reagáll a játék :D ergó bármit nyomok mintha nem is lenne bill. csodás.
  • diegho
    kérdés továbbra is adott. hogy lehet restelni? kijön az ablak, hogy tábort verek vagy várok. tábort verek van alapból bejelölve. okay és semmi nem történik. várok-nál szintén.
  • diegho
    mármint megélhetés szinten, mikor még 100ft volt egy nagy hambi és 550 egy pizza, de szép idők is voltak.
  • diegho
    én suli alatt csak telefonszámlára vertem el évi majdnem fél millát :D visszagondolva barom voltam nem kicsit, na meg tizesével vettem a vga-kat stb. akkor még sokkal jobban érdekelt a dolog, sokkal többet költöttem akkoriban, ha még a szüleim is adtak volna pénzt akkor azzal már nem tudom mit csináltam volna, ez kb 2003-4ben volt, nem voltam milliomos de a fehér porral sokat lehetett keresni :D na ez se komoly, akkoriban egy gép eladáson ha volt 10% haszon az már 25k volt és akkoriban 25k az jó pénznek számított.
  • takysoft
    ln csak mérnök informatikus leszek. egyetem alatt meg kevés a píz:D
  • diegho
    szakmai ártalom :D nem elég hogy mérnök informatikus vagyok, még ráadásul számtekboltban is melózok.
  • takysoft
    heh, én 3 év alatt kötök ennyit gépre:D
  • diegho
    még soha nem vettem ebay-en, ezért nem akartam külföldi oldalakon nézegetni. vannak kint élő haverjaim és rokonaim, de még mindig nem kaptam tőlük választ arra, hogy tudnak nekem szerezni vagy nem. nekem sincs sok játékom eredetibe, de mivel elmúlt 8 évemet a counter-strike 1.6 és source valamint neverwinter és kalonline töltötte ki játék terén, ezek meg összesen 20-25k körül vannak, nem fektettem sokat bele, inkább a gépre úgy évi 150k-t, de már nem látom értelmét így leálltam azzal is. marad az autó.
  • csgj
    Nekem kb 90 eredeti játékom van :P Természetesen ezeknek a többsége nem 12ezer forintba került. És igazán csak régen vettem játékokat, amikor még nem volt netem... Persze most is, ha van pénzem (még szülőkkel élek, 18 vok, úgyhogy olyan sok saját pénzem nem igen van... mást rajtam kívül meg nem naon érdekel a gép a családban) megveszem a jó játékokat, amik megérik. Most pl a Mass Effect-re gyűjtöttem, és már kértem is értesítést a CD galaxis-nál előrendelésnél....
  • takysoft
    5000 forint házhozszállítással amúgy.
  • takysoft
    Amúgy meg igen, nagyon nagyon sok játékom van illegálisan. Ennek az az oka, hogy nincs pénzem megvenni őket. Bizonyos játékok drágák, mások meg egyszerűen nm érik meg a pénzt.

DE, ha egy játék tetszik, és meglátom elérhető áron, akkor megveszem.
    Ilyen játékaim vannak eredetiben a teljesség igénye nélkül:
    Full Throttle, Fallout trilógia, The Longest Journey, Dreamfall, Starcraft, Chrome, Baldur's Gate 1-2, Imperium Galactica 2, Beyond Good and Evil, Psychonauts, Deus Ex, Deus Ex 2, Grim Fandango, Broken Sword 1-2, Heroes of might and magic 3-4, The Dig, Darkstone, Gta3, Litttle Big Adventure.

Amikre most épp vadászom:
    -Day of the tentacle, Gta3 vc, Gta3 sa, Sam&Max, Little Big adventure 2.

Igen, illegálisan mind megvan, és mégis meg akarom őket venni. mert megérdemlik.

De nem szoktam ezt azoknak az orra alá dörgölni, akiknek épp nincs keret megenni egy 12 ezer forintos játékot.
  • takysoft
    ne medjünk bele most megint az illegális vs megveszem témába. én nem erről beszélek.
    1: -nem muszáj magyarországon megvenni. ott van rá a eBay. csak itt a fórumon ismerek vagy 3-4 embert akinek onnét van meg.
    2: a "nem teljesen hivatalos" úton járóknak sem a crack az egyeten lehetőség.. sőt az a lehető legrosszabb.
    a.
    Letöltöd ezt.
    b. Felteszed a legújabb Daemon tools-t, és bemountolod.
    c. Jáccol. crack nélkül...
    d* (ha régebbi daemonod vagy alcoholod van, akkor is lehet hogy megy Yasu-val... meg lehet hogy a legújabbhoz is kell... ez gépfüggő. de legtöbbször enm szokott)
  • diegho
    ahogy mondasz nekem olyan boltot, ahol meg tudom venni eredetibe magyarországon már veszem is. akár 1000 példányban is. nem a pénz miatt nincs megvéve, hanem azért mert basszák itthon forgalmazni.

mellesleg szerintem több illegális játékot használsz, mint én, mivel ez az első amit nem tudok megvenni itthon én 1-nél járok, egyéb okos megjegyzés?
  • takysoft
    hát ugye a crack az nem kéne....
    lehetőleg soha...
  • diegho
    szereztem egy kiegésztítőt, persze csak törten, még mindig nem szólt vissza haverom angliából :( szóval a kérdés hogyan tudok restelni? előjn az ablakocska okay és semmi nem történik. vagy összeakad az eredeti game legújabb patch-ekkel a crackelt kiegészítővel? a legeslegelején vagyok amúgy.
  • diegho
    nincs visszatöltés amúgy meg leszarás tipikus esete, már kezdtem unni a folyamatos ide-oda futkorászást, egyel kevesebbszer játszom végig, csak gondoltam hátha lehet szerezni, viszont érdekes mert 2 napja 29-en volt, nem értem hogy lett 2 óra játék után 51, de mindegy.
  • Aspyrin
    Végigjátszottam a Motb-t. Nagyon komoly volt az utolsó harc.. Összességében kicsit rövidnek éreztem, de nagyon tetszett.
  • Chipii
    Az a baj, hogy most már csak akkor fogsz semlegesből elmozdulni, ha 30 vagy 70 leszel. Ha ez problémát okoz a karidnál, akkor lehet jobban jársz egy visszatöltéssel.
  • diegho
    most öltem meg a sárkányt. van egy mentésem még mielőtt bemegyek az óriásokhoz (sárkány már akkor is halott). mocsár már kész, highcliff is kész, wendersnaven vagy mi is kész.
  • Carmang
    Merre jársz?
  • diegho
    sima alapjátékban hogyan tudok gyorsan 2 pontot tolódni kaotikus felé? átcsusszantam semlegesbe a 16-os warlock-ommal :S nem tudom hol kaptam rá pontot, pedig figyeltem, most 51-en vagyok 49 már jó a szintlépéshez? a tököm se figyelte amúgy hogy warlock-hoz kaotikus jó csak, azt hittem hogy any none lawful, erre meg nem tudok szintet lépni :D
  • Aspyrin
    Megoldottam.
  • Aspyrin
    Segítséget kérek MOTB-ben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A varászlók épületében járok ActII-ben, ahol összegyűjtöttem a négy elveszett lelket, hogy kinyíljon egy speciális ajtó, de nem nyílik. Órák óta bolyongok és nem tudom, hogy mit kellene tennem :(
  • Dani SE
    na,mivan? kihalt a topik?
  • diegho
    átkonvertáltam és ki is vettem a csapatból :D