Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak pihenést találtam, az meg nem sok idõ.Vagy csak az eleje ilyen lineáris, hogy még megköveteli ezt?
Qwerty4
pl 8x-os élsimítás.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Qwerty4
De ez a játék rosszabbul megy maxon, mint a Crysis maxon, ez furcsa... 😞
Qwerty4
Ha ezek után is gáz van akkor valszeg memória gond lesz.
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
ATI driverbõl a legfrisebbet pakold fel.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Tegnap telepítettem fel a játékot és furcsa hibákat észlelek:
1.Lefagyott egyszer betöltésnél és egyszer csak úgy.Nem tudom mi ehet az oka.
2.Magyarítás nem teljes.Melyik verzióhoz írták a megjelent magyarítást?
Verzió:1.11.1152 English
Konfig:Athlon 64 4000+, Kingston 2GB DDR2, HD2600XT, MSI alaplap
Qwerty4
Köszönöm!
BattleTag: zydar#2910
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
<#awink>#awink>
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
Ezt a game-et lehet coop-ban tolni?
BattleTag: zydar#2910
Azt olvastam hogy ha a kieget felteszed, akkor rengeteg patch letöltése alól mentesülsz.
ha nagyon ne jön össze, akkor használj maxi vagy mini image-et. gamecopyworld-rõl vagy gameburnworld-rõl biztos tudsz tölteni
Van egy eredeti nwn 2-õm. Az lenne a kérdésem, hogy milyen programmal tudnék olyan image-et csinálni belõle amivel elindul a játék. Alcohollal már próbáltam, de miután bemountoltam azt írta, hogy nem találja az eredeti lemezt. Patch-ben most melyik a legfrissebb? Próbáltam az auto update-el de az nagyon sokáig tökölt.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Aztán közben a szerverbe még is sikerült életet lehelni, érthetetlen módon: a korábbiakban említett IP-címeket tiltani kell (mint a tört verziók esetén!) és mûködni fog a dolog. Ez ezért is érdekes mivel eredeti változatokkal rendelkezek...nagyon értelmes...
Szóval akiben van vállalkozó kedv, és ideje is, egyeztetett idõpontokban menni fog a szerver és lehet tesztelni a PW-t.
Egyelõre withcher, aztán mjad utána
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
rettentõ jó lett.
és ebayen egész olcsó szokott lenni.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
/Egyébként azért, mert szükségem lenne 2-3 teszterre../
Thx
Lenne egy kis problémám/kérdésem. Nos szeretnék "házi" szervert indítani, elindítom a servert, betölti a modult ect. A Gépemrõl kikapcsoltam minden lehetséges dolgot, ami (véleményem szerint) megfoghatja a playákat a csatlkaozásban. Ugymint kapsersky av, winfos tûzfal.
Ami ezután jött az számomra érdekes volt -> a két gép "látja" egymást, azaz pingre válaszolnak, a playa-t látom hogy becsatlakozott (server konzol) de, ki is lép. Nála olyan üzenettel, hogy a server nem válaszol. Nos mi lehet a probléma?
A másik, hogy probáltam routerrel is megcsinálni a dolgot, úgymint port forwarding 192.168.2.100:5121 -re asszem UDP/TCP-n is. Ezután beállítottam a hálókártyán is a belsõ IP címet a fenti IP-re, átjárónak pedig a router IP címét toltam be. Ezután, hogy "állandóan" megtaláljanak, reggeltem a
NO-IP.com-ra és csinálam egy DNS szervert (mint a DC++ hoz hasonlóan). És láss csodát ekkor, hogy ment router és a no-ip-s cucc is, már meg se nyikkant, timed out felirat jött...
Valami 5let?
ha moire, akkor télleg erõs.
de ha vele vagy, akkor asszem csak duma van ott
Fihelis - házában vagyok, a városõrség küldetéseinél, meg kell menteni vagy mi és biztonságban a városõrségre kísérni, ez rendben de hol van a jó ember?! Végigjártam a házát, nincs sehol benne, mindenkit megöltem, de ez Fihelis nincs sehol
Magyarul nem tudom, nem is kerestem, de minimális angoltudással is lehet benne jó dolgokat találni.
Ott vannak ezek az apró infók is az embernek. 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Van valahol valami részletes írás a játékról?
Szóval a quick cast menübe nincs hely a 2. szintüeknek.
De nem tudom igazán, nem voltam még multiclass-os.
Valaki?
Mostmeg csak a * osnak és az elsõ szintünek van hely 😞(
A spellbookba látom a 2. szintüeket mind csak nemtudom átrakni a quickslotba mer nincs ott a helye... ????