Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qwerty4
Qwerty4
Én csak a single kampányról alkottam véleményt.
Persze, lehet több is van ebbe a játékba, mint amit én tapasztaltam idáig.
Qwerty4
http://sacred2.hu/
Nos nem mindenkinek egyforma az izlése. Mondjuk a Nwn2-t a Morro-val vagy akár ennek fejlesztett változatával az Oblivionnal nem lehet egy lapon se említeni. Nem azért mert rossz ect. hanem egészen más stilust, "eszmét" tölt be. A Nwn2 mint játék az asztali gépen valóban nem egy kiemelkedõ dolog s hogy miért azt azért hosszasan lehet sorolni, DE van egy olyan tulajdonsága ami már az Nwn1-is megvolt -> a modul készítés és PW server csinálása. Ez nem wow vagy gui.war. szerver, hanem némi kreativitással FR világát hozhatjuk el mindenkinek. Persze 6 hónap alatt itt is meg lehet ismerni az összes pályát partyban, de ami a lelkét adja az a játékosok szerepjátéka és a mesék ami szintén szerves részét képzi a modulnak.
Az az érzésem, hogy Te még nem voltál/játszottál ilyen körülmények között, s hidd el ez cseppet sem vontatott vagy lineáris.<#awink>#awink>
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
NWN2(fõleg a kieg) meg KotOR óta a legjobb RPG(nálam😛)
V9ykn8_TZL0
Qwerty4
A Morrowind meg más tészta.Az, hogy most a fõszálra gyúrtam rá az csak az idõ hiánya miatt volt.Az a játék sokkal több szabadságérzetet adott, profibb volt és tényleg nem lineáris.
Ez viszont totál az, majdnem sehol egy érdekes mellékküldetés.Meg kamera se jó, hosszú töltések, stb.A törtnet se olyan nagy szám sztem, legalábbis idáig semmi kiemelkedõ nem történt.
Én sokkal jobbra számítottam.
Qwerty4
Ennek vontatott a játékmenete ?!?!
Most meg az a baj hogy lineáris ? Ami nem teljesen igaz...
A Morrowind nem volt lineáris, mégis mentél toronyiránt, csakhogy minnél elöbb a végére érj.
Vald be, túl nehéz neked ez a játék...
Asszem abbahgayom a II. fejezettõl pár hónapig.Túl vontatott a játékmenet, lineáris, stb.Lehetett volna jobb is ez a játék, sajnos nem tud rendesen lekötni, de nem is nagyon rossz, ezért tervezem csak késõbb folytatni...
Qwerty4
Egy napot kinlódtam ezzel a résszel...
Qwerty4
Beszélgetni, parancsot kiadni meg úgy lehet ha jobb egérgombal ráklikkelsz a karakterre és a mejelenõ listából kiválasztod amit akarsz.
De parancsokat hogy kell kiadni?Azt hittem nem is lehetséges...
Qwerty4
Szóval az õrséggel tartok, meg kell mentsek egy Fihelis nevû birtokról egy fontos informátort.
De egyszerûen nem megy, annyian jönnek, hogy alig tudom legyõzni õket, sõt már le se tudom, mindenki meghal.Az elsõ emeletet is alig tudtam végigszenvedni, a másodikon meg csakugyan özönlenek.
Karakterem jelenleg harcos (6) és varázsló (2).Italaim is alig vannak.
Valami tanács?Vagy hagyhatom a francba?Fejlõdés az nagyon lassú, mellékküldetések gyakorlatilag nincsenek, itt a kereskedõnegyedbe egyet se találtam.Hogy lehet itt jól fejlõdni?
Qwerty4
BattleTag: zydar#2910
beérkezett hibajelzések elõbb-utóbb javításra kerülnek. Persze ehhez az kell hogy a játékos ne csak játszon és panaszkodjon hogy sok a hiba meg az angol szöveg, hanem hogy tegyen érte valamit, azaz jelezze a fordítók felé. Én a zip változatot szokam szedni, a telepítõs változat passz.
Amúgy nekem a Fable fõhõsének a haja volt átlátszó, úgyhogy el tudom képzelni milyen lehet neked 😄
Qwerty4
Mit csinálhattam?Gyakorlatilag god mode és meg akarom szûntetni!?
<#conf>#conf>
Qwerty4
Többkasztúság esetén az XP büntetés számítása:
- Minden presztízs kaszt mentes az alól.
- A kedvezõ kaszt mentes ez alól (ember és fél-elf esetén ez mindig az aktuálisan legmagasabb szintû).
- A többi megmaradt osztályra: minden kaszt -20% XP veszteséget jelent abban az esetben, ha az eltérése a legmagasabbhoz képest egynél nagyobb. Ezen százalékok összeadódnak levonás elõtt (-20%, -40%, ...).
Tehát õ most (harcos 3, lovag 3) akkor sem kap levonást, ha történetesen egyik sem minõsül "favored"-nek. És mint te is írtad, nyugodtan választhat ezek mellé egy presztízs osztályt is, akkor sem szenved el semmit. De ha például felvesz egy új (ugyancsak nem kedvezõ) alapot, akkor már -20%-ot szenved el (3-3-1). De ha ezt növeli 2-es szintre (3-3-2), akkor már nem.
Ha tévednék valamiben, akkor javítsatok ki! <#buck>#buck>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
De az alap kasztokból elég egy.
Tehát több kaszt esetén lassabban fejlõdök? Húha, akkor ez a két kaszt is sok? De vannak ilyen "magasabb szintû" kasztok pl: fegyvermester/törp defender, akkor ezeket se válasszam majd, ha már elérhetõ lesz?
De, karifejlesztésnél elég egy kaszt!
Van amúgy egy "favored multiclass" a faj kiválasztásakori leírásnál. Na, ha olyant választasz, meg mellé egy másvalamilyen kasztot, akkor nem kapsz XP büntit. Merthogy több kaszt esetén kapsz XP büntit, tehát lassabban fejlõdsz.
Nemrég kezdtem a játékot! Nem vagyok járatos a D&D-ben, ezért nekem roppant bonyolultnak tûnik a karaktergenerálás. Ha valaki tudna tanácsot adni, hogy harcosnak milyen képességeket érdemes fejleszteni, azt megköszönném! Most 6.szinten vagyok (3)Harcos, (3)Lovag. Érdemes több kasztot választani? Vagy már ez is sok?
Még valami: coop-ba toljuk és nem tudom hogy mi különbség van, ha küldetéses és a modulos rész közt? Valamint miben különböznek az Akció/Csapat/Szerepjáték stb. játékstílusok szerver indításnál?
Kicsit sok lett, de még csak most kezdtük a játékot és van egy pár homályos folt benne a számunkra...
Maga a történet sztem elég fordulatos, és ötleltes.
Amúgy tényleg elég lineárisnak hat ez a játék idáig.Kis pályarészek, kevés küldetés.Ez így lesz mindvégig?Egyébként utolsó momentum az volt, hogy Neverwinterbe értem.
Qwerty4
Az alapjátékban nem nagyon van erre lehetõség, de a kiegészítõben az alvás tényleg 8 órás.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Te magad nem tudod változtatni a napszakokat. A modul/játék órája szerint "bármikor" aludhatsz, de ez inkább egy rövid "meditációs" dolgonak lehet felfogni. Asszem alapból nincs megkötve, hogy 2 pihenés közti idõ mennyi lehet, ezzel szemben bizonyos körülmények között be lehet tenni, hogy 2 alvás között legalább 8 órának (vagy bármennyinek) kell eltelnie. S csak ekkor tudsz aludni. Hogy ez nappal vagy éjszaka, tök mindegy, mivel az órát követi (modul) de ezután is csk egy rövid "pihi" lesz. Nem alszol pl 8 órát (mint a valóságban), mivel akkor a gép elõtt kellene ülnöd kb 10 percig és csak azt néznéd, ahogy alszik a kari, s ez nem igazán akciódús....
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
nálam 5200+ 64 X2-õn 2600XT-vel szaggat az AOE3 ha árnyékok vannak, legkisebb felbontásban is. azok nélkül meg még élsimítás is mehet maxon, semmi baja.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity