7862
-
Devotus #6696 A wandersnevenek léteznek :P A tisztás közepén találsz egy holtestet, amit ha lootolsz akkor elkezdődik az esemény...Grobnar kap egy láthatatlan hangszert tőlük :) -
#6695 Kösz.
Amúgy csalódott vagyok, jó lett volna látni milyenek is azok a lények akik mindent látnak, mindent hallanak, óriások és a felhők fölött laknak. -
csgj #6694 Jah, oké, most írtam le xD -
csgj #6693 1. Semmi baj, a wendersnaveneket nem fogjátok megtalálni :D Grobnarnak valszeg csak túl nagy képzelőereje van :P De ha léteznek is, akkor sem lehet őket előkeresni.
2. Van egy tekercs ugyebár, amit a gitzerai nőnek, vagy Amon Jerro-nak kell felolvasnia. Nos, mindegy melyik, csak lényeg, hogy ne haljon meg, vidd távol a csatától. A tekercset jobb quick bar-ra tenni, és onnan kattintani vele az árnymartalócra. És nem árt addig a többiekkel védeni a "tekercsolvasót". Vagy nekirohanni közben a martalócnak, hogy mire komdják a nevét, már ne kelljen neki sok csapás. Ha meghal a tekercses kari, éleszd fel egy visszaállítás varázslattal. Angolul ressurrection... -
#6692 A 2. megoldva!!! -
#6691 Igen, tényleg sokkal izgalmasabb ez a fejezet, én se akarom abbahagyni, de sajnos elakadtam megint, most duplán.És kísérletezgetni sincs tovább kedvem, pls help.
1.Ez a küldi:KATT!!!
Na ugye beszélgettem Llsat kikötõben Grobbnar haverjaival.Erre adtak neki egy térképet, értelmezte és egy különös tisztást jelölt be a világtérképen.Annak érdekében, hogy ott hátha megtaláljuk ezeket a wendersnaveneket vagy közelebb juthatunk hozzájuk.De ott semmi sem hasznosítható, csak egy kis érclelõhely van és semmi más.
2.Megszereztük az árnymartalócok valódi neveit és elindultunk, hogy kinyírjuk az egyiket a közelben lévõ táborukban.Összefutottunk egyel, 2 társát kinyírtuk, de õt nem lehet.Mindig fellöki a bandát és közbe feltölti magát élettel.Mi a helyes taktika itt?
(Közbe visszakeresek., hátha találok választ.) -
Devotus #6690 megvan a kulcs - figyelmetlen voltam és nem vettem észre a földön heverő könyvet :S -
Devotus #6689 Sziasztok! Elakadtam :P Kieg Act 2 vörösvarázsló iskola, már össszeszedtem 3 lelket meg Inariustól ( remélem így írják) a kulcsot, de még így is van legalább 2-3 ajtó, ami nem nyílik ki nekem :S és azt írja, hogy speciális kulcs kell hozzájuk. Tudja valaki olyat hol találok? A faemberhez még nem mentem el, nem tudom, hogy elkellene-e? Meg van egy kis dobozkám, amit nem tok sehogyse használni, nem tudom, hogy a kettő összekapcsolódik-e...Előre is köszi a "részletes" magyarázatot :P -
csgj #6688 Öö, asszem kicsit rövidebb a többinél. De lehet, hogy csak azért tűnt nekem rövidebbnek, mert akkor felgyorsultak az események, és nem nagyon akartam abbahagyni a játszást :P ja, és persze.. ez az utolsó fejezet. -
#6687 Végre elértem a III. fejezethez.Ez az utolsó ugye?És kb. mennyire hosszú az I.-II.-höz viszonyítva? -
#6686 Az a baj ezzel a küldetéssel, hogy monoton.Megérteném, ha ezt az utat 2-3 szellemmel meg kellene tenni, de 6-tal?TÚL SOK!
Amúgy, mint logikailag nem olyan nehéz ez a játék, mert csak egy-két helyszínnél kell gondolkodni hasonló "feladatokon".Máskülönben tényleg csak gyakni kell az elleneket és előre menni, mert lineáris, ugye...
Inkább a harcok nehezek, már ahol...van amikor könnyű is. -
#6685 THX...megvan 2 szobor, két speciális képesség. :) -
csgj #6684 Ejj... dehogy badarság, mert ők érzékenyek arra a fényre... Btw, nem rohadt nehéz a game, csak te nem gyakran tolsz ilyen játékokat, és neked nehezebb. -
#6683 Mostmár megértettem mi a lényege.
De így egyenként odaterelgetni a szellemeket nagy badarság... -
csgj #6682 Jahj... Nem az a lényeg! Nem kell lekapcsolni az összeset. Ahol éppen áll a szellem, az előtte lévő 1 db szellemfényt kell lekapcsolni, és rákattintani a szellemre. És akkor elindul a kikapcsolt fény felé. Aztán ami mögötte van szellemfény, azt mindig BE kell kapcsolni. Szóval annyi az egész, hogy egy jó útvonalon sorban ezt csinálod. A szellem mögöttit bekapcsolni, az előtte lévőt pedig kikapcsolni. Talán így érthető, bár lehet, hogy egy kicsit faramucin fogalmaztam :P -
#6681 Na az összes szellemfényt lekapcsoltam.Nem követnek úgyse, se parancsra se másképpen. -
csgj #6680 Vidd le róla az egeret, és akkor nem világít, amikor "ki van kapcsolva"... Ez olyan, mint amikor a tárgyakra viszed a kurzort, és fényesebbek. :P -
#6679 Hát nem tudom, én azt se látom mikor vannak bekapcsolva és kikapcsolva.Mintha semmit se változna a kapcsolgatással. -
oz #6678 Olvasd el mégegyszer a küldetést a Balaur elmagyarázta... résztől. Ott le van írva, mikor fognak követni. A Szellem fényeket kell kapcsolgatni, csak akkor fognak követni.
-
Aspyrin #6677 Magyarul ez nagyon gáz :D -
#6676 Elakadtam ennél a küldetésnél:KATT!!!
Az a baj, hogy minden élőhalottat kinyírtam a bánya minden egyes részén, beszéltem pár szellemmel, azt nem tudom hogy hattal sikerült-e.De több szellemet nem találok akivel lehetne beszélgetni és nem is követnek.Csak mondják, hogy követnek.
Mit kellene itt tenni? -
csgj #6675 Oks, átraktam máshová, idegesített :D Bocs mindenkinek az emiatt való offolásomért... -
csgj #6674 Baja van a képfeltöltő oldalnak... Ez a pirateclub vagy miaszösz. Máshová is raktam fel képet, amit oda töltöttem fel, és az se látszik. Van ilyen, lehet, hogy helyrejön, de ha nem, akkor holnap felrakom máshová.
Ja, a játék pedig tényleg hosszú :) -
ZÓÓÓcsi #6673 Aha! Így érthető! Mi is toljuk már egy hónapja, persze mi sem érünk rá, csak 1-2 órát hétvégén.. Elég hosszú a játék szerintem.
Nem jön be nálam sem a banner! -
csgj #6672 Ajaj, senkinek sem jön be a banner? Lehet, hogy csak a képfeltöltő szerver a rossz, várok egy napot, aztán ha akkor se jó, feltöltöm máshová. -
csgj #6671 Hát, elsőre 2 hónap xD Aztán 1, aztán 3 hét :P Csak mert nem gyakran van rá időm, és mellette mással is játszottam. -
ZÓÓÓcsi #6670 Te háromszor végigtoltad? Mennyi idő volt? -
#6669 Kinek mi a megszokott.
Nekem nem tetszik, hogy a képernyő széleire kell a kurzort irányítanom, hogy forduljon...
Megszokottra példa:Stranglehold, Witcher, stb. -
#6668 Nálam a "nézelődés" iszonyatosan gyors. Én nem lehet lejjebb venni. Engem annyira nem zavar, én gyorsan szoktam amúgy is nézelődni, de tényleg nem lehet lejjebb venni. -
totya4 #6667 Olyan mint az 1-ben, és nem tudom milyen a "megszokott nézelődés"... -
#6666 Az irányítással a kameránál vannak igazán gondok, sőt csak ott.Nem a megszokott a nézelődés, nehézkes.A történetet sztem nem kiemelkedő, de nem is rossz, olyan 80%-ot adnék neki.
Ja és a felsorolt játékok egyikével se játszottam. :D -
csgj #6665 Az irányíthatósággal mi a baj? Egér, space, f - én ennyit szoktam használni :P Teljesen kézreáll. És fantasztikus a game története, nekem gyors a mentés, és aki sok rpg-vel játszott, nem hiszem, hogy nehéznek találja... A bugokban viszont igazad van. Még a legújabb patch-el is vannak néha problémák. Elsietett ATARI-s kiadás, ez van sajnos. És a vontatottságot sem értem. Játszottál te már hasonló game-el? Mint pl a BioWare játékok? (KOTOR, NWN1, Jade Empire, hamarosan Pc-re is a Mass Effect) -
#6664 Szerintem az egész játék borzasztóan vontatott.
Nagyon rossz az irányíthatóság, lassú töltés, nem túl változatos játékmenet, lassú mentés, néha túl nehéz, bugos, stb. -
totya4 #6663 Ugyanolyan fárasztó az lcd is, sőt annál a szövegolvasás is nehézkes, van ugyan cleartype, de attól sokszor még rosszabb lesz. -
csgj #6662 Az hangulatos rész :) Meg egyszerű is. De miért volt eddig idegölő? Én is kb egyhuzamban toltam végig. Pont, hogy inkább a végén lehet idegölő annak, akinek nem elég erős a karija. (Mint pl elsőre nekem is baromi nehéz volt a vége... ja nem, elsőre rossz volt a procihűtőm, és a szaggatás miatt nem ment :D Nem, másodikra meg szimplán a karim miatt volt nehéz. Harmadjára már könnyű volt :P) -
diegho #6661 erről a szemkifolyásról ne nyissunk vitát, kinek mi bántja a szemét. nekem az lcd neonja pár perc után gyulladást okoz a szememben és elkezd fájni a fejem, pedig nem szart vettem (5000:1 kontraszt, 2ms, 20") de kénytelen voltam 2 nap után eladni, nem akarok szemészhez járni még jó ideig, marad a 100hz crt-n. és nem csak annak volt baja, mint számtek kisker próbáltam már pár lcd-t és talán 1-2 régebbi alacsony kontrasztos volt ami nem bántotta a szememet, de azok meg vagy lassúak voltak, vagy gagyik voltak a szinek. -
heyainc #6660 Refreshlockot próbáltam. Chipset driver a legfrissebb, biost meg ezért nem frissitek.
De azért köszi. -
#6659 Hello újból!
Na folytatom most a játékot közel 1 és fél hónap kihagyás után.
Azt hiszem megérte eltolni a játék befejezését, mert hosszútávon idegölő.
De most jól esik játszani vele, az évszakok próbáit kezdtem el csinálni. -
#6658 Refreshlock-ot próbáltad akkor? -
totya4 #6657 Friss bios? AMD770 chipset... ehhez van valami frisebb driver? Tán ez kezeli a PCI-E-t. CRT moncsival semmi gond, az LCD is fáraszt ugyanúgy, és a képe is fos ha nem natív a felbontás.