Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Mini imaget hol lehet találni?GCW-on nincs.Most felpatchaltem 1.12-re és nem indul.

Qwerty4

Qwerty4
Hát ez kurva idegesítõ!<#schmoll2>
Tyr templomába vagyok, szertartást kell megcsinálni.Elvileg csinálom is, jön Vasököl, majd elküldöm, jön Sand és ad italokat, azután egy kis videó és a napló nem frissül, se semmi.Nem történik semmi.
tehát Sand látogatása után visszadob a szentélybe és ott megáll a tudomány...
Ez most mi akar lenni?Találkozott vki már ezzel a buggal?

Qwerty4

én má bocsánatot kértem

de mondom h nem érted szal felesleges más gépén veszekedni,inkább haggyuk az egészet,felesleges ienen veszekedni..bár ha te ragaszkodsz hozzá,ám legyen...

hhhh....nem így értem...van 3 gép,ami hálózatba van...mindegyinken fennvan a deamon..vannak megosztott mappák,ergo mindegyik gépnek van a 3 közül,még ennek is 😛 .. és ha mondjuk egy másik géprõl beadod a deamonnak ami az én gépemen van,akkor lassab lec a gép...tom h ezt így most nem érted,de mind1...ÉS EGY JÁTÉK NEM 3-400 KB...ez a másik fele

takysoft
hát igen... az a 3-400 kilobyte bizony nagyon észrevehetõ...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Qwerty4
Vagyis figyelmetlen.

Qwerty4

Qwerty4
ÁÁ...Megvan, de fogyelmetlen vagyok néha! 😞

Qwerty4

Qwerty4
jav.:azt 😊

Qwerty4

Qwerty4
Egy kérdés:Nevalt keresem, megvannak a bizonyítékok csak nincs a Never kastélyban ahol kellene lennie.Legalábbis Sand az mondja.
Most akkor hol van ez a fickó?<#conf>

Qwerty4

oké,akkor bocs...má agyamra megy ez a NWN2....elõszõr a fordítás,aztán lefagy,most meg nemtok továbbjutni a párviadalban 😞 szal bocs..ja és nem a netet akartam írni hanem h ekkor kevesebb lec a hely...ami nekem elég szar mer a deamonba benn van pár fontos cucc

Qwerty4
Már megbarátkoztam vele, most éppen a goblinok kövét kell megszerezzem, hogy megkapjam az erdei hölgyike bizonyítékát.
Ez a második fejezet egyébként messzemenõen színvonalasabb, mint az elsõ.Ilyen dolgokra vágytam. 😊

Qwerty4

takysoft
a pókhoz vidd oda elanee-t. ha haver lesz, akkor késõbb a várban ad egy ajándékot(köt valami pulcsit vagy mi😄)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
annyit fûznék hozzá:
azért ajánlottam, hogy emuláld az eredeti dvd-t, mert akkor nem kell crack. ami azért jó mert:
-update-elheted. (nem fog belekötni a fileméretbe, és nem fogja update közben elbaszni a crackelt exe-t.. hisz update-kor csak a változásokat tölti le, ha a crackelt exe filemérete megegyezik, akkor nem kötekedik(egy cirka 6 gigás játék mindne fileára meg szerintem nem fog hash-indexelést csinálni, de ez játékfüggõ)
-update-elheted akkor is ha az új verzióhoz még nincs(vagy akár nem is lesz) crack
-és a legfontosabb: crack készítésénel sokszor elõfordul, hogy az exe olyan részébe is beletúrnak, amibe nem kéne.... ezért a játék fagyhat(less be egy Assassins Creed topicba ha nem hiszed😄 kulcsszó: jeruzsálem)

Nem akarok hülyeséget mondani, de asszem ha legújabb daemont vagy Alcoholt használsz, akkor még yasu se kell.
mini/maxi image meg gamecopyworld-ön vagy gameburnworld-ön található.

takysoft
1. segíteni szerettem volna, nem kötözködni.

2. igaz, még nem kaptam meg a "mérnök informatikusi" diplomám, de eltöltöttem pár egynéhány évet az informatika világában.
"ha én bennhagyom a deamonba akkor lefogalalja a többi gép hálózatát"
ezt nem tom megfejteni. mi köze van a daemonnak a hálózathoz?
(nem azonnal kérdezek hülyeséget, tényleg ültem rajta 1-2 percet)
a mini image/maxi image mérete kb fél mega vagy kevesebb(maxi image-et tömörítet attribútummal kezeljük). egy daemon meghajtó szinte semmi memóriát nem foglal le.
a hálózathoz meg az egésznek semmi köze. (minek osztanád meg?)

szoval, akkor köznyelvel(hogy egy szerencsétlen informatikus is érthesse), .... mi a gond a maxi image-el?

Ritka egy agresszív hülyegyerek vagy. Minek kérsz tanácsot ha aztán megsértõdsz?
Hedgehunter
Talan a druida erti meg csak.... En levagtam......
QWERTY! van egy tippem,én is odaértem már!! Eleena-val próbálkozz,õ megérti az állatokat...ha bevált akkor hip hip hurrá,ha nem akkor hagyd a francba,de szerintem az utolsó jobb ötlet <#idiota><#vigyor1><#mf2><#bee1>

aha,szerinted nekem nem jutott eszembe??? hülye én se vok!!!! ha én bennhagyom a deamonba akkor lefogalalja a többi gép hálózatát...és legközelebb ne kössé belém&gondolkozzá!

Pontosan... Én is úgy csinálom.
takysoft
könyörgöm, minek crackeltek?
mount a mini-image daemonba, oszt jóvan. abba nincs elbeszva semmi.

nos...én is pont itt tartok,csak a pókhoz még nem érem el..az elementállal harcolok 😛 am az is nagy hátrány hogy a fele játék még mindig angol

Qwerty4
A II. fejezetben a goblin barlangban (Ember) találtam egy nagy pókot, valamiket rajzolgatott.Az az érzésem valami bizonyítékra akart utalni, de nem értettük.
Hogy lehetne megérteni mit akar?Vagy a történet során kiderül?Vagy kell hozzá egy speciális karakter?

Qwerty4

envoka
A warez átka. Csak a gond van vele. Egy megoldás van, meg kell venni eredetiben !
(Sablonduma).

http://sacred2.hu/

na,patcheltem a v104-gyel....egy gond van vele.. nem tudom kitenni a játékot teljes képernyõbe 😞 de am mûködik,már nem vagy a game...csak léccy mondjátok meg h hogyan tudnám nagyba tenni...:? köcce elõre is

ohh....hát...most én is szaraxom vele mer kb 5 ercenként lefagy a 2. felyezet óta szal nem vagy egyedül 😊

Megvolt a frissítés! Minden maradt a régi :S
gondolom nem...de mivel nekem épp a 2. felyezet elején kezd folyton lefagyni,ezér nem tok sokat segíteni,amig nem találok rá vmit....

Köszi! Most patchelem aztán majd kiderül!
Viszont lenne egy kérdésem! Most vettem észre, hogy Sandnek megvan a varásztekercs írás képessége és ezzel nem csak írni tud, hanem egy varázslatot bevinni a könyvébe...Mágusoknál ez nem mûködne, mi? 😛
ja és szerintem frissítsd a verziót..eddig ez a legjobb tanácsom 😄

hát...ha a legújabb patch-el is próbálkoztál,nincs 5letem 😞 de most keresgélek,és ha találok vmit,írok...ha valakit érdekel egy angol bug lista: ANGOL BUG LISTA

Sziasztok!
Nálam van egy olyan bug, hogy miután lovaggá ütnek, nem vagyok képes Elaneet irányítani. Egyszerûen nem történik semmi, amikor rákattintok és még cuccot se fogad el. Csak az alapjáték van fent, mert a késõbbi patchek meg a kieg csak olyan bugokat hozott be, amitõl nem tudtam tovább haladni. Ez elfog múlni egy idõ után? vagy van rá valami mód, hogy kijavítsam saját kezûleg?

Elõre is köszi!
igaz,a crack az nem jó ehez...de nembaj 😛

jaj nagyon cépen köszönöm! jó látni h még vannak kedves emberek is itt a fórumon 😊 köcce a sok segíccséget,majd angol párbeszédet keresek még,mer anélkül nem jó a patch 😛

envoka
Patch
A Hozzávaló Crack
De felelõséget nem válalok érte, én nem próbáltam hogy múködik-e. Nekem eredeti a játék.

a game nem engedi frissíteni... :'( am má rég kipróbáltam vóna...hülye én se vok és olvasni is tok....hát akkor keresek crack-et 😛

envoka
Legegyszerûbb módja, amikor indítod a játékot, ráklikkelsz a "Frissítés" gombra. Ha nem eredi a játékod, kereshetsz új cracket is a patch mellé.

VALAKI LINKELJE BE LÉCCY A NWN2 LEGÚJABB PATCH-JÉT!!! NEM TALÁLOM SEHOL 😞

am nem úgy fagy le,hanem úgy,h beszélgetek,megáll a kép,és beszél tovább az emberke de én nemtok mit csinálni mer olyan mintha "lefagyott" volna a játék,de attól még lehet az egeret mozgatni 😛 ha véga a dumálásnak,akkor is úgy marad a kép...de a háttérben mozoghtaok,csak nem mutatja...szal agyamra megy a NWN 2

nem grafikus akart lenni?

a patch-ot felteszem,de att nemtom mi az a drafikus driver 😄

takysoft
legújabb peccs, meg drafikus driver fent van?

bakker állandóan beszélgetés közbe lefagy!! ez eddig nem vóóót!!!! valami tipp?

Qwerty4
Na végre, már a II. fejezethez értem. 😊

Qwerty4

Kössön beléd a halál 😊
sajnos azt kell h mondjam nem tucc belém kötni mer már rééég jeleztem!!!

Folyamatosan frissül (amíg van aki panaszkodás helyett jelzi a hibát).
oké,azt tudom,le is szettem de hiányos!!!!!!

Lécci aki tud angolul az fordítsa le nekem az elsõ felyezet végét,amikor Duncan fogadójába vagyok és elmondom neki h van 1 szilánk bennem!!!Mer az a rész teljes angol!!!Lécci valaki fordítsa le!! köszi elõre is!