Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tyr templomába vagyok, szertartást kell megcsinálni.Elvileg csinálom is, jön Vasököl, majd elküldöm, jön Sand és ad italokat, azután egy kis videó és a napló nem frissül, se semmi.Nem történik semmi.
tehát Sand látogatása után visszadob a szentélybe és ott megáll a tudomány...
Ez most mi akar lenni?Találkozott vki már ezzel a buggal?
Qwerty4
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Most akkor hol van ez a fickó?<#conf>#conf>
Qwerty4
Ez a második fejezet egyébként messzemenõen színvonalasabb, mint az elsõ.Ilyen dolgokra vágytam. 😊
Qwerty4
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
azért ajánlottam, hogy emuláld az eredeti dvd-t, mert akkor nem kell crack. ami azért jó mert:
-update-elheted. (nem fog belekötni a fileméretbe, és nem fogja update közben elbaszni a crackelt exe-t.. hisz update-kor csak a változásokat tölti le, ha a crackelt exe filemérete megegyezik, akkor nem kötekedik(egy cirka 6 gigás játék mindne fileára meg szerintem nem fog hash-indexelést csinálni, de ez játékfüggõ)
-update-elheted akkor is ha az új verzióhoz még nincs(vagy akár nem is lesz) crack
-és a legfontosabb: crack készítésénel sokszor elõfordul, hogy az exe olyan részébe is beletúrnak, amibe nem kéne.... ezért a játék fagyhat(less be egy Assassins Creed topicba ha nem hiszed😄 kulcsszó: jeruzsálem)
Nem akarok hülyeséget mondani, de asszem ha legújabb daemont vagy Alcoholt használsz, akkor még yasu se kell.
mini/maxi image meg gamecopyworld-ön vagy gameburnworld-ön található.
2. igaz, még nem kaptam meg a "mérnök informatikusi" diplomám, de eltöltöttem pár egynéhány évet az informatika világában.
"ha én bennhagyom a deamonba akkor lefogalalja a többi gép hálózatát"
ezt nem tom megfejteni. mi köze van a daemonnak a hálózathoz?
(nem azonnal kérdezek hülyeséget, tényleg ültem rajta 1-2 percet)
a mini image/maxi image mérete kb fél mega vagy kevesebb(maxi image-et tömörítet attribútummal kezeljük). egy daemon meghajtó szinte semmi memóriát nem foglal le.
a hálózathoz meg az egésznek semmi köze. (minek osztanád meg?)
szoval, akkor köznyelvel(hogy egy szerencsétlen informatikus is érthesse), .... mi a gond a maxi image-el?
mount a mini-image daemonba, oszt jóvan. abba nincs elbeszva semmi.
Hogy lehetne megérteni mit akar?Vagy a történet során kiderül?Vagy kell hozzá egy speciális karakter?
Qwerty4
(Sablonduma).
http://sacred2.hu/
Viszont lenne egy kérdésem! Most vettem észre, hogy Sandnek megvan a varásztekercs írás képessége és ezzel nem csak írni tud, hanem egy varázslatot bevinni a könyvébe...Mágusoknál ez nem mûködne, mi? 😛
Nálam van egy olyan bug, hogy miután lovaggá ütnek, nem vagyok képes Elaneet irányítani. Egyszerûen nem történik semmi, amikor rákattintok és még cuccot se fogad el. Csak az alapjáték van fent, mert a késõbbi patchek meg a kieg csak olyan bugokat hozott be, amitõl nem tudtam tovább haladni. Ez elfog múlni egy idõ után? vagy van rá valami mód, hogy kijavítsam saját kezûleg?
Elõre is köszi!
A Hozzávaló Crack
De felelõséget nem válalok érte, én nem próbáltam hogy múködik-e. Nekem eredeti a játék.