7862
  • krisztajo
    Értem, nagyon köszi! Persze kivárom.
    De mond egyáltalán érdemes erre gyúrni vagy meg lehet lenni nélküle is?
    Hiszen eddig már több jónak mondható páncélt találtam vagy kaptam egy-egy küldiért.
    Később is meg marad ez a tendencia?
    Mert akkor nem fejlesztem tovább hiába!
  • teddymac
    Játszik valaki multiban a neten ?
  • csgj
    "Talán túl alacsony a szintem még ebben a képességben?" - Ja, sztem ez lesz a gond. De az az igazság, hogy nem emlékszem hányas szint kell hozzá... Meg nem sok craftolós karim volt. :S Btw, nyugi egy kicsit, idővel sok mindenre rájön az ember :)
  • krisztajo
    A vért készítéses gondommal kapcsolatban tud valaki segíteni???
  • krisztajo
    Én úgy tudtam ügyesség kell hozzá?!
    De mindegy játszok így aztán vagy lesz vagy nem.
    De most újabb gondom van!
    Nem tudok vértet készíteni!
    Meg vannak a kellő mennyiségű anyagok és a képességem is.
    De hiába rakok mindet be a kovácsoló munkapadba és használom a kalapácsot, nem történik semmi!
    Talán túl alacsony a szintem még ebben a képességben?
    Hányas szintig kell felhúzni, hogy tudjam használni?
    Egyáltalán érdemes erre gyúrni vagy úgy is lehet jó vérteket találni (mert venni baromi drága)?
  • Aspyrin
    Már látom, ez az első rész modulja.
  • takysoft
    ez nem nwn2 modul.
  • Aspyrin
    Jóóóó :)

Modulokkal szoktatok játszani? Találtam egy érdekeset.
  • csgj
    NWN 2: Mysteries of Westgate

"Távol a Kardpart jól ismert városaitól (Baldur Kapuja, Vízmélyvára, Téltelen, Luskan, stb.) a Sárkánypart nevű vidéken terül el Nyugatkapu, az orgyilkosok városa. A kontinens egyik leginkább rettegett céhének halálos ügynökei, az Éjmaszkosok tartják ellenőrzésük alatt a város alvilágát. Ide keveredik a játékos, aki egy elátkozott ereklye birtokába jut, s akaratán kívül összetűzésbe kerül a fent említett szervezettel. Az így keletkező kalamajkából 15 órányi nem lineáris kaland, három társ, új zenék, új játékkörnyezet és hivatásos színészek által előadott többezer sornyi párbeszéd kíséretében mászhat ki."

Klassz!!! A linkben képek is vannak...
  • MarkBlade
    Megfelelő inteligencia érdése :) De komolyan azt hiszem 13 vagy 15 ös iq kell hozzá és dex is hasonló..
  • Qwerty4
    Nekem yasu se kellett, daemon elég volt, a 4.12-es.
  • heyainc
    Sziasztok!

Valaki nem jött még rá a monitorkikapcsolós problémámra????
  • takysoft
    poseden image, daemon, yasu
    nem nyavalyog.

az legyen már a legnagyobb gondod, hogy bent kell hagyni a dvd-t...
  • csgj
    Keress olyat, amivel működik, ugyanis létezik egy (a poseden mini image) ilyen... És nincs több nyavajgás :P Így is warez ez a téma... és rengetegszer átbeszéltük már a topicban. (tom, te eddig nem voltál itt, de azért megértheted a problémát, thx)
  • grebber
    Nem müködik :(
  • takysoft
    mini-image
  • grebber
    Van valami megoldás arra hogy a legújabb 1.12.xxx verziohoz ne kelljen a dvd-t betenni??
  • csgj
    Nekem a legfrissebb patch-el nem volt eddig baja...
  • Qwerty4
    És mi hozta helyre ezt a problémát?Mert nekem a legfrissebb patchel is képes volt ezt csinálni. :)
  • csgj
    Nálam is volt ilyen régebben :D
  • Qwerty4
    Nekem a játék csítelt magától is.Néha egyet gondolt és minden társamnak 0 sebzést adott. :D Azt indíthattam újra.Amikor meg szenvedtem keményen akkor persze nem jött a "legális" csalás. :D
  • ghost rider
    Sziasztok!

Gyorsbillentyűt úgy tudsz kiosztani hogy alul van egy sor amibe bele lehet húzni fegyvereket italokat(képességet nem tudom).(ha ezt már eddig is tudtad akkor nem szóltam).
    Nekem az lenne a problémám, hogy beírtam pár napja csalás kódokat a konzolba akkor még működött de most hiába próbálom beírni nem fogadja el.Valaki tudna segíteni?
  • krisztajo
    Köszi azt értem hogy rakjam be a fegyvert a pajzs helyére ez még nekem is leesett!
    De pont a bűntit szeretném elkerülni!
    Viszont az említett ehhez szükséges képességeket nem találom!
    Nekem egyiket sem ajánlja fel a játék (Two Weapon Fightning, Advanced Two Weapon Fightning, és Ambidexterity)
    Ezért kérdeztem hogy sima harcosként egyáltalán megkapom ezeket vagy csak Gladiátorként?
    A karakter készítés végénél adta ezeket a lehetőségeket bár nem tudom mi a kettő között a különbség.
    Szóval ha esetleg csak Gladiátorként megkapom ezeket a feat-eket, légyszi mondjátok, mert akkor még most indítanék új karaktert!
    Hányadik szintnél választhatom ki ezeket a feat-eket, és egyáltalán megkaphatom harcosként?
    Azért szeretnék így játszani mert harcossal két karddal (Fattyúkarddal és Katanával) elég rendesen osztottam az áldást az első részben, és itt is ezt szeretném megvalósítani!
    A kamera opciókat megtaláltam, arra utaltam.
    De a jobb és középső egérgomb semmi másra nem jó a játékban?
    A legtöbb rpg-ben ki lehet osztani rájuk gyorsbillentyűket (pl. spec. támadás, gyógyítás stb.)
    Arra lennék kíváncsi ez itt hogy működik!
    Vagyis játék és harc közben mire lehet őket használni?
    És módot nem lehet rájuk esetleg kiosztani?
  • csgj
    Ha fel van patchelve rendesen, akkor a kamera opcióknál tutira kell, hogy legyen néhány egérbeállítás.
  • Carmang
    Ja, ha mindenképpen a kétkezes harc a favoritod, akkor asszem Ranger-t kellet volna indítani, az alapból tudja a Two Weapon Fightning-ot.
    A harcos arra való, hogy ráaggas tonna páncélt, fal magasságú pajzsot a kezébe, meg valami nagy kardot, oszt lehet nyomulni.
  • Carmang
    Hát öööö...
    Mindkét kezébe adsz egy fegyót, oszt annyi. Persze ne pallost, vagy lándzsát, mert értelemszerűen az nem fog menni. Nem hiszem el, hogy ne tudnád megcsinálni.

Viszont ezzel kapsz büntit is az Attack Roll-ra, ezt tudod csökkenteni a Two Weapon Fightning, Advanced Two Weapon Fightning, és Ambidexterity feat-ekkel. A manuáléban le van írva pontosan.
    Beállítások ról nem tudok nyilatkozni, most nincs felrakva a game.
  • krisztajo
    Sziasztok!
    Én még csak most kezdtem játszani és egy kis segítség kellene!
    Biztos láma kérdéseket teszek fel, de nekem néhány dolog nem világos!
    Harcost indítottam és szeretnék két fegyverrel harcolni (anno a NWN első részében simán ment). De itt nem találok ilyen képességet!
    Most ötös szintű vagyok.
    Később kapom meg vagy itt már nincs ilyen?
    Alap harcost indítottam esetleg rosszul csináltam és Gladiátor harcost kellett volna, hogy tudjak használni két fegyvert?
    Illetve a beállítások menüben nem találtam az egérhez semmilyen lehetőséget.
    Ezek szerint az egérhez rendelt utasításokat nem lehet módosítani, teljesen kötöttek?
    A jobb és középső egér gombot mire lehet használni?
    A módok közül valamelyiket nem lehet valahogy ezekre rárakni?
    (Az egér görgőre már rájöttem, de a többit nem értem.)
    HELP!!!
  • Riddick21
    Köszi!
    Csak azért kérdeztem, hogy tudjam, fontos-e berendelni a kiegészítőt is, ha pl. egy harcossal akarom végigvinni, vagy majd ráér utána is! Csak mert az alapjáték itt pihen a polcon és nem akarom látatlanban elnyomni azt az x ezer ft-ot a kiegre, hátha nem tetszik! (az első részéért nem voltam oda, de itt ez a csapatosdi tetszik nagyon)...
  • tibor16
    sziasztok,
    - tudna vki segíteni? - amióta van magyarosítása, keresem, honnan lehetne leszedni a NWN2 alapjátékot - úgy tudom, cask ahhoz van magyarítás - ha esetleg vki tudna egy linket adni, akár magánban is - megköszönném
  • takysoft
    az új spellek, patchek, esetleges kasztmódosulások persze belekerülnek az alapjátékba is. használhatod az új kasztokat, ilyesmi.
    De az új itemek legnagyobb része nem található nem az alapjátékban.
  • Riddick21
    Q: Aki játszott már a kiegészítővel, vagy csak tisztában van a részleteivel, attól kérdezném, hogy ha fel van telepítve, akkor az értinti bármilyen formában az alapjátékot? (értem itt az olyan dolgokat, hogy belekerülnek-e új lehetőségek, pl. a karaktergenerálásba, esetleg a történetben, játékmenetben vannak-e változások?) Mert ha nem, akkor még ráérek megvenni...
    Előre is köszi.
  • Brinn
    Hali!

Segítsetek pls! Nincsenek karakterek a játékban, fut a játék, csak a karakterek hiányoznak, de az összes... A sajátom, az NPC gondolom a mobok is...

Mi lehet a bibi?
  • Qwerty4
    Kösz.
    Igen, a jó és igazságos oldalon voltam egész végig.
  • csgj
    Gratulálok! Gondolom vmilyen jó beállítottságú voltál, ha Neeshka és Qara állt át Lord Köcsög oldalára :D Akkor most nekiállhatsz a kiegnek xD Az még sokkal nehezebb...
  • Qwerty4
    Na a végére értem.Végül Neeshka és Qara ellenem fordult.Egy másik figura, most nem jut eszembe a neve meg lelépett.
    Érdekes volt a vége, de sztem qrva nehéz.A társaim sajna örökké belehajszolták magukat a halálba.
    De az Árnyak királya végre halott!
  • Csibusz
    Hello lenne egy kérdésem. Felraktam a játékot, elindítottam minden maxon van beállításokban, de ha felpatchelema játékot fullra (a játék megkeresia frissítéseket és telepíti automice) akkor már a beállításokban sok minden nincs be X-elve, ha be is van, akkor is ujrainditom a játékot és megint nem lesz... Ez mitől van??
  • Qwerty4
    Én asszem már a végéhez közeledek.Már másodszor támadják meg Keresztút Tornyot.Nem lehet messze a vége. :)
  • csgj
    Hopp, tényleg ez történt... Enyhén szólva régen játszottam már végig :S (Btw, most is nemrég újrakezdtem, de még csak Öreg Bagoly Kútnál vok) De attól az még nem derült ki, hogy léteznek, mert Grobnar szerint láthatatlanok :P Hiszen a hangszer is láthatatlan volt :D
  • Devotus
    hehe - azt hiszem rájöttem :) A gond csak az hogy, nincs korábbi mentés, hogy kijavítsam :S
  • Devotus
    Észre vettem, hogyha elakadok, órákig keresgélhetek nem találok semmit, ellenben ha leírom ide a problémám, akkor egyből megtalálom magamtől :P Biztos isteni áldás van a fórumon, a sok ide írkáló pap és isteni kegyelt miatt :P
    Szóval Kőriserdő, megvannak az összetevők, de hogy imádkozok Chantuahoz? vagy hogy is hívják? A gonoszhoz megvan a vér :P De természetbarát lévén, nem vennem a lelkemre, ha megölném a fát, ha meg is menthetem...