Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elõzmények nélkül meg is köszöntem volna
pláne hogy
http://nwn2.warcry.com/news/view/77472-nwn-2-motb-installation-tips-hot-fix
pusztán ezért mertem megkérezni....
nem kérek a segítségedbõl
gyönyör vagy az egész hozzáállásoddal
Csak már kicsit tényleg nem szólt másról a tipic egy ideje, mint hogy kinek miért nem megy a játék.(pedig ennyire azért nem szokott bugos lenni).
Nem dumálhatnánk inkább a történetérõl, vagy a titkos részekrõl, vagy a világáról, vagy az élményekrõl, kinek miért, miért nem tetszett.... ki hol akadt el....
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
húúú.... milyen kérdés😄
telepíteni a setup.exe-val (vagy install.exe, fene tudja)
update-elni meg indításkor az "update" gombbal.
(érdemes hamar feltenni a MotB-t, mert az automatikusan el-patchel egy bizonyos verzióra, és akkor netrõl csak az újabbakat kell leszedni. de fordítva se rontod el)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
olvass vissza kb 50 hozzászólást. ott leírtam. tökéletesen megy.
Azt meg tisztázzuk, hogy NEM ÉN nyavajgok avgy nyavajogtam itt félpercenként, hogy "így nem megy" meg "úgy bugos" a játék.
Tisztázzuk: aki mindenféle fos crackekkel szétdarabolja a saját játékát annak ezentúl NEM VAGYOK HAJLANDÓ segíteni.
Akinek bármi baja van... akármi bugos, az elsõ sorban jelezze, hogy NEM crackes verziót használ.
Engem nem érdekel, h eredeti-e, vagy "megtévesztett" verzió, de a crackekbõl elegem van.
(persze nem muszáj pont az én segítségem kérni, de mások se fognak segíteni).
Nem fogunk minden áldott patchnél ellenõrizni minden szar cracket.
(ajánlat: soha ne használjatok cracket, ha nem muszáj. kis részüket (20-30%) inkompetens marhák csinálják, akik azt hiszid, h de jól értenek a hex editorhoz.
(és a dolog persze az õ gépüln megy is... egy ideig, egy pályáig, vagy amíg új rendszert tesznek fel, vagy új grafikus drivert...)
vannak a játékokban bõségesen hibák... nem kell még pluszban is beszerezni. (fõleg nwn-ben de sok van... az elsõ rész nekem a mai napig ki szokott akadni itthon mindkép gépen pedig eredetiben van meg legújabb patchel😄)
elég ha az alapra felrakom az mob-ot ?
Nálad lehet, de nem nálam..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
hát senki se hiszi el, hogy idõpazarlás ezzel szenvedni?
De asszem csak megkapja ez a játék a pár hónapos pihenõt.Túlságosan elkezdtem újból unni.Kár erõltetni.Majd augusztusba újból terítékre kerül, de most inkább pihentetem.
Qwerty4
nem azon a térképen😄
a világtérképen😄
Keresztút toronynál vagyok az udvart meg ostromolják, a kapun nem tudok bemenni.
Valami alagutakon keresztül kell bejussak, azt mondta, hogy megjelöli a lehetséges helyeekt a térképen, de nem jelölt meg semmit.<#duhos2>#duhos2>
Hol kell bejutni?Nem találom.
Qwerty4
Miután beírtam hamar beugrott, hogy Nasher az az uralkodó.
Qwerty4
http://sacred2.hu/
szóval az elsõ rész hotu-ját tolom megint, és eljutottam a második szintig, ahol 4 szines láncot kell megszerezni. namármost rögtön az elején van egy goblin, amit a drow lenyilaznak. vagyis nálam nem nyilazták le, de akkor még nem tudtam hogy ez baj. lõttek rá, nem találták el, aztám meg már én voltam a nyakukon. szóval életben maradt a nyavajás
végigpucoltam a szintet, és nem találtam a sárga láncot. kerestem hozzá leírást, abban ott van hogy a goblin tetemétõl kell eleszedni. na de én meg megönlni nem tudom, mert:
you cannot perform that action on a friendly target due to PvP settings
szóval még területre ható varázslattal sem tudom megölni, közvetlen támadás meg nem lehetséges
van egy sokkal korábbi mentésem, amit visszatöltve gyorsan lementem oda megint, és ott megvártam míg megölik, úgy már el lehet venni a cuccait. de az már sokkal régebbi, nem akarom onnan újrakezdeni
vmi megoldás van a problémára?
toolsettel, vagy lanba átadni, vagy átállítani a configot vhol hogy lehessen barátot is támadni, ilyenek
vki segítsen légyszi !!!!!!!!!!!!
Egy idõ után sebezhetetlenné válik és semmilyen ital nem hatásos, azután hamar legyak a rohadék.
Qwerty4
Felpeccseltem és holnap nekiállok játszani.
Az "összegyûjtendõ kard, törpe monk küldetés meg ilyesmik" pedig az alapjátékban vannak.
😊
A druida csaj, Elenee egyszerûen eltûnt, õ kellett volna 3.-nak meglátogasson a templomban és ezért nem sikerült neki.Ezért visszatöltöttem egy régebbi mentést.
Most OK, harcolok.
Qwerty4
Daninak:
Fent van a teljes magyarosítás! Na jó egy két helyen hiányos, de nagyon minimális! Magyarosítás Itt rákeresel, és akkor ott találsz egy linket egy másik oldalra ahonnan letöltheted! A legújabb patchhez van alakítva, de az 1.00-val is elfut néhány furcsasággal fûszerezve!
Én elolvastam, de úgy látszik nem jöttek rá mi is a probléma, ahogy én értelmeztem.
esetleg vki aki jobban tud angolul meg tudná erõsíteni?
Qwerty4
Csak egy gyors kérdés: az motb egy idei kiegészítés vagy már tavaly megjelent? Múlt évben végigjátszottam egy kieget, de nem emlékszem a címére, volt benne összegyûjtendõ kard, törpe monk küldetés meg ilyesmik..
szerintem jobb, mint az eredeti
egy olyan image file, amit bemountolhatsz daemonba, és a játék azt hiszi, eredei lemez van benne.
de maga az image file nem a játék(csak a védelmi része). nem lehet róla feltelepíteni, csak a játék fogja azt hinni, hogy eredeti a lemez. fileok nincsenek rajta.
kétféle van:
-maxi image:
az eredeti játékimage van úgy megbuherálva, hogy mindenhol, ahol amúgy adat lenne(vagyis fileok), ott csak nullák vannak binárisan. (így marha jól tömöríthetõ. egy 6 gigás maxi image tömörítve pl 40-50kilobyte csak.)
létrehozol egy könyvtárat. jobb klikk, Tulajdonságot. Attribútumok Speciális részénél bepepálod, hogy Tömörített könyvtár.("tartalom tömörítése a ...")
kitömöríted bele a maxi-image-et, így a 6 gigás file a lemezen még egy megát se fog lefoglalni.(nem csökken a hely)). mount azt megy a játék.
hálózatot se zavarja, mert ott se megy át paly kb-nál nagyobb adat.
-mini-image:
az ügyesebb de ritkább megoldás. itt a nullák sincsenek benne az image-be,é és ténylegesen kicsi a file is. NWN-nél iylen asszem nincs.
Itt találhatsz maxi/mini image-eket.
"Fixed image" a nevük, van több is. az egyik mûködik nwn2-vel meg a kieggel is, de nemtom melyik.
az egyik meg egyikkel se.(mer szar), próbálgatni kell, asszem 4 is van fent.
Na én innét passzolok. segítek ha kérdezel, de nem erõltetem tovább.
Barátsággal:
Taky