7862
  • Dzsí Pí
    http://p.coldline.hu/2013/10/21/1224513-20131021-lQz91Q.jpg
  • Dzsí Pí
    kifényképeztem az összeset. mit nem vette mészre?
    http://p.coldline.hu/2013/10/21/1224513-20131
  • Calver
    Requirements

Skills: Intimidate 6, Lore 12, Spellcraft 6 Spellcasting: Must have Brimstone Blast or Hellrime Blast

minden más lényegtelen. viszont... képzettségek *alapértékének* kell ennyinek lennie. tehát, teszem azt, hiába van 14-es intelligenciád, ami adna +2-t lore-hoz, el kell költened rá 12 pontot akkor is, nem elég a 10.
  • Dzsí Pí
    hejj, player editorral a poén kedvéért átírtam h törvényes gonosz legyek, msotmár tényeg minden megvan, és ugye gonosz is vok; szintlépésnél viszont mg mindig nem engedi a hellfire warlockot. vmi faj kritérium is van? levegő genasi vok
  • Susarc
    főleg a démon idézősek
  • Susarc
    arra már nem emlékszem..,de vannak spellek amik adnak gonoszság pontot
  • Dzsí Pí
    oké, köszi. vmi ötlet hogy hol rosszalkodjak? act II elején ovk. vagy van olyan hely ahol folyamatoan lehet csöökkenteni a rossz felé?
  • Susarc
    úgy emlékszem igen.....told el a jellemed talán már semlegesnél engedi
  • Dzsí Pí
    Sziasztok, szeretném a karimat végre hellfire warlocknak nevelni, és megvan minden feltételk hozzá(lore, spellcraft stb az adott értékek felett) illetve az mágiakövetelmény is; ám mégsem engedi választani szintlépésnél. lehet azért, mert kaotikus jó vagyok és csak valamely gonosszal lehet ezt a kasztot használni?
  • Jakuza1
    Akkor mar inkabb az nwn1 ala csinaltak volna mert a 2 egesz kezelofelulete otvar.
  • MerlinW
    Több, mint 30 figura csinálta 5 évig, 2x1 éves pihenővel:)
  • Acidlich
    Ja, es ebben a Tales of the Sword Coast is benne van:D 5 evig csinalta a figura, nem semmi
  • wedge31
    Ez mekkora cumi az enhanced edition-nak...
  • steweee
    ez csak "sima" konvertálás, vagy azért tettek bele finomhangolásokat, módosítgatásokat az eredetihez képest ?
  • Susarc
    ahogy ő is mondja "Well this makes Baldur's Gate Enhanced Edition pointless." :P
  • Susarc
    WOW
  • Acidlich
    na ez durva, megcsinaltak BG-t nwn2 ala:
  • Calver
    legegyszerűbb: általában suppress, max napi 1 étkezés. ha annál többször zabálsz, attól megy fel az éhséget - ha nagyon elereszted magad, simán összejöhet az is, h gyorsabban fog fogyni energiád mint ahogy enni tudsz.
    azon kívül kaphatsz egy olyan képességet, h élőhalottakat megehetsz bármilyen negatív mellékhatás nélkül még az elején, ez kiváló feltöltődni.
  • tescosjoghurt
    meg is van a trollos megoldás - sav vagy tűz :) a lélekfalás viszont még mindig érdekelne
  • tescosjoghurt
    Sziasztok!
    Az alapjáték végigjátszását követő nagyon hosszú kihagyás után elkezdtem a MOB kiegészítőt. Kezd tetszeni a dolog, bár vannak dolgok amikkel még nem igazán tudok mit kezdeni. Egyrészt ez a lélekfalás... most is 39-en van az a statom, ami azt jelzi, hogy már romlottak is egyes képességek. Mennyire kell ettől tartani? és hogyan lehet egy törvényes jó lovaggal sikeresen jó szinten tartani ezt?
    A másik: Találkoztam vad trollokkal (magyar fordításban ez a nevük). Ezeket hogyan lehet végleg kiiktatni, mert ugyan haldokolnak, leülnek, tovább sebződnek, de rohadtul nem pusztulnak. Ha meg ott hagyom őket, 1 perc múlva teljes életerővel csápolnak újra. Valami tipp? :) Köszi a segítséget!
  • MarkBlade
    Remélem húsvét alkalmából akcióznak..
  • MaRee
    Na sztem a jövőhéten be is újitom :D
  • Susarc
    http://www.gog.com/gamecard/neverwinter_nights_2_complete

247*19,90--4913:P
  • Susarc
    haver 2 hónapja szólt,hogy 5!!! dollár...,de akkor nem voltunk ráhangolódva ....:D lehet lesz még akcióban
  • MaRee
    Ennyi pénzt még mindig sokallok érte, nem vagyok most annyira tele. Ha 5000 körül lesz valahol, akkor veszem egyből.
  • Susarc
    Már level 7 a palám meg van egy 6-os Wiazrd is!
    Marha jó összevcerődtem ma 3 másik gyerekkel ők is kb 6-8-asok voltak...miközben öldöstük a szörnyeket ,ment az RP duma...és arra is jön az XP! kb 8-9 hd-s szörnyeket öldököltünk /lizard meneket meg cammogó dombokat meg pixiket és dryádokat/ 25-35 xp/db ,de ha nyomatod az RP-s szöveget az is ad 20-25xp-t 3-4 mondatonként! Nagyon nagy feelingje volt! Én előadtam,hogy kezdő paladinként mennyi újdonsággal találkozom a nagyvilágban, volt egy harcos ő mondogatta a taktikákat volt egy ranger meg egy monk azok meg veszekedtek közben és mi meg őket csitítottuk és jött az XP,királyság:)
  • Susarc
    7200 ft a Diamond az összes kiegeg+ alap játék....
  • MaRee
    Bárcsak eredeti játékom lenne, régen is nagyon szerettem a PW-ket NWN1-ben.
  • Susarc
  • Susarc
  • Susarc
  • Susarc
  • Susarc
  • Susarc
  • Susarc
    úgytűnik nem:P pedig fenomenális! 75 ember szinte non stop! XP a szerepjátékért! ,de akár farmolhatsz vagy lootolgathatsz is ha neked az tetszik! a Drowok Underdarkból indulnak csak ott 30! terület van! Van egy rakás quest.

HETVEN+!!! klassz közűl választhatsz nagyon brutál! mindenfle prestige classok,custom spellek pl. wizarddal Fiery Burst : kell hozzá memorizálva lenni egy fire spellnek 2. szintnél nagyobbnak és amíg azt nem lövöd el 30 yardra 5 feet radiusba a memorizált spelled felét sebzed d6-al....felele kerekitve,dex save felezi ofc. tehát ha van fire ballod akkor 2d6...kis apróság,de játszahóbbá teszi a wizardot alacsonyabb szinten is.
    Nincsenek durva "rest" megkötések igaz nem lehet mindenhol pihenni,de 2 pihenés közt maximum 200 sec van....

aki szereti az NWN-t és ár játszott PW-t vagy még nem játszott az próbálja ki! már akarnak 2. szervert is annyi játékos van!

4 napja találta a haver tök véletlen és azóta nyomatjuk)

• Susarc
    Sziasztok a Baldurs Gate: The Sword Coast Chronicles PW ben játszik valaki?
  • MaRee
    Köszönöm, sikerült megoldani.
  • Calver
    nem behaviour panel kell neked, hanem gyorsgombok. nyomkodj végig X környékén, vagy nézd meg billentyűzetkiosztásnál, kellene valami ilyennek lennie, felugrik egy rakás parancs és a hozzájuk rendelt gombok, azzal lehet csata közben gyorsan parancsokat adni npc-knek (ill multiban élő és lélegző kétlábúaknak) - azért kérdezik h támadjanak-e, mert adtál nekik valamikor egy "follow" vagy "stand your group" parancsot, csak sajnos nem rémlik már fejből melyik a mágikus billentyű.
  • MaRee
    Hát nem tudom, a C betűvel a behaviour panelnél lehet állítgatni puppet mode meg ilyeneket, elvileg minden jól van beállítva, plusz a rest gomb melletti Party AI gomb is be van kapcsolva. Mostmár legalább követnek, de továbbra is should i attack, should i attack? és csak állnak bambán
  • Calver
    vannak dialógus gyorsgombok, amikkel többek között multiban is parancsokat adhatsz csapattársaknak, valószínűleg ilyennel sikerült megadni nekik h csak simán kövessenek vagy maradjanak a seggükön.

X, C vagy valami ilyesmi azt hiszem ezeknél az alapbeállítás.