7862
-
Dzsí Pí #7822 http://p.coldline.hu/2013/10/21/1224513-20131021-lQz91Q.jpg -
Dzsí Pí #7821 kifényképeztem az összeset. mit nem vette mészre?
http://p.coldline.hu/2013/10/21/1224513-20131 -
#7820 Requirements
Skills: Intimidate 6, Lore 12, Spellcraft 6 Spellcasting: Must have Brimstone Blast or Hellrime Blast
minden más lényegtelen. viszont... képzettségek *alapértékének* kell ennyinek lennie. tehát, teszem azt, hiába van 14-es intelligenciád, ami adna +2-t lore-hoz, el kell költened rá 12 pontot akkor is, nem elég a 10. -
Dzsí Pí #7819 hejj, player editorral a poén kedvéért átírtam h törvényes gonosz legyek, msotmár tényeg minden megvan, és ugye gonosz is vok; szintlépésnél viszont mg mindig nem engedi a hellfire warlockot. vmi faj kritérium is van? levegő genasi vok -
Susarc #7818 főleg a démon idézősek -
Susarc #7817 arra már nem emlékszem..,de vannak spellek amik adnak gonoszság pontot -
Dzsí Pí #7816 oké, köszi. vmi ötlet hogy hol rosszalkodjak? act II elején ovk. vagy van olyan hely ahol folyamatoan lehet csöökkenteni a rossz felé? -
Susarc #7815 úgy emlékszem igen.....told el a jellemed talán már semlegesnél engedi -
Dzsí Pí #7814 Sziasztok, szeretném a karimat végre hellfire warlocknak nevelni, és megvan minden feltételk hozzá(lore, spellcraft stb az adott értékek felett) illetve az mágiakövetelmény is; ám mégsem engedi választani szintlépésnél. lehet azért, mert kaotikus jó vagyok és csak valamely gonosszal lehet ezt a kasztot használni? -
#7813 Akkor mar inkabb az nwn1 ala csinaltak volna mert a 2 egesz kezelofelulete otvar. -
#7812 Több, mint 30 figura csinálta 5 évig, 2x1 éves pihenővel:) -
#7811 Ja, es ebben a Tales of the Sword Coast is benne van:D 5 evig csinalta a figura, nem semmi -
#7810 Ez mekkora cumi az enhanced edition-nak... -
steweee #7809 ez csak "sima" konvertálás, vagy azért tettek bele finomhangolásokat, módosítgatásokat az eredetihez képest ? -
Susarc #7808 ahogy ő is mondja "Well this makes Baldur's Gate Enhanced Edition pointless." :P -
Susarc #7807 WOW -
#7806 na ez durva, megcsinaltak BG-t nwn2 ala:
-
#7805 legegyszerűbb: általában suppress, max napi 1 étkezés. ha annál többször zabálsz, attól megy fel az éhséget - ha nagyon elereszted magad, simán összejöhet az is, h gyorsabban fog fogyni energiád mint ahogy enni tudsz.
azon kívül kaphatsz egy olyan képességet, h élőhalottakat megehetsz bármilyen negatív mellékhatás nélkül még az elején, ez kiváló feltöltődni. -
tescosjoghurt #7804 meg is van a trollos megoldás - sav vagy tűz :) a lélekfalás viszont még mindig érdekelne -
tescosjoghurt #7803 Sziasztok!
Az alapjáték végigjátszását követő nagyon hosszú kihagyás után elkezdtem a MOB kiegészítőt. Kezd tetszeni a dolog, bár vannak dolgok amikkel még nem igazán tudok mit kezdeni. Egyrészt ez a lélekfalás... most is 39-en van az a statom, ami azt jelzi, hogy már romlottak is egyes képességek. Mennyire kell ettől tartani? és hogyan lehet egy törvényes jó lovaggal sikeresen jó szinten tartani ezt?
A másik: Találkoztam vad trollokkal (magyar fordításban ez a nevük). Ezeket hogyan lehet végleg kiiktatni, mert ugyan haldokolnak, leülnek, tovább sebződnek, de rohadtul nem pusztulnak. Ha meg ott hagyom őket, 1 perc múlva teljes életerővel csápolnak újra. Valami tipp? :) Köszi a segítséget! -
#7802 Remélem húsvét alkalmából akcióznak.. -
MaRee #7801 Na sztem a jövőhéten be is újitom :D -
Susarc #7800 http://www.gog.com/gamecard/neverwinter_nights_2_complete
247*19,90--4913:P -
Susarc #7799 haver 2 hónapja szólt,hogy 5!!! dollár...,de akkor nem voltunk ráhangolódva ....:D lehet lesz még akcióban -
MaRee #7798 Ennyi pénzt még mindig sokallok érte, nem vagyok most annyira tele. Ha 5000 körül lesz valahol, akkor veszem egyből. -
Susarc #7797 Már level 7 a palám meg van egy 6-os Wiazrd is!
Marha jó összevcerődtem ma 3 másik gyerekkel ők is kb 6-8-asok voltak...miközben öldöstük a szörnyeket ,ment az RP duma...és arra is jön az XP! kb 8-9 hd-s szörnyeket öldököltünk /lizard meneket meg cammogó dombokat meg pixiket és dryádokat/ 25-35 xp/db ,de ha nyomatod az RP-s szöveget az is ad 20-25xp-t 3-4 mondatonként! Nagyon nagy feelingje volt! Én előadtam,hogy kezdő paladinként mennyi újdonsággal találkozom a nagyvilágban, volt egy harcos ő mondogatta a taktikákat volt egy ranger meg egy monk azok meg veszekedtek közben és mi meg őket csitítottuk és jött az XP,királyság:) -
Susarc #7796 7200 ft a Diamond az összes kiegeg+ alap játék.... -
MaRee #7795 Bárcsak eredeti játékom lenne, régen is nagyon szerettem a PW-ket NWN1-ben. -
Susarc #7794 -
Susarc #7793 -
Susarc #7792 -
Susarc #7791 -
Susarc #7790 -
Susarc #7789 -
Susarc #7788 úgytűnik nem:P pedig fenomenális! 75 ember szinte non stop! XP a szerepjátékért! ,de akár farmolhatsz vagy lootolgathatsz is ha neked az tetszik! a Drowok Underdarkból indulnak csak ott 30! terület van! Van egy rakás quest.
HETVEN+!!! klassz közűl választhatsz nagyon brutál! mindenfle prestige classok,custom spellek pl. wizarddal Fiery Burst : kell hozzá memorizálva lenni egy fire spellnek 2. szintnél nagyobbnak és amíg azt nem lövöd el 30 yardra 5 feet radiusba a memorizált spelled felét sebzed d6-al....felele kerekitve,dex save felezi ofc. tehát ha van fire ballod akkor 2d6...kis apróság,de játszahóbbá teszi a wizardot alacsonyabb szinten is.
Nincsenek durva "rest" megkötések igaz nem lehet mindenhol pihenni,de 2 pihenés közt maximum 200 sec van....
aki szereti az NWN-t és ár játszott PW-t vagy még nem játszott az próbálja ki! már akarnak 2. szervert is annyi játékos van!
4 napja találta a haver tök véletlen és azóta nyomatjuk)
-
Susarc #7787 Sziasztok a Baldurs Gate: The Sword Coast Chronicles PW ben játszik valaki? -
MaRee #7786 Köszönöm, sikerült megoldani. -
#7785 nem behaviour panel kell neked, hanem gyorsgombok. nyomkodj végig X környékén, vagy nézd meg billentyűzetkiosztásnál, kellene valami ilyennek lennie, felugrik egy rakás parancs és a hozzájuk rendelt gombok, azzal lehet csata közben gyorsan parancsokat adni npc-knek (ill multiban élő és lélegző kétlábúaknak) - azért kérdezik h támadjanak-e, mert adtál nekik valamikor egy "follow" vagy "stand your group" parancsot, csak sajnos nem rémlik már fejből melyik a mágikus billentyű. -
MaRee #7784 Hát nem tudom, a C betűvel a behaviour panelnél lehet állítgatni puppet mode meg ilyeneket, elvileg minden jól van beállítva, plusz a rest gomb melletti Party AI gomb is be van kapcsolva. Mostmár legalább követnek, de továbbra is should i attack, should i attack? és csak állnak bambán -
#7783 vannak dialógus gyorsgombok, amikkel többek között multiban is parancsokat adhatsz csapattársaknak, valószínűleg ilyennel sikerült megadni nekik h csak simán kövessenek vagy maradjanak a seggükön.
X, C vagy valami ilyesmi azt hiszem ezeknél az alapbeállítás.