Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
sziasztok, van egy kis gondom - eltûnt a törpém... A raktárházban vagyok, az elsõ részben, amikor az ellenre le kell csapni - ez a nyamvadék meg eltûnt - pedig egyedûl maradtam így harcosnak. A Druida, meg a varázsló nõ van velem, no meg az állat sereglet. Azt látom, illetve kidertítettem, hogy a törpe megszállta a menyétet, az meg mozogni alig bír, mer cígöli a törpe kalapácsát - a francba... Szóval, segítsen már vki, mert nem tudom, hogy kell visszacsinálni ezt a megszállás dolgot, mert egyedûl kell ott hadonászni, és annyi fakabát van, hogy sorra elbukom. Vagy bug lenne? De nem hiszem, mert a törpe helyén egy ikon van - már oldalt, ahol az arcképek vannak, hogy valahol a susnyásban kódorog. Vagy ez lenne a történet? - esetleg hiányzik neki vmi, és felmondott volna? - mindenesetre a menyét a kalapintóval elég mókás - csak tökre haszontalan - szóval megköszönném, ha vki felhomályosítana...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sziasztok! Csináltam egy nagyon rövid kis küldetést az nwn2-höz, magyarul szinkronizálva (18+ <#vigyor3> ). Mielött bárki valami komolyra gondolna, azért közlöm,h ez csak egy otthoni baromkodás eredménye, épp a Campaign készítéssel ismerkedem, de egyszer talán születik valami komoly is a mûhelyemben. Innen tudjátok letölteni: http://data.hu/get/321800/Gnomland.rar.html Motb 1.12 patch kell hozzá. A "C" meghajtó Documents and Settings\User Name\Dokumentumok\Neverwinter Nights 2 könyvtárba másoljátok a Gnomland.rar tartalmát.
The Protector
Feltettem a gamet.picit toltam de multizni akarok.Patcheltem vagy 20percet.Eredeti a gamem.Eredeti kóddal.Felmentem multiba a játékon belül.Kapcsoloódott meg minden de h állítsam be h igazi játékosokkal találkozzak.Mert sztori szerint mentem és nem volt oannak jele h igazi emberek is vannak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Igen a verzió fontos, hogy egyezzen! Célszerû az összes patch-et fetenni! A magyaritás meg nem zavar be semmibe, fõképp nem a LAN-ba.

BattleTag: zydar#2910

Az tuti, hogy azonos verziónak kell lennie...
Tudnál valamien leírást adni hogy hogyan kell belõni LANon a játékot mert eddig nem nagyon sikerül... A játéknak egy verzióból valónak kell lenni? A magyarítás bekavar neten?

takysoft
dehogy csak eredetin.
LAN-t pl nagyon könnyû belõni.
meg neten is vannak serverek, bár ahhoz már trükközni kell.

(a hamachi-s megoldás LAN a neten... érdekes dolog, de állítólag megy VPN erre is jó😄)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

The Protector
Eredeti gamem van.A videókártyához kaptam.még érintetlen a papírtok is.És van rajta élet?mert ha van meg megéri feltelepíteni akkor multiznék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Habár a Hamachi-s megoldás egyszer sikerült nekem egy SG-s sráccal. EGYSZER 😄 Aztán bejött a szeróra egy orosz fickó, eredeti játékkal 😛
Van, eredeti game-el megy csak :S, mielõtt megkérdeznéd 😊
The Protector
Van a gamenak multiplayere?

tibor16
Látom, nem hiába reménykedtem - mindj ki is próbálom - köszönöm 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tars kovetes temara: lehet nekik parancsot osztogatni voice menuvel (1.12es patchnel "V" betu) hogy alljanak meg adott helyen, ill kovessenek. tovabba a karakter lapon a behaviournal lehet allitani, hogy milyen tavolsagrol kovessenek.

nyomd meg a * gombot, azzal tudsz strategy es character kamera mod kozt valtogatni. alapbol a character mod van. en speciel a stragety modot preferalom.

Carmang
A * (csillag) bilentyûvel tudsz ugrálni a különbözõ nézetek közt, asszem 3 van összesen.
Váll fölött átnézõs nincs, viszont van olyan mint a mostani, csak nem fordul vissza a kamera, ha te elfordítod. Ja, eszembe is jutott, Top-Down nézet a neve, beállításoknál közvetlen be tudod állítani.

tibor16
sziasztok,
meg ne sértõdjön senki, de az irányítás, számomra - legalább is egyelõre - követhetetlen. Be lehet azt állítani vhogy, hogy ha valamerre el szeretnék nézni, az egér vagy inkább a nézõpont ne rebbenjen azonnal vissza? A tanuló résznél vagyok, de az idõm 99%-át az ezzel való mérgelõdés teszi ki.. Akárhova akarok nézni, biztos, hogy forogni, ugrálni kezd a kép, és a végén visszatér ugyanoda... Amolyan váll fölötti nézetet szeretnék, repdesés nélkül, meg néha fölülrõl körülnézni.
Azt is baromira idétlennek találom, hogy mint a birkák jönnek minden hova a "társaim" - ez pl kötelezõ? vagy legalább vhol megvárnának.... Nem lehet ezeket megállítani, egyiket ide, a másikat meg oda? - mint az óvoda...
A másik, - csak remélni tudom, hogy nem lesz ilyen bárgyú, mint a tanuló részben, legalább is néha, mintha csak azért lenne még egy sor a párbeszédben, hogy ki legyen a 3 sor.
Bocsi, hogy így "mutatkozok" be, de vszínû már pipa vagyok, örülnék vm,i okosságnak, - már túl régóta nézegetem a játékot...

Üdv!

Motb.ben játszott valaki prestige classal? Mint, ahogy azt már régebben bevalottam, nem szerettem a wizardot, de most rákaptam, és kreáltam egy wizard/arcane izé manust. Arra már rájöttem, hogy pocsék dolog, ha elfogynak a memorizált varázslatok, és nincs lehetõség alvásra 😄 Szóval most, hogy elértem a maximum (10) szintet az alosztállyal, érdemes lesz újabbat kezdenem vagy maradjak továbbra is wizard? 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Köszönöm szépen! Megnéztem, így már világosabb!<#worship><#smile>
Ezt nézd meg kraftolás témában, messor készítette, találsz ott egy letölthetõ xls-t is mindenféle okossággal. Nem tudom, hogy a kiegészítõ változtatott e ezen valamit, esetleg más receptek lehetnek, de nagyrészt stimmelnie kell:

http://www.rpgvault.hu/?menu=299
Simán el lehet lenni nélküle 😊 De aki profin megtanul craftolni, az persze nagyon jó cuccokat is tud készíteni.
Értem, nagyon köszi! Persze kivárom.<#smile>
De mond egyáltalán érdemes erre gyúrni vagy meg lehet lenni nélküle is?<#miaz>
Hiszen eddig már több jónak mondható páncélt találtam vagy kaptam egy-egy küldiért.
Késõbb is meg marad ez a tendencia?
Mert akkor nem fejlesztem tovább hiába!
teddymac
Játszik valaki multiban a neten ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

"Talán túl alacsony a szintem még ebben a képességben?" - Ja, sztem ez lesz a gond. De az az igazság, hogy nem emlékszem hányas szint kell hozzá... Meg nem sok craftolós karim volt. :S Btw, nyugi egy kicsit, idõvel sok mindenre rájön az ember 😊
A vért készítéses gondommal kapcsolatban tud valaki segíteni???<#nemtudom><#help><#help>
Én úgy tudtam ügyesség kell hozzá?!
De mindegy játszok így aztán vagy lesz vagy nem.<#rolleyes>
De most újabb gondom van!<#wow3>
Nem tudok vértet készíteni!
Meg vannak a kellõ mennyiségû anyagok és a képességem is.
De hiába rakok mindet be a kovácsoló munkapadba és használom a kalapácsot, nem történik semmi! <#sir>
Talán túl alacsony a szintem még ebben a képességben?<#nemtudom>
Hányas szintig kell felhúzni, hogy tudjam használni?
Egyáltalán érdemes erre gyúrni vagy úgy is lehet jó vérteket találni (mert venni baromi drága)?
Már látom, ez az elsõ rész modulja.

takysoft
ez nem nwn2 modul.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Jóóóó 😊

Modulokkal szoktatok játszani? Találtam egy érdekeset.

NWN 2: Mysteries of Westgate

"Távol a Kardpart jól ismert városaitól (Baldur Kapuja, Vízmélyvára, Téltelen, Luskan, stb.) a Sárkánypart nevû vidéken terül el Nyugatkapu, az orgyilkosok városa. A kontinens egyik leginkább rettegett céhének halálos ügynökei, az Éjmaszkosok tartják ellenõrzésük alatt a város alvilágát. Ide keveredik a játékos, aki egy elátkozott ereklye birtokába jut, s akaratán kívül összetûzésbe kerül a fent említett szervezettel. Az így keletkezõ kalamajkából 15 órányi nem lineáris kaland, három társ, új zenék, új játékkörnyezet és hivatásos színészek által elõadott többezer sornyi párbeszéd kíséretében mászhat ki."

Klassz!!! A linkben képek is vannak...
MarkBlade
Megfelelõ inteligencia érdése 😊 De komolyan azt hiszem 13 vagy 15 ös iq kell hozzá és dex is hasonló..
Qwerty4
Nekem yasu se kellett, daemon elég volt, a 4.12-es.

Qwerty4

Sziasztok!

Valaki nem jött még rá a monitorkikapcsolós problémámra????
takysoft
poseden image, daemon, yasu
nem nyavalyog.

az legyen már a legnagyobb gondod, hogy bent kell hagyni a dvd-t...

Keress olyat, amivel mûködik, ugyanis létezik egy (a poseden mini image) ilyen... És nincs több nyavajgás 😛 Így is warez ez a téma... és rengetegszer átbeszéltük már a topicban. (tom, te eddig nem voltál itt, de azért megértheted a problémát, thx)
grebber
Nem müködik 😞

Next PC upgrade: 2022

takysoft
mini-image

grebber
Van valami megoldás arra hogy a legújabb 1.12.xxx verziohoz ne kelljen a dvd-t betenni??

Next PC upgrade: 2022

Nekem a legfrissebb patch-el nem volt eddig baja...
Qwerty4
És mi hozta helyre ezt a problémát?Mert nekem a legfrissebb patchel is képes volt ezt csinálni. 😊

Qwerty4

Nálam is volt ilyen régebben 😄
Qwerty4
Nekem a játék csítelt magától is.Néha egyet gondolt és minden társamnak 0 sebzést adott. 😄 Azt indíthattam újra.Amikor meg szenvedtem keményen akkor persze nem jött a "legális" csalás. 😄

Qwerty4

ghost rider
Sziasztok!

Gyorsbillentyût úgy tudsz kiosztani hogy alul van egy sor amibe bele lehet húzni fegyvereket italokat(képességet nem tudom).(ha ezt már eddig is tudtad akkor nem szóltam).
Nekem az lenne a problémám, hogy beírtam pár napja csalás kódokat a konzolba akkor még mûködött de most hiába próbálom beírni nem fogadja el.Valaki tudna segíteni?

Köszi azt értem hogy rakjam be a fegyvert a pajzs helyére ez még nekem is leesett!<#papakacsint>
De pont a bûntit szeretném elkerülni!
Viszont az említett ehhez szükséges képességeket nem találom!<#rinya>
Nekem egyiket sem ajánlja fel a játék (Two Weapon Fightning, Advanced Two Weapon Fightning, és Ambidexterity)
Ezért kérdeztem hogy sima harcosként egyáltalán megkapom ezeket vagy csak Gladiátorként?
A karakter készítés végénél adta ezeket a lehetõségeket bár nem tudom mi a kettõ között a különbség.
Szóval ha esetleg csak Gladiátorként megkapom ezeket a feat-eket, légyszi mondjátok, mert akkor még most indítanék új karaktert!
Hányadik szintnél választhatom ki ezeket a feat-eket, és egyáltalán megkaphatom harcosként?<#conf>
Azért szeretnék így játszani mert harcossal két karddal (Fattyúkarddal és Katanával) elég rendesen osztottam az áldást az elsõ részben, és itt is ezt szeretném megvalósítani!<#vigyor>
A kamera opciókat megtaláltam, arra utaltam.
De a jobb és középsõ egérgomb semmi másra nem jó a játékban?<#nemtudom>
A legtöbb rpg-ben ki lehet osztani rájuk gyorsbillentyûket (pl. spec. támadás, gyógyítás stb.)
Arra lennék kíváncsi ez itt hogy mûködik!
Vagyis játék és harc közben mire lehet õket használni?<#kerdes>
És módot nem lehet rájuk esetleg kiosztani?
Ha fel van patchelve rendesen, akkor a kamera opcióknál tutira kell, hogy legyen néhány egérbeállítás.
Carmang
Ja, ha mindenképpen a kétkezes harc a favoritod, akkor asszem Ranger-t kellet volna indítani, az alapból tudja a Two Weapon Fightning-ot.
A harcos arra való, hogy ráaggas tonna páncélt, fal magasságú pajzsot a kezébe, meg valami nagy kardot, oszt lehet nyomulni.

Carmang
Hát öööö...
Mindkét kezébe adsz egy fegyót, oszt annyi. Persze ne pallost, vagy lándzsát, mert értelemszerûen az nem fog menni. Nem hiszem el, hogy ne tudnád megcsinálni.

Viszont ezzel kapsz büntit is az Attack Roll-ra, ezt tudod csökkenteni a Two Weapon Fightning, Advanced Two Weapon Fightning, és Ambidexterity feat-ekkel. A manuáléban le van írva pontosan.
Beállítások ról nem tudok nyilatkozni, most nincs felrakva a game.

Sziasztok!
Én még csak most kezdtem játszani és egy kis segítség kellene!
Biztos láma kérdéseket teszek fel, de nekem néhány dolog nem világos!<#miaz>
Harcost indítottam és szeretnék két fegyverrel harcolni (anno a NWN elsõ részében simán ment). De itt nem találok ilyen képességet! <#wow3>
Most ötös szintû vagyok.
Késõbb kapom meg vagy itt már nincs ilyen?<#conf>
Alap harcost indítottam esetleg rosszul csináltam és Gladiátor harcost kellett volna, hogy tudjak használni két fegyvert?<#wilting>
Illetve a beállítások menüben nem találtam az egérhez semmilyen lehetõséget.
Ezek szerint az egérhez rendelt utasításokat nem lehet módosítani, teljesen kötöttek?
A jobb és középsõ egér gombot mire lehet használni?<#nemtudom>
A módok közül valamelyiket nem lehet valahogy ezekre rárakni?
(Az egér görgõre már rájöttem, de a többit nem értem.)
HELP!!!<#help><#help>
Riddick21
Köszi!
Csak azért kérdeztem, hogy tudjam, fontos-e berendelni a kiegészítõt is, ha pl. egy harcossal akarom végigvinni, vagy majd ráér utána is! Csak mert az alapjáték itt pihen a polcon és nem akarom látatlanban elnyomni azt az x ezer ft-ot a kiegre, hátha nem tetszik! (az elsõ részéért nem voltam oda, de itt ez a csapatosdi tetszik nagyon)...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

tibor16
sziasztok,
- tudna vki segíteni? - amióta van magyarosítása, keresem, honnan lehetne leszedni a NWN2 alapjátékot - úgy tudom, cask ahhoz van magyarítás - ha esetleg vki tudna egy linket adni, akár magánban is - megköszönném

takysoft
az új spellek, patchek, esetleges kasztmódosulások persze belekerülnek az alapjátékba is. használhatod az új kasztokat, ilyesmi.
De az új itemek legnagyobb része nem található nem az alapjátékban.