7862
-
Fbn Lx #7016 az empower spellel tényleg lehet durvább varázslatokat csinálni, mert csak 2 szinttel lesz nagyobb, és a másfélszer nagyobb sebzés gyakran übereli a két szinttel negyobbakat. a többi meg semmit sem ér. -
Én ezeket, bár megvoltak, sosem használtam szinte, mert jóval magasabb szintre kerül az adott varázslat és így már nem éri meg, csak a közepe táján talán. Jobb egy meteor storm, mint egy felturbózott cone of cold szvsz. Bár ízlés kérdése. Szerintem ezek nem létfontosságúak. -
steweee #7014 vki leírná nekem, hogyha varázslót akarok indítani, és olyan hogy nagyon erős támadóvarázslatai legyen ek, akkor mit érdemes fejleszteni ?
maximize spell, empowered spell meg ilyenek, melyiket milyen sorrendben.... abszolút nem értek hozzá..... -
létezik tört server olyan mint a dalakora volt nwn1 hez ? -
Nimandi #7012 Az építész szívat. ,) Legalábbis nem tudtam már tovább építeni semmit, elvileg max. állapoton volt mindenem, amikor a mester még ezzel idegesített. -
Kőfejtő is van a játékban? - nem csak ércbányász? - mert a tűzóriásoknál, mintha lett volna, és az építzész most azt mondja, hogy újfent vacakok a védelmi vonalak de nincs építési anyag. Kőfejtő iparossal meg nem emléxem, hogy találkoztam volna... -
alyr2 #7010 hat nekem kb 15 percbe telt hogy valahogy kinyirjam:( en a robbano hordokkal oltem meg..igy valahogy volt benne feeling:D -
Nimandi #7009 http://www.pcguru.hu/pcguru/leiras_teszt.php?id=360&nev=Neverwinter_Nights_2:_Mask_of_the_Betrayer
http://www.gameronline.hu/neverwinter-nights-2-mask-betrayer -
Nimandi #7008 Nem bug az, hanem feature. ,)
Valójában nem tudom, de Kistrel dolog nekem is bejött, ezért gyanús, hogy az direkt így van, mármint hogy a 3. részben már nem tud csatlakozni. Elég hülyeség, meg nem is túl nagy szívás, na mindegy. ,) -
Tényleg, - még ezt is meg akartam kérdezni - a Betrayer rész hol játszódik? - tekintve, hogy angol, nem vszínű, hogy neki kezdek, a rengeteg szöveg miatt, csak mégis érdekelne.. -
2, valószínű bugba, futottam bele.
Kistrel - a 3. részben mentem hozzá vissza, mert csak ekkor jutott a tudomásomra, hogy kell hozzá Eleen - szóval megetettem, de a várban nincs ott, ahol lennie kellene (alagsor, nagyterem)
Jaolbun (ha jól emléxem a névre) - Ő az aki Natale-t kiséri, elcsábítom és beáll hozzám. Szóval, vagy 3 x kezdtem ezt a meccset újra, mert az első kör végén mindig szépen elhalálozott. Az utólsónál viszont egyszerűen eltűnt a placcról, vagyis benne volt a csapatban az ikonja, de ő maga a testi valójában nem volt sehol - így nem is tudott sebesülni és szépen meg is nyertem a meccset, akkor meg ő szépen előlibbent valahonnan. Furcsáltam, de ennyiben maradtunk.
Jó a játék, dee bug - már ha ezek azok, az van benne... -
Zsé #7005 Sziasztok!
Miért van az, hogy telepítem a játékot, utána engedem, hogy frissítse magát, amikor befejezte, a játékben nem látszanak a karakterek.
-
:D -
A kriptából ki tudsz menni? -
Fbn Lx #7002 itt én is elakadtam, nem csinált semmi t nálam se...
én azt csináltam hogy mentem az ellenkező irányba, és kinyírattam az öreget :D akkor jött a dialógus -
alyr2 #7001 Sziasztok! Sima NWN 2 ben amikor az Act 2 kozepen, amikor Tavorikot kell megvedenem elakadtam..minden ellenfelet kinyirtam levittem a cryptaba, ott is mindenkit kinyirtam jon valami boszme szorny 300 xp utanna valami dialogus kene hogy legyen meg video de nekem semmi nem tortenik..Igy nem tudok haladni...
1.13.1409 a jatek verzio(ez a legnagyobb az auto upgrd szerint)Mit kell meg csinalni hogy jo legyen? -
Talár az nem páncél ugye. :D -
vannak olyan páncélok, amiknek nincs varázslatrontásuk....
pl a varázstalárok.... de könnyűpáncélok közül is előfordul(bár az már nem szériafelszerelés, inkább ritkábbaknál...) -
http://www.gamebanshee.com/neverwinternights2/spells.php
Itt megtalálod az össszes vazsit kasztra és szintre bontva. Innen azért ki lehet választani ami kell(het). -
Varázsló van a csapatban -
Attól függ: pappal, varázslóval vagy bárddal? -
Mit érdemes varázsolni,egy harcosra ,hogy a Vo jobb legyen ? Egy vazsi a Vo.-ra elég, 2. már nem adodik hozzá?
-
Harc közben írja bal alul, hogy ki mit üt és az hogyan jön ki! Pontosan leírja a képletet is mindig! :D Csak pause és olvasgass vissza egy kézitusában... -
Fbn Lx #6993 azt értem én is, hogy minél nagyobb annál jobb.
De hogyan működik?
azaz, hogy ritkábban ütnek meg vele, vagy levon egy bizonyos értéket a sebzésből? és ezt hogyan számolja? engem ez érdekel :D
én leragadtam a +12% dodge meg egyéb százalékos bónuszoknál, szal ezt nem értem :D -
Varázslóra semmilyen páncél SEM
Tolvajra, Bárdra még bőrpáncélt SE
Druida, Rangerre mehet a chain SHIRT (nem a chain mail!)
Pap, Paladin, Fighter miegymás ami a csövön kifér...
Bár nekem Sandra két rövidkarddal, vagy eggyel, de tower pajzzsal iszonyat durva harcos lett kétkezes harc kell neki, short sword+tower shield spécije amúgy is van és ügyességből harcol, nem erőből (skill is van rá). Voilá! Egy jó középnehéz (vagy full) páncél neki és közel 40-es AC-vel meg sem tudják ütni! -
védelmi osztály. nemtom nwn2-ben melyik van:D
ha a régi d&d, akkor minél kisebb annál jobb, ha meg az új, akkor minél nagyobb annál jobb:D
(jó páncélok erősen levonást jelenthetnek az ügyességmódosítóba, erre ügyelj, ha olyan a karakter(pl íjász)
meg misztikus varázsrontási értéke is lehet(ami varázslónak fontos, h ne legyen) -
VO-rol valaki tudna többet irni ? (nálam magyar a játék és páncélt igy irja) -
csgj #6989 Jó kis újításnak tűnik :) -
csgj #6988 "A Storm of Zehir egyik újítása az úgynevezett Overland Map, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy madártávlatból szemléljük a vidéket, s gyakorlatilag szabadon bóklászunk a települések és egyéb, a történet szempontjából jelentőséggel bíró helyszínek (romok, barlangok, erdőségek, stb.) között. Ilyenkor felderítői, nyomkövetői képességünk is próbára tétetik."
-
Sikerült,meghaltak ,de megszenvedtem .. -
Vérfarkas ellen ezüst fegyó. Gyerekeeek! -
Fbn Lx #6985 de működik a varázslat, én azzal nyomtam le őket. minden negyedik varázslat összejön kb. :p
a buffok nem jók csak, mert azokat le is szedi rólad amint felrakod -
sajnos semmi nincs nálam :( -
Chipii #6983 Most nem ugrik be, hogy melyik rész lehet, de általánosságban igaz, hogy ha valamit nem tudsz megsebezni, akkor valamilyen sebzésellenállása lesz. Megoldás: olyan fegyvert keresni, ami sebzi őket (pl vámpírok ellen ezüstfegyver). Próbálkozz, hátha van nálad valami más fegyver (pl adamantit), ami sebzi őket. Van, ami ellen zúzó fegyver kell. -
csgj #6982 Jah, amikor a gnómok lesznek vérfarkasok? :D Az tök jó rész :) Meg egyébként sztem nem is nehéz. Valahogy csak le tudod őket ütni... a varázslat ott tényleg nem működik, arra viszont emlékszem. -
nem kerdem ,csak rossz gombot nyomtam -
elakadtam ,segítene valaki , 2 vérfarkast kéne megölnöm,de sehogy nem birom őket megsebezni,varázsolni pedig nem lehet a helyszinen ?
-
Ez angol, de igen jó benne az alkímia. -
Pedig HighCliff-ben van az északi kapunál, VAGY a Kastély romjaiban, ahova Slaan-t is tudod vinni (a gyíkember aki a kastély előtt küzd). Amúgy ha többször visszamész oda, akkor a vízparton van egy kis tábora (elsőre asszem csak az üres tábortüzet találod, hogy valaki járt ott). Nem mind1 mit mondsz/hazudsz neki és/vagy Juni-nak. -
Nimandi #6977 www.rpgvault.hu-n keresgélj.