7862
  • MrAndree
    Én meg de már nem emlékszem hol, egyszerűen csak amikor mentem vissza a törphöz simán elfogadta.
  • Tomy Lee
    Legyaptam a banda vezért de nem volt egyszerű.Egyedül a kis törp maradt még lábon minimális hp-val a FőnökGorilla ellen.Nyomtam 1 pillanatállj gombot és elgondolkozdtam,hogy mitévő legyek mivel még a barlang elején mentettem ki állást:)Na úgy döntöttem megpróbálom,pause ki,Ork csap egyet törpöm elhajol csap mégegyet úgyszintén kitért majd összeszedte magát a kis Törp és sebzett egy 36-osat amitől lerakta magát a nagy gorilla.Persze a Törp előtt a csapattagok már sebezték sokat az Ork főnököt.Annyi felszerelést gyűjtöttem össze,hogy mindegyik karakterem csak vonszolja magát:)
    K×××a jó a játék!!
  • [HUN]Crassus
    Andree!b Tomme lee!! ti megtaláltátok az imént említett Lograms WAr banner-t miután kinyírtátok az ork vezért??
  • [HUN]Crassus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Logram's war banner ezt merre lelem az Ork barlangban?bejártam már 2x,de nem találom:(( nem hiszi el a csúnya törpe,hogy kinyírtam az Ork vezért:P
  • MrAndree
    Hát nem véletlenül az főhadiszállásuk. :)
  • Tomy Lee
    Te jó isten,ennyi Orkot amennyi itt van Eyegouger Lair barlangjában
    Menni alig lehet tőlük:)
  • mazsa
    De jó. Feltettem az új update-et és most nem hajlandó elindulni a játék, mert "A Neverwinter Nights 2 hibát észlelt".
  • cain
    PLZ! hadd ne kelljen spammelnem 1 exe fileért... :(
    nwn2main_amdxp.exe-ről lenne szó.
  • Lord Zax
    Sziasztok!

Kéne egy kis segitség.

NW-ben a collectoros kirablását csinálnám, de valahogy nemakar sikerülni. Megvan minden, collector kulcsa a széfben, kod beütve, de nem nyilik. Van nállam egy vanilla kulcsa is de azzal nemcsinál semmit. Ja meg a tüzhellyel se tok mit csinálni, csak megsüt..
    Vki emlékszik még rá mitkell csinálni?
  • cain
    valaki feldobna vhová nekem egy 1.01es inditót? (mind2t pls)
  • cain
    reload megoldotta... gratulálok az atarinak, azért ilyen broken quest részek nem voltak az előzőben. :/
  • TVelvet
    Kéne help nemtom megoldani a következő questet. amikor megkell szerezni a képességeket a kövektől és ahol van egy orc bázis is.. akinek segítettem, meg ahol 3 helyről kell összeszedni a statuteket amik adják a képességet. na ebből 3 megvan hol a többi? megszereztem mindenhol. meg van egy db ami ottvan az elejen azt nemtudom mert azt írja combatba vagyok.. valami nemjo... help pls:)

help
  • cain
    a west harbor under siege c. küldihez kérnék segitséget... tényleg nem lehet ezt megcsinálnia tolvaj nélkül? ott állok, hogy minden küldit megcsináltam, de a ürge a nem hajlandó kiadni a támadási parancsot, és minden ellenség, aki a rét végén áll, very a f@szát. :/
  • [HUN]Crassus
    *war banner-t keres rajtam
  • [HUN]Crassus
    Srácok Orkos küldinél kellene kis help:
    spoiler] Kinyírtam a fő Ork vezért visszamentem a bölcsesség kútjához a törpe vezérhez,de az valami féle ork hadi zászlót vagy mit hiányol tőlem pedig az nem volt az ork hullájában....merre fele van az?ott vagyok a főnök ork lairjában,de nem találom:P előre is köszi a helpet[/spoiler]

• PallMall
    jah, kössz a helpet:)SSZEM BARBRRAL LESZEK AZ NAGYON SZIMPATIKUS MINDEN RPG-BEN:) remélem nem csalódom a játékban, sokat olvastam róla, még a gépigényeket is meg mdinen, hát ha nagyon akad majd supermario grafon nyomom, rmeélem élvezni fogom, és ha megbcosájtotok egy hosszú játékba kezdek:)
  • G_ArchAngel #1750
    furcsa, ha a rendes NWN menüben nyomok Play Game-et, akkor van hang...
  • Phaemoor
    :D ja és most jut eszembe hogy rengeteg könyvél a kiadó felteszi a netre vagy az első fejezetet vagy annak egy részét (fantasya.hu-n stb) :D:D
    de ezek szerint akkor nincs demó. kösz :)
  • Phaemoor
    ilyen alapon egyetlen játékhoz sem lenne demó. mondjuk egy röv9d akármi másik modullal vagy vmi. más kiadó is megoldja...
  • G_ArchAngel #1747
    próbáltam, egyedül vmi alap vacakot enged, hiába nyomok accept/apply-t, a Direct3D hangbeállításokat nem engedi meg, holott más játékok használják...
  • wedge31
    Egyértelmü legyél fighter vagy barbár és legyen mindig veled a törpe meg a pyros csaj garantáltan ledarálsz mindenkit, ha kezdö vagy nem érdemes mágia használo karit inditani mert a kezdeti nehézségek elvehetik a kedved a játéktol.
  • Bucser
    Hát nem tudom. Te mielőtt veszel egy könyvet szívesen vennéd ha kiadnák az első fejezetet előbb?:D
  • Bucser
    nem az NWN-hez kell érteni hanem ismerni kell a Forgotten realms világát meg a Dungeons and dragons 3.5-ös kiadását:) egyébként meg majdnem az egéz kézikönyv benne vana játékban hisz mindenhez van magyarázat. Olvasgass. Aztán még Olvasgass. Majd ha elég volt akkor ess neki megint és olvass tovább. Minden faj, alfaj, más jellemzőkkel habitussal, megítéléssel rendelkezik. Más a legjobb class mindenkinek. nem beszélve a subclassrólbár az csak ízlés kérdése:)

És nincsen ultimate összeállítás mert mindenkit lehet fingatni.
  • Phaemoor
    akkor mégegyszer: nincs demója a játéknak, vagy csak én nem találom? :)
  • PallMall
    é most fogom újra kezdeni, valaki tudna ajánlani valami kariösszetételt?én öléni szeretek ezrrel,de nem értek annyira az nwn-hez, léci valami segítséget így kezdő karinak, előre is kösz
  • Bucser
    menj be az optionsbe és próbáld meg a hardware accelerationt beállítani több fajta van.
  • G_ArchAngel #1740
    X1600, 256 MByte
  • Bucser
    A Bardos küldihez Blacklakeben:

I.: 44124754
    II.: 234451122
    III.: 2332233175
    IV.: 35345272725

• Braveheart
    Megy notebookon is? Nem kell hozzá pixel shader? Vagy neked van a notebookon vmi fullos videokártya?
  • G_ArchAngel #1737
    no, feltettem, majdnem fullon fut, pedig notebookon játszanék vele, ha...

ha lenne hang, de nincs, egy árva lepkefing sincs - semmi...:(
  • ShaiHulud
    taposabb itemek felismeresehez magasabb lore skill kell.
  • MrStokes
    A csapatban levo rogue a +1 -es daggert felismerte valamilyen oknal fogva (lehet, hogy csak azert, mert az eredetileg az ove), de a tobbi cuccot nem. szoval ezt mar porbaltam, mondjuk nem neztem, hogy melyiknek mennyi a lore skillje.

Amugy szerintetek 2 torpe harcos es egy thiefling rogue kozul melyiknek a legmagasabb a LORE -ja?
  • Aragorn10
    Tessék itten van
    Neverwinter Nights 2 – Version 1.02 Patch Notes

This patch is a hot fix to address issues reported by the community where cutscenes and scripted events did not seem to fire correctly when a companion character was being controlled.

ServerMonitorConsole should now properly run on Athlon XP-based machines.
  • ShaiHulud
    rakd be ahhoz a partytagodhoz a cuccot akineka legmagasabb a LORE skillje. automatikosan megvizsgalja hogy eleg magas e az identifikalashoz a skill amikro berakod az illeto inventoryjaba. ha sikeres volt, akkro rogton lathatod hogy mi is az a targy valojaban.
  • ShaiHulud
    <10fps
  • wedge31
    Minden árus tud azonositani, 100-ba kerül.
  • RaveAir
    Egész véletlenül nem lesz itt valami FAQ/GYIK?

Mondjuk csak az érdekelne, hogy 2200+-os proci és 512MB RAM mellett miként futkározna. Valakinek tapasztalata van erről?
  • MrStokes
    Mar a jatek elejen tele az ember az azonositatlan magikus targyakkal. Ha nincs arcane magiaban jartas csapattag ( es Use Magic device skill sincs termeszetesen, mer is lenne :D ), hogyan lehet beazonositani (identify) a magikus targyakat? Hol, kinel, mennyiert? ^_^
  • Phaemoor
    srácok kerestem, de sehol nem találtam hozzá demót.
    létezik egyáltalán? :)
    köszike
  • himpike
    patch_notes_v102.rtf
    ezt pakolja az install directoryba. Valaki aki feltette esetleg megoszthatná mit javítottak(?).