7862
-
#1806 okay köszi :) addig barangolok még newerwinterben.
nemrég kaptam meg a sorci csajt a csapatnak.. hát nemtudom.. a jelleme egy szemtelen kis szemét **** :D
nemigazán tudom, h ki helyett tudnám alkalmazni :(
én monk-al vagyok, a törpe kell shieldnek, rogue a csapdákhoz, és lockpickhez, druid meg tetszik.. ergó nincs helye neki :)
kotornál is ez volt a hibám, h megvolt egy jó csapat és egy csomó embert ki sem tudtam próbálni :D -
MrAndree #1805 Nekem minden varázslat megvolt a druidának amikor odamentem szóval vásárolni tuti nem kell majd egyiket se. Ha neked nincs valamelyik akkor lehet nem elég magas a szintje, ez esetben menj vissza később. -
#1804 reload verziónál szintugy.. mount , start .. ennyi :) még poseden-nel is müködik
más:
lenne egy kérdésem
Skymirror lake-nél tudom, h a fákat kell aktivizálni a spellekkel, de amiket kér olyannal én nem rendelkezem. várni kell, h szintetlépjen a druid, v ezek vásárolható tekercsek? -
#1803 Jaj jaj nagy helpet kérnék a storyban előrébb haladóktól:A gythanki Főboss után vagyok innen spoileres:P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kinyírtam a Gythanki főboss csajszit,kiszabadítottam Shandrát akit beakartak áldozni,megvan már 5 shard szóval mindenkit kinyírtam kilootoltam mire odamegyek Shandrához 3 lehetőség van: vissza a sunken flagonba,lootolok még nem megyünk és megvizsgálom az illithid freskókat?
A questem is azt mondja minden fasza menjek vissza a sunkenbe....mikor visszamegyek Duncan elmondja az eddig titkolt igaz storyt rólam és megtudom,hogy bennem is van egy shard...na most ezek után semmilyen új küldit nem kapok....ráadásul Shandra a fogadóban is ugyanazt a 3om lehetőséget kínálja mint a ketrece előtt....kihagytam valamit a Gythaki bázison? ,mert szerintem most megkéne tudnom Shandrától a nagyapja "heaven"jének a helyét....Help pls! köszi
-
#1802 :P nahjo.. utánna nézek.. -
#1801 csináld meg a FAQ-ot aztán kérj házigazda jogot:)
Aztán módosítsd a helyét jó sokszor, hogy a modik megunják, hogy nyaggatod őket és adnak majd HG jogot:D -
#1800 Attól még lehetne FAQ-t csinálni, csak addig nem kerül felül kilinkelésre, amíg ezt a jogot meg nem kapod. -
#1799 3 hete kértem házigazda jogot, nem kaptam meg.:) btw csinálnék -
#1798 Tényleg nem lenne gáz, ha lenne egy FAQ. Senkiben sincsen hajlandóság, vagy csak nem éri meg a vesződést? ;) -
#1797 ahogy le van írva... procyonos clonedvd-vel... -
jocika #1796 Írd már le légyszíves, hogy hogyan csináltad.
Köszi -
Drizzthsz #1795 Ha nincsen legalább dx9-es karid, akkor sehogy, úgyhogy erre is figyelj oda! -
#1794 én úgy vettem észre, hogy sokmindentől függ megadja e a pluszos módosítót. tehát ha 2 cuccom volt ami csak intet adott akkor az erősebb érvényesült. viszont ha az gyiken volt valéami más tulajdonság is akkor viszont ha jól emlékszem akkor megadta az egyiket a másikból pdig +-et. nem tudom hogyan számolja.
Van Valakinek AD&D 3.5 kiadása? -
#1793 MIért mondod, hogy senkinek nem ment másképp mikor 2-en is írjuk, hogy igen?
CloneDVD bemountol 4.06-os DT-be letölt 2 patch az autoupdate-el aztán elindul sem crack sem securom loader nem kellett nekem. -
himpike #1792 12-őt adott Xermon. Szerintem az azonos tipusúak nem stackolnak, de lehet hogy semmi sem. Mert hát van elég sok fajta módosító. Próbálgatni kéne vagy megnézni a manualt, de egyikre sincs hajlandóságom -
himpike #1791 Konzol : Alt Gr + 7es gomb. -
fixpont #1790 En egy szoval sem irtam cracket. De az 1.02 senkinek nem ment maskeppen eddig mint amit leirtam. -
jocika #1789 És melyik clonedvd? Slysoft?
Illetve hogyan sikerült? -
RZednik #1788 Azt a parancsot, amit a konzolba írnál írd be a chat ablakba két db # karakter után (##parancs)! 1-ben működött, itt még nem próbáltam! -
Kiru #1787 Hol lehet elérni (letölteni)az 1.02-es patch-et? - a játékba épített letöltésen kívül??? -
#1786 én is igy vagyok vele:) clonedvd megoldás egyszerü nem kell bénázni crack-el:) -
G_ArchAngel #1785 feltettem a PROCYON változatot és semmin nem kell szenvedni, simán megy az update, nem kell letiltani semmit... -
Aspyrin #1784 Valaki már dobott egy linket a receptekről.
(Kieg: Himpike #1625) -
fixpont #1783 Megy az 1.02-es patch nekem, eddig a fizikai driveokat csak disabledre tettem, de ez nem eleg, most torolni kell vagy uninstallalni a device managerbol! Aztan a gepet ujra inditani, es amikor legkozelebb kiirja, hogy talalt fizikai meghajtot, _nem_ engedni installalni. Nekem igy egybol elindul a megszokott modon a poseden imageval, mindenfele securom loader nelkul, csak siman DT-bol. -
cain #1782 igen, asszem megváltoztatták mindet az ac mintájára. -
#1781 Azt nem értem,hogy ha van egy +2 IQ-t adó fejpántom és felveszek mellé egy +1-es IQ-s gyűrűt miért csak a +2 érvényesül?
NWN1 ben ha jól emlékszem +8 volt a max amit tulajdonságnövelést adó itemekből összelehetett hozni....ennyire nerfelték volna,hogy itt már csak 1 a legmagasabb érvényesül? -
#1780 Kéne valahogy összegyűjteni a tutkó mágikus tárgykészítő recepteket!Aztán itt megosztani egymással....nemtudom mennyire random dropok a receptkönyvek a gammában....szóval mindenki ugyanazt találja meg a játék során széps sorban vagy esetleg random lenne? vagy függ a főkarid klasszától is vajon?
Én most csináltam +3-as fegyókat hozzávalók: 9. szint:P 1db emerald,1db weak air essence és 1db fain power essence ezeket berakod a magic item kraftoló asztalra és nyomsz rá egy light spell-t....+3as-al már minden szörnyet meglehet ütni még démonokat is:P:) -
#1779 melyik mountolást? mert nekem nemmegy:) milyen filet kéne mountolni mert amit elszedtem crackelt verzio nemjó leszedtem egyet gamecopyról de az sem jó :D -
#1778 thx Bucser -
#1777 Köszönöm! -
#1776 van valakinek 5lete hogytudom elöcsalogatni a consolt?:) nemtom hogykéne. -
Boroskóla #1775 Kösszzz. -
BKrisz79 #1774 Á felejtsétek el. Nem mertem felvenni a nem stabilokat. -
BKrisz79 #1773 Sziasztok. Van egy kis gondon Az orkos résznél amikor elzárták az utat a kövek megszerzem a bombákat de hiába dobálom rá a kövekre azok nem tűnnek el. Hogyan kell? -
#1772 jézusom....
Na akkor szép sorban:
Ha felraktátok az 1.01 majd 1.02 patchet nem kell crack. símán mountolod az image-t és működik.
Aztán küldik:
West Harbor Siege:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha állnak ott tovább akkor valamit kihagytál. 5 embert kell összegyűjteni a a faluból a rétre.
Collector's house:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Le kell menned az alsó szintre ahol a csajt találtad akivel feljutottál a felső szintre ott van egy konyha ahol a szolglók is vannak. ha belenézel a waterbench-be akkor találsz egy üres üveget. Tedd bele majd vedd ki újra és viola glass of water lesz a helyén. aztán zúzás fel ha rákattintasz a tűzhelyre feladja a lehetőséget, hogy leöntöd vízzel aztán meg belenyúlhatsz. Ugyanis a szobához 2 kulcs kell. Egyik a tűzhelyből egyik meg a csávótól
Ork Kampány Old Owl's wellnél:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HA a quest item megszerzéséhez meg kell ölni avalakit akkor az adott quest itemet a halott lootolásával tudod megszerezni. Egyébként az Orkos questnek két része van. Első barlangban csak egy alvezért kell kiszabadítani mikor mész az Emmisary of Waterdeepért. aztan ott lenyomod az alfőnököt aki elmenekül majd meg találsz egy ürgét aki azt mondja, hogy ő az emissary. Majd elmegy. Amint kiteleportálsz valahova 2 harc lesz. először a Fake emissary mutatkozik be. ki kell nyírni egy csomó orcal együtt. Majd következőre találsz egy kocsit 8 orkal akiket ha kinyírszmajd jönmég pár és megjelenik a storyban Castavir a paladin akivel mehetsz az ork főnököt megölni. HA mész jelenteni a törpéhez a zászlónak a fő karakterednél kell lennie!!!
#1769 igen gyűjtögesd szorgosan később jól jönnek majd:)
-
Tomy Lee #1771 Mi is ez a Lograms-os dolog??Érdekelne. -
#1770 naja, jól nyomja:P -
#1769 Az érc tárnákkal lehet valamit kezdeni? találtam 3-4et és 50xp-n kívűl másra nemvoltak jók...pedig a bagoly kutas táborban vannak bányászok akik üzletet ajánlanak az ércekkel,de nemtudok se kivenni ércet a tárnákból sem őket leküldeni,hogy bányásszanak....így nem lesz üzlet:( valaki tudja mi a bibi? -
#1768 Komolyan mondom kisebbségi érzésem van a pyros csaj mellet eszméletlen, hogy kipucol egy egész folyosot két varázslattal. -
#1767 Huhhh nem konkrét tárgyat kell keresni:P Visszamentem és elfogadta:)