7862
-
metyo #2126 Több mint 4000, de hamar abbahagytuk, mert elvileg 1000nél kéne szintet lépnem, megpróbálom azokkal a beállításokkal amikkel ti játszottatok. -
himpike #2125 Petition Against SecuRom [ 8 Comments ]
Print News | Mail News
Polygon420 has launched a petition on the Atari forums, which is being supported by several NWN2 community sites, against SecuRom, a copy protection system widely used for most video games. They are asking people to support getting Atari to remove it from Neverwinter Nights 2 and have outlined their reasons which include the inability to backup legitimate copies to avoid losing the original, the problems and bugs it introduces and the inconvenience to users.
I believe that games do need copy protection but I'm against the SecuRom approach for all the same reason. It doesn't stop the people who have no intention to pay for the game and only causes problems for people that have paid for it. Even certain developers from BioWare were against it and pushed to get it removed from NWN in a patch several years ago.
Hopefully at some point Atari will remove SecuRom from NWN2 but it might take the community to push for it's removal, with possibly the support of the developers as well, so please make your voice heard if you agree. One other option for those of you who don't like SecuRom is getting the game via direct download from Direct2Drive, which obviously doesn't require a disk in your drive though is only available for North American users.
-- Maximus @ Tuesday, 14 November, 2006 -
jocika #2124 Csak szeretem végignevelni a felvett tagokat. -
SaGa Jr #2123 Ez melyik bolttól érkezett? CDGalaxis, PCDome? -
sleepwalker77 #2122 "a kiadó és köztünk történt kommunikáció hibájából fakadóan. Az általunk rendelt mennyiséget a kiadó nem tudja leszállítani."
Ez a fasza, kommunikációs hiba, magyarul nem foglalkoztak vele. -
KH #2121 jah, a másik meg a november 20-i héten érkezik -
KH #2120 bah, nem lesz CE -
#2119 "Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a Neverwinter Nights 2 Collector’s Edition nem kerül forgalomba Magyarországon az idei évben, a kiadó és köztünk történt kommunikáció hibájából fakadóan. Az általunk rendelt mennyiséget a kiadó nem tudja leszállítani. November 20-i héten megjelenik az angol nyelvű alap változat magyar kézikönyvvel." -
#2118 igen csak úgy... mivel ,ha a beszélgetést elolvasod ,akkor kiderűl ,h a cél közös de miért gond ez? -
jocika #2117 Erre, aki megcsinálta már, tud esetleg reflektálni? -
#2116 én is valószínűleg elkezdek egy roguet (chaotic evil:), vagy talán maradok a rangernél (neutral).
A pala jó, jó, de mégsem az igazi... mivel lawful good, és néha rángatózik a kisujjam, amikor csak a jó válaszokat nyomhatom... mondjuk ez is egy kihívás :)
Mivel még aránylag az elején járok (old owl), ezért nem lesz talán nagy érvágás :) -
#2115 nekem assa-torpe-harcos mama-cleric
igazabol cleric csak azer van, hogy ritkabban kelljen pihenni :] -
#2114 kellett neked iyen gyorsan válaszolni.. 1kor terveztem az alvást és erre már 3 óra ^^ -
#2113 naja ... en most kezdtem elolrol mert a palaval kezdett unalmas lenni , meg most egy olyan csapatelosztason gondolkozom ami buffok nelkul is halad majd ... most pala/warrior/druid/sorc , es eleg illuziorombolo amikor minden harc elott pihenni es buffolni kell , most kezdtem egy rogue/shadowdancer karaktert (assa nem leszek , evil karater nem nekem valo:) , eddig nagyon tetszik :) -
#2112 Bucser: A var manageleserol mit tudsz? Nekem 1-2 dolog homaly benne. Tehat hogy mi ertelme adoztatni, embereket beosztani, meg ilyesmik. -
#2111 na erre nem gondoltam volna.. azthittem ha azt magammal viszem útközben kinyiffanok :D -
#2110 Volt még egy pack of unstable blowing ball vagy valami ilyesmi. azt kell felvenni és elvinni.
Az ore-t később fogod tudni használni majd. -
#2109 nekem az lenne a kérdésem, h az old owl camptől továbbmenve van egy kőomlás amin nem tudok átjutni.. találtam a troll barlangban 'robbano' cuccot.. rádobtam párat de nem történt semmi :( 5let? mit nézhettem el? :)
szerk: a barlangban volt még ore bánya.. azzal tudok vmit kezdeni? -
jocika #2108 Miután kijöttem az orc barlangból(Old Owl valami), csak úgy tudok a klánhoz menni, ha felveszem a paladint? -
#2107 hat azer a rouge-assasin-shadow thief of amn-om igencsak gecieros, erdemes volt prestigelni 2 fele is
sneak attack sebzese mar az egeket veri, nem beszelve a death attackrol, meg a rengeteg +bonuszrol, amit kap -
rogan99 #2106 Hali!
Milyen szinten érdemes tolni a játékot h kihívás legyen, de ne őszüljek bele? Azt is figyelembe véve hogy eddig d&d-vel még nem volt dolgom.
-
#2105 amugy ha valami kardozós ,akkor a fighter/weaponmaster prestige el még iszonyat 1 darálógép
meg a warlock/BlackGuard prestige el is durva -
#2104 akkor jól választottam :) gondolkoztam, h áttérek staff-ra, v vmi faszántosabb kardra :) -
himpike #2103 Monkhoz nem nagyon van prestige. Pap szvsz pureben a legjobb, változatlanul a játék legerősebb kasztja, mint az első részben. Monkot talán fegyvermesterbe lehetne tolni de nagyon sok feat. -
sandros #2102 Multiplayer -> New Game -> Story, Level 1-20, One party. Kb ennyi, egyebkent defaulton hagytam a beallitasokat. Most mennyi xp-d van? -
#2101 én nemigazán néztem még át a prestige classokat, monk-hoz van valami használható? :) martial arts istenség akarok lenni ^^ -
Aspyrin #2100 :D na igen a vérprofik :) -
#2099 köszi a rangeres válaszokat... mindketten archerek vagytok, én meg pont a dual hand változatot választottam :)
na majd meglátjuk -
#2098 aki kérdezte a rangert annak: ranger/wizard most vettem fel arcane archer és nagyon tud apritani:) -
himpike #2097 Mi 3an toljuk, és tudunk. -
metyo #2096 Szia, rendesen lépsz szintet multiban? Nekem az sajna vmiért nem megy, kapom az xp-t mutatja is a csík a karakterlapon, de amikor szintet kéne lépnem akkor egyszerűen továbbmegy, és csak nől az xp, de nuku lvlup. Mik a szerver beállításaid? -
#2095 hát hamár feltetted ezt a kérdést az azt jeleni ,h talán szívesen kipróbálnád , ha meg így gondolod ,akkor ne hagyd ki mert nagyonjó:D -
#2094 Hellosztok! Őszinte véleményre lenne szükségem. Érdemes a játékot beszerezni? Egy olyan ember is tudja élvezni, aki eddig nem nagyon foglalkozott ezzel a műfajjal? Előre is köszi! -
#2093 azon van -
#2092 Várd ki a vége felé:D Vagy tedd fel Hardcore-ra a nehézséget:) -
#2091 én meg megkértem, hogy maradjon mindenki a helyén és egyetlen karakterrel közelekedtem (jobb gomb a kiválasztott karakteren és broadcast command: Stand your ground. ezzel nem fognak elmozdulni.) -
#2090 egyebkent tenyleg tul konnyu a jatek, legalabbis ha 5 karival mesz...
de olyan jo jellemek vannak, biztos, hogy nem hagyom oket a kocsmaban megoregedni -
#2089 Succikat Magic Missile-al meg Khelgarral kell csapkodni:D A Succubus-os résznél nálam be volt a 2 wizardba tankolva összesen 28 Magic missile:D NEm fogytak ki túl gyorsan:D (ugye a metamagic featekkel berakott varazslat meg a normal. (ugye metamagiccal más szintű lesz az adott varazslat) -
homeless #2088 Van egy ranger/bard-om, amivel most vettem fel az arcane archer prestige classt. Amúgy nagyon dúrva. 30-40-es criticalt lő. Most kaptam meg az imbue arrow-ot ami egy aoe feat és elég dúrvát sebez. Először druidát indítottam de ezzel ezerszer gyorsabban haladok. -
#2087 Vééééégre sikerült "beszerzni" a játékot viszont mingyárt van is egy kérdésem:
Azt hogy mekkora befolyással rendelkezünk egy csapat társ felett, hol lehet megnézni? Mert látom hogy bizonyos döntések után csökken, meg nő az influence de kiváncsi lennék, hogy kinél hogy állok, és hogy kinek mik az igényeik nálam, mit vár el tőlem.