7862
-
#2166 keress vissza már egyszer beírtam a topicba a bárd dallamokat. -
#2165 amint az elobb is irtam, igen, jol sikerult
de... joval jobban is sikerulhetett volna, nemde?
az 1re rapakoltak 1 picit turbosabb grafikai motort, kivettek jopar spellt, amik nagyon jok voltak, eltunt 1-2 alfaj is (gray dwarf, vagy melyik, nemtom most pontosan), stb.
ettol fuggetlenul igen, nagyon jo a jatek -
#2164 szoval nem mondtam, hogy nem tetszik, csak hogy undoritoan egyszeru ahoz kepest, hogy igazi RPG-rol van szo... ne ertelmezd felre, amit irok, a forgotten realms vilagot igy sem sikerult eddig ennel jobb jatekba beleonteni -
#2163 alt+7, de inkább ne csaljál:D -
Aspyrin #2162 Engem nem hagy nyugodni a dolog. Az első három dallamot már lejegyeztem csak a negyedik hiányzik. Lawfull goodként nem vagyok hajlandó felgyújtani azt a mocskot pedig megérdemelné :P Holnap lesz rá időm, hogy lehallgassam. -
WildKarl #2161 Hellosztok !
Az lenne a kérdésem, hogy tudom elöhivni a console-t.
Hogy mit kell beirni hozzá mert nekem ha lenyomom a ~ gombot nem jön be.
Elöre is köszi a helpet.
-
OculusDei #2160 te valamit félreértettél. az nem hardcore nehézség, hanem az az alap. azaz hardcore dnd rules. adsz és kapsz is criticalt, nem csökkentett a sebzés feléd, le tudnak charmolni... etc.
egyébként meg kategóriájában szerintem is jó lett. beszélünk róla vagy nem? akkor. hőbörgünk és nyomjuk... -
Larvin #2159 Az nekem sem tetszik, hogy nem lehet letérni az útról, de pw-ken ez egész másképpen fog kinézni. -
sleepwalker77 #2158 Nincs szukseg dexterityre ha full plate-ban rohangalok, egyik kezben ketkezes balta, masikban tower shield.
12-es dex-el 1 bonusz ac-t kaphattam volna, de azt a 4 pontot inkabb hasznosabbra forditottam (str, con). :)
Igy egy mezei tank lett a harcosom, az agyara es az ugyessegere semmi szuksege. :) -
#2157 Ez a #2150-re ment. -
#2156 Oohm ize, 9 dexterity harcosnak? >_< -
#2155 nem mindenki szereti a nehez jatekokat, en peldaul nem
teremtse meg azt az illuziot hogy kozom van a cselekmenyekhez, de ne legyen frusztralo
ilyenekre pelda: kotor 1-2, fable, gta-k -
#2154 figy izlések és..... kényszeríteni senki se kényszerít rá:D
nekem tetszik a game úgy ,ahogy van történetileg ,szavatosságilag stbstb... és igen van még sok rpg ,ami nehezebb esetleg és azis tetszik.. ha neked ennyire nemjön be ,akkor miért játszól vele? -
#2153 igazabol amin el kellett gondolkozni, az hajdanan a baldur's gate volt
ez a mai iqhuszaroknak lett irva...
hol kene ebben gondolkozni, amikor total linearis, es meg a KURVA UTROL SEM TUDSZ LETERNI?
en erzem magam rosszul, hogy mennyire egyugyu, konnyu lett a jatek, koze nincs az rpg feelinghez
az meg csak hab a tortan, hogy hardcoren is nevetsegesen egyszeru -
#2152 hát ez a "nemkell ügyesség a játékhoz" elég nagy baromság , elég sűrűn megesik, h bizony az embernek el kell gondolkodni jópár questen, sokat kell ügyeskedni, nem mondok példát a spoiler miatt de majd, ha 1x kipróbálod, akkor teis rájösz... mellesleg sztem is simán kiérdemelné az év szerepjátéka címet, minden tényező miatt -
#2151 Nem ez a leglényegesebb de mivel én nem vágom az angolt és ügyesség sem kell a játékhoz mi kötne le? Ezért írtam ha lenne magyar verzió bejönne a progi. -
sleepwalker77 #2150 Jelenleg így állok.
-
sleepwalker77 #2149 Nekem se sikerült, úgyhogy a végén egyszerűen felgyújtottam a faszit, legközelebb nem fog viccelődni egy nála 2x nagyobb félorkkal. :) -
#2148 Hamár a törpéről van szó , találkoztam 1 aranyos buggal , amin bekonnyeztem a röhögéstől..
Chapter3 elején megyek vissza a "birtokomra" , betőlt , jön az intró valaki elkezd dumálni velem közbe a háttérbe kutvanagy csatazaj, mondom mijazisten van ? betámadtak? aztán látom a háttérbe , h a csapattagjaim azőrök segítségével éppen puhítják Khelgart csórikámra rámentek vagy 20 elenee től kezdve az összes őrig mindenki aprította:D:DD aztán behalt szegény a duma végén nézem ,h ott fexik a földön:D néztem dülledt szemekkel ,h most mivan:DD ... aztán, gondoltam ,h csapatbaveszem a halála után és ,akkor természetesen mintha mise történt volna ott figyelt.DDD mekkora lolmár ez... -
#2147 Khelgarral beszélgetni kell mindig, hogy az adott küldi rész teljes legyen. -
#2146 az lenne a kérdésem, h a törpikének egyik monkos küldijében amikor az ironfist klán elhagyásáról van szó.. naszal bejártam a barlangot és le is léptek a scoutok, megköszönve a segítségem.. nos.. valamit nem jól csináltam és félbeszakadt a küldi, vagy ez nem olyan rövid, mint gondoltam? :D (remélem érthető:)) -
Nándoo #2145 Ahoy,
ha valaki ati 9800proval játszana, annak meg köszönném ha leírnáa hány fps-e van és hogy milyen videó beállításokkal játszik. esteleg gépet is írhatna.
előre is köszi! -
#2144 ott a pont -
#2143 shard - cserépdarab, kemény szárny (bogáré)
a shard of glass - üvegszilánk
-
homeless #2142 Az Oblivion gyönyörű, de meg se közelíti hangulatba a nwn2-t. Szóval ennyit a grafikáról. Nincs benne hdr, nincsenek benne kismillió poligonból álló modellek, de meg is jobban leköt, mint az ilyen ingyombingyom szarráeffectezett selejtek, amit csak a screenshotok miatt adnak el. Számomra ez nem csak az év játéka, de az utóbbi pár év játéka is. Nagyon kellett már egy ilyen. -
Aspyrin #2141 Valaki segítsen, totál idegbeteg vagyok Embertől szeretném elnyerni a furulyáját de a négy dallam közül az utolsóét egyszerűen képtelen vagyok eltalálni. Rengetegszer nekifutottam de nem megy, az első hárommal pedig nem volt gondom.
-
Thanatos #2140 nem jön be a grafikája, ouch, ez fájt, látom te is kiszurtad a elglényegesebb dolgot :D
-
#2139 Valaki feltud homályosítani arról, hogy ezek a "shardok" tulajdonképpen mik? Mert ezt nem nagyon sikerült kihámoznom a "nagy" angoltudásommal. -
#2138 Mármint IDÉN nem lesz, ha jól olvasom. -
#2137 Ezt nem bolt, hanem a hazai forgalmazó (Seven M) írja az oldalán. -
#2136 magyar verzió lol -
#2135 Ebben lehet hogy igazad van. Nagyon vártam a progit és valahogy nem jön be a grafikája. Ha lenne már magyar verzió lehet hogy lekötne.De így inkább félre teszem inségesebb időkre.:) -
#2134 jobb, alap
sokkal. -
#2133 ok köszi a tapasztalatokat és infókat, akkor most le is töltöm -
ShaiHulud #2132 a story, storymeseles, parbeszed-rendszer, grafika minosegileg jobb lett szerintem, iranyitassal vannak kicsit gondok, de megszokhato. multiplayer reszehez meg nem volt szerencsem.
hangulata felelmetesen jo, mar mar hasonlatos ahhoz amit baldurs gate kozben ereztem.:) -
#2131 SZVSZ jobb lett. de vannak olyanok akik szerint szarabb lett:)
Igaz himpike? -
ShaiHulud #2130 mi a fajod? -
#2129 és mi van ha nem játszottam az 1el??? -
#2128 Aki játszott már a NWN 2-n azoktól szeretném kérdezni
hogy jobban sikerült mint az elsőrész? -
Aspyrin #2127 Jáj