Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.22.1588 jelentem, mûködik. Legalábbis egyelõre, azért tartok holnap egy pár órás tesztelést, mielõtt megveszem, biztos, ami biztos, hátha elkezd kidobálni 10 percenként 😊
Kösz a tippet.
"The trees move. Do you not see it?"
Pontosan hányas patchet használsz/használtál? Hátha. 😊
"The trees move. Do you not see it?"
Megvettem anno a NWN2-t, a kiegészítõt (Mot😎 is, és most azon gondolkodtam, megnézem a Storm of Zehirt is. De mielõtt fejetlenelül beleugranék a vásárlásba, ismerve az Obsidian remek kompatibilitási megoldásait, orv módon, gaz galád semmirekellõként letöltöttem, hogy megnézzem, megy-e. És persze nem.
Rendszer, hardware: Vista Ultimate 32, ram 3 GB, videokártya: 8800 gtx, processzor 5600+ amd.
Telepítési procedúra (frissen) NWN2, patch 1.06-ra, MotB, dialogue hotfix, VO_X1.zip-et átmásol, SoZ feltelepít, VO_X1.zip vissza a helyére. SoZ-t felpatchel (1.22.1587), orv módon letölti hozzá a VTY cracket.
Játék elindít, megy. Grafikát beállítgat (AA ki, többi maxra), megy. SoZ hadjárat indítása újonnan csinált karakterrel - a töltõképernyõn nagyjából a sáv háromnegyedéig elér az állapotjelzõ csík, aztán kifagy az asztalra szépen, semmi hibakód, csak a szokásos 'A program szabálytalan mûveletet hajtott végre' ablakocska.
OC-t elindít, próbaképp, új karakter megy, amint kilépnék a házból, a töltõképernyõrõl ugyanúgy kivág az asztalra.
MotB-ot nem néztem.
Ilyen problémák korábban nem jelentkeztek, vista alatt sem, NWN2 és MotB remekül futott, gond nélkül (1.06 - MotB install - hotfix). Belelestem, most is megy így.
Potyára nem akarom megvenni a Storm of Zehirt, úgyhogy elõbb kérdezek: Ez álatalános probléma, esetleg kifejezetten az okozza, hogy tört verzió? Netán meg lehet kerülni ezeket valahogy (hardware és op-csere nélkül)?
Tudom, félig warez, de addig nem akarok kiadni rá pénzt, amíg nem tudom, megy-e rendesen, ezért érdeklõdök itt.
Elõre is köszi, ha van valami építõ jellegû javaslat.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
de hogy hasznos is legyen a bejegyzes ime a mod linkje:
Planescape mod,link,info,trailer
borzalmas, érthetetlen zsavaim, helyesirasom mellett meg mindig erdekel eredeti példany😊)...ty
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Amennyiben valkaki eladna a sajatjat kerem priviben jelezze,,koszi,kellemes jatekot.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Together we'll fly someday...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Elõre is köszönet.
A következõ problémában szeretnék segítséget kérni. Felraktam a játékot és a kiegészítõket, egybe szeretném végigjátszani. Nem feltétlenül ragaszkodom az angolhoz. Magyarosítás viszont csak az alapverzióhoz van, a Zehir nálam már szét is esik tõle. Megoldható, hogy a magyarosítás leszedhetõ legyen, ha már nem elkészült részhez ért az ember, és folytathassa angolul? Ha jól emlékszem volt ZIP verzió is belõle, ami után elméletileg visszaállítható az angol szókészlet. (A honlapot megnézném, de nálam lazán bejelez tõle a vírusírtó.)
Vagy célszerûbb végignyomni sima magyarítással, elmenteni a karaktert, újrarakni a játékot, kiegek-et, és nyomni magyarítás nélkül?
Amint megvan a duma tudod mit kell tenned.Miután apród lettél mehet a nyomozósdi, de addig el se hagyd Neverwinter városát míg erre engedélyt nem kapsz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ha az õrséghez akarsz csatlakozni, akkor Neverwinterbe kell menned. A Kikötõi kerület közepén van egy épületük. Az emberi mészárlás más...
És éppen ilyen az az adat is, amit most én elkérnék tõled: A játék neve... (amit magyarítani szeretnél.)
Valaki tudna nekem abban segíteni hogy miért nem mûködik a a magyarítás nálam?
Feltelepítem vagy bemásolom az tök mindegy nem megy se így se ugy.
Elõre is thx a segítséget.
Ha ehhez is ügyetlen leszek,akkor feladom!<#circling>#circling>
<#confused>#confused>Rosszul csinálok vmit ennyire??
Két kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban:
1, Hogyan lehet beállítani, hogy a karakterrel normálisan lehessen nézelõdni, mint egy TPS-ben mondjuk, ne kelljen az egér bal gonbját nyomva tartani, vagy a Q,E billentyûkkel forogni.
2, Szerintetek az normális, hogy az alábbi konfigon is néha lemegy az FPS 20 alá?
Elõr is köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
A Gyûjtõs küldinél a festmény nem elég...megvan a Gyûjtõ kulcsa,beütöm a kódot,de még nem enged be.A kandallóból hogy lehet kivenni azt a valamit?
Én paladinnal nem tudta semmit kezdeni a hullákkal, viszont a jó beszélõkém miatt sok tanút faggattam ki sikeresen, akik aztán mellettem vallottak.
Míg egy munkatársam a varázslõjával (magas intelligencia) egy csomó tárgyi bizonyítékot gyûjtött, pl a hullákból is.
Csak halott macskák maradtak,de azokra nem hatott a por,vagy csak ügyetlen voltam...<#confused>#confused>Arra sem emlékszel,hogy hol kell megtalálnom?Ember-ben,Komorerdõben,vagy vmelyik barlangban?
Én irányítottam,de pechem volt,mert Lorne elõbb talált célba,pedig már haldoklott õ is.
2: biztos maradt még egy... vagy kiírt h nincs több? mert akkor vissza kell menni ahhoz aki a port adta.
készen akkor vagy szerintem, ha megtalálsz vmit ott... fene emlékszik.
a tárgyalás amúgy egy nagy kamu. jó móka lehet ha meg akarod nyerni, fõleg ha nagy a beszélõkéd, de amúgy... ígyis-úgyis párbaj lesz belõle.
3: meg lehet nyerni, kismillió küldi meg tanú van a játékban, nem nehéz összeszedni párat. meg jó ha van beszélõkéd igen komoly, vagy tárgyaljon Sand.
Khelgar szerzetesi pályájához nem szükséges asszem h harcoljon, a felajánlás maga is elég. Amúgy lehet vele nyerni asszem.(te irányítod talán õt is, nem árt ha jól fel van szerelve, eg potizva.)
Pár hete játszom a nwn 2-vel,nagyon tetszik.Nem is volt gond,egészen a 2. fejezetig,ott valahogy nem jönnek össze a küldik...Jól jönne egy kis segítség,pls!
1)A Gyûjtõ kirablásánál mivel lehet õt megzsarolni?Vagy mindenképpen meg kell ölni?Nem találtam semmit a házban.A kandallót igen,de nem tudok belenyúlni ugye.
2)Utána ugye megvádolnak gyilkossággal,és elmegyek a Llast kikötõbe.Ott a Nyn nevû nõtõl kapott port rászórtam az összes hullára,mégsem teszi befejezetté a küldit.A kissrácot megmentem,de õ csak akkor jön velem,ha "készen állok"...az mit jelent?Elgunt sikeresen megcáfoltam.És van az a másik nõ a kocsmában,akinek a bányász társát holtan találtam,elmondtam neki,és ott sem fejezõdik be.Az a csaj is fontos,aki Bishopot ismeri?Beszéltem pár emberrel a kikötõben,azzal városõrségi vezetõvel.De ez mind kevés,gondolom én,mert akkor készen lennének a küldik.
3)Egy külön mentésben megcsináltam a tárgyalás részt,ahol jött az Alain nevû csaj,aki ellenem vallott,és elítéltek.Mindenképpen elítélnek a játékban?Az a jó,ha én harcolok,vagy engedjem át?Khelgar szerzetesi törekvéseinek jó,ha átengedem neki?Én átengedtem neki,és jól meghaltunk...<#confused>#confused>
Szóval tudnátok mondani ezekhez pár dolgot?Nagyon megköszönném!!
Egyébként 12-es szintû hold elf druidám van,ha ez számít...kaotikus jó.
A billentyûkiosztásnál ott van mivel válthatsz.
Plusz ha jól emlékszem eleve ki vannak rakva alulra, a képernyõ közepétõl kissé jobbra ezek a nézeti ikonok.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Volna egy kérdésem: felraktam a MOB kieget az alapjátékra. Fut is rendesen, de az irányítás, valami eszméletlen szar lett. Eddig ugye ha az egeret balra vittem, akkor a kamera arra fordult, ellenben most nem fordlul, hanem arra mozog (remélem érthetõ). Nem lehet valahogy visszaállítani?
Esetleg le lehet szedni a MOB-ot egymagában, vagy csak ha mindent leszedek és újarakok?
Elõre is köszi a választ!