7862
-
#7377 Megpróbálom, köszi! -
#7376 Az AI be van kapcsolva! -
csgj #7375 Valószínűleg véletlenül letiltottad őket, ezért mehetsz csak egydül. :) A pihenés kapcsolója mellett van ez a kis mód. (Ha be van kapcsolva, akkor piros színű.) Vagy ha nem tiltottad le őket, akkor a másik megoldás az, hogy jobb egérgomb a karaktereden, és 'követés' (follow). De szerintem az első lesz a te problémád... -
#7374 lehet, h kikapcsolatad az AI-jukat.
nemtom már h hol lehet kapcsolgatni, de a többiek majd megmondják. -
#7373 Srácok!
Van egy kis gondom. Harmadik chapter felénél járok és meghülyültek a társak. Nem mozdulnak, nem harcolnak, nem csinálnak az ég világon semmit.
Mit javasoltok, mit próbáljak ki? Esetleg elállítottam valamit? -
#7372 Nekem megoldotta a problémát a diretcx hack! -
Deathstorm676 #7371 Kéne egy kis segítség. Nekem is ez a win 7-es problémám van hogy ki ír egy errort. A neten találtam is rá megoldást (ezt a dxdiagn.dll át másolást) elösször nem tudtam hozzá nyúlni de sikerült át is másoltam és a játék még mindig ezt a hibát írogatja ki. -
#7370 Azon vagyok... -
#7369 Szerintem mindig a saját hős értékei számítanak párbeszédnél.
A fireballos dolgo viszont nem bug, hanem fícsőr :)
Normal fokozaton nem sebzi a partit a területre ható saját varázslat. Hard fokozaton már igen.
-
#7368 Köszi.
Viszont valami nem tűnik igaznak. Mikor beszélek mintha mindig a főhős értéke számítana.
Az NWN1 "hibáit" a második rész sem javította. A sebző, AC növelő és pár immunitást adó spelleken kívűl a "trükkös" spellek semmire sem jó a többi (szerintem).
A történet és hangulat viszont olyan, amit elvártam. Király.
Az is érdekes, hogy D&D harcore szinten nyomom, de a fireball nem sebzi a társakat és mintha a többi területre ható speel sem. Ez bug? -
tomcsa4 #7367 Nem. Ez a mozgás a védekezésre (parry-fegyverrel hárít és dodge-elhajlás) vonatkozik, illetve a varázslatokra. Minél nagyobb ez a levonás, annál nagyobb a rontási esély varázslásokkor.
-
#7366 Köszi. A mozgás értéke az a karakterlapon rajta van valahol? Ez azt jelenti, hogy adott idő alatt kevesebbet megy a karakter, mintha pl. be lenne kapcsolva a searcg vagy lopakodás mód? -
tomcsa4 #7365 1, Annak a karakternek számít ezen értékek, akivel kezdeményezed a beszélgetést.
4, Oda a varázslatok mennek. Oda közvetlen csak a varázskönyvön keresztül tudsz tenni. Mi értelme ennek a barnak? A kényelem.
5, a védelemhez az és a mozgásból vesz le. Kicsit rosszul van fogalmazva.
7, A pihenés változó hosszúságú. A csapatod által elszenvedett sebzéstől függ, ohgy mennyit pihensz. 1 óra pihenéssel a varázslatok is feltöltődnek és 1 óránál kevesebb pihenés nincs.
Többire nem tudom a válasz sajnos. Talán a földre jobbklikkhez, hogy mikor bejön az a kör, ráviszed az egeret és kiírja, hogy mi az.
Talán még a jobbfelső sarokban megjelenített villámnézet, mely megmutatja a legutóbb interakcióba lépett dolgot (levertél egy szörnyet vagy használtál valamit). Lényegi dolga nincs neki és nem is szoktam nézni.
-
#7364 Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Amikor beszélek az emberekkel és diplomácia, blöff, stb. skillt kell használni akkor mindig az általam létrehozott karakter értéke számít? Ha igen, akkor mi haszna van, hogy a többi karakternek magas értéke van?
Alaphelyzetben van az irányítási beállíás mindenhol asszem. Mikkor jobbkikkel a földre klkkelek akkor ott lesz egy fehér vagy vörös kör. Ez mit jelent? Mire jó?
A képernyő felső részén időnként egy négyzetben a legultojára használt tárgy jelenik meg, vagy egy lény és HP csíkja vagy az én egyik emberem. Mire jó ez?
Valamelyik billentyú lenyomására egy quickslot rendszer jelentik meg a minimap alatt. Semmit nem tudtam betenni oda és nem is értem, hogy mire kellhet, mikor a lenti sorban van 12 lehetőség és 10 oldal.
A pajzsoknál az első sorban az ismertetés kiírja, hogy + ennyi valamihez amit nem emlékszem. Aztán alatta meg levonás a vértből van asszem kiírva. Ez mit jelent? A törpének odaadtam a pajzsot és nőtt az AC. Akkor a levonás az mire vonatkozik?
A skillek azon értékét sem látom, ami arra vonatkozna, hogy egy adott skill check estén mennyi a rank (asszem így hívták az NWN1-ben) értéke.
A pihenések ellenére nem látom, hogy az idő hogyan telik. 1 pihenés az hány óra? Számtalanszor pihentem, de az Arató kupa nem töltődik fel. Az egyes helyszíneken mindig nappal vagy éjszaka van?
Előre is köszi a segítséget.
A játék hangulata király, olyan amire számítottam. A gond talán az, hogy megint a harcos kasztúak túl táposak a varázslóhoz képest alacsony szinten. -
Chipii #7363 Végigjátszottam, de már nagyon régen, és eléggé komplex volt, hogy ennyire részletesen emlékezzek rá. Viszont elég részletes segítség van hozzá angulul (25 oldal), ott van a legfrisebb modul mellett a rarban nwvaulton. -
#7362 Az első rész kapcsán a Tortured Hearts modult próbáltam még ki. Azt sem tudtam sajnos végigtolni. Azt megcsinálta valaki? Ott akadtam el, hogy a hídon kellett volna átmenni ami nem volt. Azt leszmítva minden megvolt. Az volt életem egyik legjobb játéka, félelmetes, hogy a készítője (magyar volt!) miker megcsinált benne.
(Bocs, az OFF-ért.) -
#7361 igaz, csak olyan bugos, hogy az valami fájdalmas XD
de amúgy tényleg nagyon jó. -
#7360 Az első rész 2. kiegéjt az végigtoltam és az első résszel nagyon sokat játszottam, csak vinyóhalál miatt soha nem vittem végig, csak a 4. fejezet elejéig jutottam el. 3-szor. :)
A tesó végigtolta az összeset, de sajnos már nem nagyon emlékszem a sztorira. Az első részben egy küldetés volt amit nem tudtam megcsinálni. Luskanban egy gépet kellett volna alkatrészekkel megjavítani. Egy darabot soha nem találtam meg. (Az első fejezetben is volt egy érdekes küldetés, a Temple of Tyr, ha jól emlékszem.) -
#7359 ez csak a kezdet.. aztán jönnek a kiegek szépen sorban megunhatatlanul.
Briliáns ez a játék. egyszerűen nincs rá jobb szó! -
#7358 Nocsak, rákaptál egy kis igazi rpg-re? :) -
#7357 Hétfőn mikor és hol jó neked? Mennyit jelent ez árban? -
#7356 nekem van original BONTATLAN eladóm 2DB! fél áron akinek kell viheti. Bp-en átvehető! -
#7355 Skacok, hol lehet még ezt a játékot megvenni? 576-ban mikor járok soha nincs és a CD Galaxisban sem találom... :( -
sirdond #7354 mert nem lehet beállítani az irányítást
akármit változtatok rajta visszaáll
már mindegy lekaptam,visszaraktam az alap nwn2-t és a patchelés is mindjárt kész -
#7353 miért akarod leszedni?
-
sirdond #7352 fasza :/ -
csgj #7351 Igen... Legalábbis én úgy tudom. -
sirdond #7350 ha felraktam a mask of the betrayert, akkor csak úgy tudom leszedni, ha az alapjátékkal együtt minden törlök? -
zenoka #7349 koszi utana nezek.. most toltam vegig a BG2 ot meg az Icewind dale 2-ot unalombol:) egyebkent online nyomul meg a nwn2 vagy mar tul regi? -
tomcsa4 #7348 Logout.hu. Van pár darab. Ez a prohardver felülete. -
#7347 KOTOR-ban volt:P Az baró volt, itt meg valahogy... igaz a pókot nem tudtam szóra/jelre fogni:P -
#7346 hát szerintem pedig jó dolog a tárgyalás. egyik kedvenc részem. igezi RPG-s elem.
bioware játékokban sokszor van ilyen. NWN1-ban is volt valahol, mintha valamelyik kotorban is lett volna, meg Mass Effectben is volt hasonló bár azért az más kicsit.
nem a harcot nem lehet kikerülni azt hiszem, de annyira nem nehéz. -
#7345 :) Még aznap megoldódott a probléma, hagytam vagy 5-6 percig a masinát erőlködni( pedig elég erős vas) s lám-lám bedobta:)
Immáron a 2. act felénél járok, s élvezetes, bár van némi melléküldi amit még majd megcsinálok a főszál mellett...
Amúgy amikor az ártatlanságod kell bizonygatni, ott van rá mód, hogy ne legyen harc az arénában? Igaz én bűnösnek találtattam magam, nem vesződtem annyit:P:D -
zenoka #7344 Sziasztok! Eredeti jatekot keresnek megvetelre..akar boltbol is de nem lattam sehol..
meg ami kerdes mukodik mot az online mod..tehat eredeti kulcsal lehet tolni ejszakakon at kulfoldi szervereken?:) -
#7343 Elkelt a kulcs. -
#7342 Sziasztok.Eredeti játékom van.A videókártyához kaptam.Soha az életbe fel sem telepítettem.Cd kulcsom is van.A következő a dolog akinek esetleg kellene az eredeti cd-kulcsom annak szivesen odaadom tök ingyen.Nem kérek érte semmit.Ha vkit érdekel privibe. -
#7341 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az az első megálló a kezdőfaluból. Ott találkozol először Khelgar-ral egy bunyó keretében. -
#7340 Most nézzétek el, de angolul játszottam, és fogalmam sincs melyik lehet a sikoltó fűzfa fogadó. nem rémlik a story már annyira.. -
sirdond #7339 nekem is a legfrissebb patch van fent a legújabb magyarítással és semmi gond nem volt eddig, már neverwinterben járok -
#7338 pedig hardver mindig lehet, de itt tényleg nem valószínű.
max a magyarításra tudok tippelni. legfrissebb 2008 05-ös. könnyen lehet h nem szereti azt már a legfrissebb patch. ha nem backupoltál, akkor egy reainstallt talán megér a dolog.
utána ha visszateszed a magyarítást, csinálj biztonsági mentést az erdeti fileokról.
remélhetőleg a magyarított mentésekkel nem lesz gond angol játékban sem.
ez egy ilyen bugos játék..