7862
-
#7417 Köszi.A google-t én is használtam, csak úgy látszik rossz szavakkal.
Ha jól értem 15. szint alatt nem lehet a legdurvább healing potiont megcsinálni. Az ára horribilis és írtam, hogy még az is kevés lenne, sajnos. -
zenoka #7416 lol
http://nwn2.wikia.com/wiki/Brew_Potion
egy kis google senkinek sem art... -
#7415 Hol? A belinkelt listában nincs egy szó sem arról, hogy lehet bármiféle gyógyitalt csinálni. Üres üveget sem találtam eddig emlékeim szerint, de más alapanyból meg van dögivel. Szerintem gyakorlatilag haszontalan a craftingolás. Én eddig semmit nem raktam össze... -
zenoka #7414 lol a feat leirasanal ott van valszeg valami empty bottle kell... -
#7413 Hat en az angolokat inkabb kihagynam, mert naluk fontban annyi minden mint mashol dollarban. -
#7412 Potionhoz mi kell? Gondolom heal spell és valami, de mi az a valami? Scrollkészítés az megy, de azzal a törpe nem nagyon tud mit kezdeni... -
zenoka #7411 ha jol emlexem ugy kell varazstargyat keszitnei (akar potit is) hogy van egy sima ures cumod meg a varazstargy keszites feated es ranyomod az ures cumora azt a magicet amit szeretnel hogy tudjon (scroll, wand, potion(?) ) plusz nemi zse kell hozza -
#7410 A gond az, hogy honnan vegyek potit? Egy idő után gyorsabban veri le a törpét, mint ahogy a végzetes sebek poti gyógyít és abból van 3db-om, mert venni csak kis szar potikat lehet, kotyvasztani meg nem lehet (nem lehet?) őket. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem árul senki normális gyógyitalokat.
A futkorászást próbáltam, de törpével mindig megüt a fordulásokkor. A küzdelem előtt megkapott tényleg minden földi jó. 30AC-je van és vagy 250 HP-ja. Még ez is kevés...
Kinti fórumon valaki írta, hogy láthatatlanság mellett is lát téged, merthogy a harc már elkezdőtött. Asszem ilyenkor 50% kitérés lesz.
Asszem megpróbálom inkább a saját varázsló karakteremmel. Az megtanulja Sand-től a gyorsítás és gyors visszavonulás varázslatokat és a lassítást. Úgy magy tudok futkorászni. Csak gondolom a törpe küldetése így nem lesz teljesítve. Gyorsítás potiont nem nagy láttam még, hogy legyen neki. -
zenoka #7409 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!zuzd le nullara aztan futkorasszal mig el nem mulik az orulet..anno en ha jol emlexem sima lathatatlansaggal oldottam meg.. miutan elmult az orulet osszecsuszik ment egy kiverzett malac... -
#7408 meg lehet nyerni, de akkor is harc van.
a harc amúgy igen könnyű.
törpit szereld fel alaposan. adjál neki egy rakat potit(HP-sakat a harcra, meg erő, ügyesség, stb, ami kell előtte igya meg, épp harc elején.)
-
#7407 És még egy technikai kérdés. A slotokat hogyan lehet kitörölni? -
#7406 [spoiler]Hogy a jó büdös francbe lehet leverni az arénában Lorne-t? Mert pilkk-pakk leverem a HP-ját, de aztán valami őrület miatt sebezhetetlen és bedarálja a törpét. Összesen van nála 3 ital. Előtte fel kell tápolni? Varázslat ellen is véd ez? Ez az egyetlen út a játékl során? Nem lehet a tárgyalást megnyerni?[\spoiler] -
#7405 A társak történetei a kaland során majd aktiválódnak, nem fogod eltéveszteni :)
Amúgy "csak úgy" is beállhat változás, pl valamilyen szituációban valamit válaszolsz, és az valamilyen reakciót vált ki bizonyos társaidból. Ezt ugye írja is a kisablakban. Ha pozitív a változás a főkarakter irányába, akkor kezdhetsz újabb beszélgetést, ott már lehet, hogy tudsz tovább lépni.
Ha valamelyik társ, kötelezően foglal slotot a partiban, akkor történet szerint szükség van rá, nem bug. -
#7404 En ilyen es ehhez hasonlo esetekben a Game Online shop -bol szoktam beszerezni a hianyzo arucikkeket. :) -
#7403 itt van egy jo alap nwn2 craft lista. Storm of Zehirben mar egesz kenyelmes a craftolas, csak tul sok penzunk van :D
En tegnap rendeltem meg game-tol a kieget, amig megerkezik marad a biztonsagi masolat :) -
#7402 A későbbi kiegek kellhetnek egyes modulokhoz amik ingyenesen letölthetőek? Jól láttam, hogy ehhez is van valami expansion pack? -
#7401 eBay -
#7400 Meg mindig nem lehet magyarorszagon megvenni a kiegeszitoket ?
Szeretnek mar multizni de nem tudok emiatt, mert kenytelen vagyok a polcos kiegekkel jatszani. -
#7399 Van valami oldal ami olyan formában ismerteti a játékot, mint pl. a gothic3.hu? -
#7398 Van valami lista arról, hogy a sok felvett cuccot mire lehet használni? Iszonyatos mennyiségű drágakövem és alapanyagom van, de igazán semmit sem érdemes belőlük készíteni.
Erősebb gyógyitalt miért nem lehet sehol venni? -
#7397 Egyébként a társak küldetési mikor aktíválódnak? Eddig a törpe története kezdődött el és a kocsmai szájkarate után támadtak rám tanoncok a varázslócsaj miatt. A többieknél semmi. A törpénél fingom nincs, hogy mit kellene csinálni egyelőre...
Minddel dumáltam már elég rendesen.
Az is érdekes, hogy az egyik csaj egy ideig free társ volt, de most már slotot foglal...
(Mellesleg talán most ő az egyik legdurvább harcosom.) -
#7396 igen... ign-en azt hiszem... -
#7395 Mármint leírásból? -
#7394 Kinéztem mely húrokat kell megpengetni egymás után:P
tudom nem szép, de ez vagyon:P -
steweee #7393 leváltottam a régi jó crt monitoromat
iyama ls902 ut
nagyon jó kis monitor volt, de már játékra nem használom csak pont a szervergépemen írok rajta most is
tök jól nézett ki rajta minden játék
a mostani tft-n vizsont bár nagyon sok játék szép, pl prey, doom, civilization 4, de hgoy rpg-t is említsek az oblivion is tökéletes, de a neverwinter egy rakás szar ahogy kinéz alatta... 9össze nem lehet hasonlítani a játékélményt, pedig ua max grafon van, 19" 4:3-as 1280*1024 nativ felbontásban használva, élsimítás miegyebek. 1xűen az az érzésem, hogy pixeles lett tőle a grafika, vhogy nem mossa össze a szineket és elválnak. ilyet pl a quake team arénában is látni a piros páncéloknál. érdekes módon csak ott tűnik fel, hogy mennyire elüt a szin a környezettől
mi okozza ezt? -
#7392 Ez pontosan mit takar? -
#7391 Én azt elcsaltam:P:D
Bazi nehéz volt:P -
#7390 Na, visszatöltöttem és ment. A 2. fejezetben vagyok már.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A bárdversenyt meg lehet nyerni manuális pengetés nélkül? -
#7389 egy játékkal kapcsolatban hogy jelenthetnénk ki bármit is? :DDDDD
-
#7388 Azert a mostansag elmentet allasok remelhetoleg mar nem fognak fel ev mulva elcseszodni, ugye?
Bovebben:
Regebben nekem is voltak gondjaim a regi 1 eves mentesekkel, de azt betudtam annak, hogy az alatt az egy ev ota millio menteseket erinto javitas keszult, vagyis valtozott a menett allasok szerkezete, a regieket nem tudja mar helyen kezelni a jatek.
Ez valamilyen szinten elfogadott es rendben is van. Kerdes, hogy meg mindig tortennek-e javitasok a mentesekre vonatkozoan.
Szoval kijelenhetjuk-e, hogy elerkeztunk egy olyan ponthoz, ahonnan kezdve mar nem fognak jelentosen valtozni a metesek, es a felhasznalo ezentul nyugodt szivvel letoltheti-e a mindenkori uj patch-et, avagy meg mindig az a tuti, hogy miutan az ember elkezdett egy uj jatekot, akkor utana mar ne engedelyezze az online patch-elest? -
#7387 a játéknál a patchelések miatt igen komolyn verzió különbségek vannak. tehát ha te anno feltetted a werezt és most az eredetit patchelted fel akkor lehet hogy üti egymást. Bár itt vannak spilerek akik ebben a kérdésben jártasabbak, ők talán jobban tudják. -
KaOz #7386 amikor kezdtem akkor warezról szedtem le, de most eredetivel próbáltam, lehet hogy a 2 különböző verzió miatt a mentéseim elbaszódtak és kezdhetem elölről? -
#7385 Nekem eddig az első gondom most akadt. A luskani kémeket a kikötőből el kellene távolítani. Egy nevesített szereplő marad ott, ő levertem pirosig és dumálni kellene vele. A gond az, hogy nem történik meg a duma... Akkor most mit tehet az ember? Van egy eredeti gammám és a kiadás után 2,5 évvel nem lehet rendesen végigtolni? -
#7384 eredeti a gaméd? -
KaOz #7383 Hát megmondom öszintén hányok ettől a játéktól.
Fél éve abbahagytam a game-t, most ismét felraktam és a régi mentéseimmel folytatni akartam és hemzseg a hibáktól, a világtérképen nem tudok utazni mert nem jelöli a térképen a lehetőségeket, egy küldetés után a városörség parancsnoka elküld a fenébe pedig az informátort leszállítottam. Nagy reményekkel indultam ismét a játéknak de csalódtam, egy nagy hulladék. Nem hiszem, hogy ilyen technikai színvonal mellett megengedhetőek lennének az adott hibák, szégyen, de lehet csak én gondolom így. Bocs mindenkitől. Ja és csak 5x sikerült elindítanom. gááááááááz -
csgj #7382 Hm... pedig nekem patchel a magyarítással is. -
zenoka #7381 nem tudja valaki honnan lehet letolteni az eredeti dialog tlk-t mert ugye felulirtam a magyarral es az a gond hogy ugy nem patchel:S nincs kedvem emiatt ujra telepiteni:S
-
csgj #7380 Na végre! :) ... Sajnos néha csinál az NWN2 ilyen hülye bugokat. Pedig már rengeteg patch volt rá :P -
#7379 Mindegyik csapattársra nyomtam egy kövess parancsot és megjavultak. -
#7378 Ez sem oldotta meg, nem piros.
Újratelepítem az utolsó patch-et.