Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zizz21
Sry! A kripta már meg is van! A térképet kellet volna néznem mielõtt kérdezek...

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zizz21
hi! tyr templomában mit akar Hlam törpémtõl? 😛
Hja és hol találom azt a kriptát,ahol az elveszett pap van?
Elõre is köszi!!!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Bucser
Remélem azért az AD&D-hez jobban értessz mint a PC-hez mindannyiunk haját megkímélve😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

KryssHUN
THX!!!!!<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps><#taps>

Bucser
Totalcommander bemész és szépen egyenként rákattintva a file-okra át tudod írni a nevét és törlöd a kiterjesztést a végérõl...

Máskor ha lehet kicsit értelmesebben írd le a problémádat... (már ami az utolsó pont mögött van azt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

KryssHUN
OKs!Letöltöttem,megjelent vagy 60 bitkép fájl+ 1 Index.php. Természetesen ezzel nem törõdve mindett kijelöltem és winrar-al próbáltam kicsomagolni (Társítás: winrar). Sajnálatosan minden próbálkozásnál valamilyen hiba üzenetet kaptam: "A következõ kötet megléte szükséges a a kibontás folytatásáshoz: C:\rld-nwn2.r59.b00bmp" . természetesen a kötet megvan... 😞 Az oldal melyrõl töltöttem az javasolja, hogy: "Letöltés után töröld a bmp kiterjesztést " Hát ennyi dióhélyban.

Szvsz kezd az elejérõl. Letöltötted és BMP a kiterjesztése? Vagy mi? Ha az akkor változtatsd meg ISOra vagy nemtom, abszolute nem értem a problémát.
Ron Ragm
Van valamire befolyással hogy bárdnál az éneklésnél kézben van-e a hangszer vagy nincs?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

stop smoking drugs!

KryssHUN
Igen le töltés után le kellene törölni a bmp kiterjesztést! "DEL" gombbal elhiszem,hogy elmegy a kiterjesztés,de sajnos a letöltött fájlok is eltünnek, szerintem... Na akkor mi a megoldás és/vagy hogyan tovább...

KryssHUN
mit törlök del gombbal?

Meglepõ módon a del gombbal.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Hypo
de legalabb segitett:}

Mit? Minek? Letöltés után?
Mire rá nem visz a kényszer.. eddig plug'n play monitoron állt nálam a cucc, kerestem acer drivert, furamód 75 hercet nem is ír mióta feltettem. Bacca meg a microsoft, ezért volt homályos másban is, fene se gondolta. Szóval most 72 a max amire tehetem, és ha arra írom át, akkor nekem azt nem teszi vissza -1re. Az adta az ötletet hogy a refresh lock írta, a plug'n play driver hibát okozhat. Thx Hypo, bár nem a progi lett a megoldás 😉
KryssHUN
Kellene 1 kis segítség: hogyan törölhetem letöltés után a bmp kiterjesztést? :S

BEAST
#1918 - l2r

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hypo
Meg kene ezzel probalnotok. RefreshLock

Sajna a LargeFonts se.. az kéne igazán mert alig látom a betûket, olyan kicsi.

Aspyrin, a hercet írtam asszem 1454-ben 😉
Mindegy mire írod, akkor is visszateszi -1re.. arra kéne ahány hercen akarnád használni, nekem pl 75 kéne, de nem megy. Haver CRTjén meg 100 kéne, az se megy.
Mire kell átírni a -1 et?-1=60hz?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ArtanisNerwen
Sandros Az Only One Party-t kell bejelölnöd. action, story, story lite, team özött nincs különbség, csak annyi hogy melyik online kategoriába rakja a servered.

Artanis

ArtanisNerwen
SovereignX Ugyanebbe a problémába ütköztem! Nekem csak a reinstall oldotta meg. Sem korábbi mentéssel, sem teljesen elöröl kezdve másik karival, nem tudtam megoldani.

Artanis

Nos emberek, rátaláltam a képernyõ frissítési probléma megoldására! 😊

Tehát: c:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\NWN2 könyvtárban található egy rejtett fájl(nwn.ini). Megnyitható bármilyen szövegszerkesztõvel, a benne található refresh rate pedig immáron átírható.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Volt már ilyenféle gondja másnak is.Esetleg ettõl lehet ahogy Bucser írta #1650 -es hsz-ban.Másik megoldás:patch-elni 1.01-be(no crack)mert esetleg a crack-tõl lehet gond.Patch menete:#1400 -as hsz.Lehet mindkét verziót patch-elni.

Hali!

Ha coop modba akarok jatszani akkor mit kell beallitani a serveren? Mi a kulonbseg az action, story, story lite, team kozott?

Koszi!
Vki tudna nekem segíteni?

Lenne egy olyan problémám, hogy az elsõ küldetés után - lehte, hogy második - amikor vissza jövök a mocsárból és el kell mennem egy kocsmába - ez a 3. dolog a térképen amit mutat - bele állok a teleport jelbe vagy mi a franc az és nem tudok oda jutni. Kiválasztaom klikk Travel erre ugyan ott vagyok ahol voltam. A körbõl kimenni nem tudok varázsolni nem tudok. Semmit nem tudok csinálni csak a jelen belül forgolódni. Mikor volt egy macskám akkor azt írta ki tüntessem le azt a dögöt. Ha nem volt dögöm akkor meg semmit nem mond, csak ott forgolódom. A falu mind két végén lévõ ilyenre igaz. Mocsárba mehetek de onnan sem enged máshova. Mi lehet a baj?
Passz, de engem is zavar(igaz nálam nem 60hz de nem is 100). Amikor megpróbáltam rákényszeríteni refreshlockkal a 100hz-et akkor egyszerûen el sem indult a játék 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ragnarok
Azt megtaláltam, hálásan köszönöm a segítséget, mingyárt utána keresek!

My High Performance: PI 133Mhz | 64 Mb SDRAM | Voodoo3 3dfx | 10Gb winchester | Yamaha soundcard | Genius Netscroll+ & Tesco gazd. szövet egérpad

1116os post, vagy rákeresel a "multi" szóra. Pár napja toljuk.. kicsit kaksi, hogy ha valaki párbeszédben van, akkor a többiek semmit se tudnak csinálni, valamint ha cutscene van, akkor kénytelen vagy várni a beléptetéssel, míg be nem fejezik. Sõt asszem sima beszélgetésnél is. Mentsetek sûrûn ha többen toljátok, és több slotra. Ha szervert indítasz, akkor ne tedd fel az 1.02õt, ha feltetted depeccseld 1.01re. A depeccs linkjét megtalálod lejjebb, ha szükség lenne rá.
Automatikusan csatlakozik. Vinni persze csak akkor tudod majd ha valakit a sunken flagonban hagysz helyette mert egyszerre csak három társat vihetsz magaddal.

Why so serious?

felvetem = felvehetem
És amikor megtalál, akkor is felvetem, ha négyen vagyunk a csapatban?
Ragnarok
Hella!

Próbálta már valaki a Co-Operative módot a Reloaded-es verzióval, egyáltalán meg lehet oldani valahogy hogy müködjön?

My High Performance: PI 133Mhz | 64 Mb SDRAM | Voodoo3 3dfx | 10Gb winchester | Yamaha soundcard | Genius Netscroll+ & Tesco gazd. szövet egérpad

Sehol. Majd õ talál meg téged. 😊

Why so serious?

A sorcit hol lehet megtalálni Neverwinterben?
biztos láma vagyok de mire kell állítani a refresh rate-et ha nem 60 hz-t szeretnék? nekem most -1en van.

aut viam inveniam aut faciam

Ezek beleélték magukat NWN2-be rendesen😊
Fõleg a piros pólós srác harci üvöltései a legjobbak a video közepén<#nevetes1>
video😊

j0nNyKa
az a baj hogy de

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ha kettõ kattintasz rá, akkor feldob egy ablakot és beírhatod mennyit veszel...gondolom ez nem csak a vesszõknél mukszik így...
Bucser
Nem akarok flame-t csak a szemetelést arra értem, hogy felesleges minden kérdést új HSZ-be tenni. Jobb lenne ha egyben lenne. egyrészt könyebben követhetõ lennea topic másrészt fontos dolgok nem süllyednének el 2 perc alatt.

A Szemetelést erre értettem.

Igen,így rontottam el.Köszi.Most betankoltam belõle ellövöldözheti kedve szerint<#eljen>

Köszike sikerült.
Vehetsz többet is. Vásárláskor kéne ott lenni egy csúszkának, ami alapból 99 darabon áll. Vettem már véletlenül bolt-ot is meg nyilat is. Szerintm véletlenül arrébb húztad a csúszkát.
Nem teszi vissza.
Egyébként H.Gazda vagy itt?Nem szemetek a HSZ-aim.

Bucser
voisszateszi a backpackbe csak nem oda ahonnan a másikat leszedte hanem a következõ üres slotba.

Egyébként ha lehet 1 HSZ-be sûritsd már a kérdéseket ne szemeteljük tele a topicot.

Az hogy miért neml átszik a csapattagok fején a sisak nem tudom. Már BG-ben sem látszott a sisak a Fix NPC-k esetén viszont ha sajátot kreáltunk ott igen.

Nem nyilakat vesszõket bocsi😊

Ha meg Inventoryba le akarom cserélni a Nyil-Ijjpuska nyilakat akkor eltünik a régi nem rakja le a Backpack-ba helyette ott marad az új.

Szeretnék kérdezni 2 dolgot:
1:miért nem látszik csapattagjaim fején a sisak?
2:miért kell egyesével vennem bolt-ot CrossBow-hoz?Ott van 99db és egybe nem engedi megvenni.