7862
  • Lantian
    Ittolvashatsz bővebben a warpriest-ről.
  • zsotesz
    Lenne egy kérdésem. Cleric-kel kezdtem a játékot, most 8-cas szintű vagyok. Gondolkoztam azon, hogy felvegyem majd a warpriest prestiege class-t. Az volna a kérdésem, hogy ha váltok warpriest-re akkor attól még választhatok majd a magasabb szintű (pl. 8-9) varázslatok közül vagy nem.
  • BlackShadow
    áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
    most csináltam meg a váramban lévő monostorban a trialt.. nem volt egyszerű örültem, h megcsináltam. erre mit veszek észre??
    ELTÜNTEK A CUCCAIM!!! kb 20 itemet kaptam vissza, minden drágakövem, könyvem eltűnt :O ez bug, v vhova el lett téve??
  • I.C.ram
    Jut eszembe, én egyszer nyomtam nála egy versenyt, de meguntam, és direkt elrontottam, viszont azóta se láttam újra azt a csávót. Akkor azt már soha többet nem csinálhatom meg?
  • BlackShadow
    köszi :D megnyugtattál :)
  • Aspyrin
    Nyugi :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem kell a karddal gyilkolásznod, az csak egy bizonyos dologhoz lesz szükséges..
  • Alien1024
    http://o.vnfiles.ign.com/nwvault.ign.com/fms/files/nwn2other/19/nwn2_pc_english_from100788_to102809.zip

le szedtem eszt a patch hogy lehet felrakni?
  • BlackShadow
    nah.. összeraktam a kardot :)
    nos ezzel együtt kovácsoltam magamnak egy kis bajt..
    én ugyanis unarmed monk vagyok.. és ha csak ezzel a karddal lehet harcolni a főgané ellen, akkor ugrott minden specialitás, flurry of blows, meg critical :(
  • Aspyrin
    Én pont azért kezdtem el újra, mert kíváncsivá tett a rengeteg karakter típus. Fighterrel játszottam végig most pedig clericcel tolom :)
  • Aspyrin
    #1739 ;-)
  • takysoft
    Tegnap találkoztam a játék legidegesítőbb feladványával(eddigi legidegesítőbb, de kétlem, hogy ezt felül tudja múlni valami....)

Blacklake Districk.... Theater.... gondolom már tudjátok.

mind1, akinek kell, a kódok(lehet már volt, de én nem találtam itt)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

44124754
    234451122
    2332233175
    35345272725
    ha nem írtam el...

persze lehet felgyújtani is az ürgét...
  • ArtanisNerwen
    Szivesen!
    Amugy ezt én is megszívtam, pedig több mint 900MB helyem volt a C:\-n, még sem tudtam menteni, és mivel nem tudott automatikus mentéseket sem csinálni, ezért megkergült, a 1.00-ás verzió.
    Mivel egy csomo dolgot alapesetben a C:\-re csomagol ki a játék, ezért nagyon hamar elhasználja a szabad helyet. Nem is beszélve arról, hogy ha virtuális memoriád is ott van akkor az is szépen foglal le a szabad helyből, a játék futása alatt.
  • Cassell
    Na sikerült végigvinnem és hááát elég vegyes érzések maradtak bennem. Pozitívuma a játéknak mindenképp a hosszúsága nem egy 10-15 óra alatt kiakasztható játék- de a végén Illefarn ruinstól az az iszonyatos hentelés elég unalmas volt. A Shadow Kinges részről meg már ne is beszéljek. A vége már közel sem olyan könnyű mint a játék másik 95%-a.
    Az end-sequence viszont tetszett nagyon. Ez tipikusan az a játék amit mégegyszer sose vinnék végig- lásd még Oblivion stb. - tudom egész más műfaj a Dark Messiás de annak újra neki fogok űlni.
  • SovereignX
    Kösz!

Bár a két kissebből nem nagyon akart nagyobbat csinálni. Bár utóbbi lényegtelen. Úgy is nagyból van egy rakat.

Egy másik kérdés!

Drágakövekkel nem lehet buherálni? Mert a craftoláshoz való nagyon nem lehet találni de a többi ilyen kis gagyiból elég sokat. A neten talált receptek között sem nagyon szerepel a nevük.
  • ShaiHulud
    gond nelkuli futashoz olyan 1-2 giga szabad hely kene a c: n:)
  • sirkope
    hmm, kipucoltam pár dolgot és elindult...
  • sirkope
    Ez elvileg a mentés utáni üres hely...
  • Me0w
    Es nem mentettel a jatekban? Mert egy mentes nem keves helyet foglal...
  • sirkope
    Mármint ahova telepítettem? Khmm, hát... cipőkanál effektus. Mivel még nem írtam ki az image-t, így kb. 80MB, a rendszer partíción meg kb 410MB

Egyébként gondoltam erre is, csak akkor elvben először sem kellett volna elindulnia, márpedig kb. 1 órát játszottam vele..
  • Lantian
    2 kicsiből 1 nagyobb vagy 1 nagyobból 2 kisebb lesz az alchemist brench-en. Berakod majd aktiválod a mortal and prestle-t
  • SovereignX
    Nem tudjátok a különféle esszenciákkal lehet vmit variálni? Teszem azt x kissebből egy nagyobbat csinálni vagy fordítva?
    Mert a fő problémám az lenne, hogy szeretnék fegyvert craftolni de weak esszenciám - konkrétan tűz rohatúl nem akad!!! :((( -
  • ArtanisNerwen
    Van elég hely a C:\-n?
  • MrAndree
    Akkor kell az egy is ha ugyanaz a főhős meg a szereplők egy része, mert nincs is annál jobb érzés egy játékban mint amikor egy korábbi részből ismert szereplőt immár régi ismerősként köszönthetek. :)
    NWN esetén úgy volt hogy a HotU kiegben lehetett egy korábbi karaktert használni /vagy az eredetiét vagy az első kiegét/ de a felvehető társak nagy része az eredetiből származott.
  • Hoz_Hun
    Kb. mint a Derrik részei. Azaz elméletileg ugyan az a főhős és jónéhány szereplő is vissza köszön később, sőt... de az első rész az kerek egész a második pedig új történet szempontjából.

NWN-nél valóban totál más. Sőt ott már a kiegészítők sem illeszkedtek egymáshoz. Most nem emlékszem hogy a SoU nak volt a folytatása a HotU, vagy hogy volt (meg mintha lett volna valami időutazás is a SoU-ban, de talán visszajöttünk).
  • MrAndree
    Van valami kapcsolat az első és a második rész között vagy úgy van mint az NWN esetén, hogy a két rész sztorijának semmi köze egymáshoz?
  • Hoz_Hun
    Amúgy, ha muszáj az első részt kihagyhatod (1-ben nem volt romantikázás). Cuccaidat sem viheted át az 1.-ből, mert egy börtönben kezdesz (nehogy túl tápos legyél, pedig király cuccaim voltak).
  • MrAndree
    Köszi szépen. Akkor már csak a 2 kiegészítője kell de azt megpróbálom megoldani egyedül. :)
  • Me0w
    http://torrentspy.com/torrent/84250/Baldurs_Gate_1_amp_Tales_of_The_Sword_Coast_Expansion

Tessek, 1 es a TotSC
  • MrAndree
    Ja tudom, de akkor már úgy szeretném hogy az összes Baldur's Gate meglegyen. Tehát első rész meg annak a kiegészítője /már ha volt neki mert erre már nem emlékszem/, meg a második és kieg. Csak így állnék neki de ezt meg nem lenne egyszerű összehozni.
  • Me0w
    http://torrentspy.com/torrent/329/Baldurs_Gate_2_www_kerrazy_torrents_com

Puszit kapok? ;)
  • Hoz_Hun
    Pedig próbáld meg, mert a legjobb RPG. Megismétlem, A legjobb RGP! A romantikázást meg azóta se überelte senki. Én a BG2-ben Aerievel romantikáztam,... na a kiegészítőben már gyereket várt tőlem, hahaha. A vége öszefoglalóban meg elmesélték, hogy elköltöztünk a népe közé, összeházasodtunk, lett még egy gyerek és tán még most is boldogan élnek (nagyon happy end-es véget sikerült összehoznom).
    De másik csajokkal is lehet romantikázni (úgyebár Jaheira a nagy favorit), persze mind mást effektál a végére, és ezt folytatódik is a kiegészítőben.
  • MrAndree
    Mert nem tudom sehonnan se beszerezni. :)
  • Me0w
    Miert keso mar? :)
  • MrAndree
    BG2 az sajnos kimaradt az életemből /amikor megjelent még nem rendelkeztem hozzá megfelelő angoltudással így kihagytam, most meg már késő/. Nekem a Kotor-os románc az bejött, de csak azért mert elsőre beleestem Bastila-ba :). Az NWN 2-ben lévő ehhez képest visszalépés de azért elmegy.
  • Hoz_Hun
    Egyébként én imádok romantikázni. A BG2 szuper volt. Azota se közelítette meg semmi. A Kotor-ba volt egy halovány próbálkozás. A NWN1-ben...bah azaz Ariabethes szánalmas volt. Kefélni is csak egyszer sikerült benne a Moonstone Maskban (50XP járt érte hehehe).
  • Hoz_Hun
    Ne sírj inkább mond.
  • Silence78
    Nem is mondok semmit. Inkább sírok
  • Hoz_Hun
    Van az NWN 2-ben románc?!
    Act 1 végefele járok, de eddig semmi. Pedig már nem tudom hogy cselekedjek úgy, hogy jobban feküdjek Neeshkánál.
  • sirkope
    Help,

Reloaded image, daemon tools-al felrakva. Elsőre fekete kép a menü után, 2-3. próbálkozásra elindult. Karaktert legyártottam, elkezdtem játszani, a vásáron eladtam-megvettem a cuccot, az ijász küldetést teljesítettem, mentettem állást, kiléptem. Két napra rá (tegnap) nem tudtam elindítani a játékot, menü után fekete képernyő és nem tölt a gép, csak homokórázik.

Ötletek?
  • WinT
    Nem... így közvetlen bemásolva is, teljesen máshová jutok. Hol valami Movieacces, hol a Freeserials, hol meg szexoldalakra. Valamit biztos bekaptam, izzítom a féregirtókat.